Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.04.202406.05.2024

Hei sinä siivoustyöstä kiinnostunut tai jo siivousammatissa kokemusta kartuttanut uuden työpaikan etsijä! Oletko etsimässä uusia tuulia työelämässä? Arvostatko vakaan, kodikkaan ja kompaktin yrityksen luomia työskentelymahdollisuuksia avoimessa hyvän ilmapiirin yhteisössä?

Jos vastasit kyllä, niin laitahan pikimmin hakemusta tähän toimeksiannossamme olevaan siivoojan tehtävään. Etsimme mahdollisesti juuri sinua pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme palvelukseen. Yritys tarjoaa kiinteistöjen huolto-, kunnossapito- ja siivouspalveluita Pirkanmaan alueella. Toimipaikka sijaitsee Nokialla.

Siivoojan pääasiallinen tehtävä on huolehtia asuinkerrostalojen porrasalueiden sekä lastenkotikohteiden tilojen siisteydestä ja puhtaanapidosta. Työpäivät alkavat yrityksen toimitiloilta, josta itsenäisesti lähdetään autolla työkohteeseen. Työpäivän päätteeksi palataan toimipaikalle. Työaika on arkisin klo 7:00–15:30, 37.5 h / vko työaikajoustolla. Työajan suhteen myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Työajoista omalla autolla maksetaan kilometrikorvausta 0.57 €/km. Työntekijällä on mahdollisuus tarvittaessa käyttää työajoihin myös yrityksen autoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta ja nuhteetonta taustaa. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys. Työskentely aloitetaankin kohteissa kokeneen henkilön kanssa yhdessä.

Tehtävässä aloitetaan kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoituksena jatkaa asiakasyrityksessämme vakituisessa työsuhteessa. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Palkka määräytyy TES:n / osaamisen ja alan kokemuksen mukaisesti. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään pikaisesti ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten täytähän hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua