Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.04.202419.05.2024

Asbestipurkajia pitkiin työsuhteisiin 40h/vko (Tampere)

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen työsuhteeseen ASBESTIPURKAJIA Pirkanmaan alueelle. Työntekijöillä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Työn aloitus olisi sitä mukaa, kun löydämme sopivia henkilöitä. Yritys on vakavarainen ja laadustaan tunnettu toimija. Yrityksen 11 työntekijää tekee päivittäin töitä erilaisten purkutöiden parissa. Yritys tekee paljon mm. julkishallinnon kiinteistöjen purkutöitä, mutta kohteet voivat olla suurista kiinteistöistä pienempiin kohteisiin. Työtä on tasaisesti ympäri vuoden. Tässä on loistava mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Tehtävässä menestymisen suhteen olisi hienoa, jos olisit tehnyt asbestipurkuja ennen. Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla ollut alalla vuosia, joskin siitä on etua. Valittavalta henkilöltä odotamme kykyä suoriutua työtehtävistä yrityksen laatukäsitystä noudattaen. Työssä on eduksi b-luokan ajokortti.

Odotamme hakijalta halua sitoutua työhön toistaiseksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko klo 7-15.30. Käytössä on rakennusalan TES. Palkkasi on 15-18€ riippuen osaamisestasi. Palkka sovitaan yhdessä työn aloituksen yhteydessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00-16:00, seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua