Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.04.202408.05.2024

Siivousalan palveluohjaaja, kokoaikainen (Tampere)

Oletko siivousalalta esimerkiksi siivoojana pidempään kokemusta kerryttänyt henkilö, joka kaipaa jo seuraavaa haastetta tai olet tehnyt aiemmin siivoustyön ohjaamista?

Siivousalan asiakkaamme etsii palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Palveluohjaajana toimit osana laajaa työnjohto-tiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat muunmuassa siivoojien perehdyttäminen, laadunvalvonta sekä tarvittaessa itse käytännön työ siivouskohteissa. Työtehtävä on todella monipuolinen ja siinä pääset kattavasti siivousalan toimintaan mukaan työparisi kanssa. Työparinasi toimii palveluesimies.

Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6-16 välillä, mutta toisinaan on myös ilta-ja viikonloppuvuoroja päivystysluontoisesti. Työ on kokoaikainen ja palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan, joten palkkasi on yli 14€ riippuen kokemuksestasi. Kun olet itsenäiseen työhön pystyvä ja pystyt ottamaan kokonaisvaltaisempaa vastuuta, maksamme tuntipalkan päälle ryhmän vanhimman lisää. Ilta- ja yölisät maksamme normaalisti. Työtehtävässä tulee ajoa työkohteiden välillä yrityksen autolla, joten b-ajokortti vaaditaan.

Tarjolla on vakaa ja varma työpaikka, joka on jo pitkään toiminut siivousalalla. Näin ollen perustoiminnot ja prosessit on selkeitä, sekä muut työn tekemisen edellytykset on hyvällä tasolla työvälineistä järjestelmiin.

Tässä työssä menestyy henkilö, joka kykenee ja haluaa kantaa vastuuta isommasta kokonaisuudesta ja tuntee vastuuntuntoa työtehtäviään kohtaan. Yrityksessä toimii jo iso joukko siivousalan ammattilaisia, joten saat varmasti tiimin vahvan tuen sekä hyvän perehdytyksen alussa.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua