Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.04.202402.05.2024

Hei sinä putkiasentaja! Haluatko olla mukana kotoisassa, joustavassa ja hyvässä kasvussa olevan paikallisen pienyrityksen kehityksessä? Tässä on siihen hieno mahdollisuus!

Etsimme nyt vapaan mutta vastuullisen työilmapiirin asiakasyrityksellemme Puristeputkari Oy:lle toiminnan kasvaessa putkiasentajaa rakentamaan alalla yhteistä tulevaisuutta. Toimeksiannot koostuvat monipuolisesti erilaisista saneeraus-, kalustus- ja huoltotehtävistä sekä osittain myös ilp-asennuksista. Työkohteet sijaitsevat Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Työkalut tulevat talon puolesta ja alkuvaiheen jälkeen on asentajan mahdollista ajaa työajot oman auton sijasta yrityksen ajoneuvolla. Katso lisää yrityksestä www.puristeputkari.com.

Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian kauttamme määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa Puristeputkarilla suoraan vakituisessa työsuhteessa. Tarjoamme asianmukaisen palkan, perustyövaatetuksen, perustasoa kattavammat työterveyspalvelut sekä oman yhteyshenkilön koko vuokratyösuhteen ajan.

Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti 8 h/pv klo 7:00–15:30 välisenä aikana. Työ on alkuun osa-aikaista arviolta 20 - 40 h/vko. Tarkoituksena on kasvattaa tuntimäärää täyteen 40-tuntiin viikossa mahdollisimman nopeasti. Tehtävässä noudatetaan talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laitahan pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai sähköpostilla rekrytointia hoitavalle Ilkka Sepälle. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2705. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua