Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Aloitteleva kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 20.09.2018 - 20.10.2018.

Vesivek on Suomen johtava ränni- ja kattoremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia pien- ja rivitalokiinteistöihin ympäri Suomea. Kattoremonttien lisäksi Vesivek valmistaa, asentaa ja myy vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Tyytyväisiä Vesivek asiakkaita on jo yli 200 000. Vesivek-konserni on 87 M€ liikevaihdollaan ja lähes 600 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys. Vahvan kasvun tueksi haemme lisää huipputekijöitä.

Etsimme nyt Turkuun aloittelevaa C- kortillista kattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan Vesivek Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Joonas Leiro arkisin klo 8-16 puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Kokoonpanotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta kokoonpanotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää näppäryyttä ja ripeää työskentely otetta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotannollisista työtehtävistä, hyviä kädentaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Koneenasentaja / kokoonpanotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme koneenasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt ovat pääasiassa pajalla tehtäviä asennustöitä ja koneenrakennusta mutta työhön saattaa liittyä myös asiakkaiden luona tehtäviä huolto-/asennustehtäviä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Toivomme soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. kone- ja metallialalta), jonkin verran aikaisempaa kokemusta asennus- ja kokoonpanotehtävistä, hitsaustaitoa sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Lisäksi arvostamme hydrauliikan ja pneumatiikan perustaitoja, mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Silkkipainaja (Lieto)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme silkkipainajaa Lietoon loppuvuodenvuoden kiireajaksi. Työt sijoittuvat loka- joulukuulle. Työtä tehdään arkisin 5pv/vko ja työaika on 7 ja 15 välillä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tekstiiliteollisuudesta sekä kädentaitoja. Edellytämme hakijoilta reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Lisätiedot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä. Työmaat sijaitsevat Turun seudulla, joissa projektit kestävät arviolta noin kuukauden. Tehtävässä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit pääasiassa kokeneemman rakennusmiehen kanssa, ja tehtäviin kuuluu monipuolisesti rakennusalan tehtäviä aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/ tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä vaaditaan voimassaoleva työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkojen kulkemista.

Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Rakennusaputyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Turun seudulla sijaitseville työmaille. Työt ovat muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia projektiluontoisia tehtäviä. Tehtävissä on myös mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön sisältyy erinäköisiä työmaalla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten kantotöitä, piikkausta ja muita avustavan tason tehtäviä. Eduksi katsotaan alan koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä voimassa oleva työturvakortti. Eniten kuitenkin arvostamme kiinnostusta alaa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työntekoon. Lisäksi omasta autosta ja B- ajokortista on hyötyä töihin kulkemisen kannalta.

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo. 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Osa- aikainen muuttotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 1-3 vuoroa viikossa. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti. Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä, hyvässä työporukassa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Järvinen p. 050 411 0470. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Työnhakulomake »

Trukinkuljettaja / Tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 18.09.2018 - 02.10.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme trukinkuljettajaa/tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu mm. kuormien lastaus ja purku, erilaiset siirto- ja varastointitehtävät sekä varaston yleisestä järjestyksestä huolehtiminen. Lisäksi tehtäviisi saattaa kuulua myös tavaroiden lähetykset ja rahtikirjojen hallinta. Tehtävässä osallistut myös satunnaisesti tuotannon avustaviin asennustehtäviin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta trukilla ajamisesta ja yleisistä varastotöistä. Lisäksi toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä ajantasaisia ATK-taitoja.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, p. 050 411 0470, arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Maadoitusmittaaja / nuorempi sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 18.09.2018 - 02.10.2018.

Haemme nyt asiakasyritykseemme kahta maadoitusmittaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä ja projekti kestää vuoden loppuun saakka. Projektin päätyttyä on mahdollisuus jatkoon muissa tehtävissä.

Toivomme hakijoilta ammatillista koulutusta (esim. sähköasentaja) ja eduksi katsotaan voimassa olevat työturva-, tieturva ja sähkötyöturvakortit. Tehtävään valitut henkilöt perehdytetään tehtävään, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työkohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä, mutta toivomme jonkin verran joustavuutta työaikojen suhteen.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, p. 050 411 0470, arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 17.09.2018 - 30.09.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kahta rakennusmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat välittömästi ja töitä on alustavasti kevääseen 2019 saakka.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.09.2018 - 28.09.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reippaita purkutyöntekijöitä Turkuun. Työ koostu sisä- ja julkisivupurkamisesta Turun keskustan läheisyydessä sijaitsevalla työmaalla. Työpaikka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Kokemus työkalujen käytöstä sekä vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Mikael Järvinen, p. 050 411 0470, arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Korjausrakentamisen ammattilainen (Turku)

Hakuaika 14.09.2018 - 28.09.2018.

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.


Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti. Toivomme lisäksi matkustusvalmiutta satunnaisiin reissutöihin.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aurinkopaneeliasentaja (Turku)

Hakuaika 12.09.2018 - 23.09.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla.

Työssä menestyminen edellyttää työteliästä ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten aito halua oppia on avain menestykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Kivitalojen rakennustyöntekijä (Turku ja lähikunnat)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Haemme nyt kivitalorakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla ainakin loppuvuoteen, mahdollisesti ensi kevääseen saakka.

Työtehtäviin kuuluu kaikki kivitalorakentamisen vaiheet jotka pitää sisällään mm. harkkojen kantoa, perustuksien tekoa, runkotöitä, vesikattojen tekemistä sekä betonivaluja ja siivousta.

Hakemamme tekijä on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja fyysisesti hyvässä kunnossa oleva henkilö. Aikaisempi työkokemus ja koulutustausta ovat eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä työhön perehdytetään.

Asenne ratkaisee joten hae rohkeasti!
Työt alkavat sopivan hakijan löydyttyä ja työmaat sijaitsevat Turussa ja lähikunnissa vaihtelevasti.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksella mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro p. 050 411 0348, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Metallityöntekijä / Raskaan kaluston asentaja (Turku)

Hakuaika 12.09.2018 - 30.09.2018.

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Julkisivumaalari (Turku)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Haemme nyt pikaisella aikataululla reipasta maalaria. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella ja työ koostuu enimmäkseen julkisivumaalauksesta. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä. Työsuhde on projektiluontoinen ja kestää noin kaksi kuukautta.

Työssä menestyminen edellyttää hieman aikaisempaa maalauskokemusta. Lisäksi arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä reipasta työotetta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, Joonas Leiro 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Pakkaajia keikkatyöhön (Turku)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiassistentti Mikael Järvinen p. 050 411 0470, puhelintiedustelut keskiviikkoisin kello 13-16.

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja (Pöytyä)

Hakuaika 07.09.2018 - 28.09.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ on kokoonpanohitsausta ja sisältää pääasiassa kirkkaiden metallien työstöä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Lapiomies (Turku)

Hakuaika 07.09.2018 - 21.09.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa lapiomiestä maanrakennustyömaille. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja ne kestävät ainakin marraskuuhun saakka, mahdollisesti vuoden loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9-16 Click Henkilöstöpalvelut Oy Mikael Järvinen, p. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja maansiirtoajoon (Turku)

Hakuaika 07.09.2018 - 21.09.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työssä osallistutaan myös jonkin verran avustaviin maanrakennustöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on syyskauden loppuun.

Odotamme hakijoilta vähintään C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi odotamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja. Eduksi katsotaan vaihtolavakokemus. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Toimi nopeasti ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy Mikael Järvinen p. 050 411 0470. Tiedustelut klo 9-16.

Työnhakulomake »

Siivooja (Turku)

Hakuaika 07.09.2018 - 21.09.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta siivoojaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään arkipäivisin viitenä päivänä viikossa klo 7-15 tai 8-15:30. Työnkuva koostuu monipuolisesti muun muassa rappu- ja toimitilasiivouksista sekä koti- ja raivaussiivouksista. Työskentely tapahtuu Turun alueella.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme hakijalta ajokorttia ja sujuvaa suomenkielentaitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa ja joustavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan. Työhön perehdytetään hyvin.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan joustavasti. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy Mikael Järvinen, p. 050 411 0470. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-eristäjä (Turku)

Hakuaika 03.09.2018 - 23.09.2018.

Lvi-Eriste-99 Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava ja luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt LVI-eristäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta LVI- tai rakennusalan koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen villoitus- ja eristystöistä. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Henkilöstöpäällikkö (Turku)

Hakuaika 03.09.2018 - 23.09.2018.

Pharmatest Services on prekliinisiä tehokkuustutkimuspalveluja tarjoava sopimustutkimusyritys, joka on erikoistunut syöpä- ja luustosairauksiin kehitettävien lääkeainekandidaattien testaamiseen. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta www.pharmatest.com.

Haemme nyt henkilöstöpäällikköä Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Henkilöstöpäällikkönä vastaat yrityksen päivittäisistä henkilöstöasioista sekä HR -käytäntöjen ja -prosessien kehittämisestä. Keskeiset tehtäväsi liittyvät mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen, rekrytointeihin, tiedottamiseen, koulutussuunnitteluun sekä työhyvinvoinnin kehittämiseen. Vastaat myös työsuhteisiin, työterveydenhuoltoon ja palkkauskäytäntöihin liittyvistä asioista. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä ylimmän johdon kanssa ja osallistut henkilöstöhallinnon edustajana johtoryhmän kokouksiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulutasoista koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta monipuolisista HR -tehtävistä, mieluiten asiantuntijaorganisaatiosta. Lisäksi toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rekrytoinneista, työlainsäädännön sekä työehtosopimusten (erityisesti kemian alan) tuntemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-,organisointi- ja päätöksentekotaidot ja pystyt toimimaan tehokkaasti ja itsenäisesti myös kiireen keskellä.

Tarjoamme monipuoliset ja haastavat työtehtävät hyvässä työyhteisössä kansainvälisten projektien parissa.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 23.9.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Henkilöstöpäällikkö". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja jätehuoltoon (Turku)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää työntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva sisältää pääosin jätehuollon ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta vaihtolava-auton tai nosturin käytöstä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme kuitenkin reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta. Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-16 välisenä aikana ja työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan nuorekkaassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Työ alkaa syyskuussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »