Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Kiinteistönvälittäjä (Turku)

Hakuaika 22.01.2018 - 04.02.2018.

Sp-Koti Välitysliike Turku on valtakunnallisesti useaan kertaan palkittu, paikallinen välitystoimisto, joka tarjoaa asiantuntevaa, laadukasta ja yksilöllistä kodinvälitystä jokaiselle asiakkaalle.
 
Yritys tarjoaa aidosti henkilökohtaista, rehellistä palvelua jokaiselle kodinvaihtajalle. Asiakkaat saavat käyttöönsä vuosien kokemuksen kiinteistövälityksestä, jota tarjoavat iloiset, ahkerat ja ennen kaikkea tehokkaat välittäjät. Sp-Koti panostaa hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen, koulutukseen sekä aitoon kiinnostukseen asiakkaidensa tarpeista. Sp-Koti Välitysliike Turku kuuluu Säästöpankkien perustamaan Sp-Koti-ketjuun ja tiivis yhteistyö Liedon Säästöpankin kanssa tekee asuntokaupasta asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Sp-Koti etsii kauttamme ammattitaitoista kiinteistönvälittäjää tukemaan jatkuvaa kasvuaan. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta alalta. Arvostamme LKV- tai muuta kiinteistönvälitysalan tutkintoa. Työssä menestyminen vaatii tavoitteellista ja aikaansaavaa otetta työtehtäviä kohtaan. Vielä tärkeämpää on tinkimätön palvelu asiakkaita kohtaan.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet, kannustavan palkkiojärjestelmän sekä yleisimmät työsuhde-edut. Päivittäisessä toiminnassasi sinulla on tunnetun ketjun tuki takanasi, sekä ammattitaitoiset ja energiset kollegat.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

QA Specialist (Turku)

Hakuaika 22.01.2018 - 11.02.2018.

Biovian Oy on 2003 perustettu uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin 3400 m2 laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Biocityssä ja Pharmacityssä Turun Teknologiakiinteistössä. Biovian on vuoden 2015 BioFinland-palkinnon sekä Turun kauppakamarin myöntämän vuoden 2017 Varsinais-Suomen vientipalkinnon voittaja. Yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä: www.biovian.com

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haussa on QA Specialist vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Etsimme laadunvarmistukseen biologisten lääkkeiden kehityksen ja laadun asiantuntijaa. Työtehtävät ovat erittäin monipuolisia laadunvarmistuksen tehtäviä, joista keskeisimpiä ovat laatujärjestelmän kehittäminen ja ylläpito, riskienhallinta, tuotantoerien tarkastukset, muutos- ja poikkeamakäsittelyt, sisäiset tarkastukset ja toimittaja-arvioinnit. Lopullinen työnkuvasi määräytyy aikaisemman kokemuksesi perusteella.

Tehtävässä osallistut vaativiin biologisten lääkkeiden prosessikehitys- ja tuotantoprojekteihin. Tehtävässä pääset luomaan ja kehittämään modernien lääkkeiden laatua ja laatustrategioita asiakasprojekteissa, jotka ulottuvat myös sopimusanalysointitoimintaan. Globaaleilla markkinoilla toimiva Biovian tarjoaa näköalapaikan biologisten lääkkeiden kehitykseen, sopimusvalmistukseen ja sopimusanalysointiin.

Odotamme sinulta lääkkeiden kehityksessä tai valmistuksessa hankittua laatuasioiden tuntemusta. Olet GMP:n asiantuntija. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi farmasian alalta tai biokemiasta sekä kokemusta biologisten lääkkeiden valmistuksesta tai laadunhallinnasta, steriilin tuotteen valmistuksesta tai kliinisten tutkimuslääkkeiden valmistuksesta. Valmius toimia EU:n lainsäädännön mukaisessa Qualified Person:n tehtävässä katsotaan eduksi. Edellytämme luontevaa, hyvää englannin ja suomen kielen taitoa. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, vaihtelevan ja monipuolisen työn biologisten
lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 11.2.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "QA Specialist". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Controller (Turku)

Hakuaika 22.01.2018 - 11.02.2018.

Biovian Oy on 2003 perustettu uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin 3400 m2 laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Biocityssä ja Pharmacityssä Turun Teknologiakiinteistössä. Biovian on vuoden 2015 BioFinland-palkinnon sekä Turun kauppakamarin myöntämän vuoden 2017 Varsinais-Suomen vientipalkinnon voittaja. Yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä: www.biovian.com

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haussa on Controller vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä johdon ja talouspäällikön kanssa ja työhösi kuuluu monipuolisia taloushallinnon tehtäviä aina laskutuksesta sisäisen laskennan kehittämiseen. Tuet johdon päätöksentekoa tunnuslukujen seurannan ja raportoinnin myötä, kehität budjetointia sekä osallistut investointisuunnitelmien laadintaan. Lisäksi tehtäviisi kuuluu ylimmän johdon hallinnollisia tukitehtäviä. Työssäsi käytät suomen ja englannin kieltä sujuvasti (sekä suullinen että kirjallinen). Tarkempi tehtäväkenttä muotoutuu tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, mielellään kansainvälisessä toimintaympäristössä, sekä vähintään tradenomin koulutustausta tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet sitoutunut tehtäviisi, ymmärrät rutiinityön merkityksen ja kykenet tarvittaessa joustamaan aikarajojen niin vaatiessa. Olet luotettava, oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen, ja sinulla on myös kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä taloushallinnon tehtävien parissa ja voimakkaasti kasvavan yrityksen mukana. Tukenasi on vakaa ja luotettava yritys sekä osaava henkilöstö.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 11.2.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Controller". Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Turku)

Hakuaika 22.01.2018 - 04.02.2018.

Asiakkaamme APT-Elektro Oy on vuonna 1994 perustettu sähkö- ja teletekniikan konsultointi- ja suunnittelutoimisto. Yrityksen palvelut kattaa niin isommat kuin pienemmätkin hankkeet ja he ovat toteuttaneet yli 1000 suunnittelutoimeksiantoa eri tyyppisiin ja luonteisiin kohteisiin.

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää SÄHKÖSUUNNITTELIJAA monipuolisiin kiinteistösähkösuunnittelutehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja, MagiCAD -suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa sekä kokemusta 3D-suunnittelusta
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli etsit uusia haasteita ja haluat ottaa seuraavan askeleen eteenpäin työurallasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Tuulia Merrantille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Sähkösuunnittelija" 04.02.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot: arkisin klo 8-16, Tuulia Merranti, p. 050 411 0345.

Työnhakulomake »

Kodinkoneasentaja (Turku)

Hakuaika 17.01.2018 - 31.01.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kodinkoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää mm. pesukoneiden, astianpesukoneiden kuivausrumpujen sekä kylmälaitteiden asennukset asiakkaiden luona. Työpaikka sijaitsee Turussa.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen kodinkoneiden huolto- ja asennustöistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään. Työ edellyttää C-ajokorttia. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta, ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Pöytyä)

Hakuaika 11.01.2018 - 25.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pajalla tehtävää kokoonpanohitsausta ja työtä tehdään yhdessä vuorossa liukuvalla työajalla.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Pystymme tarjoamaan työntekijälle työpaikan vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, sekä nykyaikaiset tuotantotilat ja laitteet.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-eristäjä (Turku)

Hakuaika 11.01.2018 - 28.01.2018.

Lvi-Eriste-99 Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava ja luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt LVI-eristäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta LVI- tai rakennusalan koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen villoitus- ja eristystöistä. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Myyntiedustaja (Turku/Salo)

Hakuaika 11.01.2018 - 26.01.2018.

Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy edustaa Pihlan valmistamia laadukkaita puualumiini-ikkunoita ja
-parvekeovia sekä ulko-ovia. Kotitalouksien suosimat tasokkaat tuotteet parantavat kiinteistön
ulkonäköä, arvoa, energiataloutta sekä kodin mukavuutta ja turvallisuutta. Yritykseltä saat täyden
ikkuna- ja oviremonttipalvelun. Lisätietoa yrityksestä http://www.ikkunatjaovet.fi

Haemme nyt edustajaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Salon / lähikuntien alueen myynnistä
ja markkinoinnista.

Myyntiedustajan työhön kuuluu uusasiakashankinta, tapaamiset, tilannekartoitukset, tilauksien
edelleen lähetykset ja asiakaspalvelu. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta,
pitkäjänteisyyttä, reippautta ja sanavalmiutta. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työn
suorittamiseen.

Aikaisempi kokemus kuluttajamyynnistä katsotaan eduksi. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla
aikaisempaa kokemusta ikkunoiden ja ovien parissa toimimisesta, sillä saat kattavan perehdytyksen
ja koko tehtaan tuen taaksesi. Lisäksi sinua opastaa ja sparraa asiantunteva sekä kokenut kollega.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi työkalut kasvaa alan huippumyyjäksi.

Työt alkaa heti sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen
täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti
itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden
rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara puh. 0504110346.

Työnhakulomake »

Mekaniikan / laivasuunnittelun osaaja (Raisio)

Hakuaika 10.01.2018 - 28.01.2018.

Alvars Oy on Raisiossa toimiva insinööritoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotekehitys- ja projektisuunnittelupalveluja. Vuonna 2007 perustetun yrityksen juuret ovat vahvasti meriteollisuudessa. Erityisosaamisalaamme ovat lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelu, projektikuljetusten laskentatehtävät ja muut meritekniset ratkaisut. Tarjoamme ratkaisuja konseptoinnista asennussuunnitelmiin saakka asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lue lisää: www.alvars.fi

Nyt etsimme joukkoomme energistä ja aikaansaavaa vahvistusta MEKANIIKAN / LAIVASUUNNITTELUN osaajasta. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri tai diplomi-insinööri) ja 3-5 vuotta työkokemusta teräsrakenteiden ja mekaanisten kokonaisuuksien suunnittelutehtävistä. Sinulla tulisi olla vähintään perustaidot mallintamisesta Solidworks-ohjelmistolla tai vastaavalla. Aikaisempi kokemus meriteollisuudesta ja laivanrakennuksesta on eduksi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sujuvaa englannin puhutun ja kirjallisen kielen taitoa, muut kielet luetaan eduksi.

Voit olla hakemamme henkilö mikäli kaipaat työssäsi haasteita ja odotusten täyttämisen sijaan pyrit parhaasi mukaan ylittämään ne. Tarjoamme vakituisen työn ja nykyaikaisten työvälineiden lisäksi rennon, avoimen työilmapiirin, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen yhä paremmaksi osaajaksi ovat luonnollisia asioita.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merrantille 28.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Tuulia Merranti, p. 050 411 0345. Hakemukset otsikolla "Mekaniikan/Laivasuunnittelun osaaja”.

Työnhakulomake »

Työnjohtaja, TeppMan Oy (Turku)

Hakuaika 10.01.2018 - 28.01.2018.

Turkulainen, vuonna 1995 perustettu ja tällä hetkellä noin 60 työntekijää työllistävä lattian- ja seinäpäällysteurakointiin sekä huoneistoremontteihin ja vahinkokartoituksiin ja -saneerauksiin erikoistunut, TEPPMAN OY etsii

TYÖNJOHTAJAA kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin, vahinkosaneerauskohteisiin ja tarvittaessa myös uudiskohteiden laatoitus-, matto- ja parkettitöiden työnjohtotehtäviin.

Etsimme henkilöä, jolla on:

- tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (esim. työteknikko tai rakennusmestari)
- aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä (mielellään vähintään 3 vuoden ajalta)
- kokonaisnäkemystä työmaiden hoitamisesta: osaat ennakoida, suunnitella, organisoida ja raportoida. Tehtäväsi on luoda edellytykset ja varmistaa, että työmaalla asiat sujuvat suunnitellusti ja ajallaan.
-hyvät it-taidot. LähiTapiolan ja If Vahinkovakuutusyhtiön yhteistyökumppaneina käytämme Meps-laskentaohjelmia työmaiden hoidossa ja seurannassa
- kykyä tulla toimeen erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa
- ajokortti

Me tarjoamme:

- monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä Turun talousalueella
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
- säännöllisen työajan arkisin klo 7-15.30
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä työssä
- mukavan työyhteisön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 28.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Työnjohtaja". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Salo)

Hakuaika 10.01.2018 - 24.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Salon seudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työ on huonekaluosien hitsausta (TIG ja MIG).

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa ja viimeisteltyä työn jälkeä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, puh 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 05.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on alustavasti 2018 syksyyn saakka.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat helmikuun aikana, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kirvesmies (Turku)

Hakuaika 05.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on alustavasti 2018 syksyyn saakka.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kokki (Turku)

Hakuaika 04.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta kokkia Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu lounas- sekä a la carte annosten valmistaminen. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ravintolakokin työstä, hygieniapassia sekä kykyä työskennellä kiireen keskellä. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen sekä reipasta asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lukander, puh. 050 411 0344, yhteydenotot arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Tarjoilija (Turku)

Hakuaika 04.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta ravintola-alan työntekijää Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon.
Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lukander, puh. 050 411 0344, yhteydenotot arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

CNC-Koneistaja, Kuuskoneistus Oy (Raatala)

Hakuaika 03.01.2018 - 31.01.2018.

Kuuskoneistus Oy on vuodesta 1981 lähtien toiminut alihankintakoneistamo, joka sijaitsee Salon Kuusjoella. Organisaatiorakenteemme on kevyt ja ammattilaistemme osaaminen laajalla pohjalla. Voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ketterästi ja ottaa työt valmistukseen nopealla aikataululla. Nykyaikaisella konekannalla pystymme valmistamaan monenlaisia tuotteita useista eri materiaaleista. Omana tuotteena valmistamme lisäksi varaosia Mara-merkkisiin salaojakoneisiin. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.kuuskoneistus.fi.

Haemme nyt CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Fanucin ohjauksella varustettuja työstökeskuksia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa 07-15.30 välillä, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta tai -sorvauksesta, kuvienlukutaitoa sekä ohjelmointitaitoa. Käytössä yrityksellä on Surf- ja WinCam- ohjelmistot, mutta huomioimme kokemuksen myös muista ohjelmista. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on työmatkojen kannalta eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »