Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Asentaja, laivateollisuus (Turku)

Hakuaika 20.11.2018 - 07.12.2018.

Haemme nyt konepajateollisuuden asiakasyrityksellemme asentajaa / metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alan ammattilaisiksi.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista laivateollisuuden alihankintaan liittyvistä töistä (mm. ohutlevytyöt, ilmastointiasennukset ja hitsaustyöt). Töitä tehdään aluksi pajalla, mutta tulevaisuudessa asennustehtäviä on mahdollista tehdä myös telakalla. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, mutta toivomme valmiutta tarvittaessa ylitöihin.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä (metalli-, rakennusala tms.) koulutusta, aikaisempaa työkokemusta asennus- tai kokoonpanotöistä sekä hieman aikaisempaa hitsauskokemusta. Työssä menestyminen edellyttää piirustusten lukutaitoa sekä itsenäistä työotetta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis ammattilainen, vaan työskentelet aluksi kokeneemman asentajan parina. Katsomme eduksi voimassa olevat hitsausluokat sekä työturva- ja tulityökortit. Lisäksi arvostamme työhön tarttuvaa asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen sekä hyviä tiimityötaitoja.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle ja sopia ajan haastatteluun, puh. 050 411 0740 arkisin klo 8–16.

Työnhakulomake »

Suunnitteluassistentti arkkitehtitoimistoon (Turku)

Hakuaika 20.11.2018 - 04.12.2018.

Haemme nyt turkulaiselle korjaus- ja uudisrakentamiseen erikoistuneelle arkkitehtitoimistolle SUUNNITTELUASSISTENTTIA / PIIRTÄJÄÄ äitiyslomasijaisuuteen Turkuun. Työt alkavat tammikuun alussa / sopimuksen mukaan.

Toimenkuva pitää sisältää mm. rakennuspiirustusten digitointia, suunnittelijan luonnosten puhtaaksipiirtämistä (2D), tekstien puhtaaksikirjoittamista ja muita yleisiä toimiston juoksevia tehtäviä. Pääasiassa työskentely tapahtuu arkisin 08.00-16.00 välillä, mutta työaikoihin on mahdollista vaikuttaa.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta teknisestä piirtämisestä (AutoCad) ja kuvien lukutaitoa. Edellytämme myös sujuvaa suomenkielentaitoa. Kokemus vastaavasta toimenkuvasta, rakennuslupapiirustusten laatimisesta ja 3D visualisoinnista katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä tarkkaa työskentelyotetta.

Tarjoamme hakijalle mukavan työporukan ja viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrelta läheltä Turun keskustaa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilötöpalveluide rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Nuorempi suunnittelija / Tekninen piirtäjä (Parainen)

Hakuaika 20.11.2018 - 30.11.2018.

Oletko suunnittelutehtävien tulevaisuuden lupaus, jolla on intoa kehittyä alan ammattilaiseksi? Haemme nyt asiakasyrityksellemme NUOREMPAA SUUNNITTELIJAA / TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Paraisille.

Yritys valmistaa kokonaisvaltaisesti monipuolisia ja uniikkeja sisustuselementtiratkaisuja alumiinista mm. laivateollisuuteen maailmanlaajuisesti. Työssäsi teet esimerkiksi sisustuselementtien 3D mallintamista ja toimit tiiviisti yhteistyössä tuotannon kanssa. Työskentely tapahtuu Paraisilla joustavasti klo 7-16 välillä ja työpaikka sijaitsee n. 20 km Turun keskustasta. Oma auto helpottaa töihin kulkemista, mutta perille pääsee kätevästi myös julkisella liikenteellä.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Aikaisempi kokemus Solidworksin (tai vastaavan ohjelman) käytöstä katsotaan eduksesi. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo jonkin verran kokemusta kerryttänyt alan osaaja, tärkeintä on innostus tehtävää ja alaa kohtaan. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja mukavassa porukassa ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttä ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa. Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Rekrymessut 2018 (Turku)

Hakuaika 20.11.2018 - 30.11.2018.

Olemme Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimitamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Tarjoamme vuosittain yli 1000 työpaikkaa ammattilaisille ja tulevilla ammattilaisille.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteessa hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Osallistumme Turun Messukeskuksessa 21.11.2018 järjestettävään RekryExpo -tapahtumaan. Tule tapaamaan meitä osastollemme, niin kerromme lisää avoimista työpaikoistamme.

Jos kävit osastollamme, voit täyttää hakemuksen alle olevan lomakkeen kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti koulutuksestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Parainen)

Hakuaika 20.11.2018 - 04.12.2018.

Haemme nyt vahvasti laivateollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme reippaita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin Paraisille!

Työkuvasi on monipuolinen ja vaihtelee aina meneillä olevan projektin ja aikaisemman kokemuksesi mukaan. Työssä pääset osallistumaan tuotantoprosessin eri vaiheisiin, joka voi pitää sisällään esimerkiksi alumiinisten sisustuselementtien kokoonpanoa, liimausta, prässäystä, hiontaa, pintakäsittelyä ja muita yleisiä viimeistelytehtäviä. Työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva, joten tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään! Työskentely tapahtuu arkisin klo 7:00-15:00. Oma auto helpottaa töihin kulkemista, mutta myös julkisella liikentellä pääsee kätevästi perille.

Voit olla koulutukseltasi tai aikaisemmalta kokemukseltasi esimerkiksi puuseppä, metallityöntekijä, pintakäsittelijä tai vaikka rakennustyöntekijä! Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta erilaisista kokoonpanotehtävistä. Otamme huomioon uransa alkuvaiheilla olevat tekijät sekä alansa ammattilaiset. Monenlaisesta osaamisesta on hyötyä, joten tärkeintä on, että asenne on kohdallaan ja perustyökalut pysyvät käsissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mukavassa, joustavassa sekä rennossa työyhteisössä. Ennen kaikkea tarjoamme kuitenkin mielenkiintoisen työnkuvan mielenkiintoisissa projekteissa, jossa pääset ylpeänä näkemään oman työsi jälkeä maailmanlaajuisesti!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat tammi- helmikuun aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Tarjoamme töitä niin pitkäaikaisista työsuhteista kiinnostuneille kuin esimerkiksi välivuotta pitäville opiskelijoille, joten hae paikaa rohkeasti! Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, elämäntilanteestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi! Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.


Työnhakulomake »

Asentaja/kokoonpanotyöntekijä, Dinolift Oy (Loimaa)

Hakuaika 20.11.2018 - 04.12.2018.

Dinolift Oy suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy rakennus- ja siihen liittyvälle teollisuusalalle DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia sekä tarjoaa tuotteisiin liittyviä jälkimarkkinointipalveluja, kuten tekninen neuvonta, koulutus ja huolto. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yritys on valmistanut henkilönostimia yli 40 vuotta. Yritys on vienyt DINO nostimia maailmalle yli 40 eri maahan, päämarkkinat ovat pohjoismaat ja Saksa. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. Lisätietoa yrityksestä www.dinolift.com/

Haemme nyt asentajia henkilönostimien asennus- ja kokoonpanotehtäviin. Työ alkaa määräaikaisena, mutta sisältää mahdollisuuden myös vakituiseen työsuhteeseen. Työ on lähtökohtaisesti arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtehtävät ja palkka määräytyvät tekijöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kuitenkin perehdytyksen ja alkuun töitä tehdään kokeneemman työparin kanssa.

Edellytämme hakijoilta ensisijaisesti reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan soveltuva koulutus (esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto tai kone- ja metallialan perustutkinto) katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat heti tammikuun alussa. Hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Koneenasentaja, puuntyöstökoneet (Raisio)

Hakuaika 20.11.2018 - 04.12.2018.

Awutek Oy on korkealaatuisia eurooppalaisia puun-, alumiinin- ja muovintyöstökoneita maahantuova, myyvä ja huoltava yritys. Toimialueenamme on Suomi ja Viro ja päämiehiämme on Euroopassa noin 100 kpl. Vakaalla pohjalla oleva yritystoiminta on kasvanut vuosien varrella asiakkaiden tarpeiden mukana jo yli 40 vuoden ajan. Yritys on kuulut korkeimpaan mahdolliseen, AAA rating-luokkaan luottoluokitusjärjestelmän alusta saakka. Katso lisää www.awutek.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista asentajaa puuntyöstökoneiden asennus- ja huoltotöihin.

Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaidemme koneiden asennus- ja huoltotöistä sekä ratkaista erilaisia koneisiin liittyviä ongelmatilanteita. Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, mutta asuinpaikkakuntasi voi olla kauempana koska työ on hyvin liikkuvaa. Edellytämmekin hakijoilta jatkuvaa matkustusvalmiutta. Työssä on mahdollisuus toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta, aikaisempi kokemusta vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Vaatimuksena on myös sujuva suomen ja englannin kielen taito. Muu kielitaito (esim. saksa) katsotaan eduksi. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, mekaniikan ja pneumatiikan osaamista sekä sähkötekniikan ja PLC tekniikan tuntemusta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kehittyvässä organisaatiossa, kilpailukykyisen palkkauksen sekä itsenäisen ja haasteellisen tehtäväkentän.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myynipäällikkö Janne Lukanderille 19.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Mekaniikan / laivasuunnittelun osaajia (Raisio)

Hakuaika 19.11.2018 - 03.12.2018.

Alvars Oy on Raisiossa toimiva insinööritoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotekehitys- ja projektisuunnittelupalveluja. Vuonna 2007 perustetun yrityksen juuret ovat vahvasti meriteollisuudessa. Erityisosaamisalaamme ovat lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelu, projektikuljetusten laskentatehtävät ja muut meritekniset ratkaisut. Tarjoamme ratkaisuja konseptoinnista asennussuunnitelmiin saakka asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lue lisää: www.alvars.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme kahta energistä ja aikaansaavaa mekaniikan / laivasuunnittelun osaajaa. Tehtävänäsi on toimia projekteissamme suunnittelijana, mutta tarkempi työnkuva muotoutuu aikaisemman työkokemuksen ja osaamisesi perusteella. Voitkin olla jo kokemusta kerännyt tai äskettäin valmistunut suunnittelija, jolla on halua kasvaa haastaviin suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri), sekä SolidWorks-ohjelmiston tai vastaavan suunnitteluohjelman hallintaa. Työssäsi tarvitset myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa työkokemusta meriteollisuudesta sekä projektitehtävissä työskentelystä. Kokemus teräsrakenteiden suunnittelusta ja lujuuslaskennasta katsotaan eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Voit olla hakemamme henkilö mikäli kaipaat työssäsi haasteita ja odotusten täyttämisen sijaan pyrit parhaasi mukaan ylittämään ne. Tarjoamme vakituisen työn ja nykyaikaisten työvälineiden lisäksi rennon, avoimen työilmapiirin, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen yhä paremmaksi osaajaksi ovat luonnollisia asioita.

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 03.12.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Toimistoassistentti (Kaarina)

Hakuaika 16.11.2018 - 30.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme toimistoassistenttia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on metallialalla pitkään toiminut vientiyritys.

Työssä vastaat vientiin ja tuontiin liittyvistä paperitöistä (tulliin raportointi sekä kuljetusasiakirjojen laatiminen). Työhön voidaan sisällyttää myös taloushallinnon töitä kuten esim. laskutusta ja reskontran hoitoa tai muita kirjanpitoon liittyviä avustavia tehtäviä, mutta työnkuvaa voidaan muokata osaamisen ja aikaisemman työkokemuksen mukaan. Muiden töiden lisäksi hoidat myös yleisiä toimistotöitä.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vienti ja tuonti asioiden parissa toimimisesta sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, kykyä hoitaa useaa asiaa samanaikaisesti sekä reipasta työotetta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander iltapäivisin klo 15-16, puh 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Apumies autopesulaan (Lieto)

Hakuaika 15.11.2018 - 29.11.2018.

Haemme nyt nopealla aikataululla asiakkaallemme apumiestä autopesulaan Lietoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin ma-pe välillä.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisten autojen, työkoneiden ja muiden ajoneuvojen pesuista sekä muista autoihin liittyvistä huoltotehtävistä.

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, eniten arvostamme reipasta ja tarkkaa otetta työntekoon sekä kykyä oppia uutta. Kokemus samankaltaisista tehtävistä tai autoalan koulutus katsotaan eduksi. Autojen siirtämiseen vaaditaan B-ajokortti ja C-kortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16 antaa rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Lieto)

Hakuaika 19.11.2018 - 25.11.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla reipasta VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävässä olet kokonaisvaltaisesti vastuussa varaston toimivuudesta ja järjestyksestä. Työnkuva pitää sisällään lähetysten vastaanottoa, tilausten keräilyä, pakkausta ja lähettämistä sekä asiakaspalvelua niin sähköpostitse, puhelimitse kuin kasvotustenkin. Työskentely tapahtuu arkisin klo 8-16 ja työpaikka sijaitsee Liedossa, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus varastotöistä ja trukilla ajosta. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan sekä ahkera työote.

Tarjoamme mielekkään työn monipuolisista ja vastuullisista varastotöistä kiinnostuneille!

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkiselle , p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.11.2018 - 23.11.2018.

Asiakasyrityksemme tekee monipuolisia maanrakennustöitä Turussa ja lähialueilla. Yritys tekee mm. rakennusten pohjien kaivuutöitä sekä erilaisia piharemontteja.

Etsimme nyt maanrakennusapumiestä monipuolisiin työtehtäviin. Tehtävässä tulet toimimaan kaivinkoneen lapiomiehenä, mutta pääset myös tekemään muita tehtäviä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin työteliäs asenne annettuja työtehtäviä kohtaan. Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Nuorempi mekaniikkasuunnittelija, Macring Oy (Kaarina)

Hakuaika 14.11.2018 - 28.11.2018.

Ohutlevyterästen profilointilinjoja valmistava Macring Oy on toiminut vuodesta 1994, tavoitteena tuottaa asiakkailleen lisäarvoa soveltamalla nykyaikaisinta tuotantotekniikkaa ja -automaatiota. Yrityksen avainhenkilöillä on laaja-alainen ja erittäin pitkä kokemus koneenrakennuksesta sekä tuotantotoiminnasta. Katso lisää www.macring.fi.

Haemme nyt nuorempaa mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit osana suunnittelutiimiä. Pääasiallinen työtehtäväsi on laiteyksiköiden sekä tuotantolinjakokonaisuuksien 3D-suunnittelu. Työnkuvaan kuuluu myös käyttöohjekirjojen laatimista sekä muuta dokumentointia. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorissamme Kaarinassa. Tuotantomme sijaitsee samoissa tiloissa, joten sinulla on mahdollisuus seurata suunniteltujen laitteiden valmistumista.

Voit olla muutaman vuoden kokemusta kerännyt tai äskettäin valmistunut suunnittelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri AMK), suunnitteluohjelmien hallintaa (käytössämme on Inventor ja AutoCAD) sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ruotsi ja venäjä, katsotaan eduksi. Arvostamme aitoa kiinnostusta suunnittelutehtäviä kohtaan, oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä työssä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vaihtelevan työn vientiyrityksessä. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 28.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Tuotepäällikkö, Carl Stahl Oy (Turku)

Hakuaika 09.11.2018 - 30.11.2018.

Carl Stahl on vuonna 1880 perustettu yritys, joka toimii edelleen perheyrityksenä. Henkilökuntaa on maailmanlaajuisesti yli 1700 henkilöä 70:ssa eri toimipisteessä ja liikevaihto on yli 340 miljoonaa.
Yrityksen toimipaikat sijaitsevat useimmissa Euroopan maissa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Kauko-Idässä. Suomen Carl Stahl Oy perustettiin vuonna 2003 ja toimisto, varasto ja tuotanto sijaitsevat Turussa. Työskentelemme korkeimpien laatustandardien mukaan ja tuotevalikoimamme koostuu alan johtavien valmistajien laatutuotteista ja omasta valmistuksesta. Katso lisää www.carlstahl.fi.

Vahvistamme nyt organisaatiotamme ja haemme tuotepäällikköä vastaamaan Carl Stahl Architektur tuotteista (mm. ruostumattomat teräsverkot ja -vaijerit sekä LED-valaisin ratkaisut. www.carlstahl-architektur.com).

Suomen organisaatiossa tuoteryhmä on uusi, joten alkuvaiheessa osallistut vahvasti tuotteiden myynninsuunnitteluun ja markkinointiin. Työtehtäviisi kuuluu itsenäinen uusasiakashankinta sekä asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen. Olet myös tiiviissä yhteydessä Saksaan tuotteisiin liittyvissä teknisissä asioissa. Pääasiallinen asiakassegmenttisi on arkkitehtitoimistot, rakennusalan yritykset sekä suunnittelutoimistot. Toimipisteesi sijaitsee Turussa mutta työ edellyttää matkustamista.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta, aktiivista ja tuloshakuista työskentelyotetta, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, erityisesti saksa, katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta teknisestä yritysmyynnistä, ymmärrystä LED-valaistustekniikasta ja yleistä teknistä ymmärrystä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt.

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja palkitsevia tehtäviä, mahdollisuuden toteuttaa itseäsi sekä luoda menestyvä työpaikka kasvavassa yrityksessä. Lisäksi saat käyttöösi modernit työvälineet ja työyhteisömme täyden tuen työssä onnistumiselle.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 30.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista rakennusapumiestä Turun ja lähialueiden uudis- ja saneerauskohteisiin. Työt alkavat välittömästi ja kestävät arviolta alkuvuoteen 2019.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Joonas Leiro puh. 050 411 0348

Työnhakulomake »

Nuorempi sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme kahta nuorempaa sähköasentajaa projektiluontoiseen työsuhteeseen Turkuun. Projekti alkaa joulukuun alussa ja töitä on alustavasti Tammikuun 2019 loppuun saakka.

Työtehtävät sisältävät mm. valaisinten ja pistorasioiden asennusta sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi. Oma auto on eduksi kulkemisen kannalta.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Joonas Leiro p. 050 411 0348. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja (Seinäjoki)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla ammattitaitoista sähkö- /automaatioasentajaa projektiluontoiseen työhön Seinäjoelle. Työt alkavat välittömästi ja projekti kestää alustavasti tammikuun loppupuolelle.

Työtehtävät koostuvat kasvihuoneen sähköistykseen ja automatiikkaan liittyvistä monipuolisista töistä. Työssä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi työhön vaaditaan voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit. Oma auto katsotaan eduksi kulkemisen kannalta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo. 9-16 Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 08.12.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun talousalueella, mutta toivomme valmiutta reissutöihin tarvittaessa.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa omakotitalojen pohjien tekemisestä, kaapelikaivuusta sekä muista maanrakennuspuolen tehtävistä. Käytössä on useamman kokoisia telakoneita. Sinun ei tarvitse olla pitkän linjan ammattilainen, sillä perehdytämme tarvittaessa työhön.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Monipuolinen työkokemus maanrakennustöistä sekä C-ajokortti lasketaan eduksi. Työhön vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvallisuuskortit.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten täytä hakemus nopeasti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiroon ja varata ajan haastatteluun, p. 050 411 0348 arkisin klo 08-16.00.

Työnhakulomake »

Lapiomies (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa lapiomiestä maanrakennustöihin Turun alueelle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja ne kestävät kelien mukaan noin vuoden loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9-16 Click Henkilöstöpalvelut Oy Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat välittömästi ja töitä on alustavasti kevääseen 2019 saakka.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Haemme nyt sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työt kestävät ainakin tammikuun loppuun, mutta hyvälle tekijälle löytyy mahdollisesti jatkoa.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista työtehtävistä mm. uudis- ja saneerauskohteista sekä keikkatöistä. Työmaat sijaitsevat Turun talousalueella.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja parin vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työn suorittaminen edellyttää ajokortin, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja Joonas Leirolta puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

CNC-koneistaja (Turku)

Hakuaika 07.11.2018 - 23.11.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työtehtävät koostuvat ohjelmoinnista ja koneistuksesta 5-akselisilla CNC-koneilla. Ohjelmoinnissa käytössä on Mastercam-ohjelmisto ja toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta sen käytöstä. Ohjausjärjestelmä voi vaihdella konekannasta riippuen. Käytössä on mm. Heidenhain, mutta arvostamme kokemusta myös muista ohjausjärjestelmistä. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa metallialan koulutusta, jonkin verran aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Hitsaustaitoinen kokoonpanotyöntekijä (Mynämäki)

Hakuaika 07.11.2018 - 02.12.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hitsaustaitoista kokoonpanotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin Mynämäelle. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta aikaansaavalla ja motivoituneella tekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä, sekä alalle soveltuvan koulutuksen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää kuvanlukutaitoa ja hahmotuskykyä. Lisäksi hakijan tulisi osata käyttää erilaisia käsityökaluja sekä hallita mag-hitsauksen perusteet. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työteliäs suhtautuminen annettuihin työtehtäviin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Salo)

Hakuaika 07.11.2018 - 22.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Salon seudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työ on huonekaluosien hitsausta (TIG ja MIG).

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa ja viimeisteltyä työn jälkeä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, puh 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kaapeliasentaja (Turku)

Hakuaika 07.11.2018 - 21.11.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta vuoden loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaisen työsuhteeseen.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Lisäksi työssä tarvitaan ajokortti, C-kortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Pakkaajia keikkatyöhön (Turku)

Hakuaika 06.11.2018 - 02.12.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut kello 8-16.

Työnhakulomake »

Kassamyyjä huoltoasemalle (Turku)

Hakuaika 06.11.2018 - 23.11.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo. 6-21). Työtuntimääriä on mahdollisuus muokata hakijan elämäntilanteen mukaan, joten työ soveltuu hyvin niin opiskelijalle kuin kokoaikaisempaa työtä etsivälle.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo. 8-16.

Työnhakulomake »

LVI-eristäjä / Eristyspeltiseppä (Turku)

Hakuaika 06.11.2018 - 23.11.2018.

Eristys-Toimi Oy on teollisuus- ja LVI-eristyksien ammattilainen yli 60 vuoden kokemuksella. Eristys-Toimi tarjoaa asiakkailleen asennuspalvelua ja peltiosien valmistusta erilaisilla automaattikoneilla. Lisäksi tuotteita toimitetaan laajalle asiakaskunnalle niin Suomeen kuin ulkomaille. Toimipaikka sijaitsee Orikedon teollisuusalueella Turussa. Lisätietoja yrityksestä www.eristys-toimi.fi.

Haemme nyt LVI-eristäjää / eristyspeltiseppää vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista henkilökuntaamme.

LVI-eristäjänä / eristyspeltiseppänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuus- ja LVI-eristykset Varsinais-Suomen alueella. Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta LVI-eristäjän tehtävistä. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti, tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Työnhakulomake »

LVI-asentaja (Turku)

Hakuaika 05.11.2018 - 23.11.2018.

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa Turkuun. Kohteet ovat monipuolisia kiinteistökohteita Varsinais-Suomen alueella.

LVI-asentajana päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävät. Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta LVI-asentajan tehtävistä. Lisäksi arvostamme itsenäistä, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työssä tarvitaan B-ajokorttia sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti, tulityökortti katsotaan eduksi.

Työsuhde on aluksi määräaikainen (n. 6 kk), mutta tehtävässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Työnhakulomake »

Nuorempi LVI-asentaja (Turku)

Hakuaika 02.11.2018 - 23.11.2018.

Masterpipe Oy on vuonna 2012 perustettu ja Suomen ainoa vain sukituksiin erikoistunut LVI-alan yritys. Masterpipella on kokemusta monipuolisista projekteista, aina omakotitaloista suuriin julkisen sektorin projekteihin.

Etsimme nyt Turkuun nuorempia LVI-asentajia vakituiseen työsuhteeseen kasvumme tueksi.

Nuorempana LVI-asentajana työtehtäviisi kuuluvat avustavat sukitustyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan toimit kokeneemman asentajan parina. Koulutamme sinut työn ohessa tehtävään.

Toivomme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta sekä B-ajokorttia ja reissuvalmiutta. Soveltuva tekninen koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä C-ajokortti katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä LVI-alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen ja hyvän työyhteisön tuen,
- kilpailukykyisen palkkauksen,
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana sekä
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Soita ja sovi haastatteluaika!

Työnhakulomake »

Aloitteleva kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 02.11.2018 - 23.11.2018.

Haemme nyt Turkuun aloittelevaa kattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiä. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut vakavarainen suomalainen perheyritys.

Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Työssä menestyminen edellyttää hyvää ja joustavaa asennetta sekä aitoa halua kehittyä kattoalan ammattilaiseksi. Eduksi katsotaan rakennusalan tai muun ammatillisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus rakennusalan tehtävistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen, vaan tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään.

Tarjoamme vakituisen työpaikan mukavassa työyhteisöissä, nykyaikaiset työkalut ja kaluston sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Yrityksessä kiinnitetään erityistä huomiota työntekijöiden työturvallisuuteen, ja jokaisella työntekijällä on henkilökohtaiset turvavarusteet. Tukenasi ovat myös ammattitaitoinen työnjohto ja asiantuntevat työkaverit.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Soita ja sovi haastatteluaika!

Työnhakulomake »

Lumityöntekijä (Turku)

Hakuaika 24.10.2018 - 24.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta-kolmea käsilumiyöntekijää Turkuun ensi talven sesonkiin. Työ on osa-aikaista ja sidoksissa sää- ja lumiolosuhteisiin. Osaavalle ja reippaalle tekijälle on tarjolla myös muita kiinteistöhuollon töitä apumiehenä. Työt alkavat heti lumen tultua maahan ja kestävät kevättalvelle, niin pitkälle, kun lunta riittää.

Työ on liiketilojen ja muiden kiinteistöjen pihoissa ja parkkipaikoilla käsin tehtäviä lumitöitä, kolausta, lapiointia, harjausta ja hiekoitusta. Varsinaista kiinteistöhuoltoalan koulutusta hakijoilta ei edellytetä, mutta se katsotaan hakijalle eduksi. Eduksi katsomme myös kaiken aikaisemman työkokemuksen niin kiinteistönhuolto- kuin muiltakin aloilta. Työ edellyttää reippautta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Työ on epäsäännöllistä sääolosuhteista riippuvaa tuntityötä. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöhuoltoalan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi tehtävään alla olevan linkin kautta. Muista kertoa hakemuksessasi aikaisempi työkokemuksesi ja osaamisesi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8-16 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointikonsultti Joonas Leiro. Puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »