Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Bioanalyytikko/laborantti

Hakuaika 25.04.2018 - 13.05.2018.

Biovian Oy on 2003 perustettu uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Biocityssä ja Pharmacityssä. Biovian on vuoden 2015 BioFinland -palkinnon voittaja. Yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt bioanalyytikkoa tai laboranttia laadunvalvontalaboratorioon vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Henkilön päätehtävä tulee olemaan ELISA-analyysien suorittaminen. Lisäksi työssä osallistutaan analyysimenetelmien kehittämiseen ja validointiin sekä laboratorion ylläpitoon. Muita laboratoriossa käytettäviä menetelmiä ovat SDS-PAGE ja IEF geelianalyysit, soluanalyysit ja HPLC-analyysit, joiden tuntemus on eduksi. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Odotamme hakijoilta joko AMK-tasoista laboratorioalan koulutusta tai laborantin peruskoulutusta. Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta yllä mainituista osa-alueista ja dokumentointi on sinulle tuttua. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä ja tietokoneistettujen järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen perusteiden hallintaa. Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä, työpaikan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 13.5.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Bioanalyytikko/laborantti". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja (Turku)

Hakuaika 24.04.2018 - 13.05.2018.

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-asennustyöt Turun alueella. Pääasiassa kohteet ovat uudiskohteita.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä usean vuoden kokemusta monipuolista LVI-asentajan töistä. Lisäksi arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa oleva tulityökortti ja työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Maalari (Turku)

Hakuaika 24.04.2018 - 06.05.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista maalaria. Työmaat sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Työt ovat pääasiassa ulkomaalausta.

Odotamme hakijoilta alan työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan on välttämätöntä.

Työt alkavat toukokuun aikana, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Sisustuskirvesmies, Teppman Oy (Turku)

Hakuaika 24.04.2018 - 13.05.2018.

TeppMan Oy on turkulainen vuonna 1995 perustettu lattian- ja seinänpäällystealan urakointiliike. Palveluihimme kuuluu mm. laatoitus, mattotyöt, parketin asennus, asennuslattiat, huoneistoremontit sekä kartoitus- ja kuivaus. Vuosittain hoidamme satoja pieniä ja suurempia työmaita. Toimintaperiaatteemme on panostaa erityisesti työn korkeaan laatuun ja pitkäjänteiseen toimintaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asentajillamme on vankka ammattitaito ja pitkä kokemus omalla alallaan. Pidämme kunnia-asianamme huolehtia lakisääteisistä velvoitteistamme ja vastuullisesta toiminnasta.

Teemme aliurakointitöitä rakennusliikkeille sekä monenlaisia ja erikokoisia remonttitöitä yksityishenkilöille. Saneeraamme myös vahinkokohteita taloyhtiölle ja vakuutusyhtiöille, joista suurimpina yhteistyökumppaneinamme ovat IF Vahinkovakuutusyhtiö ja LähiTapiola.

Nyt etsimme joukkoomme pitkäaikaiseen työsuhteeseen Sisustuskirvesmiestä.

Sisustuskirvesmiehen pääasiallisia työtehtäviä ovat:
- kalustetyöt
- paneloinnit
- levytykset
- laminaatin/parketin asennus
- pienet maalaustyöt
- listoitukset
- purkutyöt
- viimeistelytyöt yms.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla:
- tehtävään soveltuva koulutus tai vankka työkokemus saneerausalalta 
- aiempaa kokemusta sisustuskirvesmiehen töistä
- kyky itsenäiseen työskentelyyn
- kokemusta vesivahinkosaneerauksista
- ajokortti

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Laborantti, kesätyö (Lieto)

Hakuaika 23.04.2018 - 07.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme laboranttia tuotantolaboratorion kesätöihin Lietoon. Työt sisältävät mm. liuosvalmistusta ja laboratorion ylläpidollisia töitä. Työt alkavat toukokuussa ja kestävä elokuun loppuun saakka. Työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa aamuvuorossa, mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä satunnaisesti myös iltavuorossa.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempi työkokemus laborantin töistä katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme innostunutta asennetta, halua oppia uutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta suotavaa.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

IV-puhdistaja, kesätyö (Turku)

Hakuaika 23.04.2018 - 07.05.2018.

Haemme nyt reipasta ja oppimishaluista IV-puhdistajaa kesätöihin. Toimeksiantajamme on erikoistunut ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksiin, -säätöihin ja -huoltotöihin. Työkohteet vaihtelevat omakotitaloista suuriin liikekiinteistöihin Varsinais-suomen alueella.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta, jonkin verran työkokemusta sekä kuvien lukutaitoa. Edellytämme B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Lattia-asentaja laivateollisuuteen (Turku)

Hakuaika 23.04.2018 - 13.05.2018.

Asiakasyrityksemme palvelee laivateollisuuden toimijoita, rakennusliikkeitä ja eri alojen yrityksiä kuin myös julkista sektoria. Pääpalveluja ovat erilaisten lattiapinnoitteiden ja lattiamateriaalien toimittaminen ja asentaminen avaimet käteen -pakettina koko Suomen alueella. Tavoitteena on tarjota Suomen parasta laatua ja osaamista omalla toimialalla.

Etsimme nyt lattia-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen laivateollisuuden puolelle.

Työtehtävät sisältävät lattiatasoituksia, vinyyliasennuksia sekä pintalaattojen asennuksia. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Turun telakalla.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

IV-huoltoasentaja, kesätyö (Turku)

Hakuaika 20.04.2018 - 04.05.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja oppimishaluista IV-huoltoasentajaa kesätöihin. Toimeksiantajamme on erikoistunut ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksiin, -säätöihin ja -huoltotöihin. Työkohteet vaihtelevat omakotitaloista suuriin liikekiinteistöihin Varsinais-suomen alueella. Työtehtävät ovat ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus- ja säätötöihin liittyviä töitä vaihtuvissa huoltokohteissa.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta, tehtävä sopii myös alan opiskelijoille. Toivomme myös jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kuvien lukutaitoa. Edellytämme B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Pakkaaja (Lieto)

Hakuaika 19.04.2018 - 03.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia määräaikaiseen työsuhteeseen Lietoon. Työt alkavat toukokuun aikana ja kestävät vähintään kesän loppuun saakka, mahdollisesti pidempään. Työ on pääasiassa arkisin tehtävää päivätyötä mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä myös iltavuorossa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta välttämätöntä.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Puhdastilatyöntekijä, kesätyö (Lieto)

Hakuaika 19.04.2018 - 03.05.2018.

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet – myös lemmikeille. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää http://www.piiloset.fi.

Haemme puhdastilatyöntekijöitä kesän ajaksi piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden pullotusprosessiin. Kesän jälkeen töitä saattaa olla tarjolla työtilanteesta riippuen osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa ja työvuorot voivat vaihdella tilanteen mukaan. Toivomme siis joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta työskennellä yhdessä, kahdessa tai mahdollisesti myös kolmessa vuorossa. Työhön perehdytetään.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus puhdastiloissa työskentelystä ja aseptisten toimintatapojen tuntemus katsotaan eduksi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kodinkoneasentaja (Turku)

Hakuaika 19.04.2018 - 03.05.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kodinkoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää mm. pesukoneiden, astianpesukoneiden kuivausrumpujen sekä kylmälaitteiden asennukset asiakkaiden luona. Työpaikka sijaitsee Turussa.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen kodinkoneiden huolto- ja asennustöistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään. Työ edellyttää C-ajokorttia. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta, ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä, Peimarin Rakennuspalvelu Oy (Turku/Paimio)

Hakuaika 19.04.2018 - 03.05.2018.

Paimiosta käsin palveleva Peimarin Rakennuspalvelu Oy on asiakkaitaan monipuolisesti palveleva rakennusalan yritys, jonka toimenkuvaan kuuluvat niin uudisrakentaminen kuin erilaiset remontit ja saneeraustyötkin, muun muassa kattoremontit ja julkisivusaneeraukset sekä erilaiset sisäremontit. Osaamisemme kattaa kaiken perustuksista piipunhattuihin ja ulkovajoista omakotitaloihin. Kauttamme saat kaikki alan palvelut ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella.

Etsimme nyt hyvällä asenteella varustettua rakennustyöntekijää kevään ja kesän projekteihin Turun alueelle! Työt sisältävät monipuolisia itsenäisesti suoritettavia sekä avustavia tehtäviä julkisivusaneerauksiin sekä katto- ja sisäremontteihin liittyen.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.
Rakennusalan koulutus ja auton käyttömahdollisuus katsotaan suureksi eduksesi! Eniten arvostamme kuitenkin työhön tarttuvaa itsenäistä otetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä halua kehittyä rakennusalan monipuoliseksi ammattilaiseksi. Työsuhde kestää aluksi noin kaksi kuukautta, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja tapahtuu pääsääntöisesti aikavälillä klo 07:00 – 15:30.

Haluatko työskennellä nuorekkaassa työporukassa ja päästä tekemään monipuolisia rakennustöitä? Jos vastasit kyllä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat huhti- toukokuun vaihteessa. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen puh. 050 411 0375.

Työnhakulomake »

Kattopeltiseppä, Hirvensalon Peltityöt Oy (Turku)

Hakuaika 18.04.2018 - 02.05.2018.

Hirvensalon Peltityöt Oy on vuonna 1978 perustettu kattoalan ammattilainen, joka hoitaa taloyhtiöihin perinteistä käsityöammattitaitoa vaativat peltityöt. Palveluihimme kuuluvat muun muassa konesaumapeltikatot, rakennuspeltityöt, listat, kattoturvatuotteet ja kattopeltirivit. Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaallemme hyvää ja laadukasta käsityötä katoavalta ammattikunnalta! Lisätietoja yrityksestämme löytyy nettisivuiltamme: http://www.hirvensalonpeltityot.fi/

---

Haemme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön pystyvää kattopeltiseppää vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Kattopeltiseppänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Turussa ja lähiympäristössä. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta konesaumapeltikattojen teosta ja siihen liittyvistä pellityksistä. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon. Edellytämme hakijoilta myös työturvallisuuskorttia. Työpäivät alkavat pääsääntöisesti halliltamme Littoisista ja työmaille liikutaan yrityksen autolla, joten odotamme hakijoilta vähintään B-ajokorttia. C-ajokortti katsotaan eduksi. Työt alkavat arkisin klo 07:00.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa!

Rekrytointiprosessissa meitä avustaa Click Henkilöstöpalvelut, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Työt alkavat toukokuun alussa tai sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375.

Työnhakulomake »

Aurinkopaneeliasentaja (Turku)

Hakuaika 18.04.2018 - 29.04.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Työssä menestyminen edellyttää työteliästä ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten aito halua oppia on avain menestykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 16.04.2018 - 30.04.2018.

Sähköasentaja.net on turkulainen vuonna 2010 toimintansa aloittanut täyden palvelun sähköurakointiliike. Palvelutarjontamme kattaa laaja-alaisesti kaikki sähköalan työt aina sähkösuunnittelusta sähköurakointiin. Yrityksemme liiketoiminta on tasaisessa kasvussa ja olemmekin yhä enenevissä määrin keskittyneet työskentelemään yritysasiakkaiden ja rakennusliikkeiden tilaamien sähköistysprojektien, kuten liiketilarakentamisen ja asuntotuotannon parissa, niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Katso lisää http://www.sahkoasentaja.net.

Etsimme nyt sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteina asunto- ja liiketilarakentamisen uudistuotantoa sekä saneerausta. Kaikki työmaamme sijaitsevat Turun talousalueella.

Vaatimuksina:
- muutaman vuoden laaja-alainen työkokemus kiinteistösähköasennuksista.
- vähintään sähköalan perustutkinto (AT tai EAT plussaa)
- ajokortti ja oma auto
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- kykyä työskennellä tarvittaessa nokkamiehenä työmailla
- ulospäin suuntautunutta olemusta ja oma-aloitteisuutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 16.04.2018 - 30.04.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kahta rakennustyöntekijää. Työmaat ovat pääasiassa saneerauskohteita, ja sijaitsevat Turussa ja Turun lähikunnissa. Työt alkavat huhti- toukokuun vaihteessa ja projektien kestot vaihtelevat muutamasta viikosta useampaan kuukauteen.

Tehtävässä toimit pääsääntöisesti kokeneemman työparin apuna, ja tehtäviin kuuluu monipuolisia rakennusalan tehtäviä aiemmasta kokemuksestasi riippuen. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/ tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä vaaditaan voimassaoleva työturvallisuuskortti, oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkojen kulkemista. Eniten arvostamme aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Muurarin apumies (Turku)

Hakuaika 16.04.2018 - 30.04.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä muurausprojektiin Turkuun. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa toukokuun alussa. Työmaa sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja projekti kestää noin 1,5 kuukautta.

Työssä toimitaan muurarin apumiehenä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytyksenä tehtävän hoitamiseen.

Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen, kesätyö (Turku)

Hakuaika 16.04.2018 - 30.04.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Turkuun ja Turun lähialueen työmaille. Työt alkavat viimeistään toukokuun 2018 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Työssä on myös mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen aina syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Front-end- ohjelmistokehittäjä, Vallisdata Oy (Raisio)

Hakuaika 13.04.2018 - 29.04.2018.

Vallisdata Oy on vuonna 1990 perustettu Raisiolainen yritys, joka on erikoistunut terveydenhuolto- ja apteekkialan sovelluksiin. Asiakkaitamme on Suomen lisäksi myös muissa pohjoismaissa. Lisätietoa yrityksestä www.vallisdata.fi.

Haemme Front-end- ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Raisioon

Työtehtäväsi painottuvat pääasiassa front-end puolen ohjelmointiin erikoistavarakaupan asiakas-, tuote- ja taloushallinnon sovelluksissa, joiden käyttäjät ovat pohjoismaissa. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmistotuotekehitystä, mutta työssä olet myös mukana yli 60 henkilön porukassa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta useammasta seuraavista web-teknologioista: HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular ja/tai React. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä tutustumaan ensin perinteisempään desktop-ohjelmistoon ja sen jälkeen kehittämään tämän pohjalta uutta pilviratkaisua (Azure). Erityisesti Angularin osaamisesta saa haettaessa plussaa. Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme erityisesti alan harrastuneisuutta.

Tarjoamme työpaikan vakaassa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhönsä. Tuemme myös työntekijöiden jatkokouluttautumista ja järjestämme koulutusmatkoja, joilla kohotetaan ryhmähenkeä yhteisellä tekemisellä. Tarjoamme myös kattavat työterveyspalvelut ja haluamme palkita meillä viihtyvät työntekijät bonuksilla ja eläkesäästöohjelmalla. Rauhallinen työpaikka sijaitsee Raisiossa, jonne bussit (206, 220, 221) kulkevat hyvin Turusta ja parkkitilaa on runsaasti.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Joonas Leirolle 29.04.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Front-end-ohjelmistokehittäjä”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

PLC- / Logiikkaohjelmoija, Promector Oy (Turku)

Hakuaika 13.04.2018 - 29.04.2018.

Promector Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, jonka liikeideana on suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä tuotantoautomaatioon liittyviä laitteita. Yrityksemme 18 hengen henkilökunta on ammattitaitoinen ja motivoitunut valmistamaan juuri sellaisen laitteen, jota asiakas tarvitsee, olipa sitten kysymys kokoonpanosta, annostelulinjojen mekaniikasta, pakkauskoneiden syöttölaitteista tai robottisovelluksista. Olemme toimittaneet laitteita monille eri teollisuudenaloille. Erikoisosaamista meille on kertynyt lukuisista lääke- ja diagnostiikka-alan laitetoimituksista. Monet näistä laitteista on sijoitettu puhdastilaan ja siitä johtuen GMP- vaatimukset ovat meille tuttuja. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.promector.fi.

Haemme nyt PLC- / Logiikkaohjelmoijaa vakituiseen työsuhteeseen tukemaan toimintaamme.

Logiikkaohjelmoijan roolissa päätehtäviäsi ovat tuotantoautomaatiolaitteiden ohjelmointiin liittyvät työtehtävät. Projekteissa toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa laitteiden luovutus- ja ylösajoissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kokemusta logiikoiden ohjelmoinnista (Omron, Siemens tai vastaava) sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus Indusoft valvomo-ohjelmiston käytöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta lääke- ja diagnostiikka-alan parissa työskentelystä, hyviä tiimityötaitoja sekä aitoa halua oppia uutta ja kehittyä työssään.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän perehdytyksen sekä osaavan työyhteisön tuen. Lisäksi tarjoamme itsenäisiä ja haastavia työtehtäviä monipuolisten asiakasprojektien parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 29.04.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Logiikkaohjelmoija”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Salo)

Hakuaika 13.04.2018 - 27.04.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Salon seudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työ on huonekaluosien hitsausta (TIG ja MIG).

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa ja viimeisteltyä työn jälkeä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, puh 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Tietoliikenneasentaja (Turku)

Hakuaika 13.04.2018 - 27.04.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme tietoliikenneasentajaa Turkuun. Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa valokuitu- ja kupariverkon rakennus- ja viankorjaustyöt sekä laiteasennukset. Tehtävä tulee muokkautumaan valittavan henkilön osaamisprofiilin mukaan enemmän joko rakentamisen tai viankorjauksen puolelle.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä tiimityötaitoja. Odotamme hakijoilta joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä ammattiylpeyttä työtä kohtaan. Tuntemus eri laitetekniikoista, kupari- ja kuituverkoista sekä siirtoverkoista luetaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kuituhitsausosaaminen. Tehtävä edellyttää matkustus- ja varallaolovalmiutta sekä b-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa ja dynaamisessa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealan ammattilaisena sekä osaavan ja mukavan työyhteisön. Annamme jokaiselle uudelle työntekijälle kattavan perehdytyksen yritykseen ja työtehtäviin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Myyntipäällikkö Janne Lukander puh. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Metallityöntekijä / Raskaan kaluston asentaja (Turku)

Hakuaika 13.04.2018 - 29.04.2018.

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Valaisin- / Tekninen myyjä, Sähköextra Oy (Turku)

Hakuaika 11.04.2018 - 26.04.2018.

Sähköextra Oy on vuodesta 1985 lähtien toiminut valaistukseen ja sähkötarvikkeisiin erikoistunut täyden palvelun liike. Palvelemme niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä, sähköalan ammattilaisia kuin kiinteistöhuoltoliikkeitä kaikenlaisissa valaistukseen ja sähköön liittyvissä tarpeissa, sopivan valaisimen tai tarvikkeen löytämisestä aina koko kiinteistön valaistukseen saakka. Tärkeintä on, että saat juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi parhaiten vastaavat tuotteet ja palvelut – nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.sahkoextra.fi.

Haemme nyt Valaisin- / Teknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan osaksi tiivistä porukkaamme.

Toimenkuvassa vastaat kokonaisvaltaisesti myymälässämme design- ja asennusvalaisimien sekä sähkötarvikkeiden myynnistä sekä asiakaspalvelusta. Osaamisen karttuessa sinun on mahdollista laajentaa vastuualuettasi, esimerkiksi ostojen tai some-markkinoinnin puolelle. Pääset itse vaikuttamaan, mihin suuntaan haluat kehittää omaa ammattitaitoasi. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 09.00-18.00 ja lauantaisin klo 10.00-14.00 välille, kesälauantaisin myymälä on suljettuna. Työhön perehdytetään, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan tärkeintä on iloinen ja avoin asenne.

Etsimällämme henkilöllä on näkemystä valaisimista tai aikaisempaa kokemusta sähkötarvikepuolelta sekä aito halu auttaa sekä yksityisiä että yritysasiakkaita löytämään heille parhaat ratkaisut. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (elektroniikka, sähkö tms.) ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Kokemus vastaavasta toimenkuvasta katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme kuitenkin myynnillistä otetta, oma-aloitteisuutta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme:
- monipuolisia työtehtäviä
- mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja sen kehittämiseen
- hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen touko-kesäkuun aikana. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 26.4.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Valaisinmyyjä" tai "Tekninen myyjä". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348, puhelintiedustelut arkisin klo 08.00-16.00 välillä.

Työnhakulomake »

Tasoite- ja maalaustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 10.04.2018 - 29.04.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme tasoite- ja maalaustyöntekijää. Työtehtäviisi kuuluu käsin ja koneella tehtävät tasoite- ja maalaustyöt.

Edellytämme omatoimista ja kypsää otetta työtehtäviin. Sinulle ei tuota ongelmia työskennellä itsenäisesti, mutta pystyt työskentelemään myös ryhmässä ja hahmotat työmaan kokonaiskuvan. Sinulla on peruskädentaidot alan töistä. Lisäksi olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja olet kykeneväinen työskentelemään välillä haastavissakin olosuhteissa.

Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi b-ajokortti ja oman auton
käyttömahdollisuus ovat edellytyksiä työn suorittamiseen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta ainakin kesän loppuun saakka.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara , p. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Tarjoilija, kesätyö (Turku)

Hakuaika 05.04.2018 - 05.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme ravintola-alan työntekijöitä kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan. Työt alkavat viimeistään toukokuussa, mutta osalla kesätyöntekijöistä on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä. Työt jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti, mutta mahdollisesti pidempään.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon.
Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä/kaivinkoneenkuljettaja (Turku)

Hakuaika 05.04.2018 - 26.04.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta maanrakennustyöntekijää/kaivinkoneenkuljettajaa. Kaikki työmaat sijaitsevat Turun alueella ja työt alkavat huhtikuun aikana.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Tarjoilija kansainväliseen tapahtumaan, 4 paikkaa (Nauvo)

Hakuaika 16.04.2018 - 04.05.2018.

Hotel Strandbo on Nauvossa sijaitseva idyllinen saaristolaishotelli kätevällä paikalla Nauvon venesataman tuntumassa. Kesäkuussa 2018 Hotel Strandbo on taas pitkän yhteistyön seurauksena mukana järjestämässä kansainvälistä Finnboat Floating Show -tapahtumaa 11.6.18-15.6.18, johon kokoontuu lukuisia toimijoita ja vieraillijoita ympäri maailman.

Nyt etsimme Nauvon tapahtumaan neljää reipasta ja englanninkielentaitoista tarjoilijaa!

Työnkuvaasi kuuluu mm. buffet- ja á la carte tarjoilusta vastaaminen, blokkaus sekä asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä huolehtiminen. Työvuorot alkavat n. klo 17:00 alkaen ja työpäivät ovat pituudeltaan n. 7-8 tuntia.

Odotamme hakijoilta erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta ja joustavaa otetta työntekoon. Toivomme myös, että sinulta löytyy aurinkoisen ja pirteän asenteen lisäksi jonkin verran kokemusta tarjoilijana toimimisesta sekä hyvä englanninkielentaito! Alan koulutus ja anniskelupassi katsotaan eduksi. Kulkeminen Nauvoon edellyttää omaa autoa, mutta kimppakyydit Turun suunnalta saattavat olla mahdollisia.

Tarjoamme rennon saaristolaishenkisen työympäristön sekä mahdollisuuden työskennellä uniikissa ja kansainvälisessä venealan tapahtumassa! Rekrytointiprosessissa meitä avustaa Click Henkilöstöpalvelut, joten täytäthän hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Turku)

Hakuaika 06.02.2018 - 02.05.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus jo tänään!

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja (Karinainen)

Hakuaika 05.04.2018 - 26.04.2018.

Teräsasennus Toivonen Oy on vuonna 1987 perustettu teräsrakenteisiin erikoistunut metallialan yritys. Laadukkaita teräsrakenteita toimittamalla ja tarjoamalla niihin liittyviä muita palveluita (muun muassa asennukset ja pintakäsittelyt) autamme rakentamisen ammattilaisia. Tyypillisiä kohteitamme ovat erilaiset rakennustyömaat, myös turvaluokitellut kohteet. CE-merkitsemme tuotteet luokkiin EXC1 ja EXC2. Rakennusalan ammattilaiset tuntevat meidät luotettavana, haastavienkin projektien toteuttajana. Luottoluokituksemme on AAA. Tuotantohallimme sijaitsevat Karinaisissa, noin 40 km Turusta. Teräsasennus Toivonen Oy kuuluu Master Yhtiöt Oy —konserniin. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.terasasennustoivonen.fi.

Etsimme nyt levyseppähitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Karinaisiin.

Levyseppähitsaajan työtehtävät koostuvat monipuolisista metallipuolen töistä mm.
hitsaus- (MIG), kokoonpano-, ja osavalmistustyöt. Työssä käytettävä materiaali on pääasiassa mustaa rautaa. Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa.

Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä tai soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsotaan voimassaolevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00. Voit vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »