Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimien ovien päivä 12.10.2017
Lue lisää!

Avoimet työpaikat, Turku
Kassamyyjä huoltoasemalle (Turku)

Hakuaika 22.09.2017 - 08.10.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle osa-aikatöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin klo 6-21 välille, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella 2-4 vuoroa viikossa.

Tarjoamme:
-monipuolisen ja mielekkään työn asiakaspalvelutehtävien parissa
-mukavan ja nuorekkaan työyhteisön
-kattavan perehdytyksen tehtävään

Odotamme:
-aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä (aikaisempi kokemus huoltoasematöistä katsotaan eduksi)
-positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-hygieniapassia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuulia Merranti puh. 050 411 0345. Puhelintiedustelut ma-ke klo 9-16.

Työnhakulomake »

Palkanlaskija/Kirjanpitäjä (Lieto)

Hakuaika 22.09.2017 - 08.10.2017.

Liedon Tilitoimisto Oy:llä on vankka kokemus yritysten talousasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta jo 20 vuoden ajalta. Olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä alan keskisuureksi toimijaksi työllistäen tällä hetkellä kahdeksan alan ammattilaista. Liedon Tilitoimisto Oy on Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa talous- ja palkkahallinnon sekä verotuksen ja yrityksen kehittämisen neuvonnan asioissa sekä perinteisin että sähköisin menetelmin. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta www.liedontilitoimisto.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista palkanlaskijaa/kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävänä on vastata yritysasiakkaiden palkkahallinnosta. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiakasvastaavat kirjanpitotehtävät sekä taloushallinnon yleisiä tehtäviä.

Edellytämme hakijoilta usean vuoden kokemusta palkanlaskennasta sekä kokemusta tilitoimistotyöskentelystä. Työssä menestyminen edellyttää nykypäivän maksuliikenteen ja eri työehtosopimusten tuntemusta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme palkkahallinnon tutkinnon. Käytössä ovat Tikon- ja Heeros-taloushallinto-ohjelmistot.

Tarjoamme työn viihtyisässä työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet ja -ohjelmat sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 08.10.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Palkanlaskija/Kirjanpitäjä". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Kaapeliasentaja (Turku)

Hakuaika 21.09.2017 - 05.10.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vuoden loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaisen työsuhteeseen.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Lisäksi työssä tarvitaan ajokortti, C-kortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Kokki / lounasravintolatyöntekijä (Kaarina)

Hakuaika 20.09.2017 - 04.10.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta kokkia / lounasravintola työntekijää Kaarinaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta keittiöalan työtehtävistä, sekä ripeää ja oma-aloitteista asennetta. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 08-15 välisenä aikana, mutta sisältää satunnaisia viikonlopputöitä. Työ edellyttää hygieniapassia.

Työt alkavat lokakuussa , ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Johanna Helle 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Nuorempi koneasentaja laivojen koneistoasennuksiin (Turku)

Hakuaika 20.09.2017 - 01.10.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme koneasentajia laivojen koneistuksiin Rauman telakalle. Työt alkavat lokakuun alkupuolella ja kestävät alkuvuoteen 2018. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme järjestää tarvittaessa majoituksen Raumalta, sekä mahdolliset työmatkakuljetukset Turusta.

Tehtävässä toimit kokeneen asentajan työparina ja työhösi kuuluu laivojen koneistuksiin liittyvät avustavat tehtävät. Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. koneasentaja) ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtäviin, joten tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, hätäensiapukortti katsotaan eduksi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p .050 411 0346. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen toimistotyöntekijä ( Turku)

Hakuaika 19.09.2017 - 03.10.2017.

Vuonna 1906 perustettu Turun Pursiseura ry on aktiivinen toimija ja liikuttaja, joka tarjoaa mahdollisuuksia koko perheelle kuntoliikunnasta huippu-urheiluun. Seurassa on tällä hetkellä jäseniä 1617 ja veneitä rekisterissä 652. Laituripaikkojen ja talvisäilytystilojen lisäksi seura tarjoaa jäsentensä käyttöön neljä hyvin varustettua saaritukikohtaa. Lisätietoa yrityksestä http://turunpursiseura.fi/

Turun Pursiseura Ry hakee nyt kauttamme osa-aikaista toimistotyöntekijää sijaisuuteen vuoden loppuun saakka, mahdollisesti myös pidempään. Työaika on arkisin klo 9-13 välisenä aikana.

Työtehtäviin kuuluu kaikki toimiston päivittäiset rutiinit kuten asiakaspalvelu kasvotusten ja puhelimitse, laskujen maksatukset, tiliöinnit ja muut avustavat tehtävät kuten veneiden nostojen aikavaraukset.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja vastaavanlaisista tehtävistä, veneilyalantuntemus ja harrastuneisuus katsotaan eduksi.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 19.09.2017 - 03.10.2017.

Turun Sähköhuolto Oy on jo 60 vuotta toiminut täyden palvelun sähköliike. Teemme kaikki sähkötyöt asiakkaillemme Turun ja ympäristökuntien alueella. Hoidamme niin uudisrakennusten ja saneerauskohteiden, kuin myös kotien sähkötyöt vuosien kokemuksella. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, teollisuus, taloyhtiöt, kunnat ja palveluyritykset. Räätälöimme aina kaikki palvelumme, jotta saatte parhaan lopputuloksen. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.turunsahkohuolto.fi.

Haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät koostuvat yksityisille asiakkaille ja taloyhtiöille tehtävistä monipuolisista keikkahommista sekä asunto- ja liiketilarakentamisen uudistuotannosta ja saneerauksista. Työmaamme sijaitsevat Turun talousalueella.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään muutaman vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista, kokemusta vianetsinnästä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta itsenäisestä keikkatyöskentelystä. Työn suorittaminen edellyttää myös ajokortin, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
- monipuolisia työtehtäviä
- hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa
ammatillista osaamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Lattiapinnoittaja (Turku)

Hakuaika 19.09.2017 - 01.10.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta ja ahkeraa lattiapinnoittajaa. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä, sekä rakennusalan tuntemuksen. Työhön saa perehdytyksen, joten aikaisempi alan kokemus ei ole pakollinen. Tärkeintä on aito halu tehdä tarkkaa työtä sekä oppia jatkuvasti uutta. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa.

Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Bioanalyytikko/laborantti mikrobiologiseen laadunvalvontaan (Turku)

Hakuaika 18.09.2017 - 04.10.2017.

Biovian Oy on 2003 perustettu uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin 2700m² laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Biocityssä Turun Teknologiakiinteistössä. Biovian on vuoden 2015 BioFinland -palkinnon voittaja. Yritys toimii bioalan
ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen bioanalyytikkoa tai laboranttia mikrobiologiseen laadunvalvontaan vahvistamaan osaavaa ja
motivoitunutta henkilöstöämme.

Henkilön tehtäviin kuuluu laadunvalvonta-analyysien (mm. steriiliys- ja endotoksiinitestien sekä mikrobiologisten määritysten) suorittamista sekä mikrobiologisten ja raaka-aineiden näytteiden
ottoa. Lisäksi työssä osallistutaan analyysimenetelmien kehittämiseen ja validointiin sekä laboratorion ylläpitoon. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Odotamme hakijoilta joko AMK-tasoista laboratorioalan koulutusta tai laborantin peruskoulutusta. Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta yllä mainituista osa-alueista ja dokumentointi on sinulle
tuttua. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä ja tietokoneistettujen järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen perusteiden hallintaa. Olet
vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä, työpaikan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 4.10.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat
muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Bioanalyytikko/laborantti". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Nuorempi koneasentaja laivojen koneistoasennuksiin (Rauma)

Hakuaika 18.09.2017 - 01.10.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme koneasentajia laivojen koneistuksiin Rauman telakalle. Työt alkavat lokakuun alkupuolella ja kestävät alkuvuoteen 2018. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä toimit kokeneen asentajan työparina ja työhösi kuuluu laivojen koneistuksiin liittyvät avustavat tehtävät. Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. koneasentaja) ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtäviin, joten tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, hätäensiapukortti katsotaan eduksi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p .050 411 0346. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Lieto)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja luotettavaa tuotantotyöntekijää Tarvasjoelle. Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävin kuuluvat pääasiassa erilaiset teollisuuden vaihetyöt. Arvostamme ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään, joten tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löytyessä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 0504110344. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 15.09.2017 - 15.10.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta nuorempaa sähköasentajaa Turkuun loppuvuoteen. Työt alkavat määräaikaisena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella ja työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita.

Työtehtävät sisältävät mm. kaapelinvetoa ja peruskytkentöjä. Työtehtävät määräytyvät tehtävään valittavan henkilön osaamistason mukaan. Työhön perehdytetään, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Oma auto on eduksi työmaille kulkemisen kannalta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat viimeistään lokakuun aikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Täysperävaununkuljettaja (Turku)

Hakuaika 15.09.2017 - 30.09.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa LOKA-AUTONKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle.

Työtehtäviin kuuluu likakaivojen tyhjennykset Varsinais-Suomen alueella. Edellytämme CE-ajokorttia, kokemusta täysperävaunuyhdistelmästä ja hyvää fyysistä kuntoa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja laadukkaan kaluston mukavassa työyhteisössä. Aikaisempi kokemus imuautojen parissa katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme reipasta asennetta ja joustavuutta työajoissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Tuulia Merrantilta, puh 050 411 0345. Puhelintiedustelut arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Mattomies (Turku)

Hakuaika 15.09.2017 - 30.09.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme AMMATTITAITOISTA MATTOMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat uudisrakennuskohteita ja sijaitsevat Turun alueella. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset lattiapäällystäjän tehtävät (hionta, primerointi, tasoitus sekä pinta- ja listoitustyöt).

Työssä menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelytaito on perusedellytys. Työssä vaaditaan voimassa oleva ajokortti, työturvallisuus ja tulityökortti. Oma auto on eduksi. Tarjoamme monipuolisen työn ja kilpailukykyisen palkan alalla pitkään toimineessa yrityksessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 411 0345.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja kiven ajoon (Turku)

Hakuaika 15.09.2017 - 24.09.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työt alkavat jo 20.9. tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden arvioitu kesto on muutama viikko, mutta monipuolisella tekijällä on mahdollisuus jatkaa!

Odotamme hakijoilta vähintään C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi odotamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja. Eduksi katsotaan vaihtolavakokemus, mutta se ei ole pakollinen. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Toimi nopeasti ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuulia Merranti p. 050 411 0345. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-eristäjä (Turku)

Hakuaika 15.09.2017 - 01.10.2017.

Lvi-Eriste-99 Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava, luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt LVI-eristäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta LVI- tai rakennusalan koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen villoitus- ja eristystöistä. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Raskaan kaluston sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 14.09.2017 - 30.09.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista raskaan kaluston sähköasentajaa Turkuun.

Hakijalta edellytämme sähköpuolen koulutusta ja vastaavaa työkokemusta raskaan kaluston parista. Työotteeltasi olet reipas, oma-aloitteinen ja motivoitunut.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttäessä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta myöhemmin on mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara , p. 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Kaarina)

Hakuaika 14.09.2017 - 28.09.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Kaarinassa sijaitsevalle työmaalle. Työmaa on uudiskohde ja työt alkavat viikolla 39. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuoden loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä. Arvostamme hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt alkavat välittömästi, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Janne Lukanderilta. 050 411 0344. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapumies (Turku)

Hakuaika 14.09.2017 - 30.09.2017.

Etsimme maanrakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme maanrakennusapumiestä.

Tehtäviisi kuuluu maanrakentamisen avustavat tehtävät.

Aikaisempi alan työkokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas olemus ja tunnollinen asenne työtehtäviä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työtehtävien suorittamiseen. Laskemme eduksi voimassa olevan tieturvakortin sekä auton käyttömahdollisuuden.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara , p. 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen varastotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.09.2017 - 30.09.2017.

Vihannesten ja hedelmien maahantuontiyritys hakee kauttamme osa-aikaista varastotyöntekijää Turkuun. Työtä tehdään kahtena päivänä viikossa, tiistai-iltaisin ja lauantaipäivisin, joten työ sopii hyvin opiskelijalle tai muun työn oheen. Työt alkavat loka-marraskuun aikana ja kestävät huhti-toukokuulle. Mahdollisuus jatkaa myös seuraavina kausina.

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset varastotyöt, mm. kuorman purkua, hyllytystä ja pakkausta. Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta varastotöistä sekä trukinajotaitoa. C-kortti katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, työhön tarttuvaa otetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Tuulia Merrantilta, puh. 050 411 0345. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

LVI-Työnjohtaja (Turku)

Hakuaika 13.09.2017 - 30.09.2017.

Asiakkaamme Asennuspalvelu Sorje Oy on vuodesta 2005 alkaen toiminut Kaarinalainen LVI- ja rakennussaneerausalan yritys. Yritys kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja tarvitsee lisää osaavia käsiä joukkoihinsa. Asennuspalvelu Sorje Oy palvelee yksityisiä, yrityksiä ja taloyhtiöitä saneeraus- ja uudiskohteissa.

Haemme nyt LVI-työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta talotekniikkapuolen koulutusta ja käytännön kokemusta LVI-alan töistä. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Arvostamme ymmärrystä uusien ja vanhojen pientalojen LVI-töistä, linjasaneerauksesta, projektinhallinnasta ja tarjouslaskennasta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa yrityksessä sekä monipuolisia työtehtäviä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot ma-pe klo 8-16.

Työnhakulomake »

IV-huoltoasentaja (Turku)

Hakuaika 13.09.2017 - 01.10.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja oppimishaluista IV-huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on erikoistunut ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksiin, -säätöihin ja -huoltotöihin. Työkohteet vaihtelevat omakotitaloista suuriin liikekiinteistöihin Varsinais-suomen alueella. Työtehtävät ovat ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus- ja säätötöihin liittyviä töitä vaihtuvissa huoltokohteissa.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta, jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kuvien lukutaitoa. Edellytämme B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Parvekelasiasentaja (Turku)

Hakuaika 13.09.2017 - 27.09.2017.

JJT-Rakenne Oy on Turussa ja pääkaupunkiseudulla toimiva yritys jonka toimialaan kuuluu monipuoliset parveke-, ja ikkunatyöt. Lisätietoa yrityksestä www.jjt-rakenne.fi

Haemme nyt parvekelasiasentajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.
Työmaat sijaitsevat Turussa ja työmaat ovat kestoltaan n.1-2 kuukauden mittaisia.

Odotamme hakijoilta
-joustavuutta työajoissa
-oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta
-vastuullista ja turvallista työtapaa
-kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai soita ja varaa aika haastatteluun. Työt alkavat mahdollisimman pian.
Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja (Riihikoski)

Hakuaika 12.09.2017 - 01.10.2017.

Vuonna 1977 perustettu perheyritys Siirtoruuvi Oy on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Kolme vuosikymmentä alalla ovat tehneet yrityksestä johtavan toimijan Suomessa. Katso lisää www.siirtoruuvi.com.

Etsimme nyt levyseppähitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Riihikoskella ja työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ on kokoonpanohitsausta ja sisältää pääasiassa kirkkaiden metallien työstöä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Lapiomies (Turku)

Hakuaika 12.09.2017 - 01.10.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä kaapelointityömaille Varsinais-Suomen alueelle. Työt alkavat heti ja ne kestävät ainakin vuoden loppuun saakka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Asentaja matkatöihin (Turku)

Hakuaika 12.09.2017 - 26.09.2017.

Haemme nyt kuljetin- ja teräsrakenneasennuksia tekevälle asiakasyrityksellemme asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asennustyöt, mm. kuljetinlaitteiden ja erilaisten teräsrakenteiden asennukset. Työ sisältää matkustamista sekä Suomessa että Euroopassa, joten matkustusvalmius on ehdoton vaatimus työlle. Työtä tehdään pienissä tiimeissä, mutta arvostamme itsenäistä työotetta. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Odotamme hakijoilta:
hitsaustaito (puikko)
piirustusten lukutaito
matkustusvalmiutta
hyvää fyysistä kuntoa

Eduksi luetaan:
työturva ja tulityökortti
aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä
hitsausluokat


Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana. Kyseessä on suorarekrytointi ja työhön valittava henkilö aloittaa työt suoraan asiakasyrityksen kirjoilla. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro p. 050 411 0348. Puhelintiedustelut arkisin 08-16.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Turku)

Hakuaika 12.09.2017 - 30.09.2017.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs maanrakennusalan yritys Turussa. Etsimme nyt heille osaavaa hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät mm. palkkien ja ponttien polttoleikkaamista sekä raskaan kaluston hitsaamista. Lisäksi laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen koneiden parissa toimimisesta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaralta 0504110346.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 11.09.2017 - 01.10.2017.

Sähköasentaja.net on turkulainen vuonna 2010 toimintansa aloittanut täyden palvelun sähköurakointiliike. Palvelutarjontamme kattaa laaja-alaisesti kaikki sähköalan työt aina sähkösuunnittelusta sähköurakointiin. Yrityksemme liiketoiminta on tasaisessa kasvussa ja olemmekin yhä enenevissä määrin keskittyneet työskentelemään yritysasiakkaiden ja rakennusliikkeiden tilaamien sähköistysprojektien, kuten liiketilarakentamisen ja asuntotuotannon parissa, niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Katso lisää http://www.sahkoasentaja.net.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen sähköasentajia. Työkohteina asunto- ja liiketilarakentamisen uudistuotantoa sekä saneerausta. Kaikki työmaamme sijaitsevat Turun talousalueella.

Vaatimuksina:
- muutaman vuoden laaja-alainen työkokemus kiinteistösähköasennuksista.
- vähintään sähköalan perustutkinto (AT tai EAT plussaa)
- ajokortti ja oma auto
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- ulospäin suuntautunutta olemusta ja oma-aloitteisuutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rengasasentaja (Raisio)

Hakuaika 11.09.2017 - 30.09.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme kahta reipasta rengasasentajaa syksyn rengassesonkiin. Työt alkavat lokakuussa ja kestävät n. 4-6 viikkoa. Asiakasyrityksemme on raisiolainen autoliike.

Arvostamme kokemusta rengasasentajan töistä ja/tai autoalan koulutusta sekä kokemusta rengaskoneen käytöstä. Eniten arvostamme kuitenkin ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 4110 345, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Elementtityöntekijä (Turku)

Hakuaika 08.09.2017 - 24.09.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ Turkuun. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työ sisältää monipuolisia betonielementin valmistukseen liittyviä työtehtäviä (muottityöt, raudoitus, valu, hiertäminen) elementtitehtaassa. Edellytämme työntekijältä kokemusta vastaavista tehtävistä ja hyvää piirustustenlukutaitoa. Suomenkielentaito on eduksi. Erityisesti arvostamme joustavuutta, huolellisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 4110 345, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Nuorempi sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 07.09.2017 - 24.09.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia ja luotettavia sähköasentajia. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella ja työmaat ovat saneerauskohteita. Työsuhde on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä voi olla töitä syksyyn 2018 asti.

Työtehtävät sisältävät mm. lamppujen ja pistorasioiden asennusta, sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat syys-lokakuun aikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Account Manager (Turku)

Hakuaika 06.09.2017 - 27.09.2017.

Turkulainen Puuha Group Oy valmistaa lasten ulkoleikkivälineitä, ulkoliikuntavälineitä ja pihakalusteita. Yritys on moninkertaistanut liikevaihtonsa ja noussut muutamassa vuodessa maan johtavien leikki- ja liikuntapaikkatoimittajien kärkijoukkoon. Yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat valoisat ja tavoitteet on asetettu korkealle. Puuha Group panostaa liikunnallisuuden lisäämiseen ja mahdollistaa hauskan liikkumisen erilaisilla liikuntavälineillä niin lapsille kuin aikuisille. Puuha Group valmistaa ainoana maailmassa Muumi-leikkikenttävälineitä. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Katso lisää www.puuha.com.

Etsimme myyntihenkistä Account Manageria äitiyslomasijaisuuteen Turun toimipisteeseemme. Työssä toimit osana myyntitiimiämme. Itsenäisen myyntityön lisäksi avustat myyntialueesi kenttämyyjää sekä tarvittaessa myös muita myyntikollegojasi. Vastaat sinulle kuuluvien asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden kontaktointia, tarjousten laadintaa sekä asiakastilausten hoitamista.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa kaupallista koulutusta, aikaisempaa kokemusta B to B -myyntityöstä, tuloshakuista, järjestelmällistä ja sitkeää työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Lisäksi odotamme hakijoilta yleisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Teet työtä Turun toimistosta käsin puhelimitse sekä sähköisiä kanavia hyödyksi käyttäen. Työssä ei vaadita matkustamista. Hyvälle tyypille löytyy mahdollisesti töitä myös äitiyslomasijaisuuden jälkeenkin.

Tarjoamme kiinnostavia tehtäviä myynnin parissa, kannustavan palkkauksen sekä energisen työyhteisömme tuen.

Työt alkavat syksyn aikana sopimuksen mukaan, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

IV-asentaja (Turku)

Hakuaika 06.09.2017 - 24.09.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme IV-asentajaa Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Töihin kuuluu mm. kerrostalojen ilmanvaihtokoneiden asennukset, koneiden automaatioasennukset ja erinäiset ilmanvaihtojärjestelmien korjaukset/asennukset. Kohteissa toimitaan itsenäisesti ja vastataan projektien onnistumisesta.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Pätevyydet sähkötöihin ja kylmälaiteasennuksiin katsotaan myös eduksi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Hitsaustaitoinen kokoonpanotyöntekijä (Mynämäki)

Hakuaika 05.09.2017 - 24.09.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hitsaustaitoista kokoonpanotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin Mynämäelle. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta aikaansaavalla ja motivoituneella tekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä, sekä alalle soveltuvan koulutuksen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää kuvanlukutaitoa ja hahmotuskykyä. Lisäksi hakijan tulisi osata käyttää erilaisia käsityökaluja sekä hallita mag-hitsauksen perusteet. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työteliäs suhtautuminen annettuihin työtehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00-16:00 rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Työnhakulomake »

Hitsaustaitoinen metallityöntekijä (Turku)

Hakuaika 05.09.2017 - 24.09.2017.

Turun Hydrauliikka-asennus Oy on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden. Lisätietoa yrityksestä www.tha.fi

Haemme nyt ammattitaitoista metallityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme kokemusta hitsaustyöstä. Hallitset myös polttoleikkauksen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Kokemus raskaasta kalustosta katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Turku)

Hakuaika 01.09.2017 - 29.09.2017.

Etsimme uudisrakennuskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme reipasta ja omatoimista rakennusapumiestä Turkuun. Töitä on ainakin loppuvuoteen ja tilanteen mukaan työt voivat jatkua myös vuodenvaihteen jälkeen.

Työt sisältävät monipuolisia uudisrakennuskohteisiin liittyviä työtehtäviä. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta rakennustyömaalta
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille pääsemisen takia

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Joonas Leiro puh. 050 411 0348

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 01.09.2017 - 29.09.2017.

Etsimme uudisrakennuskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt sisältävät monipuolisia uudisrakennuskohteisiin liittyviä työtehtäviä. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne töitä kohtaan, fyysinen kunto ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta. Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Konemyyjä, alumiinintyöstökoneet (Raisio)

Hakuaika 30.08.2017 - 24.09.2017.

Awutek Oy on korkealaatuisia eurooppalaisia puun-, alumiinin- ja muovintyöstökoneita maahantuova, myyvä ja huoltava yritys. Toimialueenamme on Suomi ja Viro ja päämiehiämme on Euroopassa noin 100 kpl. Käynnissä on 40. toimintavuosi ja vakaalla pohjalla oleva yritystoiminta on kasvanut vuosien varrella asiakkaiden tarpeiden mukana. Yritys on kuulut korkeimpaan mahdolliseen, AAA rating-luokkaan luottoluokitusjärjestelmän alusta saakka. Katso lisää www.awutek.fi.

Haemme nyt konemyyjää alumiinintyöstökoneiden myyntiin.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakassuhteiden ylläpidosta sekä uusasiakashankinnasta omalla myyntialueellasi. Lisäksi teet myös yhteistyötä päämiesten kanssa ja osallistut vuosittain alan kansainvälisille messuille. Toimipisteesi sijaitsee Raisiossa mutta työ edellyttää matkustamista Suomessa, Virossa ja Euroopassa arviolta 70-100 päivää vuodessa. Työssä on mahdollisuus toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Työ edellyttää itsenäistä, tuloshakuista ja sitoutunutta työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito (esim. saksa tai viro) katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta myynnillisistä tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Eduksi katsotaan myös soveltuva tekninen koulutus (esim. Insinööri AMK) ja alumiinintyöstötekniikan perustuntemus.

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä myynnin parissa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työmatkoihin käytettävissä on yrityksen auto.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 24.09.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 09.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »