Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Eristäjiä laivateollisuuteen (Turku)

Hakuaika 17.01.2019 - 03.02.2019.

Haemme nyt teollisuus-, laiva- sekä LVI-alojen eristys- ja peltitöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme ERISTÄJIÄ LAIVATEOLLISUUTEEN pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset eristystyöt Turun telakalla. Työnkuva vaihtelee aina meneillä olevan projektin ja osaamisesi mukaan, mutta se pitää sisällään mm. laivojen kattojen ja seinien sekä putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15 välillä.

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai jonkin verran työkokemusta esimerkiksi metalli-, rakennus- tai LVI-alan tehtävistä. Monenlaisesta kokemuksesta on hyötyä, joten tärkeintä on, että asenne sekä motivaatio ovat kohdalllaan ja haluat kehittyä monipuoliseksi osaajaksi! Aikaisempi kokemus puikkohitsauksesta, ohutlevy- ja eristystöistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämättömyys. Voit olla siis jo enemmän kokemusta hankkinut ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus! Yritys antaa hyvän perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään tarvittaessa kokeneemman eristäjän työparina. Työhön perehdyttämisen kannalta edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme:

- työpaikan pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- motivoivan palkkauksen
- ammattitaitoisen ja nuorekkaan työtiimin
- mahdollisuuden edetä vastuullisempiin tehtäviin ja laajentaa omaa työnkuvaa/osaamista

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi, osaamisesta ja itsestäsi. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Täytä siis hakemus pikaisesti, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Otamme puhelimitse yhteyttä haastateltaviin. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kiinteistökehittämisen nuorempi asiantuntija (Turku)

Hakuaika 16.01.2019 - 31.01.2019.

Kansallis-yhtiöt on turkulainen kiinteistösijoitus ja -kehitysyhtiö. 
Liiketoiminta keskittyy Turun ja Helsingin keskusta-alueille. Yhtiöllä on käynnissä tai käynnistymässä lukuisia kiinteistökehityshankkeita, joiden vuoksi tarvitaan lisää työvoimaa.

Etsimme nyt kiinteistökehittämisen asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työnhakijalta toivotaan intohimoa kiinteistöalaa kohtaan. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus sekä kokemus rakennuttamisesta ja/tai kaavakehityksestä. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja motivoitunut henkilö, joka haluaa oppia uutta ja menestyä työssään. Voit olla jo kokenut tekijä alalta, tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden huippu. Työn hoitaminen vaatii hyviä tietoteknisiä taitoja ja ajokorttia.

Työtehtävien kirjo on laaja ja tehtävät täsmentyvät projektien edetessä henkilön osaaminen huomioiden. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi laajat huoneistosaneeraukset, peruskorjaukset ja asemakaavaprosessin vaatimien selvitysten teettäminen. Lisäksi huolehdit kiinteistöjen hallintaan ja ylläpitoon liittyvistä juoksevista asioista.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle
31.01.2019 mennessä. Hakemukset otsikolla ”Kiinteistökehittäjä”
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346."

Työnhakulomake »

Kokki/tarjoilija (Kesä2019)

Hakuaika 16.01.2019 - 28.02.2019.

Ravintola Sahan Saluuna sijaitsee Taivassalon Hakkenpäässä, saariston rengastien varrella. Kesän aikana ravintolassa ja satamassa järjestetään monenlaisia tapahtumia.

Haemme kesäksi joukkoomme kokkeja (keittiövastaavaa) sekä tarjoilijoita.

Voit olla vielä opiskeljia tai jo kokeneempi kokki, asenne ratkaisee enemmän! Tarjoilijoiksi haemme reippaita ja iloisen asenteen omaavia henkilöitä, aiempi koulutus tai kokemus ei ole tarpeellinen, järjestämme tarvittavan koulutuksen. Jos haluat työskennellä kauniissa saaristossa kuitenkin lähellä kaupunkia monipuolisissa työtehtävissä, laitathan hakemuksen! Palkkaus sopimuksen mukaan ja sekä majoitusmahdollisuus löytyy!

Työt alkavat touko-kesäkuussa 2019 ja kestävät arviolta elokuuhun.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut kello 8-16.

Työnhakulomake »

Elintarviketyöntekijä (Paimio)

Hakuaika 16.01.2019 - 30.01.2019.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta elintarviketyöntekijää Paimioon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu pääasiassa hedelmien ja vihannesten esipuhdistusta, pilkkomista ja kuorintaa, sekä jonkun verran myös pakkausta. Työt alkavat viimeistään helmikuun alussa.

Edellytämme hakijoilta hygieniapassia, oma-aloitteisuutta sekä näppäryyttä. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta ei välttämätöntä. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 01.01.2019 - 31.12.2019.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Ravintola- / keittiötyöntekijä lounasravintolaan (Turku)

Hakuaika 15.01.2019 - 27.01.2019.

Haemme nyt turkulaiselle lounasravintolalle reipasta RAVINTOLA- / KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin työtehtäviin! Työsuhde on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen hyvällä tyypillä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen vakituisesti.

Työnkuvaasi kuuluu monipuolisesti mm. kassa- ja asiakaspalvelutehtäviä, astiahuoltoa, ravintolan siisteyden ylläpitoa, ruokien esillelaittoa ja keittiön avustavaa ruoanlaittoa (salaatit tms.). Työaika sijoittuu ma-pe klo 7-16 välille, 7h-7.5h/päivä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella n. 7 km Turun keskustasta, mutta oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin kulkemista.

Toivomme sinulta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja alan koulutus katostaan eduksesi. Tärkeintä meille on kuitenkin innokas ja tunnollinen asenne työntekoa kohtaa ja halu oppia! Työtehtävässä vaaditaan hygieniapassia.

Kiinnostuitko paikasta? Täytä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat helmikuun alussa. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työhistoriasta. Haastatteluja tehdään jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16

Työnhakulomake »

Metallityöntekijä / Raskaan kaluston asentaja (Turku)

Hakuaika 15.01.2019 - 03.02.2019.

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Liikenteenhoitaja, CF&S Finland Oy (Turku)

Hakuaika 15.01.2019 - 29.01.2019.

CF&S Finland Oy on Suomessa toimiva kuljetus- ja huolintaliike. Yritys on perustettu vuonna 2017 ja työllistää tällä hetkellä 4 logistiikka-alan ammattilaista. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä kuljetus- ja logistiikkapalveluita maailmanlaajuisesti. Toimipaikkamme sijaitsevat Tallinnassa, Turussa, Riikassa, Klaipedassa, Varsovassa, Moskovassa, Pietarissa ja Almatyssa. CF&S on vuonna 1997 perustettu logistiikkaryhmä. Olemme osa Baltic Maritime Logistics Group-ryhmää (BMLG). CF&S työllistää yli 200 asiantuntijaa ja yrityksen liikevaihto on yli 49 miljoonaa euroa (2017).

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Turkuun monipuolista logistiikan osaajaa liikenteenhoitajan tehtävään.

Laaja-alaisessa toimenkuvassa tulet vastaamaan itsenäisesti projekti- ja erikoiskuljetusten sekä maantie- ja konttikuljetusten hoidosta vienti- ja tuontiliikenteen osalta. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaisiin ja alihankkijoihin, laadit tarjouksia ja lisäät uusia tilauksia järjestelmään. Hoidat myös oman työn laskutuksen sekä tarkistat alihankkijoilta tulleet ostolaskut.

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen asiakaspalvelija ja luotettava tiimipeluri. Huolinta-ala on sinulle jo entuudestaan tuttu ja pystyt työskentelemään kansainvälisten kuljetusten parissa itseohjautuvasti ja palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Pystyt organisoimaan oman työsi ja hallitsemaan ajankäyttösi myös paineen alla. Toivomme hakijoilta myös soveltuvaa logistiikan/kaupallisen alan koulutusta, ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia ja kykyä omaksua uudet käyttöjärjestelmät nopeasti. Työ edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme kuitenkin yrittäjähenkistä asennetta työntekoon ja huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on halukkuutta kehittyä haastaviin huolinta-alan tehtäviin.

Tarjoamme:
- monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan kansainvälisessä toimintaympäristössä
- osaavan organisaatiomme tuen
- mukavat työkaverit
- ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta
- hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä uralla eteenpäin yrityksen kasvun mukana

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 29.01.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Nuorempi työnjohtaja, purkutyöt (Turku)

Hakuaika 15.01.2019 - 31.01.2019.

Etsimme asiakasyrityksellemme Turkuun nuorempaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan vastuulliseen rooliin. Asiakkaamme on pitkään rakennusalalla toiminut purkutöihin erikoistunut yritys.

Toimenkuva on monipuolinen, vastaat mm. työnjohdosta, laadunvalvonnasta, työmaan työturvallisuusasioiden ja kaluston ylläpidosta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden työmailla toimivien urakoitsijoiden kanssa.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta, mutta sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan toimit alkuun vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen rakennusalalta (rakennusmestari tai -insinööri), mutta se ei ole välttämätöntä. Erityisesti arvostamme ymmärrystä purkutöistä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse myyntipäällikkö Janne Lukanderille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti ”Nuorempi Työnjohtaja” -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö, Janne Lukander puh. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Koneenasentaja, puuntyöstökoneet (Raisio)

Hakuaika 14.01.2019 - 31.01.2019.

Awutek Oy on korkealaatuisia eurooppalaisia puun-, alumiinin- ja muovintyöstökoneita maahantuova, myyvä ja huoltava yritys. Toimialueenamme on Suomi ja Viro ja päämiehiämme on Euroopassa noin 100 kpl. Vakaalla pohjalla oleva yritystoiminta on kasvanut vuosien varrella asiakkaiden tarpeiden mukana jo yli 40 vuoden ajan. Yritys on kuulut korkeimpaan mahdolliseen, AAA rating-luokkaan luottoluokitusjärjestelmän alusta saakka. Katso lisää www.awutek.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista asentajaa puuntyöstökoneiden asennus- ja huoltotöihin.

Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaidemme koneiden asennus- ja huoltotöistä sekä ratkaista erilaisia koneisiin liittyviä ongelmatilanteita. Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, mutta asuinpaikkakuntasi voi olla kauempana koska työ on hyvin liikkuvaa. Edellytämmekin hakijoilta jatkuvaa matkustusvalmiutta. Työssä on mahdollisuus toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta, aikaisempi kokemusta vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Vaatimuksena on myös sujuva suomen ja englannin kielen taito. Muu kielitaito (esim. saksa) katsotaan eduksi. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, mekaniikan ja pneumatiikan osaamista sekä sähkötekniikan ja PLC tekniikan tuntemusta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kehittyvässä organisaatiossa, kilpailukykyisen palkkauksen sekä itsenäisen ja haasteellisen tehtäväkentän.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 31.01.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Raskaan kaluston asentaja (Kaarina)

Hakuaika 10.01.2019 - 01.02.2019.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme raskaan kaluston asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kaarinaan. Yrityksen erikoisalana ovat raskaan kuljetuskaluston korjaukset, huollot sekä varaosien myynti yli 60 vuoden kokemuksella. Lisäksi asiakasyrityksemme erikoisosaamiseen kuuluvat eri merkkien ajoneuvojen jousityöt.

Raskaan kaluston asentajan työtehtävässä menestymiseen vaaditaan alan koulutusta (esim. raskaskalustomekaanikko tai ajoneuvoasentaja) sekä perusosaamista hydrauliikasta ja sähkömekaniikasta. Toivomme hakijoilta myös muutaman vuoden kokemusta työskentelystä raskaan kaluston parissa. Lisäksi arvostamme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asennetta sekä hyvää huumorintajua. Tulityökortti katsotaan eduksi, ja työaika on arkisin klo 7.30–15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Työnhakulomake »

Kodinkonekorjaaja (Turku)

Hakuaika 09.01.2019 - 23.01.2019.

Asiakasyrityksemme etsii kodinkonekorjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää mm. pesukoneiden, astianpesukoneiden, kuivausrumpujen sekä kylmälaitteiden korjaus- ja huoltotöitä asiakkaiden luona sekä huoltotiloissa. Työpaikka sijaitsee Turussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työntekoon sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Eduksi katsotaan myös soveltuva ammatillinen tutkinto (esim. sähkö tai mekaniikka), ymmärrys tekniikasta ja erilaisten laitteiden toiminnasta. Työ edellyttää B-ajokorttia. C-kortti katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta, ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Pakkaajia keikkatyöhön (Turku)

Hakuaika 08.01.2019 - 31.01.2019.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut kello 8-16.

Työnhakulomake »

Varaosamyyjä (Turku)

Hakuaika 08.01.2019 - 22.01.2019.

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Etsimme nyt varaosamyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat tarvikkeiden ja varaosien myynnistä. Lisäksi ylläpidät varastoa sekä nettikauppaa. Tarvittaessa toimitat asiakkaalle lähetyksiä ja noudat tarvikkeita ja osia. Tärkeää on myös asiakkaiden aktiivinen kontaktointi ja asiakassuhteiden hoitaminen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta varaosamyynnistä sekä raskaankaluston tuntemusta. Työssä pärjää positiivinen ja motivoitunut henkilö, joka haluaa kehittää omaa osaamistaan ja nauttii myynti- sekä asiakaspalvelutyöstä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Aloitteleva sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 08.01.2019 - 25.01.2019.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta aloittelevaa sähköasentajaa saneeraus- ja uudiskohteisiin Turun alueelle. Työt alkavat tammikuun lopulla/helmikuun alussa ja työsuhde on alkuun määräaikainen 4kk, mutta hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus jatkoon.

Työtehtävät sisältävät kiinteistöpuolen sähkötöitä mm.valaisimien ja pistorasioiden asennusta sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtävät määräytyvät tehtävään valittavan henkilön osaamistason mukaan. Työhön perehdytetään hyvin, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa niiden uusiminen onnistuu meidän kautta.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuun aikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375

Työnhakulomake »

Asentaja (Ilmalämpöpumppu)

Hakuaika 07.01.2019 - 27.01.2019.

Konehuolto Toppinen Oy on tuttu turkulainen yritys, joka on tarjonnut asiakkailleen vuosikymmenten ajan hyvää ja luotettavaa kodinkoneiden huoltopalvelua. Suuren kysynnän johdosta olemme laajentaneet toimintaamme vuosien varrella myös ilmalämpöpumppujen, jäähdytyslaitteiden ja kiinteistöpesulakoneiden huollon sekä myynnin puolelle. Asiakkaitamme ovat Turun talousalueen ja lähikuntien kotitaloudet, lukuisat taloyhtiöt, hoitolaitokset ja yritykset.

Etsimme nyt ilmalämpöpumppujen asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi tulet vastaamaan itsenäisesti monipuolisista huolto- ja korjaustöistä asiakaskohteissamme. Kohteita ovat mm. kotitaloudet, yritykset sekä palveluyksiköt.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta ja mahdollisimman monipuolista työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme työteliästä otetta annettuja tehtäviä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Putkiasentaja (Turku)

Hakuaika 07.01.2019 - 03.02.2019.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme putkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Putkiasentajana päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-alan asennus- ja huoltotyöt. Työkohteet ovat erilaisia uudis- ja saneerauskohteita Turun seudulla. Alkuvaiheessa työskentelet kokeneemman putkiasentajan parina. Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä LVI-alan ammattilaisiksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta, ongelmanratkaisukykyä sekä itsenäistä työotetta. Lisäksi arvostamme palvelualttiutta ja huolellista asennetta työtehtäviä kohtaan. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi haastatteluaika!

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja, laivateollisuus (Turku)

Hakuaika 04.01.2019 - 27.01.2019.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työ koostuu monipuolisista laivateollisuuden alihankintaan liittyvistä tehtävistä (mm. ohutlevy-, hitsaus- ja kokoonpanotyöt). Töitä tehdään aluksi verstaalla, mutta tulevaisuudessa työtehtäviä on mahdollista päästä tekemään myös telakalla. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, mutta toivomme valmiutta tarvittaessa ylitöihin. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hitsaustaitoiset hakijat, jotka haluavat kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Työssä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metallialan perustutkinto), piirustusten lukutaitoa sekä jonkin verran aikaisempaa hitsauskokemusta. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen sekä hyviä tiimityötaitoja. Katsomme eduksi voimassa olevat hitsausluokat sekä työturva- ja tulityökortit.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle ja sopia ajan haastatteluun, puh. 050 411 0740 arkisin klo 8–16.

Työnhakulomake »

Tuotantokoordinaattori (Turku)

Hakuaika 04.01.2019 - 20.01.2019.

Röchling Rimito Plast Oy on pitkään muovialalla toiminut yritys, joka valmistaa muovilevyjä esimerkiksi vene- ja autoteollisuuteen. Yritys kuuluu kansainväliseen Röchling-konserniin, jolla on useita tuotantolaitoksia ja tuhansia työntekijöitä ympäri maailmaa. Röchling Rimito Plast Oy työllistää Ruskon toimipisteessä vajaa 30 työntekijää ja on tehnyt merkittävää liiketoiminnan kasvua viime vuosina.

Haemme nyt kasvun tueksi TUOTANTOKOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen Ruskolle. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Tuotantokoordinaattorin päätehtäviin kuuluvat mm. tuotantotilastojen ylläpito, valmistuneiden tuotteiden jälkilaskenta, tuotannon poikkeamien tilastointi, raaka-ainevarastoarvojen seuranta sekä niihin liittyvissä hankinnoissa avustaminen. Excel on tärkeä päivittäinen työkalu, joten aikaisempi kokemus sen käytöstä on välttämätöntä. Oleellisesti työnkuvaasi kuuluu myös SONET toiminnanohjausjärjestelmän käyttäminen ja kehittäminen tuotannon kannalta tehokkaampaan suuntaan. Työtehtäviisi sisältyy lisäksi palkkahallinnon tehtäviä.

Odotamme hakijalta soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulusta, aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Eduksi katsotaan toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus ja kokemus esimerkiksi ERP-pääkäyttäjänä toimimisesta. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut ja innokas asenne työntekoa kohtaan ja kyky hahmottaa suurempia tuotannollisia kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä siis hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Röchling Rimito Plast ei vastaa tiedusteluihin.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-eristäjä (Turku)

Hakuaika 03.01.2019 - 27.01.2019.

Eristys-Toimi Oy on teollisuus- ja LVI-eristyksien ammattilainen yli 60 vuoden kokemuksella. Eristys-Toimi tarjoaa asiakkailleen asennuspalvelua ja peltiosien valmistusta erilaisilla automaattikoneilla. Lisäksi tuotteita toimitetaan laajalle asiakaskunnalle niin Suomeen kuin ulkomaille. Toimipaikka sijaitsee Orikedon teollisuusalueella Turussa. Lisätietoja yrityksestä www.eristys-toimi.fi.

Haemme nyt aloittelevaa LVI-eristäjää / eristyspeltiseppää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun osaksi ammattitaitoista henkilökuntaamme. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheella olevat hakijat.

LVI-eristäjänä / eristyspeltiseppänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuus- ja LVI-eristykset Varsinais-Suomen alueella. Työskentely tapahtuu Orikedon verstaalla sekä eri työmailla ympäri Varsinais-Suomea. Työssä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta (esim. kone-, metalli- tai rakennusala) sekä muutaman vuoden työkokemusta käsillä tekemisestä esim. rakennusalalta. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Turku)

Hakuaika 03.01.2019 - 03.02.2019.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nopealla aikataululla kahta reipasta ja oma-aloitteista rakennusapumiestä Turun ja lähialueiden uudis- ja saneerauskohteisiin. Työt alkavat välittömästi ja kestävät projektin mukaan muutamasta viikosta useampaan kuukauteen.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Joonas Leiro puh. 050 411 0348

Työnhakulomake »

Koneenasentaja, Kaivoskoneet (Turku)

Hakuaika 03.01.2019 - 17.01.2019.

Tyrvään Asennuspalvelu Oy on vuodesta 1999 toiminut konepalvelualan yritys, joka on erikoistunut erityisesti kaivoskoneiden asennukseen ja kokoonpanoon.

Haemme nyt kolmea koneenasentajaa vakituiseen työsuhteeseen kaivoskoneiden asennus- ja kokoonpanotehtäviin Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset koneenrakennukseen liittyvät työtehtävät hallillamme. Rakennamme ja varustelemme kaivoskoneet alusta loppuun, joten pääset työskentelemään koneenrakennuksen kaikissa eri työvaiheissa. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin 40h/vko.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta asennus- ja kokoonpanotehtävistä, soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kone- ja metallialalta) sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Lisäksi työhön vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Eduksi katsotaan hydrauliikan sekä mekaniikan tuntemus. Erityisesti arvostamme kuitenkin hyvää tiimityötaitoa, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme:
- kattavan perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
- monipuolisia työtehtäviä ja hyvän työyhteisön tuen

Kyseessä on suorarekrytointi ja valittavat henkilöt työllistyvät suoraan Tyrvään Asennuspalvelu Oy:n kirjoille. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta. Jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 02.01.2019 - 25.01.2019.

Haemme nyt Turkuun aloittelevaa kattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiä. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut vakavarainen suomalainen perheyritys.

Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Työssä menestyminen edellyttää hyvää ja joustavaa asennetta sekä aitoa halua kehittyä kattoalan ammattilaiseksi. Eduksi katsotaan rakennusalan tai muun ammatillisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus rakennusalan tehtävistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen, vaan tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Huomioimme haussa siis myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät.

Tarjoamme vakituisen työpaikan mukavassa työyhteisöissä, nykyaikaiset työkalut ja kaluston sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Yrityksessä kiinnitetään erityistä huomiota työntekijöiden työturvallisuuteen, ja jokaisella työntekijällä on henkilökohtaiset turvavarusteet. Tukenasi ovat myös ammattitaitoinen työnjohto ja asiantuntevat työkaverit.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Soita ja sovi haastatteluaika!

Työnhakulomake »

Huoltoinsinööri (Turku)

Hakuaika 02.01.2019 - 20.01.2019.

Marine Diesel Finland Oy on perustettu vuonna 1992 ja yhtiössä työskentelee tällä hetkellä yli 40 työntekijää. Yritys on erikoistunut laivojen propulsiolaitteiden huolto-, korjaus ja asennustöihin. Marine Diesel Finland Oy toimii kansainvälisesti ympäri maailmaa. Lisätietoa yrityksestä www.marinediesel.fi

Marine Diesel etsii nyt kauttamme huoltoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevat ja monipuoliset tehtävät kunnossapidon, huoltojen ja koneasennusten parissa. Vastuullasi on huoltoryhmän vetäminen ja kommunikointi eri sidosryhmien suuntaan.

Toivomme hakijoilta teknistä peruskoulutusta (teknikko/insinööri/diplomi-insinööri) tai vastaavaa työkokemusta. Hallitset englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti, sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työtehtävissäsi tulet tarvitsemaan hyvää paineensietokykyä, sekä asiakaskeskeistä työskentelyotetta.

Edellytämme hakijoilta matkustusvalmiutta ja intohimoa kehittyä oman alansa huipuksi. Työssä pärjää motivoitunut tiimipelaaja, jolla on halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Koneasentaja / huoltoasentaja laivateollisuuteen (Turku)

Hakuaika 02.01.2019 - 20.01.2019.

Marine Diesel Finland Oy on perustettu vuonna 1992 ja yhtiössä työskentelee tällä hetkellä yli 40 työntekijää. Yritys on erikoistunut laivojen propulsiolaitteiden huolto-, korjaus ja asennustöihin. Marine Diesel Finland Oy toimii kansainvälisesti ympäri maailmaa. Lisätietoa yrityksestä www.marinediesel.fi

Marine Diesel etsii nyt kauttamme koneasentajia vakituisiin työsuhteisiin. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevat ja monipuoliset tehtävät kunnossapidon, huoltojen ja koneasennusten parissa.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. koneasentaja) ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtäviin, joten tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, hätäensiapukortti katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijoilta matkustusvalmiutta ja intohimoa kehittyä oman alansa huipuksi. Työssä pärjää motivoitunut tiimipelaaja, jolla on halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka lehtovaara 0504110346.

Työnhakulomake »