Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Lapiomies (Turku)

Hakuaika 19.07.2018 - 03.08.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa lapiomiestä. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja ne kestävät ainakin marraskuuhun saakka, mahdollisesti vuoden loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.07.2018 - 09.08.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reippaita purkutyöntekijöitä Turkuun. Työ on pääasiassa julkisivujen piikkausta ja muuta purkutyötä Turun alueella sijaitsevilla työmailla. Työsuhde alkaa määräaikaisena mutta sisältää mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työt alkavat elokuun alussa. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Koneenhoitaja / tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.07.2018 - 05.08.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme koneenhoitajaa/tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat koneen hoitaminen, asetusten säätäminen, laadunvalvonta, tarvittavien materiaalien toimittaminen työpisteelle sekä valmiiden tuotteiden kuljettaminen työpisteeltä varastoon. Koneen käyttöön ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työ on kokoaikainen arkityö, jossa työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työpaikka sijaitsee noin 10 km Turun keskustasta ja oma auto helpottaa työhön kulkemista.

Eduksi katsomme kokemuksen linjatyöskentelystä, koneenhoidosta ja prosessityön parissa toimimisesta. Eniten kuitenkin arvotamme tunnollista ja oppimiskykyistä asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän sekä paikan osana viihtyisää ja tiivistä työyhteisöä! Työt alkavat elokuun aikana, viimeistään syyskuun alussa, joten hae tehtävään mahdollisimman pian! Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen 050 411 0375, arkisin klo 9-16 välillä.

Työnhakulomake »

Projektinhoitaja (Turku)

Hakuaika 17.07.2018 - 12.08.2018.

Modul-Kanava Oy on Lounais-Suomessa toimiva ilmanvaihtotekniikan palvelujen tuottaja. Palvelusisältöömme kuuluvat urakointi, muutostyöt, korjaukset ja huollot. Olemme myös suorakaidekanavien valmistaja. Lisätietoa yrityksestä www.modul-kanava.fi.

Haemme nyt projektinhoitajaa tukemaan kasvuamme.

Tehtävän aluksi toimit projekteissa osana tiimiä. Tehtäviisi kuuluu mm. projektien aikataulujen ja hankintojen suunnittelua, henkilöresurssien koordinointia, tavaran tilausta ja dokumenttien tuottamista. Osallistut tarjouslaskentaan ja projektien hankintojen tarvelaskentaan. Kokemuksen ja osaamisen karttuessa olet valmis laajentamaan vastuualueitasi ja hoitamaan myös omia projekteja itsenäisesti.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä koulutusta ja kokemusta LVI- tai rakennusalalta sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä työskentelyotetta, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on halukkuutta kehittyä haastaviin projektinhoitotehtäviin IV-alalle. Tarkempi tehtäväkenttä muotoutuu tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yrityksessä, monipuolisia työtehtäviä vaihtelevissa projekteissa sekä mahdollisuuden kasvattaa vastuualueita omien kykyjen mukaan.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralle 12.8.2018 mennessä. Hakemukset otsikolla ”Projektinhoitaja". Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Projektipäällikkö (Turku)

Hakuaika 17.07.2018 - 12.08.2018.

Modul-Kanava Oy on Lounais-Suomessa toimiva ilmanvaihtotekniikan palvelujen tuottaja. Palvelusisältöömme kuuluvat urakointi, muutostyöt, korjaukset ja huollot. Olemme myös suorakaidekanavien valmistaja. Lisätietoa yrityksestä www.modul-kanava.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista projektipäällikköä tukemaan kasvuamme.

Projektipäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti nimettyjen työmaiden läpiviennistä. Tehtäviisi kuuluvat hankinnat, aikataulutus, työmaan johtotehtävät sekä henkilöresurssien ja aliurakoitsijoiden hallinta ja dokumentointi. Pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen kehittämiseen, ja tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus laajempaankin vastuunottoon.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä LVI- tai rakennusalalta. Arvostamme soveltuvaa teknillistä koulutusta (esim. insinööri tai teknikko). Huomioimme haussa myös alan ulkopuoliset hakijat, joilla on kokemusta vastuullisista projektitehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä työskentelyotetta, kykyä tehdä päätöksiä itsenäisesti, hyvää paineensietokykyä sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen, haastavia ja monipuolisia projekteja sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralle 12.8.2018 mennessä. Hakemukset otsikolla ”Projektipäällikkö". Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.Työnhakulomake »

Osa-aikainen kassamyyjä huoltoasemalle (Turku)

Hakuaika 13.07.2018 - 03.08.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista kassamyyjää huoltoasemalle osa-aikatöihin. Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on 1-3 vuoroa viikossa ja ne ovat pelkästään ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työvuoroihin saa myös itse vaikuttaa. Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä. Erityisesti arvostamme positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat elokuussa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344. Puhelintiedustelut arkisin klo. 8-16.

Työnhakulomake »

Automekaanikko (Loimaa)

Hakuaika 13.07.2018 - 03.08.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme automekaanikkoa Turkuun. Työsuhde on aluksi määräaikainen mutta työssä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Korjaamolla korjataan ja entisöidään pääasiassa 1910-1970-luvuilla valmistettuja autoja ja kunnostetaan uudempia erikoisautoja.

Toimenkuvaan kuuluvat huollot, korjaukset ja täysentisöinnit. Arvostamme vanhojen autojen tuntemusta ja kokemusta niiden korjaamisesta. Eduksi katsotaan autosähkötöiden hallinta sekä vanhojen Jaguarien ja Mercedeksien tuntemus.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat viimeistään elokuussa. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Turku)

Hakuaika 13.07.2018 - 27.07.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa. Työt ovat pääasiassa asfaltin pohjatöitä ja kaikki työmaat sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ainakin marraskuuhun asti, mahdollisesti pidempään.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Asentaja matkatöihin

Hakuaika 09.07.2018 - 22.07.2018.

Haemme nyt kuljetin- ja teräsrakenneasennuksia tekevälle asiakasyrityksellemme asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asennustyöt, mm. kuljetinlaitteiden ja erilaisten teräsrakenteiden asennukset. Työ sisältää matkustamista sekä Suomessa että Euroopassa, joten matkustusvalmius on ehdoton vaatimus työlle. Työtä tehdään pienissä tiimeissä, mutta arvostamme itsenäistä työotetta. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Odotamme hakijoilta:
-hitsaustaito (puikko)
-piirustusten lukutaito
-matkustusvalmiutta
-hyvää fyysistä kuntoa

Eduksi luetaan:
-työturva ja tulityökortti
-aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä
-hitsausluokat

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Kyseessä on suorarekrytointi ja työhön valittava henkilö aloittaa työt suoraan asiakasyrityksen kirjoilla. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro p. 050 411 0348. Puhelintiedustelut arkisin 08-16.

Työnhakulomake »

Muurarin apumies (Turku)

Hakuaika 06.07.2018 - 20.07.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa apumiestä. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa heinäkuun aikana. Työmaat sijaitsevat Turussa ja Liedon keskustassa

Työssä toimitaan muurarin apumiehenä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

CNC-koneistaja (Turku)

Hakuaika 06.07.2018 - 27.07.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työtehtävät koostuvat ohjelmoinnista ja koneistuksesta 5-akselisilla CNC-koneilla. Ohjelmoinnissa käytössä on Mastercam-ohjelmisto ja toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta sen käytöstä. Ohjausjärjestelmä voi vaihdella konekannasta riippuen. Käytössä on mm. Heidenhain, mutta arvostamme kokemusta myös muista ohjausjärjestelmistä. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa metallialan koulutusta, jonkin verran aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 06.07.2018 - 27.07.2018.

Tilaratkaisuja valmistava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työt alkavat elokuun alussa.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. puu-, rakennus- tai metallialalta, mahdollisimman monipuolista työkokemusta tuotannollisista tehtävistä sekä erilaisista valmistus menetelmistä. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja hyviä kädentaitoja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit hakea paikkaa alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kaapeliasentaja / kuorma-autonkuljettaja (Turku)

Hakuaika 05.07.2018 - 22.07.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Maalari (Turku)

Hakuaika 04.07.2018 - 22.07.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osaavaa maalaria. Työmaat sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Työtehtävät sisältävät ulko- ja sisämaalausta.

Odotamme hakijoilta alan työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan on välttämätöntä.

Työt alkavat elokuun alussa, ja kestävät arviolta vuoden loppuun. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kattoturvatuotteiden asentaja, Vesivek Oy (Turku)

Hakuaika 21.06.2018 - 21.07.2018.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Haemme nyt Vesivekin puolelle ammattitaitoista sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asentajaa vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi.

Vesivek-asentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattoturva- ja sadevesijärjestelmien asennukset omakotiasujille, rakennusliikkeille sekä taloyhtiöille Varsinais-Suomen alueella. Tehtävään annetaan perehdytys, joten vähäiselläkin kokemuksella voit olla etsimämme tekijä, asenne ratkaisee.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta sadevesijärjestelmien tai kattoturvatuotteiden asennuksesta sekä rakennus- tai metallialan koulutusta. Eduksi katsotaan kokemus peltisepän töistä sekä C-ajokortti. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »