Etusivu / Avoimet työpaikat, Tampere
 
Avoimet työpaikat, Tampere
Varastotyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 23.01.2018 - 07.02.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeliasta varastotyöntekijää Länsi-Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Pätevälle tekijälle tarjotaan pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Työnkuva koostuu monipuolisista varastotehtävistä, joita tehdään sekä yrityksen sisävarastotiloissa että pihamaalla. Myös tavaroiden noutoon ja viemiseen liittyvät kuljetustehtävät lähialueilla ovat osa työnkuvaa. Työssä on käytössä kuorma-auto, jonka kuljettamiseen vaaditaan C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kuorma-auton purkamisen yhteydessä sekä varastotiloissa tavaroiden siirtelyssä käytetään trukkeja (3tn ja 7tn), joissa on paripyörät edessä.

Työssä käsiteltävät tuotteet koostuvat erityisemmän alan tarvikkeista, joita varten uusi työntekijä perehdytetään hyvin varastoesimiehen toimesta työsuhteen alussa.

Etsimme tehtävään perustason ATK-käyttötaitoista henkilöä, jolla on hieman aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä ja joka kykenee omatoimiseen sekä tarkkuutta vaativaan työskentelyyn. Työskentely edellyttää lisäksi normaalia fyysistä yleiskuntoa ajoittain raskaidenkin tarvikkeiden siirtelyä varten.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja reipasta asennetta tehtäviä töitä kohtaan. Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen työtehtävän hyvässä, luotettavassa ja vakaassa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Aloitteleva muovihitsaaja/asentaja (Tampere)

Hakuaika 23.01.2018 - 07.02.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta aloittelevaa muovihitsaajaa/asentajaa Tampereelta käsin tehtäviin matkatöihin. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Pätevälle tekijälle tarjotaan pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Muovihitsaajan/asentajan tehtävä koostuu polttonesteenjakeluasemien rakennustyömailla tehtävistä HDPE-kalvojen asennuksista sekä muovihitsauksista extruder- ja kuumakiilamenetelmillä. Muovihitsausten lisäksi myös muut yleisluontoisemmat työt, kuten osien valmistaminen, lapiointityöt sekä putkien ja kaivojen asennukset kuuluvat osaksi työnkuvaa. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Tehtävään etsimämme henkilö voi olla joko muoviasennusten ja -hitsausten parissa aiemmin työskennellyt henkilö tai vaihtoehtoisesti maanrakennusalan yleistöitä tehnyt henkilö, joka on kiinnostunut opettelemaan muoviasennusta ja -hitsausta.

Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Tehtävän matkatyöluonteen vuoksi hakijalta edellytetään mahdollisuuksia ja halukkuutta työskennellä tarvittaessa pitkiäkin viikkoja työkohteissa eri puolilla Suomea asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Työ on myös ajoittain hyvin kuormittavaa, minkä vuoksi hakijalta toivotaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja reipasta asennetta tehtäviä töitä kohtaan. Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen työtehtävän hyvässä, luotettavassa ja vakaassa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Tasoitetyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 23.01.2018 - 06.02.2018.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen maalausalan yritys. Haemme nyt heille kiireellisellä aikataululla ammattitaitoista tasoitetyöntekijää Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin uudiskohteisiin. Työtehtävät koostuvat etupäässä koneellisesti tehtävistä tasoitetöistä.

Työ on vuokratyö ja alkaa kiireisellä aikataululla sopimuksen mukaan heti. Osaavalle tekijälle työtä on tarjolla pitempiaikaisestikin.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta etenkin seinien ja kattojen koneellisista tasoitetöistä. Työtehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme henkilöltä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16, myyntipäällikkö Carita tuli, 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Autofixari (Orivesi)

Hakuaika 12.01.2018 - 29.01.2018.

Etsimme nyt autofixaria vakavaraiselle ja kehittyvälle autoalan asiakasyrityksellemme, Ysitien Auto Oy:lle Oriveden toimipisteeseen. Yritys tarjoaa asiakkaille neljällä paikkakunnalla monipuolisesti autoalan palveluita, kuten käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen sekä uusien matkailuautojen ja -vaunujen myyntiä, autojen varaosia ja tarvikkeita, renkaita ja vanteita sekä huolto- ja korjaamopalveluita. Työ alkaa 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Ysitien Auton kirjoille.

Autofixarin tehtävänä on ajoneuvojen sisä- ja ulkopuhdistukset / -pesut sekä pintakäsittelyt. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä heti.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

- Kokemus alalta
- Hyvä fyysinen kunto
- Motivaatio tehtävään, positiivinen asenne, oma-aloitteisuus sekä aktiivinen ja toimelias työote

Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa yrityksen menestykseen ja syntyvään asiakaskokemukseen sekä mukavan ja avoimen ilmapiirin työyhteisön. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tuntia päivässä sovitun mukaisesti aikavälillä klo 07:00-17:00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Piirtäjä / suunnittelija, nestaus (Lempäälä)

Hakuaika 12.01.2018 - 27.01.2018.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvu on ollut nopeaa. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Onnistumisen taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi.

Asiakasyrityksemme Ilmastointi Turppa Ky on Lempäälässä sijaitseva metallialan yritys. Etsimme nyt heille nopealla aikataululla ammattitaitoista piirtäjää / suunnittelijaa nestaukseen liittyviin työtehtäviin. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, minkä jälkeen tekijä siirtyy vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme.

Työnkuva koostuu ensisijaisesti plasma- ja polttoleikkauskoneille tietokoneella tehtävistä ohjelmista CAD-, ProNest- ja Nestix -suunnitteluohjelmistoja käyttäen. Myös toimisto-, asiakaspalvelu- ja työnjohtotehtävät (mm. tuuraukset) sekä tarjouslaskentaan ja tavaran lähetykseen liittyvät tehtävät ovat osa tehtävää. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on työhön sopiva koulutus (esim. teknikko tai tuotantotalouden insinööri) ja joka on joko toiminut vastaavan tyyppisissä tehtävissä aiemmin tai vaihtoehtoisesti on kokenut plasma-, poltto- tai laserleikkauskoneiden käyttäjä hyvillä ATK-valmiuksilla. Tehtävään valittava henkilö voi olla joko uran alkupuolella oleva, tai kokeneempikin tekijä.

Työtä tehdään lähtökohtaisesti arkisin ja päiväsaikaan (ma-pe klo 7:00 – 15:30), mutta toivomme hakijalta valmiutta mahdollisiin myöhempiin vuorotyöaikoihin (aamuvuoro ma-pe klo 6:00 – 14:30 ja iltavuoro ma-pe klo 14:15 – 22:45).

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välillä, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 11.01.2018 - 29.01.2018.

Asiakasyrityksemme on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemukseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden ja kiinteistösuunnittelun.

Etsimme nyt asiakkaallemme rakennesuunnittelijaa Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaksi nuorekasta parinkymmenen hengen tiimiä. Suunnittelukohteet ovat moninaisia ja niistä vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat laaja-alaisia, vaihtelevia ja osittain hyvin vaativiakin. Jokainen kohde on ainutlaatuinen luoden monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelutyössä käytetään ajanmukaisia työvälineitä. Pääasiallinen työkalu on Tekla Structures -ohjelma. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja mielellään kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo positiivinen asenne, maatemaattinen osaaminen – hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi katsotaan myös 3D-suunnitteluohjelmien hallitseminen. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävään kuuluu myös asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi. Valinnassa huomioidaan myös hiljattain valmistuneet tulevaisuuden kyvyt. Tehtäviin annetaan perehdytys ja vahva tuki.

Työ on pääsääntöisesti arkisin aikavälillä klo 08:00 – 16:30 tehtävää päivätyötä. Työaika on liukuva. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa asiallisella palkalla. Tässä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Kallionporausasiantuntija (Nokia)

Hakuaika 10.01.2018 - 02.02.2018.

Etsimme nyt suorarekrytointitoimeksiantona asiakasyrityksellemme Doofor Oy:lle kallionporausasiantuntijaa monipuolisiin ja mielenkiintoisia haasteita tarjoaviin tehtäviin. Doofor Oy on nokialainen hydraulisia kallioporakoneita valmistava perheyritys, joka toimittaa korkealaatuisia tuotteitaan ympäri maailmaa. Lue yrityksestä lisää osoitteesta www.doofor.fi/.

Kallionporausasiantuntijan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat porien käyttöönotot asiakasyrityksissä, asiakassuhteiden hoito sekä porien huoltoon liittyvät työt. Tehtäviin kuuluu myös yrityksen tuotekehitysvaiheet. Etsimme henkilöä, jolla on entuudestaan kokemusta ja tuntemusta kallionporauslaitteista ja kallionporaukseen liittyvistä tehtävistä. Aiempi työkokemus on etusijalla, eikä tehtävään vaadita mitään erityistä koulutusta.

Tehtävä on vakituinen ja työssä on tarkoitus aloittaa maaliskuun alussa. Pääsääntöisesti töitä tehdään 40 tuntia viikossa Nokialla yrityksen toimipisteessä, mutta tehtävään liittyy myös paljon matkustusta asiakasyrityksissä eri puolilla maailmaa.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja asianmukaiset päivärahat matkatöistä
- Mahdollisuuden oppia ja kehittyä
- Mahdollisuuden nähdä mielenkiintoisia työkohteita ympäri maailmaa

Tehtävä vaatii:
- Aiempaa kokemusta kallionporauksesta
- Mahdollisuutta 50-100 matkapäivään vuodessa
- Suomen ja englannin kielen taitoa, sekä alan sanaston ja termien tuntemusta.
Muusta kielitaidosta saattaa olla työssä hyötyä.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin hakuaikana, joten jos kiinnostuit, hae tehtävää välittömästi täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Doofor Oy:hyn.

Työnhakulomake »

Autonasentaja, huoltokorjaamoon (Tampere)

Hakuaika 10.01.2018 - 05.02.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta ajoneuvoasentajaa monimerkkihuoltamoon Tampereelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan nopealla aikataululla aluksi 4 kk vuokratyösuhteena, mutta osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös vakituisesti.

Ajoneuvoasentajan toimenkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt. Edellytämme tekijältä tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä muutaman vuoden kokemusta autokorjaamotyöskentelystä. Toivomme hakijalta autosähkötöiden hallintaa ja kokemusta nykyaikaisten mittauslaitteiden käytöstä. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä motivoitunutta ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Pesulatyöntekijä (Pirkkala)

Hakuaika 05.01.2018 - 02.02.2018.

Asiakkaamme on täyden palvelun työ-, liinavaate- ja mattohuoltoon erikoistunut yritys Pirkkalassa.
Nyt etsimme asiakkaallemme pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme työtä pelkäämätöntä ja hyvällä asenteella varustettua työntekijää, jolta löytyy myös ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja. Varsinaisia vaatimuksia aiempien työkokemuksien suhteen ei ole, mutta esimerkiksi laitostyöntekijän kokemus katsotaan eduksi. Työkalujen käyttötaitoja ja sähköisten koneiden tuntemuksesta on hyötyä, kuten myös pakettiauton ajokokemuksesta.

Työtehtävät koostuvat likaisen pyykin lajittelusta, lastauksesta pesusta sekä laitteiston mahdollisista huoltotöistä, sekä tarvittaessa pyykin jalkelusta asiakkaille pakettiautolla. Työstä suorituiminen vaatii kohtuullista fyysistä kuntoa. Työ edellyttää B-luokan ajokorttia.

Työt alkavat tammi/helmikuussa 2018 määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille. Työt ajoittuvat ma-pe noin klo 6 alkaen. Työssä noudatetaan kemianteollisuuden työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Koneellinen tasoittaja (Tampere)

Hakuaika 04.01.2018 - 02.02.2018.

Toimeksiantajamme on Suomen suurimpien pintaurakointialan toimijoihin lukeutuva yritys. Etsimme nyt yrityksen Pirkanmaan toimialueelle neljää koneellista tasoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy toimeksiantajayrityksemme palvelukseen.

Etsimme tehtävään henkilöitä, jotka ovat tehneet koneellisia tasoituksia jo useamman vuoden ajan. Työkohteet ovat etupäässä julkisia rakennuksia ja kerrostalokohteita, jotka sijaitsevat pääosin Tampereella. Oma auto ei ole tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. Työssä tarvittavat työvälineet järjestyvät toimeksiantajayrityksemme kautta. Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7:00 - 15:30 -välisenä aikana.

Tarjoamme osaavalle tekijälle:

- Pitkäaikaisen työpaikan hyvämaineisessa yrityksessä
- Ympärivuotiset työskentelymahdollisuudet
- Mukavat työkaverit hyvällä porukkahengellä
- Kilpailukykyisen palkan

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Kiinteistönhoitaja (Sastamala)

Hakuaika 29.12.2017 - 28.01.2018.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kiinteistöhuoltoalan yritys, joka etsii kauttamme kiireisellä aikataululla osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalaan. Työ alkaa heti kokopäiväisenä vuokratyösuhteena ja työtä on tarjolla osaavalle tekijälle toistaiseksi.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Toimenkuvaan kuuluu myös viikoittaiset päivystystehtävät arkisin ja viikonloppuisin. Päivystyksestä maksetaan erillinen korvaus. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi. Tekijä perehdytetään päivystystehtävään, joten aikaisempaa päivystyskokemusta tästä ei välttämättä vaadita. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan sekä täsmällisyys ja luotettavuus. Lisäksi työntekijältä toivotaan suomenkielen taitoa, ripeää työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme myös joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin klo 6.00-16.00 välisenä aikana Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla. Päivystystehtävien vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta päästä päivystyskohteisiin alle 30 minuutin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä rekrytointikonsultti Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Kiinteistöhuoltaja (Tampere)

Hakuaika 28.12.2017 - 26.01.2018.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltomiestä Tampereen alueella tehtäviin, sisä- ja ulkopuolen kiinteistönhuoltotöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä aloitetaan kuuden kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastataan määrättyjen, Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen sisä- ja ulkopuolen huoltotöistä. Sisäpuolen työt pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Ulkopuolen työt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen mm. nurmikon leikkuun, lehtien puhalluksen, käsilumityöt ja hiekoitukset.

Lumettomana aikana työ on arkisin tehtävää päivätyötä (7,5h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00. Talviaikaan lumitilanteista riippuen työpäivät aloitetaan tarvittaessa arkisin klo 6:00.

Edellytämme hakijalta hieman aikaisempaa kokemusta sekä sisä- että ulkopuolen kiinteistönhuoltotöistä. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen. Hakijalta toivotaan mahdollisuutta ottaa osaa yrityksen kiinteistöhuoltotöiden päivystysrinkiin, jossa on laajemmat työajat ja joka kiertää tekijöiden välillä viiden viikon sykleissä. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja (Kangasala)

Hakuaika 23.01.2018 - 05.02.2018.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päällirakenteiden ja säiliöiden valmistus- sekä korjaustöihin erikoistunut alalla pitkään toiminut perheyritys. Alumatic valittiin Kangasalan vuoden 2016 yrittäjäksi. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme innostunutta ja motivoitunutta asennustyöhön kykenevää levyseppähitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan vuokratyösuhteessa ja koeajan jälkeen on tekijän tarkoitus siirtyä Alumaticin kirjoille. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Työ koostuu kuljetuskaluston säiliöihin ja päällirakenteisiin liittyvistä hitsaus-, asennus- ja korjaustöistä. Pääpaino työssä on hitsaamisella. Hakijalle on tehtävään eduksi harrastustausta ajoneuvojen, koneiden tai muiden laitteiden omatoimisista korjauksista ja huolloista. Hakijalta ei vaadita tehtävään erikseen suoritettuja hitsausluokkia, mutta toivotaan kuitenkin halukkuutta luokkien myöhempää suorittamista varten. Sähkön, pneumatiikan ja hydrauliikan mahdollinen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Työssä käsitellään materiaalien puolesta alumiinia, terästä ja RST:tä. Materiaalien ainevahvuudet vaihtelevat 1-10 mm välillä, ollen keskimäärin 3-5 mm. Levytöissä käytetään tyypillisiä levytyökoneita ja käsityökaluja.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä aikavälillä klo 7-15:30.
Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä siistissä ja asiallisessa työympäristössä käsillä työtä ja tuotekokonaisuuksia, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden vaativia tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja jota asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle!

Työnhakulomake »

Koneenkuljettaja / kiinteistöhuoltaja, osa-aikainen (Tampere)

Hakuaika 08.12.2017 - 26.01.2018.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille osa-aikaista koneenkuljettajaa / kiinteistöhuoltomiestä Tampereen alueella tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian. Työt kestävät talviajan.

Työtehtävä koostuu pääasiassa jäädytettyjen urheulukenttien harjaustöistä, joita tehdään sekä pienellä että isolla Willellä. Myös muut yleisluontoiset ulkokiinteistönhuoltotyöt kuuluvat työnkuvaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä (n. 6h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00.

Edellytämme hakijalta hieman aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisestä työstä ja kiinnostusta koneella työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtävään käytännön työhön. Työ vaatii voimassa olevaa B-luokan ajokorttia. Mahdollinen tieturva 1 -kortti katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Halli, Jämsä)

Hakuaika 11.01.2018 - 29.01.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisula Forest on kehittyvä ja kasvava yritys.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta ja materiaalivahvuus on 4-30 mm. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tehtävä vaatii keskittymiskykyä ja hyviä kädentaitoja. Arvostamme työntekijässä soveltuvaa työkokemusta, innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta ja luotettavuutta. Työ on fyysistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää normaalia hyvää fyysistä kuntoa.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja (Tampere)

Hakuaika 27.10.2017 - 26.01.2018.

Etsimme toimeksiantajasyrityksellemme oma-aloitteista ja reipasta, aloittelevaa kuorma-autonkuljettajaa jakelutehtäviin. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti tekijän löydyttyä, mutta viimeistään marraskuun lopussa. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi siirrytään asiakasyrityksen omille kirjoille.

Aloittelevan kuorma-autonkuljettajan tehtävässä ajetaan avolavaista kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa LVI-tarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Tehtävä vaatii jonkin verran kokemusta kuorma-autonkuljetuksesta ja kappaletavaranostimen käytöstä.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, työpäivä alkaa klo. 6.00 ja kestää keskimäärin 6-10h päivässä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 23.01.2018 - 05.02.2018.

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme Suunnittelu Teräsmaa Oy:lle Tampereelle rakennesuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Rakennesuunnittelija vastaa useiden erityyppisten korjaus- ja uudiskohteiden kuten asuintalojen, koulujen, päiväkotien, palvelutalojen sekä liike- ja toimistokiinteistöjen rakennesuunnittelusta. Suunnittelu tapahtuu pääasiassa AutoCAD LT -ohjelmistolla.

Etsimällämme henkilöllä on rakennusinsinöörin koulutus. Työkokemus vastaavista tehtävästä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävässä arvostetaan huolellisuutta, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä ryhmätyöskentelyyn. Tehtävään kuuluu asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi.

Työ alkaa neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme Teräsmaan omille kirjoille. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Suunnittelu Teräsmaa Oy vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Elementtisuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 23.01.2018 - 05.02.2018.

Toimeksiantajamme Suunnittelu Teräsmaa Oy on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen, jolle etsimme nyt elementtisuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa uusia palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Teräsmaan omille kirjoille.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. Arvostamme alan työkokemusta ja sitä kautta osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Voit kuitenkin olla myös vähemmän kokenut suunnittelutyöhön soveltuva ja alalle suuntautuva tekijälupaus. Työssä vaaditaan täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tehtävässä aloitetaan vuokratyösuhteessa ja tekijän on tarkoitus siirtyä Teräsmaan kirjoille 4 kk:n koeajan jälkeen. Työskentely voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Tarjoamme sopivalle henkilölle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa vaatimustasoltaan eritasoisten suunnittelutehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »