Etusivu / Avoimet työpaikat, Tampere
 
Avoimet työpaikat, Tampere
Sähköasentaja huoltokeikoille (Tampere)

Hakuaika 20.11.2018 - 05.12.2018.

Asiakkaamme Laatusähkäri Oy on Pirkanmaan talousalueelle toimiva sähkösuunnittelu- ja asennuspalveluita tarjoava yritys. Sähköurakointien ja -asennustöiden lisäksi yritys tekee kotitalouksille suunnattuja sähköalan huoltotöitä. Etsimmekin nyt heille ammattitaitoista sähköasentajaa huoltokeikoille. Työ on vuokratyösuhde ja alkaa nopealla aikataululla jo joulukuun alussa. Työtä on tarjolla muutamaksi kuukaudeksi ja se on sairaus- loman sijaisuus.

Työ on huoltokohteissa itsenäisesti tehtävää vianetsintää, huolto- ja korjaustyötä sekä satunnaista asennustyötä. Työkohteet ovat ihmisten asuntoja ja muita vastaavia yksityistiloja. Työtä tehdään asiakasyrityksemme työkaluilla ja työkohteesta toiseen liikutaan heidän autollaan. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla.

Edellytämme hakijalta sähköalan peruskoulutusta sekä vähintään parin vuoden työkokemusta vastaavista huoltotöistä. Lisäksi edellytämme kykyä työskennellä oma-aloitteisesti ja yksin. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja luontevia käytöstapoja, koska tehtävässä työskennellään kodeissa. Lisäksi arvostamme hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Tehtävässä tarvitaan B-ajokortin lisäksi työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortit.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7.00 -15.30, 37,5 h / viikossa. Mahdollisista poikkeuksista sovitaan erikseen. Tehtävässä noudatetaan Sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Kiinteistönhuoltomies (Sastamala)

Hakuaika 20.11.2018 - 04.12.2018.

Asiakasyrityksemme on perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys, joka toimii Sastamalassa. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltomiestä erilaisiin kiinteistöjen sisätilojen huoltotehtäviin.
Työ on pitkäaikainen vuokratyösuhde ja se on alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastaat asiakasyrityksemme sopimusasiakkaiden huoltokohteiden sisähuoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat Sastamalan alueella ja ovat sekä liike- että asuinrakennuksia. Työtehtävät ovat etupäässä erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Tarvittaessa myös osallistut myös ulkohuoltotehtäviin.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista kiinteistöhuollon tehtävistä. Osaat myös luontevasti käyttää erilaisia työkaluja eikä sinulla ole peukalo keskellä kämmentä. Arvostamme myös, että perehdytysjakson jälkeen pystyt itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn työkohteissa. Toivomme, että olet oppimishaluinen ja innostunut tehtävästäsi. Lisäksi toivomme, että jatkossa sinulla olisi myös halukkuutta ottaa vastaan päivystystehtäviä. Työssä tarvitaan B-ajokorttia, työajot ajetaan asiakkaan autolla.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 37,5 h / vkossa. Mahdollista päivystystehtävistä sovitaan erikseen.
Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualojen työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Kiinteistöhuoltaja sisätöihin (Tampere)

Hakuaika 20.11.2018 - 30.11.2018.

Toimeksiantajayrityksemme on hyvämaineinen ja monipuolinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltajaa Tampereen alueella tehtäviin kiinteistöhuollon sisätöihin. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän mahdollista siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Kiinteistönhuoltajan työssä vastataan määrättyjen, pääasiassa Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen sisähuoltotöistä. Työt pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Myös pienimuotoiset ulkotyöt, kuten portaiden puhdistus lumesta kuuluu työnkuvaan.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon sisätöistä ja kykenevyyttä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen.
Työ on arkisin tehtävää päivätyötä (7,5h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00. Työ edellyttää myös mahdollisuutta ottaa osaa yrityksen kiinteistöhuoltotöiden päivystysrinkiin, jossa on laajemmat työajat ja joka kiertää tekijöiden välillä. Päivystystä on yksi viikko kuukaudessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Märkämaalari (Tampere)

Hakuaika 19.11.2018 - 04.12.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Tamcorro Oy on vakavarainen ja perinteikäs tamperelainen pintakäsittelyalan yritys, joka tekee erilaisia teollisuusmaalauksia sekä maalattavien kappaleiden esikäsittelytöitä. Perinteisen konepajapohjamaalauksen lisäksi yritys tekee asiakkaan toiveesta pohjamaalauksia ja valmismaalauksia erilaisilla maaliyhdistelmillä. Muita palveluita ovat sinkopuhallukset, teräsraepuhallukset, kuumakorkeapainepesut ja sinkittyjen osien hiekkapesut. Lue yrityksestä lisää www.tamcorro.fi/.

Etsimme nyt Tamcorro Oy:lle märkämaalaria. Tehtävässä aloitetaan tammikuun aikana 4 kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen motivoituneelle tekijälle on töitä pitkäaikaisesti tiedossa toimeksiantajayrityksessä.

Märkämaalarin työssä maalattavat artikkelit vaihtelevat pienikokoisista ja tarkkuutta vaativista yksittäiskappaleista suurempiin pintoihin sekä satojakin samanlaisia kappaleita käsittäviin sarjoihin.
Työssä tärkeimpänä työkaluna käytetään korkeapaineruiskua, jonka perustuntemus on tehtävässä menestymisen perusedellytys.

Etsimämme henkilö tuntee mielenkiintoa alaa kohtaan ja haluaa kehittää taitojaan teollisuusmaalauksessa. Metalli- tai teollisuusmaalausalan koulutus tuo hyvän pohjan työtehtävää ajatellen. Koulutus ei suinkaan ole välttämätön, sillä kaikki lähtee halusta luoda pitkäkestoinen työura teollisuusmaalauksen parissa. Työssä lähdetään liikkeelle kokeneemman työparin ohjeistamana. Palosuojamaalaustaito katsotaan hakijalle plussaksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7.00-15.30 välillä. Kaikki työ suoritetaan yrityksen hallitiloissa Tampereella. Tamcorro Oy on työnantajana joustava ja luo pitkäaikaisia työsuhteita tekijöilleen.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, voit soittaa ja sopia haastattelu ajan. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten soita tai täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki, 050 - 411 6510.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Tampere / Hervantajärvi)

Hakuaika 16.11.2018 - 01.12.2018.

Etsimme nyt kaivinkonekuljettajaa kasvavalle maanrakennuksen parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Maanrakennus J. Vuorio Oy :lle Hervantajärven alueelle. Yrityksen toiminta keskittyy moninaisesti erilaisiin työtehtäviin maanrakennuksen alalla ja Hervantajärven alueella yritys toimii raitiotien rakentamisen parissa, parhaillaan kyseinen työmaa on alkuvaiheessa. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä lähdetään liikkeelle määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

Kaivinkoneenkuljettajan tehtäviin kuuluu 2018 -vuosimallin, 20-tonnisen pyöräalusteisen Caterpillar 317F kaivinkoneen käyttö. Työntekijän työtehtäviin kuuluu kaivuutehtäviä kunnallistekniikan puolella, kaapelinkaivuuta ja mahdollisesti myös talonpohjien tekoa muilla työmailla. Tällä työmaalla työtä tehdään pääsääntöisesti koneesta käsin aputyöntekijöiden ollessa erikseen järjestettyjä, mutta tarpeen vaatiessa kuljettaja toimii myös aputyöntekijöiden kanssa koneen ulkopuolella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta kaivinkonetöistä, perustietoa 3D -ohjausjärjestelmän käytöstä (työssä käytössä Leica), hyvä fyysinen peruskunto ja joka on sosiaalinen sekä ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva. Työssä vaaditaan myös voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturva 1 -kortit.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jossa työtunteja viikkoa kohti kertyy 40-50 tuntia. Ylityöt korvataan asianmukaisia korvauksia vastaan.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen, 2 vuotta kestävän työmaan ja mielenkiintoisia työtehtäviä uudella kalustolla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 rekrytointikonsultti Miika Lahdelta, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

TIG-hitsaaja (Sastamala)

Hakuaika 16.11.2018 - 01.12.2018.

Etsimme nyt TIG-hitsaajaa kasvavalle metallialan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Tigger Oy :lle, jonka toiminta keskittyy laajalti erilaisiin hitsaustehtäviin. Yritys sijaitsee Sastamalan Teollisuuskadulla. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä lähdetään liikkeelle määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

TIG-hitsaajan tehtäviin kuuluu tarkkojen ja vaihtelevien hitsaustöiden suorittaminen. Hitsattavien kappaleiden materiaali on tyypillisesti alumiini, ruostumaton tai haponkestävä teräs. Ainepaksuudet yleisesti 1-5mm. Hitsaustyöt toimeksiantajallamme ovat pääsääntöisesti TIG-hitsauksia, mutta ajoittain käytössä myös MIG/MAG ja puikko. Työt tehdään suurelta osin yrityksen Sastamalan toimitiloissa. Hallityöskentelyn lisäksi muualla tehtäviä keikkatöitäkin on tarjolla aika ajoin. Kalusto on nykyaikaista ja työpisteissä on panostettu hyvään työergonomiaan.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on innokkuutta ja motivaatiota metalli- ja hitsausalan töihin. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta hyvän tyypin löytyessä tekijä pystytään kouluttamaankin työhön. Työssä menestymisessä tärkeitä ominaisuuksia ovat tarkka silmä-käsi -koordinaatio sekä visuaalinen näkökulma työn jäljelle. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota on mahdollisuus tehdä liukuvasti kello 6:00 - 18:00 välillä. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työnantajalla on myös tarjota asuntomahdollisuus tilapäiseen majoittumiseen.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan ammattitekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 rekrytointikonsultti Miika Lahdelta, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä / Kirvesmies (Tampere)

Hakuaika 16.11.2018 - 01.12.2018.

Etsimme nyt rakennustyöntekijää / kirvesmiestä rakennusalan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Sarankulmaan Tampereelle. Yrityksen toiminta keskittyy erilaisiin toimitilamuutoksiin ja Sarankulman työkohteessa saneerataan noin 1000 m2 toimistotilat. Työssä aloitetaan mahdollisimmin pian. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde, joka kestää kuukauden verran.

Rakennustyöntekijän / kirvesmiehen tehtäviin kuuluu ensisijaisesti vanhojen väliseinien purkua, uusien väliseinien runkojen ja levytysten tekoa, listoitusta, sekä hakijan osaamisen mukaan myös alaslaskukattojen tekoa ja / tai laminaattien / tekstiilimattojen asennusta. Mahdolliset omat työkalut katsotaan eduksi.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta vastaavan tyyppisistä työvaiheista.

Työ on arkisin kello 7.00 – 15.30 välillä tehtävää päivätyötä, jossa työtunteja kertyy viikkoa kohti 40 tuntia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen (Tampere)

Hakuaika 16.11.2018 - 01.12.2018.

Etsimme nyt rakennusapulaista rakennusalan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Sarankulmaan Tampereelle. Yrityksen toiminta keskittyy erilaisiin toimitilamuutoksiin ja Sarankulman työkohteessa saneerataan noin 1000 m2 toimistotilat. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde, joka kestää kuukauden verran.

Rakennusapulaisen tehtäviin kuuluu ensisijaisesti purku- ja rakennustöiden aikana muodostuvien purkujätteiden kantaminen jätekonttiin. Lisäksi työntekijän tehtävänä on auttaa muita rakennustyöntekijöitä mahdollisissa aputehtävissä, kuten seinien rajojen maalauksessa. Työvaiheisiin opastetaan hyvin töiden aikana.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on tärkeimpinä asioina asenne ja työmotivaatio kunnossa rakennustöihin. Työssä pärjää normaalilla fyysisellä peruskunnolla.

Työ on arkisin kello 7.00 – 15.30 välillä tehtävää päivätyötä, jossa työtunteja kertyy viikkoa kohti 40 tuntia. Tarjoamme innokkaalle tekijälle mukavan ja toimeliaan työtehtävän.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Autofixari (Lempäälä)

Hakuaika 16.11.2018 - 01.12.2018.

Etsimme nyt autofixaria vakavaraiselle ja kehittyvälle autoalan asiakasyrityksellemme Lempäälään. Yrityksen monipuolisesta palvelutarjonnasta löytyy joka autoilijalle sopiva auton pesu- ja puhdistuspalvelu. Työssä aloitetaan 2.1.2019 vuokratyösuhteen kautta.

Autofixarin tehtäviin kuuluu autopesukadun hoito, joka käsittää mm. autojen ulko- ja sisäpesuja, kovavahausta ja muita yleisluontoisia auton puhdistukseen liittyviä tehtäviä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on mielellään jonkin verran aikaisempaa kokemusta alan vastaavista tehtävistä, hyvä fyysinen peruskunto ja sujuva suomen kielen taito. Tehtävässä menestyy positiivisella asenteella, erinomaisella motivaatiolla ja toimeliaalla työotteella varustettu henkilö, joka on luontaisesti innostunut autojen siisteydestä ja sitä kautta asiakkaan tyytyväisyydestä. Työssä ollaan toistuvasti tekemisissä erilaisten pesuaineiden sekä autoista mahdollisesti löytyvien kissojen ja koirien karvojen kanssa, joten pesuaine- tai eläinallergiat voivat vaikuttaa työskentelyyn.

Työssä aloitetaan osa-aikaisella työajalla, jolloin töitä tehdään alkuun 20 tuntia viikossa. Kokemuksen ja toimintatapojen karttumisen myötä, työaikaa on mahdollista kasvattaa 40 viikoittaiseen työtuntiin saakka. Työtä tehdään vuorolistan mukaan maanantai – sunnuntai välillä. Pesukatu on avoinna arkisin klo 9.00-20.00, lauantaisin klo 10.00-18.00 ja sunnuntaisin klo 12.00-18.00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja (Lempäälä)

Hakuaika 15.11.2018 - 23.11.2018.

Etsimme nyt kiireisellä aikataululla levyseppähitsaajaa asiakasyrityksemme verstaalle Lempäälään. Työ alkaa heti ja kestää arviolta huhtikuun loppuun. Tämän jälkeen osaavalla työntekijällä voi olla mahdollisuus myös pitempi aikaiseen työllistymiseen.

Odotamme hakijoilta levyseppähitsaajan koulutusta sekä jonkin verran kokemusta vastaavista työ- tehtävistä. Hitsausluokkia tehtävässä ei vaadita, mutta tehtävässä edellytetään ns. hyvää konepaja-laatua. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä aikaan saavaa ja työhön tarttuvaa asennetta. Työ on luonteeltaan perustyötä, joten se sopii myös uransa alussa oleville työntekijöille.

Tarjoamme mukavan työpaikan nuorekkaassa työtiimissä sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä työtehtävissä tekemisen kautta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Kiinteistöhuoltomies (Itä-Tampereen alue)

Hakuaika 15.11.2018 - 30.11.2018.

Toimeksiantajamme kangasalalainen kiinteistöhuoltoyhtiö, jonka toiminta on keskittynyt pääasiassa Tampereen itä puolelle. Yrityksessä arvostetaan työntekijöiden hyvää ammattitaitoa ja heille turvallinen, viihtyisä ja hyvin hoidettu piha-alue on kunnia-asia. He etsivät nyt kauttamme ulkoalueiden huoltotöihin erikoistunutta kiinteistöhuoltomiestä. Työ alkaa nopealla aikataululla mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pitempiaikaisesti.

Työ on kiinteistöjen ulkoalueiden huoltoa erilaisissa kohteissa kuten esim. teollisuus-, päiväkoti- ja koulukiinteistöjen piha-alueilla. Työ pitää sisällään kaikki kausiluonteiset ulkoalueiden huoltoon liittyvät työt. Työssä käytetään normaaleja kiinteistöhuoltoon tarkoitettuja pyörökuormaajia, aurauskalustoa ja päältä ajettavia ruohonleikkureita sekä pihanhoidon pienkoneita. Raskaamman kaluston painot vaihtelevat 2 t -25 t välillä.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuoltoon liittyvien koneiden etenkin pyörökuormaajan ja aurauskaluston käytöstä. Alan peruskoulutus on toki sinulle eduksi,
mutta koulutusta ja pitkää kokemusta enemmän arvostamme sujuvaa ja joustavaa asennetta työn tekoa kohtaan. Arvostamme myös mikäli olet maatilataustainen henkilö. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, C-kortti katsotaan sinulle eduksi samoin kuin voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme työkoneiden ja laitteiden hyvää teknistä tuntemusta ja osaamista kuten sähkötöiden, hitsauksen ja hydrauliikan osalta. Odotamme sinulta hyviä kädentaitoja ja esteetöntä fyysistä kuntoa.

Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Työaika on pääsääntöisesti 37,5 h / viikossa, mutta työajat vaihtelevat sääolo-olosuhteiden mukaan etenkin talviaikaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot paikasta arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Koneenkuljettaja/Maanrakennustyöntekijä (Sastamala)

Hakuaika 15.11.2018 - 06.12.2018.

Maanrakennus Torpo Oy on Sastamalassa toimiva monialayritys, joka tekee erilaisia koneurakointitöitä sekä talvikunnossapitoa. Etsimme nyt yritykseen monipuolista koneenkuljettajaa Sastamalan alueelle. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Hyvälle tekijälle on töitä pitkäaikaisesti tiedossa toimeksiantajayrityksessämme vuokratyösuhteen jälkeen.

Koneenkuljettajan tehtävässä pääsee kehittämään ammattitaitoaan laajasti ja monialaisesta työkokemuksesta on hyötyä. Työt koostuvat muun muassa kaapelinkaivuusta, soranajosta sekä salaojituksista ja viemäröinneistä. Talviaikaan taloyhtiöiden piha-alueiden auraukset ja hiekoitukset ovat osana työtehtäviä. Tarpeen vaatiessa lapioon tarttuminen tuo mukavaa vaihtelua työnkuvaan.

Kalustona on Fendt- traktoreita, tela-alusteisia kaivureita (8,5 ja 14 tonnia), traktorikaivuri (13 tonnia), kurottaja sekä Wille kiinteistötraktoreita. Tarvittaessa kalustojen siirtoja tehdään yhdistelmä ajoneuvolla. Työnkuvaan kuuluu myös kaluston ylläpitohuoltoa, joka käsittää muun muassa koneiden tankkausta, puhtaana pitoa ja koneiden pesemistä. Talviaikaan hakijan kykyjen mukaan työhön voidaan sisällyttää myös korjaamotöitä, jolloin esimerkiksi hitsauskokemuksesta on hyötyä

Hakijalta edellytetään tehtävään BC–ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä ja tieturva 1-korttia. Maanrakennus Torpolle asiakastyytyväisyys on kaiken lähtökohta joten hakijalta toivotaan tervettä ammattiylpeyttä sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Esimerkiksi aiempi kokemus maatilan konetöistä voi olla tähän tehtävään hyvin soveltuvaa.

Työ painottuu sulan maan ajalle, jolloin töitä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko arkisin. Työaika on pääsääntöisesti 7.00 – 15.30 välisellä ajalla ja joustavuus katsotaan eduksi. Talviaikana työ on pitkälti säästä riippuvaista, jonka vuoksi työtä tehdään tarvittaessa, lumitilanteen mukaan. Talvella aikaisetkin aamut ovat mahdollisia.

Tehtävässä hakijalle tarjotaan erinomaiset mahdollisuudet kehittää monipuolisia konetyöskentelytaitoja.


Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki, 050 - 411 6510.

Työnhakulomake »

Aloitteleva metallityöntekijä

Hakuaika 15.11.2018 - 29.11.2018.

Asiakkaamme on perinteikäs pirkanmaalainen metallialan yritys, joka valmistaa metallialan erikoistuotteita, kuten teollisuuden ilmastointikoneita, sulkupeltejä, ulospuhallusventtiileitä ja kondenssivesialtaita. He etsivät nyt nuorekkaaseen tiimiinsä metallityöntekijää Pirkkalassa sijaitseviin toimitiloihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan nopealla aikataululla vuokratyösuhteena, osaavalle tekijälle saattaa olla tarjolla myös pitempiaikainen työsuhde.

Työ on yrityksen verstaalla tapahtuvaa metallialan perustyötä, pääasiassa särmäystä ja kokoonpanotyötä ym.
Työtä tehdään arkisin klo 8.00-16.30 välisenä aikana. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Edellytämme hakijalta metallialan perustutkintoa, jonkin verran aikaisempaa työkokemusta sekä hitsaustaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi arvostamme tarkkuutta työn teossa ja hyvää työnjälkeä. Hakijalle on eduksi C-ajokortti.

Tarjoamme työpaikan nuorekkaassa ja hyvähenkisessä tiimissä. Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507

Työnhakulomake »

Sähkökeskuskokoonpanija (Tampere, Toijala)

Hakuaika 14.11.2018 - 30.11.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme tuotantotyöntekijää sähkökeskuksien valmistukseen Tampereelle ja myöhemmin Toijalaan. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Käytännössä työssä valmistetaan sähkökeskuksia sähköpiirustusten mukaisesti. Myöhemmin on myös mahdollista osallistua sähkökeskuksien asennuksiin asiakkaiden tiloissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta ja mieluusti jonkinlaista kokemusta vastaavista töistä sähkökeskusten parissa sekä kiinnostusta tuotantotyöhön.

Työpiste sijaitsee aluksi Tampereella, mutta siirtyy arvioilta huhtikuussa 2019 Toijalaan, jossa jatko on mahdollinen. Töitä tehdään arkisin, 40 tuntia viikossa, liukuvasti n. 7.00-15.30 välillä. Työ aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille.

Oletko etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Alumiiniprofiilien sahaaja (Mouhijärvi)

Hakuaika 12.11.2018 - 27.11.2018.

Etsimme nyt alumiiniprofiilien sahaajaa kasvavalle metallialan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme. Yritys sijaitsee Mouhijärvellä lyhyen ajomatkan päässä Tampereesta. Työssä aloitetaan 10.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Työssä lähdetään liikkeelle kahden kuukauden määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen tarpeen vaatiessa voidaan sopimusta jatkaa.

Alumiiniprofiilien sahaajan tehtäviin kuuluu automaatti- ja puoliautomaattisahojen käyttö ja niillä suoritettavien alumiinien sahausta määrämittaan. Työtehtäviin kuuluu myös esimerkiksi alumiinikappaleiden rei’itys epäkeskopuristimella ja fyysistä kuntoa vaativat nosto- ja kantotehtävät.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on innokkuutta ja motivaatiota metallialan töihin. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta sopivan henkilön löytyessä tekijä pystytään kouluttamaankin työhön. Työssä menestymisessä tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvä fyysinen kunto, reipas asenne työntekoon ja työkalujen hallitseminen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työaika on kello 7:00 – 15:30. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan ammattitekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Ohjelmistosuunnittelija simulaattoriratkaisuille (Tampere)

Hakuaika 12.11.2018 - 01.12.2018.

Creanex Oy on kotimainen, ajoneuvo- ja työkonesimulaattoreiden valmistaja ja erilaisten simulaatioratkaisujen kehittämisen asiantuntija. Yritys on alati kansainvälistyvä ja maan johtava simulaattoritoimittaja. Creanexilla on pitkä yhteistyöhistoria alansa johtavien kansainvälisten työkonevalmistajien kanssa. Lue lisää www.creanex.fi.

Creanex Oy etsii kasvavaan kehitystiimiinsä innostunutta ohjelmistosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssä suunnitellaan simulaatioratkaisuja yhteistyössä asiantuntijatiimin kanssa. Vaatimuksena on tehtävään soveltuva ohjelmistosuunnittelussa tarvittava tekninen koulutus. Täydentävät opinnot toiselta tekniikan alueelta kuten esimerkiksi automaatiojärjestelmiin liittyen katsotaan eduksi. Kehitysympäristönä on Microsoftin Visual Studio ja ohjelmointikielistä keskeisin on C++, mutta myös C# ja Python ovat käytössä.

Koulutussimulaattoria voidaan luonnehtia kouluttavaksi tietokonepeliksi, joten työ sopii hyvin henkilölle, joka on kiinnostunut soveltamaan peli- ja virtuaalitodellisuuden tekniikoita yhdistettynä reaaliaikaiseen fysiikkasimulointiin.

Creanexin toimisto sijaitsee Tampereen Kalevassa toimivien kulkuyhteyksien varrella. Suunnittelutöitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 8.00 – 16.00 jolloin illat ja viikonloput ovat käytettävissä kaikkeen muuhun mukavaan. Creanex on vakavarainen yritys, joka työnantajana tarjoaa kannustavan työilmapiirin, hyvän perehdytyksen, osaavan työtiimin tuen sekä kattavat työsuhde-edut. Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa, näkemään kätesi jäljet käytännössä ja kehittymään simulaattorien erikoisosaajaksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultille Sanna Noelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Ohjelmistosuunnittelija". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Sanna Noki, puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja teollisuuteen (Nokia)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekniikan kokonaispalveluja eri toimialoille tarjoava yritys. Sen toimialaan kuuluvat mm. suunnittelu, asennus, urakointi, kunnossapito, konsultointi ja erilaiset projektit. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaalla ja eteläisessä Suomessa noin 200 km etäisyydellä Tampereelta.

Työ alkaa pikaisella aikataululla sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa vuokratyösuhteena ja jatkuu asiakasyrityksen omilla kirjoilla. Osaavan ja kokeneen tekijän kohdalla saattaa tulla kysymykseen myös suorarekrytointi.

Edellytämme sinulta sähkö-/automaatioalan koulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa teollisuuden sähkö-/automaatiourakoinnista ja/tai -kunnossapidosta. Työkokemuksesi voi olla myös kiinteistösähköpuolelta hankittua. Arvostamme kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi toivomme sinulta reippautta, oma-aloitteisuutta sekä sitoutuneisuutta kyseisiin työtehtävään. Työnjohtokokemus luetaan eduksesi.
Tehtävässä tarvitaan työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja hätäensiapukortit.

Asiakasyrityksemme tarjoaa urakoinnista kiinnostuneelle ja ongelmanratkaisutaitoiselle mielenkiintoisen työn monipuolisissa sähkö-/automaatioalan urakointi-, kunnossapito- ja huoltotehtävissä, jossa jokainen päivä on erilainen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä pikaisesti hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Autonasentaja huoltokorjaamoon (Tampere)

Hakuaika 07.11.2018 - 22.11.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon Tampereelle. Työ alkaa heti ja on vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan. Tehtävä soveltuu myös opintojensa loppupuolella tai työuransa alkupäässä olevalle tekijälle.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Kiinteistöhuoltaja (Tampere)

Hakuaika 07.11.2018 - 22.11.2018.

Toimeksiantajayrityksemme on hyvämaineinen ja monipuolinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltomiestä Tampereen alueella tehtäviin, sisä- ja ulkopuolen kiinteistönhuoltotöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä aloitetaan esim. kuuden tai kahdeksan kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastataan määrättyjen, pääasiassa Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen sisä- ja ulkopuolen huoltotöistä. Sisäpuolen työt pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Ulkopuolen työt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen mm. nurmikon leikkuun, lehtien puhalluksen, käsilumityöt ja hiekoitukset.

Lumettomana aikana työ on arkisin tehtävää päivätyötä (7,5h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00. Talviaikaan lumitilanteista riippuen työpäivät aloitetaan tarvittaessa tarvittaessa aikaisemmin.

Edellytämme hakijalta vähintään alan perustutkintoa ja mieluusti hieman aikaisempaa kokemusta sekä sisä- että ulkopuolen kiinteistönhuoltotöistä. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen. Arvostamme hakijassa erityisesti reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Kokki/Leipuri (Lempäälä)

Hakuaika 07.11.2018 - 22.11.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme suurtalouskokkia Lempäälään, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajarityksemme tarjoaa aamiais-, lounas- ja pitopalveluja, sekä ruokapalvelua esimerkiksi päiväkoteihin.

Käytännössä työ sisältää kotiruuan laittoa, jonkin verran leivontaa ja yleisiä keittiötöitä. Ruokaa tehdään suuria määriä kerrallaan, joten kokemus suurtalouskeittiössä työskentelystä on toivottavaa. Myös perustason leivontataitoa tulisi löytyä. Työ on varsin hektistä ja monipuolista, joten työtä pelkäämätöntä, oma-aloitteista ja ripeää otetta.

Työtä tehdään pääasiassa arkisin 5.00-15.30 välillä, 7,5h päivässä, 37,5h viikossa. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Avustava Aurinkopaneeliasentaja (Sastamala)

Hakuaika 31.10.2018 - 26.11.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kahta aurinkopaneeliasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työkohde sijaitsee Sastamalassa. Tehtävässä aloitetaan sopivien henkilöiden löydyttyä viimeistään 26.11. Työt kestävät arviolta vuoden loppuun.

Työtä tehdään yksikerroksisen talon tasaisella huopakatolla, johon asennetaan 2500 aurinkopaneelia. Hakijalta edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää fyysistä peruskuntoa. Työssä käytetään perustason työkaluja (esim. ruuvinväännin) joiden tuntemuksesta on hakijalle etua.
Työaika on pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa arkisin, kello 8.00-16.00 välisellä ajalla. Työssä on säävaraus, jolloin hyvällä ilmalla päivä voi mukavasti jatkua pidempäänkin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki, 050 - 411 6510.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja (Tampere)

Hakuaika 23.10.2018 - 23.11.2018.

Toimeksiantajayrityksemme on pirkanmaalainen LVI-alan toimija. Heidän palveluihin kuuluvat kaikki LVI- huollot ja urakoinnit, uudiskohteista saneerauksiin. Yrityksen rentoon ja osaavaan tiimiin haetaan nyt alasta kiinnostunutta ja tarpeeksi uteliasta LVI-alan osaajaa. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan hakijan löydyttyä. Työssä aloitetaan määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

Onko sinulla työnteon asenne kunnossa ja koetko myös ammattiylpeyttä alasta? Oletko tarkka työsi jäljestä ja tuletko sosiaalisena henkilönä toimeen niin työporukan kuin asiakkaidenkin kanssa?
Tunnistitko itsesi? Voit olla etsimämme henkilö.

Asiakasyrityksemme LVI-asentajan tehtävässä työskentelet pääasiassa uudisomakotikohteissa Pirkanmaalla. Aluksi tärkeimmät työvaiheesi liittyvät perustason putki- ja IV-asennuksiin. Asennuksia tehdään piirustusten perusteella.

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla:

- Mielellään jonkin verran kokemusta alalta, alan koulutus on eduksi
- Halua oppia uutta
- Kiinnostusta alasta
- Suomenkielen taitoa

Toivomme sinulta:

- Suoritettua työturvallisuus- ja tulityökorttia
- B - ajokorttia
- Työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista työotetta
- Tiimityötaitoja
- Piirustusten lukutaitoa

Työaika on 40 tuntia viikossa arkisin, yleensä kello 7.00-15.30 välisellä ajalla. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan ympäristössä ja pääkaupunkiseudulla.

Toimeksiantajayrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä, joka haluaa panostaa työn jälkeen ja hyvään työilmapiiriin.

Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki, 050 - 411 6510.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »