Etusivu / Avoimet työpaikat, Tampere
 
Avoimet työpaikat, Tampere
Sähköasentaja (Tampere)

Hakuaika 25.04.2018 - 03.05.2018.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja oma-aloitteista sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työkohteet ovat vaativia julkis- ja yritysrakentamisen uudis- ja saneerauskohteita Pirkanmaan talousalueella. Työ alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen pätevä tekijä jatkaa työskentelyä asiakasyrityksemme omilla kirjoilla.

Arvostamme työnhakijassa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua kehittyä alan huippuosaajaksi. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä vaativissa työkohteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- useamman vuoden laaja-alaista työkokemusta asennuskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- kokemusta urakkakohteissa työskentelystä
- ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen
- pitkäaikaisen työn hyvin menestyvässä sähköurakointiyrityksessä

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507. Puhelintiedustelut arkisin klo 8:00-16:00.

Työnhakulomake »

Pyöräkoneenkuljettaja (Tampere)

Hakuaika 25.04.2018 - 03.05.2018.

Toimeksiantajamme on tamperelainen maanrakennusalan yritys, joka etsii kauttamme erittäin pikaisella aikataululla pyöräkoneenkuljettajaa projektiluonteiseen vuokratyösuhteeseen Tampereella sijaitseviin työkohteisiin. Työ alkaa kiireisellä aikataululla heti.

Työtehtävänä on piha-alueiden ja katujen hiekkojen keräys harjakoneella. Työtä tehdään 13 t pyöräkuormaajalla. Tekijältä vaaditaan jonkin verran kokemusta vastaavasta tehtävästä, samoin kuin voimassa olevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja sitä on tarjolla 1,5 kk ajaksi. Tehtävässä noudatetaan maa- ja vesirakennusalan työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pikaisesti ja soita varataksesi haastatteluaika, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8.00-16.00. Voit vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen tehtävään alla olevan linkin kautta.

Työnhakulomake »

Betonityöntekijä, Seinäelementit (Virrat)

Hakuaika 23.04.2018 - 04.05.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme kokenutta betonityöntekijää seinäelementtien tekoon Virroille. Työssä tehdään betoniseinäelementtejä piirustuksista alusta, joten kokemus ja osaaminen koko prosessista on välttämätön. Työssä vaaditaan voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja.

Työtä tehdään 40 tuntia viikossa ja 8 tuntia päivässä 6-16.30 välillä. Työt alkavat todennäköisesti huhti/toukokuulla. Työjaksojen pituudet sovitaan tilanteen mukaan, mutta vähimmillään esim, 1kk kerrallaan. Töitä on todennäköisesti kuitenkin useaksikin kuukaudeksi.

Onko sinulla kokemusta betoniseinäelementtien teosta? Jos vastasit kyllä, täytä välittömästi hakemus alla olevan linkin kautta, tai soita rekrytointikonsultti Arttu Palolammelle, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

CNC-Karusellisorvaaja (Tampere)

Hakuaika 23.04.2018 - 04.05.2018.

Toimeksiantajamme Tevo Lokomo Oy on hyvämaineinen ja,pitkällä kokemuksella vaativiin metallitöihin erikoistunut yritys. Etsimme nyt heille nyt CNC-karusellisorvaajaa pitkäaikaisiin töihin. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta https://www.tevo.fi/fi/yritys.

Työssä valmistetaan suurikokoisia murskaimen teriä CNC-karusellisorvilla. Kappaleet ovat suurikokoisia ja sarjat kohtalaisen pieniä. Toivomme hakijalta jonkin verran aiempaa kokemusta CNC-sorvauksesta ja alaan soveltuvaa ammattikoulututkintoa. Varsinaista ohjelmointiosaamista tehtävässä ei vaadita. Aloittava tekijä perehdytetaan tehtävään hyvin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vähintäänkin vuoden 2018 loppuun. Todennäköisesti työt kuitenkin jatkuvat vielä tämänkin jälkeen. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Tevo Lokomon omille kirjoille.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa, klo. 6-14 ja 14-22 välillä. Joka kolmas viikko on iltavuoroviikko. Työpiste sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa Hatanpäällä Tevo Lokomon toimipisteellä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Tevo Lokomo Oy:lle.

Työnhakulomake »

Viherrakentaja (Tampere)

Hakuaika 23.04.2018 - 04.05.2018.

Haemme nyt moniosaavaa viherrakentajaa Kiantti Oy:lle työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja Kangasalla. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Työtehtävät ovat monipuolisia viherrakennus- ja kivirakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Töitä on tarjolla koko viherrakennuskaudeksi keväästä loppusyksyyn ja työt on tarkoitus aloittaa heti säiden salliessa, todennäköisesti huhtikuussa 2018.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan tai kivirakentajan työtehtävistä, mutta kokemuksen puutetta voit paikata väkevällä asenteella ja oppimisinnolla. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus viherrakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvallisuuskorttia. B-ajokortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Automaatiosuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 23.04.2018 - 08.05.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Tampereen Koneautomaatio on koneautomaatiopalveluja tarjoava yritys, joka toteuttaa automaation kokonaisratkaisuja, modernisoinneista aina toimiviin laitteisiin asti. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.koneautomaatio.fi/.

Etsimme nyt Tampereen Koneautomaatiolle suorarekrytointitoimeksiantona oppimishaluista ja motivoitunutta automaatiosuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Työ pitää sisällään projektityönä tehtävää automaatiosuunnittelutyötä teollisuuden asiakkaille. Etsimme tehtävään opintojen (esim. automaatioinsinööri, AMK) tai työkokemuksen puolesta automaatiotekniikkaan suuntautunutta henkilöä, jolla on osaamista PLC-ohjelmoinnista (Beckhoff, Siemens, Omron). Mahdollinen C# ja/tai .NET -osaaminen katsotaan hakijan eduksi, mutta pakollista osaaminen ei kuitenkaan ole.

Tehtävä soveltuu hyvin automaatiosuunnittelun suhteen jo entuudestaan kokeneelle henkilölle, tai vaihtoehtoisesti uransa alkupuolella olevalle osaajallekin. Molemmissa tapauksissa avainasioita tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen ovat vahva kiinnostus aihepiiriä kohtaan sekä halukkuus oppia uutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtä tehdään 40 tuntia viikossa pääasiassa klo 8:00-16:30 välisenä aikana sekä asiakkaiden tiloissa että yrityksen omalla toimistolla. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia tehdä ajoittain (n. 50 päivää / vuosi) lyhyitä työmatkoja pääasiassa Euroopassa, mutta tarvittaessa myös muualla maailmassa.

Työntekijälle tarjotaan työskentelyä varten nykyaikaiset työkalut sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja syventää osaamistaan alalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Automaatiosuunnittelija". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Siivooja, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 19.04.2018 - 04.05.2018.

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme tarkkaa, luotettavaa ja omatoimista siivoojaa kesäloman tuuraukseen Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan viikolla 19. Keväällä töitä olisi noin viikot 19-20 ja kesällä olisi noin kuukauden mittainen kesälomasijaistus. Halutessaan tekijällä on myös mahdollisuus tehdä siivoustöiden lisäksi esimerkiksi kitkentätöitä ja ikkunoiden pesua. Tuurausten jälkeen osaavalle tekijälle saattaa olla töitä pitemmäksikin aikaa kesällä ja syksyllä.

Työ koostuu pääasiassa itsenäisesti ja omatoimisesti arkisin tehtävistä kerrostalojen porras- ja käytävätilojen sekä erilaisten liikekiinteistöjen siivouksista ja ikkunanpesuja. Välillä töitä tehdään myös työparin kanssa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työpäivät vaihtelevat keskimäärin 5-8 tunnin välillä päivässä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa etelä- Tampereella.

Etsimme tehtävään työntekijää, jolla on silmää tilojen siisteydelle ja kykyä itsenäiseen työhön. Tehtävään ei edellytetä pitkän linjan siivouskokemusta, mutta jonkinlainen siivouskokemus on edellytys työssä menestymiselle. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Oma auto ja B-ajokortti ovat hakijalle eduksi, sillä työkohteiden sijainnit saattavat vaihdella työpäivänkin aikana, mikäli auton käyttömahdollisuutta ei ole, olisi suotavaa liikkua polkupyörällä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Kattomaalari (Tampere, kesätyö)

Hakuaika 18.04.2018 - 04.05.2018.

Haemme nyt reippaita kattomaalareita Tampereella ja lähialueilla sijaitseviin työkohteisiin kesäksi 2018.

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana ja työt jatkuvat kesän lopulle sääolosuhteiden mukaan. Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön nuorekkaassa ja toimeliaassa työyhteisössä.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa peltikattojen maalaus- ja huoltotöitä. Aiempi kokemus maalaus- tai kattotöistä on eduksi, mutta ei pakollista. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja joustava asenne työntekoa kohtaan, hyvät tiimityötaidot sekä ahkera työote. Työtä tehdään tiimeittäin ja tehtävään annetaan kattava perehdytys. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosuívuillamme http://www.click-hp.fi/, ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Arttu Palolampi, p. 050 411 6509. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Tuotanto- / Varastotyöntekijä (Kesätyö, Akaa)

Hakuaika 16.04.2018 - 27.04.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme tarmokasta kesätyöntekijää tuotanto- / varastotyöntekijää pahvin- ja paperinjalostusteollisuuden tehtäviin Toijalaan.

Työtehtävät koostuvat yrityksen tuotteiden valmistamisesta pääosin käsin tuotantolinjalla, sekä erilaisista varastotöistä, kuten raaka-aineiden siirtelystä, lavoittamisesta, pakkauksista ja kuormien puruista. Tuotannon puolella yrityksellä on useampi linja eri tuotteille, joissa erilaisia työvaiheita on useita. Tehtävään saa kattavan perehdytyksen.

Työssä vaaditaan oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta. Aiempi kokemus tuotanto- ja/tai varastoalan töistä sekä trukin ajotaito katsotaan eduksi.

Töitä tehdään 40 tuntia viikossa 7-15.30. Työpiste sijaitsee Toijalassa. Työ kestää arvioilta kaksi kuukautta alkaen toukokuusta kesäkuun loppuun.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (Tampere / matkatyöt)

Hakuaika 12.04.2018 - 27.04.2018.

Toimeksiantajayrityksemme on pirkanmaalainen kuljetusalan yritys, joka tekee rahtiliikennöintiä Tampereen seudulta käsin laajalti koko Suomessa ja ajoittain myös Ruotsissakin. Etsimme nyt toimeksiantajallemme yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä rekrytoituu asiakasyrityksemme palvelukseen.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on taustallaan mielellään vähintään parin vuoden ajalta kokemusta ajoneuvoyhdistelmän kuljettamisesta. Työskentelyn perusedellytyksiä ovat BECE-ajokortti, suoritetut direktiivikortin mukaiset koulutukset sekä voimassa olevat työturvallisuuskortti ja ADR -ajolupa kappaletavaralle.

Työ on ympäri Suomea tehtävää matkatyötä, joka edellyttää autossa yöpymistä. Myöhemmässä vaiheessa ajot myös Ruotsiin ovat mahdollisia (n. yhden kerran kuussa). Auton asemapaikka on Tampere. Työtä ja tehtävänkuvaa on mahdollista sovittaa hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, ja kahta viikkoa kohti työtunteja kertyy noin 80 tuntia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Kuorma-/Pakettiautonkuljettaja (Lempäälä)

Hakuaika 09.04.2018 - 27.04.2018.

Toimeksiantajamme on hyvämaineinen ja luotettava kuljetusalan yritys Lempäälästä. Etsimme nyt heille motivoituneita ja ammattitaitoisia kuljettajia pitkäaikaisiin töihin. Työt ovat ilta- ja yötöitä.

Käytännössä työ on graafisen alan painotuotteiden runkolinjakuljetusta kuorma- tai pakettiautolla, sisältäen myös kuorman lastaukset ja purkamiset. Työvuoron aikana käydään läpi 1-5 kohdetta. Työhön perehdytetään erittäin kattavasti.

Työssä vaaditaan C-luokan ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys. Valmius ilta- ja yötöihin on myös ehdoton, sillä työt sijoittuvat klo. 16-09 ajalle. Asiakaspalveluhenkisyys ja yleinen kiinnostus alaa kohtaan ovat myös ensisijaisia. Lastauskoneiden käyttökokemus katsotaan eduksi.

Työtä tehdään noin 80h/2 viikkoa ja palkkaus AKT:n mukaan. Työssä aloitetaan sitä mukaa, kun sopivia tekijöitä löytyy.

Oletko luotettava kuljettaja ja kiinnostunut ilta/yötöistä? Saatat olla etsimämme henkilö, joten täytä hakemus välittömästi kotisivuillamme http://www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja yrityksestä ja avoimesta paikasta rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot 8.00-16.00.

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 06.04.2018 - 05.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevät- ja kesäsesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työssä aloitetaan säiden mukaan huhti-toukokuulla. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Anniina Leponen puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 06.04.2018 - 05.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2018 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Anniina Leponen puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Viherrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 06.04.2018 - 05.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2018 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Aikaisempi kokemus maanrakennuspuolen pihatöistä katsotaan hakijan eduksi. Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Anniina Leponen puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 06.04.2018 - 05.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2018 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Anniina Leponen puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Automaatioasentaja (Tampere)

Hakuaika 04.04.2018 - 27.04.2018.

Etsimme nyt ylöjärveläiselle toimeksiantajayrityksellemme automaatioasentajaa kone- ja prosessisähkötöihin Työkohteeseen Tampereelle. Työ kestää vuoden 2018 loppuun. Työssä on tarkoitus aloittaa viimeistään huhtikuussa viikolla 18.

Työ liittyy koneen sähköistykseen ja sisältää käytännössä monipuolisia asennustöitä, esimerkiksi kaapelihyllyjen ja keskuksien rakennuksia, kaapelointeja ja päättelyjä, putkituksia ja valokennojen asentamista. Työssä vaaditaan piirikaavioiden lukutaitoa sekä voimassa olevia sähkötyö-, tulityö-, työturvallisuus- ja ensiapukortteja. Työssä ollaan paljon tekemisissä asiakkaan kanssa ja siinä vaaditaankin hyviä yhteistyötaitoja.

Normaali työaika on 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työ kestää toukokuusta vuoden 2018 loppuun.

Jos sinulla on muutaman vuoden työkokemus automaatioalata, osaat kytkeä kenttä- ja anturikaapelit keskukseen ja päättää ne, sekä innostusta matkatöihin saatat olla etsimämme henkilö. Täytä siis hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton- / koneenkuljettaja (Tampere - Nokia)

Hakuaika 03.04.2018 - 03.05.2018.

Asiakasyrityksemme Bimu Oy on ympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys ja yksi alansa edelläkävijöitä Suomessa. Heidät tunnetaan alansa ammattitaitoisista palveluista. Lisää tietoa yrityksestä: http://www.bimu.fi/.

Etsimme Bimu Oy:lle pitkäaikaiseen työsuhteeseen kuorma-auton- / koneenkuljettajia jätteenkäsittelykeskuksilla työkoneilla tapahtuvaan jätteiden käsittelyyn, maansiirtoon, lajittelutehtäviin ja kuormaustehtäviin. Talvisin myös mahdollisia lumenauraustöitä. Kalustona ovat koukkuauto, kaivinkone, puskukone, pyöräkone ja dumpperi. Jonkin edellä mainitun työkoneen hyvä hallinta on edellytys työssä menestymiselle, kokemus useammasta katsotaan eduksi. Voimassa olevat BC-ajokortti ja ammattipätevyys ovat myös hyödyksi.

Työpisteet sijaitsevat Tarastenjärven ja Koukkujärven jätteenkäsittelykeskuksilla Tampereella ja Nokialla. Työ on pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa tehtävää työtä, satunnaisesti myös lauantai- ja sunnuntaivuoroja. Tehtävään etsitään vakituisia työntekijöitä aloittamaan kevään ja kesän 2018 aikana. Tarvetta on koneenkuljettajille edellä mainittuihin tehtäviin myös kesälomatuurauksiin touko – syyskuun aikavälille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Puutarha-apulainen (Kangasala)

Hakuaika 06.03.2018 - 27.04.2018.

Asiakasyrityksemme on Kangasalla sijaitseva puutarha-alan yritys, joka on erikoistunut ruukku- ja amppelikukkien kasvattamiseen ja jälleenmyyntiin. Etsimme nyt heille reippaita puutarhatyöntekijöitä kevät- ja kesäsesongille. Ensimmäisen tekijän on tarkoitus aloittaa työt huhtikuun alussa ja seuraavien kahden tekijän toukokuun alussa. Työt kestävät ensi alkuun kesäkuun lopulle saakka. Hyvälle työntekijälle saattaa olla myös jatkoa tiedossa myös heinäkuusta syyskuuhun tai jopa vakituisemmin.

Puutarhatyöntekijän tehtävässä aloitetaan kukkien ruukutuksesta, amppeleiden teosta ja pistokkaiden istutuksesta sekä tarvikkeiden siirtämisestä Kramer-työkoneella. Kevään edetessä sekä kiivaimpana sesonkiaikana (touko- ja kesäkuu) tehdään kasvatukseen liittyvää hoitoa, pakkausta ja kasvien lähetystä myyntiin, sekä mahdollisia pakettiautokuljetuksia. Tämän jälkeen puutarhalla tehdään erilaisia korjaus-, huolto- ja rakennustöitä.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on kiinnostunut puutarha-alasta ja/tai kasvien parissa työskentelystä. Työ on luonteeltaan fyysistä, jonka vuoksi hakijalta edellytetään hyvää peruskuntoa. Työn perusedellytyksiin kuuluu myös hyvä suomen kielen taito sekä oman kulkuvälineen käyttömahdollisuus työpaikalle liikkumista varten. Hakijalta toivotaan sinnikästä ja oma-aloitteista työotetta erityisesti sesonkiaikana työskentelyyn, jolloin työtahti voi olla hyvin ripeä. Arvostamme hakijassa rempseää ja huumorintajuista asennetta, jolla pärjää hyvin myös hektisemmissä tilanteissa.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30 välisenä aikana. Touko-kesäkuun kiireaikana toivomme työntekijän kykenevän työskentelemään tarvittaessa myös lauantaisin ja sunnuntaisin (hieman lyhyempiä työpäiviä) asiaan kuuluvia korvauksia vastaan.

Tarjoamme reippaalle tekijälle mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja / puoliperävaunun kuljettaja (Nokia)

Hakuaika 23.04.2018 - 07.05.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaan Menninkäinen Oy:lle yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa puoliperävaunulla tehtävään maansiirtoon ja asfaltin ajoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kalusto on uutta, joten työkalu on moderni ja turvallinen. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Nokialla. Toiminta-alueena on Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Työ alkaa keväällä kauden alettua vuokratyösuhteella ja kestää arviolta lumien tuloon kauden loppuun asti. Työ jatkuu mahdollisesti myös ensi vuoden puolelle. Tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille neljän kuukauden työskentelyn jälkeen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Työkokemusta vastaavasta tehtävästä ja asfalttiasemalla toimimisesta
- Ammattipätevyyttä
- Työturvallisuus- ja tieturvakorttia sekä digipiirturikorttia
- Joustavaa asennetta ja kärsivällisyyttä (toisinaan pitkät odotteluajat)
- Hyvää asiakaspalveluasennetta ja ulospäinsuuntautuneisuutta
- Arvostusta kalustoa, sen käsittelyä ja ylläpitoa kohtaan
- Motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta tehtävään
- Täsmällisyyttä, luotettavuutta ja normaalia fyysistä kuntoa

Työtä tehdään arkipäivisin alkaen tyypillisesti klo 6:n aikaan ja työpäivät muodostuvat usein alan mukaisesti pitkiksi. Tarjoamme ammattikuljettajalle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen luotettavassa ja vastuullisessa yrityksessä huippukalustolla ja asianmukaisella palkalla. Tehtävässä noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705

Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Tampere)

Hakuaika 08.02.2018 - 07.05.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus-, rakennus- ja viherrakennusaloille, maalaustöihin, kuljetusalalle, teollisuuteen, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus jo tänään!

Työnhakulomake »

Autosähköasentaja / autonasentaja (Kangasala)

Hakuaika 18.04.2018 - 07.05.2018.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päälirakenteiden ja säiliöiden valmistus- sekä korjaustöihin erikoistunut alalla pitkään toiminut perheyritys. Alumatic valittiin Kangasalan vuoden 2016 yrittäjäksi. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme autosähköasentajaa / autonasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian. Työ alkaa neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvä tekijä siirtyy Alumaticin omille kirjoille.

Asentajan työtehtävä koostuu alkuun ensisijaisesti raskaan kuljetuskaluston alustoihin ja säiliöihin liittyvistä valosähkön asennustöistä. Työtehtävät monipuolistuvat osaamisen karttuessa koskemaan säiliövaunusähköistystä laajemminkin sisältäen myös automatiikan kytkennät ja testaukset. Pneumatiikan ja hydrauliikan tuntemus sekä hitsaustaito katsotaan eduksi.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Otamme huomioon myöskin uran alkupuolella olevat nousevat lahjakkuudet - jos et siis vielä hallitse kaikkea tehtävänkuvaan liittyvää, voi oppivainen ja innostunut asenne korvata puuttuvaa kokemusta. Työhön perehdytetään hyvin työsuhteen alussa ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h / vko. Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä siistissä ja asiallisessa työympäristössä käsillä työtä ja tuotekokonaisuuksia, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden vaativia tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja jota asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot ja yhteydenotot paikasta arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Hitsaaja-asentaja (Kangasala)

Hakuaika 18.04.2018 - 07.05.2018.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päällirakenteiden ja säiliöiden valmistus- sekä korjaustöihin erikoistunut alalla pitkään toiminut perheyritys. Alumatic valittiin Kangasalan vuoden 2016 yrittäjäksi. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen innostunutta ja motivoitunutta hitsaaja-asentajaa MIG-/MAG-hitsaukseen. TIG-hitasustaito on plussaa. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian. Työ alkaa neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvä tekijä siirtyy Alumaticin kirjoille.

Työ koostuu raskaan kuljetuskaluston säiliöihin ja päällirakenteisiin liittyvistä monipuolisista hitsaus-, kokoonpano- ja korjaustöistä. Hakijalle on tehtävään eduksi harrastustausta ajoneuvojen, koneiden tai muiden laitteiden omatoimisista korjauksista ja huolloista. Hakijalta ei vaadita tehtävään erikseen suoritettuja hitsausluokkia. Tyypillisten ohutlevytöissä käytettävien koneiden (leikkaus, särmäys, mankelointi) tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työssä käsitellään materiaalien puolesta alumiinia, terästä ja RST:tä. Materiaalien ainevahvuudet vaihtelevat 1-10 mm välillä, ollen keskimäärin 3-5 mm.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä aikavälillä klo 7-15:30.
Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä siistissä ja asiallisessa työympäristössä käsillä työtä ja tuotekokonaisuuksia, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden vaativia tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja joita asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle!

Työnhakulomake »

Aloitteleva moottoriasentaja / kokoonpanija (Pirkkala)

Hakuaika 25.04.2018 - 07.05.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Viatech Oy on Pirkkalassa sijaitseva teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä paikalla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen toimeksiantajayrityksellemme ahkeraa tekijää kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden asennukseen sekä kokoonpanotyöhön. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 – 15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä saattaa olla tarvetta tehdä myös iltavuorossa klo 12-20. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä on eduksi metallialan peruskoulutus sekä kokemus koneiden / moottoreiden kokoonpano- ja korjaustoiminnasta. Arvostamme käsillä tekemisen halua ja taitoa sekä innostunutta ja reipasta työasennetta.

Työssä aloitetaan 4 kk:n vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen hyvä tekijä siirtyy Viatech Oy:n omille kirjoille pitkäaikaiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Halli, Jämsä)

Hakuaika 18.04.2018 - 07.05.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi hyvä työntekijä siirtyy Nisulan kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta ja materiaalivahvuus on 4-30 mm. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tehtävä vaatii keskittymiskykyä ja hyviä kädentaitoja. Arvostamme soveltuvaa työkokemusta, innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta. Arvostamme myös kokemusta robottihitsauksesta. Työ on jossain määrin fyysistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää normaalia kuntoa. Huomioimme myös uransa alussa olevat alan kehittyvät kyvyt.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme pitkäaikaisen, antoisan ja mielenkiintoisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haaastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Elementtisuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 18.04.2018 - 07.05.2018.

Toimeksiantajamme Suunnittelu Teräsmaa Oy on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen, jolle etsimme nyt elementtisuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa uusia palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Teräsmaan omille kirjoille.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. Arvostamme alan työkokemusta ja sitä kautta osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Voit kuitenkin olla myös vähemmän kokenut suunnittelutyöhön soveltuva ja alalle suuntautuva tekijälupaus. Työssä vaaditaan täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Työskentely voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Tarjoamme sopivalle henkilölle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa vaatimustasoltaan eritasoisten suunnittelutehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »