Etusivu / Avoimet työpaikat, Helsinki
 
Avoimet työpaikat, Helsinki
Aluemyyntipäällikkö teollisuusautomaation korjauspalveluille, Etex Oy (Espoo)

Hakuaika 17.01.2019 - 31.01.2019.

Etex Oy on kansainvälinen automaatiokomponenttien- ja palveluiden toimittaja. Tarjoamme
asiakkaillemme automaatiokomponenttien varaosia, testaus- ja korjauspalveluita sekä
järjestelmäautomaation toteuttamiseen liittyviä palveluja. Asiakaskuntamme koostuu laitevalmistajista, insinööritoimistoista, sekä teollisuuden tuotantolaitoksista. Toimintamme painottuu ikääntyneiden automaatiojärjestelmien ylläpitoon ja varaosatoimituksiin.

Etex Oy etsii nyt kauttamme Aluemyyntipäällikköä osaksi myyntitiimiään Espooseen.

Aluemyyntipäällikön päätehtäviin kuuluu teollisuuskomponenttien varaosamyynti sekä asiakassuhteiden kehittäminen Suomessa. Työtehtävä sisältää myös vierailuja asiakkaiden tuotantolaitoksissa. Tulet toimimaan osana myyntitiimiä, johon kuuluu teknisiä asiantuntijoita sekä myynnin ja logistiikan ammattilaisia.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on aktiivinen ja tuloshakuinen ote myyntityöhön sekä tekninen tietotaito esimerkiksi koulutuksesi myötä. Aiempi myyntityökokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja hoidat sovitut asiat luotettavasti loppuun asti. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Uudenmaan ja Tampereen alueella, b-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan, kattavan perehdytyksen työtehtävään, tuotteisiin ja yritykseen, monipuolisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön. Työsuhteen alkuvaiheessa pääset tutustumaan varaosaprosessiimme myynnin tukihenkilönä.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Etex Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse: Anette Tervakangas, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-14, seniorikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen toimistotyöntekijä (Espoo)

Hakuaika 17.01.2019 - 31.01.2019.

Asiakasyrityksemme hakee nyt Espoon Juvanmalmille toimistotyöntekijää. Työsuhde on alkuun määräaikainen ja osa-aikainen (15-37,5 h / viikko), mutta yritykseen on tarkoitus työllistyä myöhemmin vakituisesti ja kokoaikaisesti. Työvuorot/-tunnit ovat joustavasti sovittavissa, joten tehtävä sopii hyvin esim. opintojaan suorittavalle.

Toimistotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. laskutus, taloushallinnon avustavat tehtävät, kirjanpitoaineiston esivalmistelu tilitoimistolle ja muut pienen toimiston juoksevat asiat. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit joiden kanssa työskennellä.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta edellä mainituista työtehtävistä, mutta kokemuksen puutetta voit paikata reippaalla - kyllä onnistuu - asenteella ja oppimisinnolla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä ATK-taitoja. Arvostamme itseohjautuvaa ja yrittäjämäistä työskentelytapaa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 31.1.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Palkanlaskija (Porvoo)

Hakuaika 16.01.2019 - 31.01.2019.

Tiliaktiiva Oy on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentoimisto, jolla on toimipisteet Helsingissä ja Porvoossa. Toimintamme on aloitettu yli neljävuosikymmentä sitten - vuonna 1972. Toimistoissamme työskentelee viisitoista taloushallinnon ammattilaista valmiina auttamaan asiakkaitaan kaikissa taloushallinnon asioissa. Ymmärrämme yritysten taloushallinnon kokonaisvaltaisesti ja tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti siihen liittyviä palveluita. Osaamisemme perustuu korkeatasoiseen ammattitaitoon, jatkuvaan ylläpitokoulutukseen sekä pitkäaikaiseen kokemukseen.

Haemme nyt Porvoon toimipisteeseemme palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palkanlaskennan lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös muut taloushallinnon tehtävät tilitoimistossamme. Kokemus kirjanpidosta tai kiinnostus sen oppimiseen katsotaan eduksi.

Työssä menestymistäsi helpottaa aiempi kokemus palkanlaskennan työtehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta työlainsäädännön sekä mielellään useamman työehtosopimuksen hyvää hallintaa. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme intoa ja halua kehittyä ammatillisesti sekä kykyä hoitaa kaikki työtehtävät vastuullisesti ammattiylpeydellä.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään vankan kokemuksen omaavassa palvelutiimissä, jossa sinulla on mahdollista kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten voit hyvin olla myös urasi alkuvaiheessa oleva taloushallinnon ammattilainen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 31.1.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Esa Riikonen, puh. 050 411 0372. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Vuoropäällikkö, Ravintola Vista (Espoo)

Hakuaika 16.01.2019 - 29.01.2019.

Ravintola Vista on uudehko, upea ravintola Tapiolan golfkeskus TAGi:ssa, Espoossa. Yrittäjinä toimivat kokeneet työmyyrät Teijo ja Heli Lepola. Kaikkein tärkeimpänä yrittäjät pitävät VISTAteam-henkeä, laatua sekä luotettavuutta. Tämän ovat huomanneet myös lisääntyvä asiakasjoukko, joista suurimman osan muodostavatkin yrityksen kanta-asiakkaat. Lisää yrityksestä osoitteessa https://www.ravintolavista.fi/.

Asiakasyrityksemme Vista Services Oy hakee nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen vuoropäällikön tehtävään Espoon Tapiolaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin viimeistään huhtikuussa. Työ on alkuun määräaikainen syksyn loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Vuoropäällikkönä vastaat ravintolan operatiivisesta toiminnasta ja osallistut itse myös suorittavaan työhön. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat uusien työntekijöiden perehdytys, työvuorosuunnittelu, tilauksien teko ja eri tilaisuuksien PR-henkilönä toimiminen.

Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, toimeen tarttuvaa ja sähäkkää asennetta sekä joustavuutta. Sinulla tulisi olla alan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta alalla työskentelystä ja esimiestyöstä. Sinulle sekä salin että keittiön puolen toiminta on tuttua. Omaat hyvät ryhmätyötaidot ja käytät rohkeasti luovuuttasi. Odotamme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työn osittaisen liikkuvan luonteen vuoksi b-ajokortti on välttämätön. Lisäksi katsomme eduksi hygienia- ja anniskelupassin.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä arvostetussa golf- ravintolassa. Pääset työskentelemään kauniissa miljöössä ja saat osaksesi mukavan ja osaavan tiimin tuen. Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu, että työtä tehdään ilolla ja hyvällä fiiliksellä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 29.1. mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettaja maansiirtoajoon (Uudenmaan alue)

Hakuaika 15.01.2019 - 22.01.2019.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme kuorma-auton kuljettajaa maansiirtoajoon. Varikko sijaitsee Espoossa ja ajoa on pääosin Uudenmaan alueen sisällä pääosin.

Työtehtävään valitulla henkilöllä tulee olla C-kortti, voimassa oleva ammattipätevyys sekä sujuva suomen kielen osaaminen. Arvostamme hakijoissamme aikaisempaa työkokemusta vastaavasta kuljetustyöstä, joustavuutta työaikojen suhteen, hyvää työasennetta sekä huolellista ja varmaa otetta ajotyöhön.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Kyseessä on pitkäaikainen työ.

Töitä tehdään ma - pe välillä päivävuorossa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Helsinki)

Hakuaika 14.01.2019 - 27.01.2019.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin talvikaudelle 2019.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katsotaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 14.01.2019 - 27.01.2019.

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvät yritykset palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaina ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- 1-2 vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Nosturiauton kuljettaja, KAS-Telineet Oy (pk-seutu)

Hakuaika 14.01.2019 - 27.01.2019.

KAS-Telineet on perheyritys, jolla on takanaan vankka 30 vuoden kokemus alalta. Olemme kasvuhakuinen yhtiö, jonka toimintaan mukaan tullut Juuri Rahasto Ky mahdollistaa meille vakaan taloudellisen pohjan ja resurssien merkittävän kasvun tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu läpi Suomen, pääpaino kuitenkin pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Suomessa. Lue lisää yrityksestä: www.kas-telineet.fi.

Etsimme nyt KAS-Telineet Oy:lle nosturiauton kuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu rakennusteline- ja sääsuojakaluston lastaaminen sekä kuljettaminen pääasiassa pääkaupunkiseudun työmaille. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tavaroiden lajittelu ja pakkaaminen varastolla. Tehtävän asemapaikka sijaitsee Espoossa Ämmässuolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- aikaisempaa kokemusta nosturiautolla työskentelystä (noin 1-5v.)
- C-ajokorttia ja voimassa olevia ammattipätevyyksiä
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- erittäin oma-aloitteista työskentelytapaa
- kykyä työskennellä itsenäisesti
- vastuunottokykyä ja ahkeruutta
- joustavuutta hektisessä ja muuttuvassa työympäristössä

Lisäksi arvostamme:
- ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkintoa
- kiinnostusta alaa ja kalustoa kohtaan
- hyviä asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi
- kilpailukykyisen palkkauksen

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Sales Trainee (Helsinki)

Hakuaika 14.01.2019 - 27.01.2019.

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
- reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
- kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
- ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700eur + provisiosta (keskiansio on 2600eur, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 14.01.2019 - 31.01.2019.

Etsimme asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen sähköasentajaa pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä monipuolisten projektien parissa ympäri pääkaupunkiseutua. Hakemamme henkilö on valmis tekemään asennus- ja huoltotöitä myös ulkona.

Toivomme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä sekä erityisesti heikkovirtakytkennöistä
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia, työturvallisuuskorttia ja tieturvallisuuskorttia
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Eduksi katsomme:
- IT-perusteiden hallintaa
- C-ajokortin

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vaihtelevat sekä mielenkiintoiset työtehtävät. Työssä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoa sekä edetä urallasi asiantuntevan työnjohdon ohjauksessa ja mukavien työkavereiden kanssa.

Kuulostiko kiinnostavalta? Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Espoo)

Hakuaika 10.01.2019 - 24.01.2019.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme kahta rakennusapumiestä Espoossa sijaitsevalle rakennustyömaalle. Töitä riittää arviolta n. 1-2 kuukauden ajan ja työt alkavat heti. Töitä tehdään 40h/vko arkisin klo 7-15:30.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Halutessasi sinut voidaan myös perehdyttää vaativampiin työtehtäviin. Arvostamme nöyrää työasennetta ja kykyä toimia sekä tiimin kanssa, että myös itsenäisesti.

Odotamme:
- aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta
- reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja valmiutta tehdä myös ulkotöitä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- suomen kielen osaamista

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus välittömästi kotisivuillamme osoitteessa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa hieman aikaisemmasta työhistoriastasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, 050 411 0252, 9.00-15.00 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija - Sähköinsinööritoimisto Delta-KN Oy (Helsinki)

Hakuaika 10.01.2019 - 24.01.2019.

Sähköinsinööritoimisto Delta-KN Oy on vuonna 1989 perustettu sähkösuunnittelu- ja konsultointitoimisto. Suunnittelutoimintamme kohdistuu pääasiassa korjausrakentamiseen. Suunnittelukohteina ovat tällä hetkellä mm. liiketilat, koulut ja toimistotalot. Voit lukea lisätietoa yrityksestä osoitteesta http://www.delta-kn.fi/yritys.html

Haemme nyt ammattitaitoista sähkösuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseemme.

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan toimeksiantajayritykseemme ja työsuhde on vakituinen.

Edellytämme:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri tai Di)
- aiempaa työkokemusta sähkösuunnittelusta
- CADS Electric Pro- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa (3D-mallinnustaito katsotaan eduksi)
- työtehtävien joustavaan hoitamiseen B-ajokortti ja oma auto

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta oman ammattitaitosi ylläpitoon sekä kehittämiseen. Saat työhön perehdytyksen ja jatkuvan työyhteisön tuen.

Tarjoamme:
- vakituisen työn
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 24.1.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Nuorempi kirvesmies (Pk-seutu)

Hakuaika 09.01.2019 - 23.01.2019.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennusalan työtehtävistä kiinnostunutta henkilöä, jolla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi.

Töitä tehdään isommissa saneerauskohteissa ja työn pääpaino on kylpyhuonesaneerauksissa. Toivomme, että olet jonkin verran hankkinut kokemusta kylpyhuoneremonteista ja päässyt tekemään mm. purkutöitä, vesieristyksiä ja laatoituksia. Työhön saat tarvittavan perehdytyksen oman taitotasosi mukaan.

Työ edellyttää:
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- oman auton käyttömahdollisuutta
- rakennusalan koulutusta / tai aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä
- kykyä toimia tiimin kanssa sekä itsenäisesti

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin 40 h /viikko. Tarjoamme asianmukaiset työvälineet, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Projektisihteeri (Helsinki)

Hakuaika 09.01.2019 - 23.01.2019.

Haemme toimeksiantajayrityksellemme projektisihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun loppuun asti. Työtilanteen mukaan jatko on mahdollinen määräaikaisuuden jälkeen. Työ on kokoaikainen ja työpisteesi sijaitsee Helsingin keskustan läheisyydessä.

Työssäsi tulet osallistumaan rakennusalalla toimivien asiakasyritysten suunnittelu- ym. kokouksiin, vastaten pöytäkirjojen laadinnasta. Avustat projektivastaavia hankesuunnittelu-, suunnittelu- sekä urakkavaiheessa. Projektisihteerin työnkuvaan kuuluu lisäksi osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, kustannusten seurantaa, sopimushallinta ja hankinta-asiakirjojen laadinta.

Tässä toimenkuvassa menestyminen edellyttää:
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- vähintään perustason it-taitoja (MS Office)
- numerotarkkuutta ja huolellista työotetta
- projektinhallintatyövälineiden käytön osaamista

Arvostamme työnhakijassa:
- kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- hyvää paineensietokykyä
- positiivista asennetta ja huumorintajua

Monipuolinen kokemus toimisto-, asianhallinta- ja projektitehtävistä katsotaan työnhakijan eduksi. Työtä tehdään arkisin 37,5 h/vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmikuun loppupuolella / maaliskuun alusta.

Tarjoamme työntekijälle asianmukaiset työvälineet, reilun työnantajan sekä mielekkään työn mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 23.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Voit myös vaihtoehtoisesti laittaa hakemuksesi ja ansioluettelon sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Yhteyshenkilön (Mikael Karlsson, Click Henkilöstöpalvelut Oy) parhaiten tavoitat arkisin klo 9-15. p. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Turvalaiteasentaja, SafeIT Oy (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 09.01.2019 - 23.01.2019.

SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu vantaalainen yritys. Olemme teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on myös valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joiden kohteita suojataan ympäri Suomea. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

SafeIT Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-14:00, seniorikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Keittiömestari, Base Catering (Helsinki)

Hakuaika 08.01.2019 - 22.01.2019.

Base Catering on jo yli 10-vuoden kokemuksella osoittanut paikkansa pääkaupunkiseudulla – luotettava, laadukas, innovatiivinen ja kokonaisvaltainen pitopalveluyritys, joka antaa asiakkaillensa kaiken huomionsa tilaisuudesta riippumatta. Vankka kokemus juhlien ja tapahtumien suunnittelussa ja järjestämisestä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden toteuttaa itseään ja luoda tapahtumasta juuri heidän näköisensä. Lisää yrityksestämme osoitteessa www.basecatering.fi.

Haemme asiakasyrityksellemme Base Cateringille luovaa ja alasta innostunutta keittiömestaria vahvistamaan heidän loistavaa tiimiään sekä tukemaan yrityksen kasvua entisestään.

Keittiömestarina vastaat keittiön toiminnasta osallistuen itse myös operatiiviseen toimintaan. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi luoden laadukkaita ja herkullisia makumatkoja asiakkaille. Työssäsi vastaat lisäksi ruokalistan suunnittelusta, raaka-aineiden tilauksista ja keittiön työntekijöiden perehdytyksestä.

Odotamme hakijoilta keittiömestarin koulutusta ja aikaisempaa kokemusta keittiömestarin työtehtävistä. Sinulla on raikas ote tämän päivän ruokatuotteisiin ja alan trendeihin sekä halu kehittyä alalla ja kehittää uutta. Olet innovatiivinen ja haluat kertoa ruoanlaitolla omaa tarinaasi. Sinulta löytyy kykyä työskennellä yksin ja johdat tiimiäsi rennolla, mutta varmalla otteella. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulta löytyy myös joustoa työaikojen suhteen. Työtä tehdään pääsääntöisesti viitenä päivänä viikossa ja työt sijoittuvat ma-la välille. Työn ajoittain liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, jossa saa toteuttaa itseään ja ideoitaan. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja pääset edustamaan yrityksen laadukasta palvelua. Saat mukavan työympäristön ja luovasti hullut työkaverit, joiden ammattitaito tukee työssäsi menestymistä.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 22.1. mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Työnhakulomake »

Huoltoteknikko, SSI SCHÄFER Finland (Tuusula)

Hakuaika 08.01.2019 - 22.01.2019.

SSI SCHÄFER on vuosikymmeniä toiminut vakaa, iso ja kansainvälinen yritys päätoimialanaan logistiikka-, varastointi- ja kuljetusjärjestelmien kokonaisratkaisujen toimittaminen. Suunnittelu ja toteutus ovat omaa tuotantoa. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti esim. kaupan ja teollisuuden aloilla. Yrityksen menestys perustuu toiminnan korkeaan laatuun ja asiakasluottamukseen.

SSI SCHÄFER etsii nyt kauttamme motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua huoltoteknikkoa osaksi energistä ja tehokasta tiimiä.

Työnkuva koostuu pääsääntöisesti tuotannonvalvonnasta sekä automatisoitujen logistiikkajärjestelmien kunnossapidosta (sisältäen kytkentä- ja ylläpitotöitä), vianetsinnästä, järjestelmien tarkastuksista ja niiden toimivuuden varmistamisesta sekä töiden dokumentoinnista. Pääasiallinen työpaikka on logistiikkakeskuksessa Tuusulassa. Tekijällä on mahdollisuus myös matkatyöhön Suomessa sekä Skandinavian ja Baltian maiden alueilla.

Työtä tehdään usein pareittain tai ryhmässä, mutta myös yksin esim. hälytyskeikoilla. Tehtävässä työskennellään asiakkaiden tiloissa ja suomen kielen lisäksi on tarpeellista kommunikoida myös englannin kielellä. Lisäksi dokumentointi tapahtuu englanniksi. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen. Perustyöaika on arkisin 7,5h päivässä aluksi aikavälillä klo 06 – 22. Muutokset työaikaan jatkossa ovat mahdollisia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- aiempaa työkokemusta sähkö- tai mekaaniselta puolelta, teollisuusautomaation ja robotiikan tuntemus eduksi
- korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- luotettavuutta, ahkeraa asennetta, joustavuutta ja hyvää oppimiskykyä
- b-ajokorttia ja soveltuvaa englannin kielen taitoa
- hyvät IT-taidot ovat eduksi

Tarjoamme:
- erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalalla
- monipuolisen ja mielenkiintoisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- mahdollisuuden matkatöihin
- asiallisen palkan ja pitkäaikaisen työsuhteen

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan SSI SCHÄFERin palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-14 seniorikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija (Helsinki)

Hakuaika 07.01.2019 - 21.01.2019.

MCY on yksityinen konttivarikkoyritys, joka palvelee Helsingin ja Kotkan satamissa. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme hyvää ja joustavaa palvelua.

Palveluihimme kuuluvat kaikki konttivarikkotoimintaan liittyvät toiminnot kuten:
- konttien käsittely, tarkastus, korjaus, varastointi
- konttien myynti ja varustelu

Palvelun takaa ammattitaitoinen henkilökuntamme, joilla lähes kaikilla on monivuotinen työkokemus yrityksessämme. Asiakaslähtöiseen toimintamalliimme kuuluu joustava palvelu sekä nopea reagointi asiakkaittemme tarpeisiin.

Haemme nyt asiakaspalvelun moniottelijaa Helsingin Vuosaaren toimipisteelle vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiassa työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja hiukan kasvotusten myös. Työssä menestyy parhaiten reipas, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilö. Katsomme eduksi asiakaspalvelutyöstä työkokemusta satamakeskuksessa.

Toivomme hakijoilta:
- tietokoneen sekä MS Officen ohjelmien perustason osaamista
- hyvää asennetta työtä kohtaan
- suomen ja englannin kielen taitoa
- paineensietokykyä

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin toimistoaikoina 8-16. Kyseessä on suorarekrytointi eli työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista, sekä mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 07.01.2019 - 21.01.2019.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen
- pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työn

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kirvesmies, kylpyhuoneremontit (Uusimaa)

Hakuaika 07.01.2019 - 21.01.2019.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kirvesmiestä kylpyhuoneiden remonttitöihin. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa määräaikaisesti henkilöstövuokrauksen kautta, mutta jatkuu määräaikaisuuden jälkeen vakituisena asiakasyrityksessämme.

Työskentelet vaihtuvissa työkohteissa Uudenmaan seudun saneerauskohteissa. Työssäsi pääset tekemään kokonaisvaltaista remontointia aina purkuvaiheesta viimeistelyvaiheeseen asti. Toivomme hakijoiltamme aikaisempaa kokemusta kylpyhuoneremonttitöistä. Työtä voit tehdä joustavasti ja työkalut sekä työauton saat tarvittaessa käyttöösi asiakasyritykseltä.

Eduksesi luemme:
- voimassa olevan työturvallisuuskortin
- b-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa, luotettavan ja reilun työpaikan sekä asianmukaisen palkkauksen.

Hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Kattoasentaja (Uusimaa/Nurmijärvi)

Hakuaika 07.01.2019 - 21.01.2019.

Haemme nyt tiili- ja peltikattosaneeraustyömaillemme nuorekkaita ja omatoimisia katto-, kouru- ja pellitysasentajia Uudenmaan alueelle / Nurmijärvelle vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Uudenmaan alueella. Työssä menestyminen edellyttää rakennusalan perustuntemusta sekä vastuuntuntoista ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan. Eduksi katsomme aiemman kokemuksesi kattotöistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis kattoalan ammattilainen, vaan tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään.

B-ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen.

Tarjoamme ympärivuotisen työpaikan nuorekkaassa työyhteisöissä, nykyaikaiset työkalut ja kaluston sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Yrityksessä kiinnitetään erityistä huomiota työntekijöiden työturvallisuuteen, ja jokaisella työntekijällä on henkilökohtaiset turvavarusteet. Tukenasi ovat myös ammattitaitoinen työnjohto ja alan parhaat työkaverit.

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.
Lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Työnhakulomake »

Varaosavastaava - Biketeam Oy (Vantaa)

Hakuaika 07.01.2019 - 21.01.2019.

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme nyt joukkoomme VARAOSAVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Biketeam Oy:n palvelukseen.

Tehtävässä toimit saumattomassa yhteistyössä huoltotiimimme kanssa vastaten Vantaan toimipisteemme varaosien myynnistä, tilauksista sekä vastaanotosta. Asiakaspalvelu kuuluu myös olennaisena osana työnkuvaasi.

Odotamme sinulta:
- hyvää varaosatuntemusta (moottoripyörät)
- suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)
- aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä

Arvostamme alakohtaista tuntemustasi työn ja/tai harrastustesi kautta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 21.1.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Vastaava kuljettaja / työhön osallistuva kuljetusvastaava – WebLog Finland Oy

Hakuaika 04.01.2019 - 17.01.2019.

WebLog Finland Oy on kotimainen vuonna 2013 perustettu logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kuljetus-, lähetys- sekä varastointipalveluja pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa www.verkkologistiikka.fi

Haemme nyt työhön osallistuvaa kuljetusvastaavaa Espooseen. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan WebLog Finlandin palvelukseen vakituisesti. Työt alkavat helmikuussa 2019. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.

Tehtävässä vastaat asiakkaamme kappaletavarakuljetuksista pääkaupunkiseudun alueella. Kuljetustöiden lisäksi vastaat kahden muun kuljettajan ohjeistamisesta sekä kuljetusten suunnittelusta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaamme kanssa ja vastaat myös pienimuotoisista hallinnollisista tehtävistä, kuten sidosryhmäyhteistyöstä ja laskujen kirjaamisesta/tarkistamisesta.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kuljetusalalta. Erityisesti arvostamme kuitenkin vastuullista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Työhösi kuuluu olennaisena osana asiakkaidemme ensiluokkainen palvelu, joten tehtävä edellyttää myös hyviä sosiaalisia taitoja.

Kattavan perehdytyksen jälkeen toimit työssäsi itsenäisesti ja vastaat ammattitaitoisen kuljetustiimimme toiminnasta, jossa vallitsee vahva yhdessä tekemisen meininki.

Tehtävä edellyttää vähintään B-ajokorttia (C-ajokortti ja ammattipätevyys katsotaan eduksi) sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä peruskuntoa. Oma auto on töihin kulkemisen kannalta hakijalle eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja vastuullisen roolin hyvämaineisessa yrityksessä.

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies (Pk-seutu)

Hakuaika 04.01.2019 - 18.01.2019.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
- B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
- monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
- hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Työnhakulomake »

Account Manager (Helsinki)

Hakuaika 03.01.2019 - 17.01.2019.

Outshine Oy on kotimainen startup-yritys, joka tarjoaa tuloksekasta sekä näyttävää ulkomainontaa palveluperiaatteella. Ulkomainonta on yksi nopeimmin kasvavista mediamuodoista ja digitaalisten mainospintojen ansiosta mainostajilla on käytettävissään entistä kiinnostavampia ratkaisuita. Outshine erottuu kilpailukentästä markkinoiden laadukkaimmalla näyttöteknologialla sekä Suomen parhailla mainospaikoilla: eksklusiiviseen valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi 60 % Helsingin keskustan jättikokoisista digipinnoista, pk-seudun vilkkaimmat liikuntakeskukset sekä Messukeskuksen vaikuttava digiverkosto.

Haemme nyt Account Managereita Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalle toimistollemme. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valitut henkilöt tulee työllistymään suoraan Outshine Oy:n palvelukseen.

Account Managerina työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myyntityö. Olennaisena osana työnkuvaasi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut palvelustamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen nopeasti kasvavalla alalla, jossa sinulla on mahdollisuus päästä huipputuloksiin. Työssäsi menestymistä tukevat myynnin johtamisesta vuosien kokemuksen omaava esimies sekä huippuluokan graafikkomme.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja Outshine Oy:lle.

Työnhakulomake »

Järjestelmäasiantuntija (Helsinki)

Hakuaika 03.01.2019 - 17.01.2019.

Asiakkaamme on suomalainen tietotekniikan palvelutoimittaja, joka on erikoistunut erilaisten ylläpito- ja IT-asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen pienille ja keskisuurille yrityksille pääkaupunkiseudun alueella. Laajan partneriverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaan tarpeiden mukaiset kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut niin ohjelmisto-, laite- kuin tietoturvapuolellakin.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme innostunutta järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluu IT-projektien ja hankkeiden suunnittelu, asennustyöt sekä järjestelmien ylläpito ja käyttötukitehtävät. Työskentely tapahtuu suurimmaksi osaksi asiakkaidemme luona pääkaupunkiseudun alueella, joten työsi on hyvin liikkuvaa.

Näin menestyt kanssamme:
- sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä
- haluat tehdä liikkuvaa työtä
- sinulla on valmiudet itsenäiseen ja luovaan ongelmanratkaisuun sekä kyky viedä asiat loppuun

Edellytämme perusosaamista:
- lähiverkoista, langattomista verkoista ja Internet -liittymistä
- työasemista, tulostimista ja muista palvelinlaitteistoista

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai muuta näyttöä osaamisestasi. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostus ja halu palvella asiakkaitamme sekä motivaatio kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä mukavat työkaverit. Tehtävässä tarvitset ajokortin ja oman auton.

Hae paikkaa lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 17.1.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Huoltoteknikko – RAU-neloset Oy (Helsinki)

Hakuaika 03.01.2019 - 17.01.2019.

Paremman palvelun rakennusautomaatioliike RAU-neloset Oy on osa Neloset-konsernia, joka on kotimainen täyden palvelun talotekniikka- ja rakennusliike Helsingissä. Rakennusautomaatio on RAU-neloset Oy:n ydinliiketoimintaa ja tarjoamme uudisasennuksia, saneerauksia, järjestelmien päivityksiä ja korjauksia eri automaatiojärjestelmiin. Palvelemme aina yksittäisestä huoltotyöstä pitkäkestoisempiin projekteihin ja tarjoamamme ratkaisut lisäävät niin viihtyvyyttä kuin myös energian säästöä.

Haemme nyt ammattitaitoista HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan RAU-neloset Oy:n palvelukseen.

Tehtävässä vastaat pääkaupunkiseudun alueella monipuolisista rakennusautomaatiourakointiin sekä huoltoihin liittyvistä työtehtävistä kuten uudisasennuksista, saneerauksista, järjestelmien päivityksistä sekä korjauksista.

Työotteeltasi olet avoin ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Olet tämän lisäksi teknisesti näppärä ja sinulla on jonkin rakennusautomaatiojärjestelmän ohjelmointikokemusta. Tehtävässä menestymistäsi tukevat ennen kaikkea ratkaisukeskeinen työote ja olet aidosti motivoitunut ratkomaan teknisiä pulmia.

Edellytämme:
- Sähkö- sekä LVI-teknisiin järjestelmiin liittyvää osaamista sekä koulutusta
- Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Excelin lisäksi myös ohjelmoitavien logiikoiden perusteiden tuntemusta ja hallintaa
- Erinomaista suomen ja teknisen englannin kielen taitoa
- B-ajokortin lisäksi autoa

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö ja haluat päästä mukaan ammattimaiseen sekä nuorekkaaseen porukkaamme, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 17.1.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki hakemukset ja yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija, Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy (Helsinki)

Hakuaika 02.01.2019 - 20.01.2019.

Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy on vuonna 1992 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköisen talotekniikan konsultti-, suunnittelu- ja toteuttajapalveluita. Yrityksen toiminta perustuu vankkaan osaamiseen, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kumppanuuksien luomiseen.

Etsimme nyt Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy:lle sähkösuunittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilarakentamisen hankkeet. Lisäksi sähkösuunnittelija osallistuu työmaaselvityksiin ja suunnittelukokouksiin.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä, sillä rooli muotoutuu kokemustasosi mukaan. Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä IT-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- erinomaiset etenemismahdollisuudet
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- kilpailukykyisen palkkauksen

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 20.01.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 02.01.2019 - 31.12.2019.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »