Etusivu / Avoimet työpaikat, Helsinki
 
Avoimet työpaikat, Helsinki
Sähköasentaja huoltotehtäviin (pk-seutu)

Hakuaika 17.11.2017 - 04.12.2017.

Asiakkaamme on suomalainen sähköalan yritys joka tekee sähköasennuksia rakennus- ja tuotantolaitosympäristöissä Uudenmaan alueella. He etsivät nyt kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen sähköasentajaa huolto- ja remonttikohteisiin pk-seudun alueelle. Työsuhde aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösopimuksella jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Etsimämme sähköasentaja on jo aikaisemmin toiminut sähköasennusalan tehtävissä esimerkiksi saneeraus- tai kiinteistösähköjen parissa. Tehtävään valittu sähköasentaja tulee normaalien asennustehtävien lisäksi toimimaan usein myös huoltoasennustehtävissä.

Tarvitset työhön tarttuvan asenteen lisäksi voimassaolevat työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskortit ja B-ajokortin. Tehtävässä kommunikoit niin työkavereidesi sekä myös asiakkaiden kanssa sujuvasti suomen kielellä. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Työaika on normaalisti välillä 7-16, 40h/viikko. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja työssä voi aloittaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit, hae nopeasti alla olevan linkin kautta tai laita hakemuksesi sähköpostilla rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi hieman työkokemuksesi lisäksi itsestäsi, sillä haemme töihin hyvää tyyppiä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja paikasta tarvittaessa Aleksilta, puh. 050 411 0263 arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

LVI - Asentaja rakennusliikkeeseen (pk-seutu)

Hakuaika 17.11.2017 - 04.12.2017.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Työmaat sijaitsevat Helsingin kantakaupungin alueella sekä myös muualla pk-seudulla ja kestävät yleensä yhdestä viikosta kuuteen kuukauteen.

Etsimme nyt heille liiketoiminnan kasvun tueksi osaavaa LVI-asentajaa toimimaan talotekniikan asiantuntijana ja asentajana. Tehtävässä pääset toimimaan itsenäisesti ja omaa työtäsi aikatauluttaen. Vastaat LVI-asennuksista ja niiden toimivuudesta niin yksittäisissä kylpyhuone- kuin keittiöremonteissa sekä jopa linjasaneerauskohteissa. Tehtävä muotoutuu lopullisesti tehtävään valitun henkilön osaamisen perusteella.

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut kokemusta alalta ja osaat toimia täysin itsenäisesti ja ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen on talotekniikka-alan koulutus ja voimassa olevat työturvallisuus- sekä tulityökortit. Myös B-ajokortti vaaditaan.

Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Työtä tehdään normaalisti arkisin klo 07.00 – 15.30.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Työhön valittava henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Espoo)

Hakuaika 17.11.2017 - 24.11.2017.

Tukkuliike Kokkonen Oy on vuonna 1985 perustettu perheyritys. Tuotevalikoimassamme on laadukkaita tuotteita laidasta laitaan. Korkeatasoisten tuotteiden lisäksi panostamme hyvään asiakaspalveluun ja etsimme jatkuvasti uusia edustuksia palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Tukkuliike Kokkosen edustusvalikoimaan kuuluvat olennaisena osana Ilves-maalit. Ilves-maalit -merkillä on myyty maalia Suomessa jo 17 vuotta ja suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Tuotteet on erityisesti kehitetty vaativiin pohjoisiin olosuhteisiin suuria lämpötilaeroja ajatellen. Ilves-maalien myyntivaltti on korkealuokkainen laatu, mutta edullisempi hinta kuin suurilla maalivalmistajilla.

Tukkuliike Kokkonen etsii nyt kauttamme varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Juvanmalmille. Työsuhde alkaa tammikuussa 2018 ja jatkuu heinäkuun 2018 loppuun asti.

Varastotyöntekijän päätehtäviin kuuluvat monipuoliset varastotehtävät sekä lisäksi tilausten hoito. Työtehtävässä käytetään nostureita ja trukkeja. Työaika on arkisin klo 8-16.

Toivomme hakijoilta:
- aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- hyvää fyysistä kuntoa
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- huolellista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn
- reipasta asennetta ja halua oppia uutta

Arvostamme lisäksi:
- alan koulutusta
- trukinajokokemusta ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- monipuolisen työnkuvan mielekkäässä ja tiiviissä työyhteisössä
- kattavan perehdytyksen tehtävään
- säännölliset työajat, joissa on mahdollisuus liukumaan

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-14.

Työnhakulomake »

LV-asentaja huoltotehtäviin (pk-seutu)

Hakuaika 16.11.2017 - 30.11.2017.

LV- ja huoltopalvelu Harri Hämeenheimo Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen LV-alan yritys. Toimintamme pääpiste on pääkaupunkiseudulla ja olemme erikoistuneet huolto-, vianetsintä- ja korjaustöihin. Asiakkaamme vaihtelevat suurista liikekiinteistöistä yksityisiin asunnon omistajiin.

Etsimme nyt tositarkoituksella joukkoomme LV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa huolto- ja viankorjaustehtävissä erilaisissa kohteissa. Päivän aikana eteen saattaa tulla viallisten hanojen tai venttiilien vaihtoa, tukkeutuneiden viemärien aukaisua tai varsinkin kokemuksen karttuessa vaativia vianetsintätehtäviä, missä paikannat vian ja teet tilanteen vaatimat toimenpiteet.

Voit olla jo kokemusta omaava LV-asentaja tai vasta uraasi aloittava tulevaisuuden ammattilainen, kunhan omaat positiivisen ja työtä pelkäämättömän asenteen. Tehtävään perehdyttämisen jälkeen tulet toimimaan itsenäisesti kiertäessäsi huoltoautolla kohteissa omaa työtäsi aikatauluttaen. Vastaat myös yhdessä ryhmän kanssa työpäivän aikana tulevista pikaista apua vaativista vikakeikoista. Eteen tulevat tehtävät ja vastuut määritellään työhön valitun asentajan taitojen perusteella.

Työssä pääset siis suunnittelemaan ja vaikuttamaan omaan työhösi ja voit olla varma, ettei yksikään päivä ole samanlainen kuin edellinen. Tulet myös toimimaan suoraan asiakkaiden kanssa huoltokeikoilla, joten toivomme sinulta avointa mieltä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme B-ajokorttia sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Voimassaolevat tulityö- ja EA1-kortit sekä englannin ja/tai ruotsin kielen taito lasketaan hakijan eduksi. Aloitamme työpäivän klo 7 ja lopetamme normaalisti klo 16. Töitä tehdään TES:n mukaisesti 40h/viikko. Tehtävässä toimimiseen ei vaadita omaa autoa.

Tarjoamme sinulle tiiviin työporukan, mahdollisuuden kehittyä LV-asentajana, ajanmukaiset työvälineet sekä kilpailukykyisen palkkamallin.

Oletko etsimämme henkilö? Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä saat Aleksilta, puh. 050 411 0263, arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Kirjanpitäjä (Helsinki)

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Future Retail Oy on suomalainen maahantuoja ja jakelija, jonka päätuotteisiin kuuluvat mm. maailmankuulut DJI-multikopterit sekä useita kuvaus ja action-tuotemerkkejä. Edustamiamme tuotteita käytetään niin ammatti- kuin harrastelijakäytössä. Future Retail Oy kuuluu vakavaraiseen Future Group konserniin, jonka liikevaihto on n. 107 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on yhteensä n. 55 henkilöä.

Future Retail Oy etsii nyt kauttamme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Herttoniemeen.

Tehtävänkuvaan kuuluu kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätöksen lisäksi mm. laskutusta, reskontran hoitamista sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Tehtäviin sisältyy myös aktiivisesti kirjanpidon toimintatapojen kehittäminen niin Future Retail Oy:ssä kuin toimiminen osana konsernin talousosastoa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme kaupallista tutkintoa, aikaisempaa kokemusta laskentatoimen tehtävistä sekä hyvää englannin kielen taitoa. Osaat käyttää sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä. Microsoft NAV-tuntemus lasketaan vahvaksi lisäeduksi. Kyky toimia tiimissä, analyyttinen ajattelutapa, tarkkuus, täsmällisyys sekä organisointi- ja stressinsietokyky ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme monipuolisen ja vakituisen työn vakavaraisessa konsernissa. Lisäksi tarjoamme perehdytyksen tehtävään, nuorekkaan ja ammattitaitoisen tiimin tuen sekä joustavan työajan. Yritys tarjoaa työntekijöilleen myös mm. lounas- ja virikesetelit sekä puhelinedun.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalle 29.11.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15, Anette Tervakangas, p. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Työnjohtaja, korjaus- ja uudisrakentaminen (Uusimaa)

Hakuaika 14.11.2017 - 01.12.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme työnjohtajaa remontti- ja korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen kohteisiin Uudenmaan alueelle. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Toimenkuvassa johdat työmaata yhteistyössä muun työmaaorganisaation kanssa, vastaat mm. työmaan ennakkosuunnittelusta, aikataulusta ja toteutuksesta. Osallistut myös osaltasi hankintojen tekemiseen sekä aliurakoitsijoiden ohjaukseen ja valvontaan. Ammatti- ja johtamistaidoillasi varmistat projektin laadullisten, taloudellisten ja ajallisten tavoitteiden toteutumisen sekä turvallisen työskentelyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- aikaisempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)
- kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta
- halua ja kykyä tehdä työnjohdollisia tehtäviä
- vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä
vuorovaikutustaitoja
- ajokorttia

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Työnjohtaja" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Lauri Liewendahl puh. 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Kiinteistökirjanpitäjä (Helsinki)

Hakuaika 14.11.2017 - 28.11.2017.

Tapulin Huolto Oy on vuonna 1975 perustettu Tapulikaupungissa sijaitseva arvostettu sekä auktorisoitu ISA isännöitsijätoimisto ja kiinteistöhuoltoyritys. Hoidossamme on sekä isännöinnissä että kiinteistöhuollossa kohteita mm. Tapulikaupungissa, Puistolassa, Malmilla, Suutarilassa, Tapanilassa, Tikkurilassa ja Kalliossa.

Tapulin Huolto etsii nyt kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtäväsi on asunto-osakeyhtiöiden kirjanpito. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidosta. Lisäksi odotamme MS Office -työkalujen sujuvaa käyttötaitoa. Visma Fivaldi -ohjelman aiempi osaaminen on edellytys tehtävässä menestymiselle. Tehtävässä toimit avainasemassa yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Käytössäsi on oma työhuone ja työaika on arkisin 8-16.

Etsimämme henkilö on tarkka, omaohjautuva ja itsenäinen tiimipelaaja, jolla on positiivinen asenne työntekoon. Lisäksi kykenet organisoimaan työsi ja aikataulusi, mutta arvostat tiimin tukea ja avointa kommunikointia. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten oma auto ei ole tehtävässä pakollinen.

Tarjoamme:
- vakituisen ja luotettavan työpaikan kotimaisessa yrityksessä
- itsenäisen ja vastuullisen toimenkuvan
- mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
- mukavan ja tiiviin työyhteisön tuen sekä mielekkään työympäristön
- kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalle 28.11.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15, Anette Tervakangas, p. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Höyläri (Helsinki)

Hakuaika 13.11.2017 - 27.11.2017.

Asiakasyritys etsii nyt kauttamme ammattitaitoista Höyläriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle. Yritys on erikoistunut korkean laadun puutuotteisiin: mm. listat, paneelit ja terassilaudat tilaustyönä – sekä muihin kohteisiin.

Haussa on ammattitaitoinen Höyläri, joka on työskennellyt aikaisemmin Höylärin työtehtävissä esim. teollisuuden puolella. Työajat sijoittuvat ma-pe 7:30 – 17:00 välille.

Arvostamme hakijassa:
- pitkää työkokemusta alalta
- joustavuutta työaikojen suhteen
- hyvää asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tiiviin työyhteisön tuen sekä asianmukaiset työskentelytilat ja työkalut. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00–16:00 rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

LVI-suunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 13.11.2017 - 24.11.2017.

Helsingissä toimiva insinööritoimisto etsii kauttamme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-suunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on toiminut alalla jo kymmeniä vuosia ja sen asiakaskunta on vakiintunutta. Yritys on keskittynyt asunto-, toimisto-, kauppakeskus ja tehdasrakentamisen LVI- tekniikkaan liittyviin suunnittelu- ja konsultointipalveluihin sekä energiamittauksiin.

Arvostamme:
- LVI-alan koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
- vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- rakennusmääräysten tuntemusta
- MagiCAD- ja AutoCad-ohjelmien sekä MS Office osaamista
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa, sujuva ruotsi katsotaan suureksi eduksi
- ajokortti on ehdoton

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- tiiviin työyhteisön tuen
- liukuvan työajan

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "LVI-suunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 13.11.2017 - 01.12.2017.

HP Insinöörit Oy (ent. Insinööritoimisto Pentinmikko Oy) on vuonna 1990 perustettu Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto, joka etsii nyt kauttamme uutta rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (Porvoo)

Hakuaika 13.11.2017 - 24.11.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita ja oma-aloitteisia purkutyöntekijöitä Porvoon työkohteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuun aikana. Työtä on alkuun tarjolla 2 - 3 kuukauden ajaksi, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- aiempaa kokemusta rakennusalan purkutöistä
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- auton käyttömahdollisuus
- kokemuksen purkutöistä

Työtä tehdään arkisin 40 h / viikko klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Espoo, Vantaa, Helsinki)

Hakuaika 09.11.2017 - 27.11.2017.

Asiakkaamme on suomalainen sähköalan yritys joka tekee sähköasennuksia niin rakennus- kuin tuotantolaitosympäristöissä Uudenmaan alueella. He etsivät nyt kauttamme jo aikaisempaa kokemusta kartuttanutta sähköasentajaa vähintään muutaman kuukauden ajalle. Jatko on mahdollista työtilanteesta sekä asentajan ammattitaidosta riippuen.

Työnkuva koostuu kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä. Kokemusta tuotantotiloissa toimimisesta emme vaadi, mutta tämä lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi. Tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä sähköalan ammattilaisena.

Tarvitset työhön tarttuvan asenteen lisäksi voimassaolevat työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskortit ja B-ajokortin. Tuotantolaitosympäristöjä varten olemassa oleva hygieniapassi katsotaan hakijan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksesi, mutta pääset työmaille myös julkisilla. Tehtävässä kommunikoit niin työkavereidesi sekä myös asiakkaiden kanssa sujuvasti suomen kielellä.

Jos kiinnostuit, hae nopeasti alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja työssä voi aloittaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta antaa Aleksi Seppälä, puh. 050 411 0263 arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 09.11.2017 - 24.11.2017.

EL-Systems Finland Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia vakituisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet. Kaikki työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. EL-Systems Finland Oy on helsinkiläinen, vuonna 2004 perustettu omistajiensa vetämä sähköistysalan ammattilainen. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvä yritys palvelee pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaita ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- useamman vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja EL-Systemsiin.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija/pakettiautonkuljettaja (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2017 - 08.12.2017.

Oletko sinä etsimämme reipas ja ulospäin suuntautunut asiakaspalvelija? Nyt on erinomainen mahdollisuus hyvään työpaikkaan loistavassa porukassa! Pakettiautojen vuokrauspalveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava asiakasyrityksemme etsii kauttamme uusia asiakaspalvelijoita.

Työn sijainti vaihtelee pääkaupunkiseudulla sijaitsevien vuokraustoimipisteiden välillä ja työ sisältää asiakaspalvelun lisäksi myös pakettiautolla ajoa. Työvuorot kuitenkin alkavat ja päättyvät Helsingin ydinkeskustasta/-an. Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Töitä on alkuun tarjolla osa-aikaisesti (2-3 vuoroa/vko), joten se sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme hakijoilta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asennetta
- asiakaspalvelutaitoa
- B-ajokorttia (minimi 2 vuotta)
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Arvostamme lisäksi:
- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutöistä
- kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:
- joustavan työn, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä
- hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus sivuillamme www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään mahdollisimman nopeasti heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettaja, sijaisuus(Vantaa)

Hakuaika 08.11.2017 - 27.11.2017.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Uusimaa.

Etsimme heidän nykyisen kuljettajansa isyysvapaan ajaksi sijaista kolmeksi viikoksi marras/joulukuussa. Työ sisältää ajamisen lisäksi myös auton ja tavaroiden lastausta ja purkua niin varastolla kuin asiakkaiden määrittelemissä kohteissa pääkaupunkiseudun alueella, joten odotamme kuskilta ajotaidon lisäksi myös vähintään keskinkertaista fyysistä kuntoa.

Työtehtävässä kuorma-auton kuljettajalta vaaditaan C-kortin, ammattipätevyyden ja digipiirturikortin lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito, voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä aikaisempi kokemus kuljetus- tai muuttoalalta lasketaan ehdottomasti eduksesi. Tulet työssäsi toimimaan yhdessä apukuskin kanssa kolmena päivänä viikossa joten myös yhteistyötaidot ovat tärkeitä tässä tehtävässä.

Töitä tehdään normaalisti arkisin kello 06 - 18 välillä.

Odotamme sinulta mahdollisuutta sitoutua tehtävään koko ajaksi, maksimissaan neljäksi viikoksi. Tämän jälkeen mahdollisesta jatkosta keskustellaan erikseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan keikkatyön, uudenaikaisen kaluston sekä hyvän työyhteisön missä pääset kehittämään ammattitaitoasi logistiikan alalla.

Kiinnostuitko? Laita hakemus nopeasti alla olevan linkin kautta sillä kutsumme ehdokkaita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä toki hieman itsestäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2017 - 08.12.2017.

Haemme ammattitaitoista sähköasentajaa paritalokohteen sähköistysprojektiin Helsinkiin. Projekti on kestoltaan 2-3 kuukautta.

Työssä vastaat paritalokohteen sisäjohtoasennuksista sähkökuvien/-piirustusten mukaisesti.

Työssä onnistuminen edellyttää:
- sähköistysalan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn uudisrakennustyömaalla
- sähkökuvien luku- ja toteutustaitoa
- voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja
- omat työkalut (myös sähkökäyttöiset)

Katsomme eduksi kokemuksen KNX-tekniikalla toteutetuista järjestelmistä. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Timpuri/Kirvesmies (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2017 - 08.12.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakkaamme etsii nyt kahta kehittymishaluista timpuria/kirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yritys on erikoistunut vaativiin huoneistoremontteihin, saaristorakentamiseen sekä uudiskohteisiin Uudenmaan alueella. Huoneistoremonttikohteet ovat pääasiassa vaativia arvokiinteistöjä Helsingin alueella. Yritys remontoi myös museovirastokohteita. Arvostamme tarkkaa työnjälkeä ja monipuolista työkokemusta rakennusalalta. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen yrityksessä on tarjolla mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- monipuolista kokemusta rakennusalan saneeraustöistä
- rakennuspiirustusten luku- ja toteutustaitoja
- ammattiylpeyttä ja halua kehittyä rakennusalan ammattilaisena
- suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Palkan lisäksi tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja luotettavassa yrityksessä
- säännölliset työajat
- monipuolisen työnkuvan
- mukavat ja nuorekkaat työkaverit
- mahdollisuuden kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos haluat uusia haasteita työurallasi ja kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi täytä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kirjanpitäjä tilitoimistoon (Porvoo)

Hakuaika 08.11.2017 - 08.12.2017.

Haemme nyt toimeksiantajayritykseemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Porvooseen.
Toimeksiantajamme on suomalainen tilitoimisto, joka on toiminut alalla usean vuosikymmenen ajan.

Kirjanpitäjänä toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa omien nimettyjen asiakkaiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työotetta sekä kykyä hoitaa omat asiakkuudet vastuullisesti.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, monipuolista työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä halukkuutta sitoutua samalle työnantajalle pidemmäksikin aikaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Alaan soveltuvaa koulutusta (esim. yo-merkonomi, tradenomi)
- vähintään 2 vuoden työkokemusta kirjanpidosta tilinpäätöksineen
- suomen ja englannin kielen osaamista (myös kansainvälisiä asiakkaita)
- ammattiylpeyttä

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen ja vakaan työpaikan
- säännölliset työajat
- erinomaiset mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan

Lisäksi yritys tarjoaa vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan ja vakituisen työsuhteen sekä viihtyisän työympäristön mukavien työkavereiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot arkisin klo 8-16. Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Aineistonkäsittelijä, 2 paikkaa (Hyvinkää)

Hakuaika 07.11.2017 - 21.11.2017.

Fenix Sign Oy on hyvinkääläinen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 50 henkeä ja liikevaihtomme on n. 9,5 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi

Fenix Sign etsii nyt kauttamme aineistonkäsittelijää vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle.

Tehtävässä pääset toteuttamaan monipuolisia projekteja asiakkaille. Odotamme sinulta visuaalista silmää ja kokemusta digitaalisten ja painettujen aineistojen työstöstä. Arvostamme Photoshop-, Illustrator- ja InDesign -ohjelmien osaamisen lisäksi ymmärrystä digitaalisista kanavista ja printistä. Sinun ei tarvitse olla vielä alan rautainen ammattilainen, mutta haluat kehittyä sellaiseksi tulevaisuudessa.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, langat pysyvät käsissäsi ja osaat tuottaa laadukkaan lopputuloksen tiukassakin aikataulussa. Haemme hyvää tyyppiä, joka tuo tiimiimme lisäarvoa. Työtä tehdään arkisin pääosin päivävuorossa klo 8-16, sesonkiaikaan ajoittain myös iltavuorossa.

Tarjoamme vakituisen työn aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Lisäksi tarjoamme perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anette Tervakangas puh. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-15.

Työnhakulomake »

CNC-sorvaaja, Helsingin Hammaspyörä Oy

Hakuaika 07.11.2017 - 21.11.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Helsingin Hammaspyörä Oy:lle CNC-sorvaajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Tattarisuolle. Töitä tehdään päivävuorossa ma-pe 07:00 – 15:30 ja työtunteja kertyy 40 h /vko.

Helsingin Hammaspyörä Oy valmistaa hammashihnapyöriä, ketjupyöriä ja kuljetinketjupyöriä vuosikymmenien kokemuksella piirustusten tai mallien mukaan kokoluokassa noin 20mm-1500mm.

Työstä on tehty monipuolista ja mielenkiintoista vaihtuvan työnkierron avulla. Päätyö on kuitenkin CNC-sorvaus, josta toivomme hakijalla olevan aikaisempaa työkokemusta. Työssäsi tulet käyttämään myös manuaalisorvia ja hitsaamaan migillä sekä puikolla, joten kokemus edellä mainituista työtehtävistä on eduksesi, mutta tarpeen vaatiessa myös perehdytettävissä. Käytössä on Wincam- ja Fanuc -ohjelmistot, joiden osaaminen auttaa sinua menestymään työssä.

Toivomme hakijalta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle tiiviin työyhteisön tuen, riittävän perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen oman osaamisesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta. Lisätiedot: Mikael Karlsson, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 09:00-16:00.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 06.11.2017 - 20.11.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Tällä hetkellä on käynnissä liiketilan saneeraustyöt Helsingin keskustassa. Töitä on tarjolla alkuun työkohteesta riippuen useamman kuukauden ajalle, mutta hyvälle työntekijälle töitä riittää pidemmäksikin aikaa.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä / Timanttiporaaja (pk-seutu)

Hakuaika 06.11.2017 - 20.11.2017.

Asiakkaamme on suomalainen rakennusalan yritys, joka on erikoistunut erilaisiin purkutöihin. Työmaat ovat yleisesti erilaiset purkutyöprojektit ja sijaitsevat lähinnä pääkaupunkiseudun alueella. Myös matkatöitä on tarjolla tilanteen mukaan.

Etsimme heille nyt aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen alasta kiinnostunutta purkutyöntekijää kasvamaan alan ammattilaisena. Määräaikaisen vuokratyösuhteen jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi. Purkutöihin kuuluvat monipuolisesti erilaiset timanttiporaukset, nostotyöt ja tarvittaessa tartut myös piikkauskoneeseen. Työkohteina voivat olla erilaiset julkisivukohteet tai esimerkiksi isot elementtirakenteiset parvekkeet.

Tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, sujuvaa Suomen kielen taitoa sekä hyvää kuntoa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta. Ajokortti sekä voimassaoleva tulityökortti ei ole työtehtävän kannalta välttämätön, mutta ne katsotaan eduksesi. Et myöskään pelkää tehdä töitä korkealla, sillä työhön kuuluu nostotöitä ja valjastyöskentelyä korkeissa paikoissa.

Tärkein valtti tehtävässä onnistumiseen on positiivinen, työhön tarttuva asenne sekä halu tulla purkutöiden ammattilaiseksi. Jos olet jo alalta kokemusta omaava, toivomme myös sinulta avointa asennetta ja halua oppia uutta.

Työtä tehdään normaalisti arkisin aikavälillä 07-16. Työaika 40h/viikko.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa välittömästi alla olevan linkin kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä itsestäsi, sillä kutsumme henkilöitä haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263 arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 30.10.2017 - 30.11.2017.

Etsimme nyt kokenutta sähkösuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Toimeksiantajamme on kotimainen korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelu- ja rakennuttajapalveluihin keskittynyt yritys. Alalla pitkään ja menestyksekkäästi toiminut yritys on vuosikymmenien ajan tarjonnut asiakkailleen talotekniikkaan sekä rakentamiseen liittyviä suunnittelu-, valvonta- ja ylläpitopalveluja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta sähkösuunnittelusta sekä aiempaa kokemusta erilaisten suunnitteluprojektien läpiviennistä itsenäisesti. Suunnittelukohteet ovat korjausrakentamiseen, uudisasuntokohteisiin, toimitilarakentamiseen, kauppakeskuksiin ja julkisiin rakennuksiin liittyviä kohteita.

Lisäksi edellytämme:
- Sähköinsinöörin koulutusta
- AutoCad-ohjelman hallintaa
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa

Tarjoamme:
- vakituisen työpaikan hyvin menestyvässä yrityksessä
- ammattitaitoisen työyhteisön tuen
- mahdollisuuden edetä urallasi ja laajentaa osaamistasi
- merkittävät työsuhde-edut, modernit toimitilat sekä nykyaikaiset työvälineet
- kilpailukykyisen palkkauksen

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli etsit uusia haasteita ja haluat ottaa seuraavan askeleen eteenpäin työurallasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Sähkösuunnittelija" 30.11.2017 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot: arkisin klo 8-16, Esa Riikonen, p. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

L V I - suunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 26.10.2017 - 26.11.2017.

Etsimme nyt kokenutta LVI-suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Toimeksiantajamme on kotimainen korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelu- ja rakennuttajapalveluihin keskittynyt yritys. Alalla pitkään ja menestyksekkäästi toiminut yritys on vuosikymmenien ajan tarjonnut asiakkailleen talotekniikkaan sekä rakentamiseen liittyviä suunnittelu-, valvonta- ja ylläpitopalveluja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta LVI-suunnittelusta sekä aiempaa kokemusta suunnitteluprojektien läpiviennistä itsenäisesti etenkin linjasaneerauskohteiden osalta. Suunnittelutyön lisäksi, tehtävään sisältyy myös yhtiökokouksiin osallistuminen ja käynnit suunnittelukohteissa.

Lisäksi edellytämme:
- LVI-alan koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
- rakennusmääräysten tuntemusta
- MagiCAD- ja AutoCad-ohjelmien hallintaa
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa

Tarjoamme:
- vakituisen työpaikan hyvin menestyvässä yrityksessä
- ammattitaitoisen työyhteisön tuen
- mahdollisuuden edetä urallasi ja laajentaa osaamistasi
- merkittävät työsuhde-edut, modernit toimitilat sekä nykyaikaiset työvälineet
- kilpailukykyisen palkkauksen

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli etsit uusia haasteita ja haluat ottaa seuraavan askeleen eteenpäin työurallasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "LVI-suunnittelija" 26.11.2017 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot: arkisin klo 8-16, Esa Riikonen, p.050 411 0372.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 04.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »