Etusivu / Avoimet työpaikat, Helsinki
 
Avoimet työpaikat, Helsinki
Sähköasentaja, EL-Systems Finland Oy (Helsinki)

Hakuaika 23.01.2018 - 09.02.2018.

EL-Systems Finland Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia vakituisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet. Kaikki työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. EL-Systems Finland Oy on helsinkiläinen, vuonna 2004 perustettu omistajiensa vetämä sähköistysalan ammattilainen. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvä yritys palvelee pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaita ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- useamman vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja EL-Systemsiin.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 23.01.2018 - 09.02.2018.

HP Insinöörit Oy (ent. Insinööritoimisto Pentinmikko Oy) on vuonna 1990 perustettu Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto, joka etsii nyt kauttamme uutta rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 23.01.2018 - 09.02.2018.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 09.02.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Kiinteistönvälittäjä, Habita Finland Oy (Etelä-Suomi)

Hakuaika 22.01.2018 - 09.02.2018.

Habita Finland Oy on Suomessa syntynyt, kansainväliseksi kasvanut kiinteistöalan toimija, joka keskittyy asuntojen, toimitilojen ja yrityskiinteistöjen välitykseen. Toimintamme alkoi Suomesta vuonna 1989. Nykyisin toimipisteitämme on yhä laajemmalla alueella Euroopassa, ja olemme jo saamassa jalansijaa muuallakin maailmassa.

Yksityinen, itsenäinen taustamme takaa, että osaamisemme on sataprosenttisesti kiinteistönvälityksessä ilman sidoksia pankkeihin tai vakuutuslaitoksiin. Korkeatasoinen, ammattiin pätevöittävä koulutusohjelmamme kuuluu myös kaikille franchise-yrittäjillemme.

Etsimme nyt asiakkaallemme Habita Finland Oy:lle ammattitaitoisia ja myyntihenkisiä kiinteistönvälittäjiä Etelä-Suomen toimipisteisiin palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa.

Odotamme sinulta:
-vankkaa alan tuntemusta
-ulospäinsuuntautuneisuutta ja motivoitunut asennetta
-halua menestyä välittäjänä
-joustavuutta työaikojen suhteen
-luotettavuutta
-hyviä ATK-taitoja (Word, Excel)
-paikallistuntemusta
-B-ajokorttia ja omaa autoa

Habita Finland Oy tarjoaa sinulle:
-selkeän toimintakonseptin
-mielenkiintoisen ja haastavan työn
-kannustavan palkkiojärjestelmän
-tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin
-nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
-kattavat koulutusohjelmat
-työterveydenhuollon
-tuen henkilökohtaisiin liikuntaharrastuksiin

Kiinnostuitko? Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille 9.2.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl p. 050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Huoltoasentaja (Espoo)

Hakuaika 19.01.2018 - 02.02.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme elektroniikkalaitteiden huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Espooseen.

Työ pitää sisällään mm. etäohjausjärjestelmien ja valvontalaitteiden asennuksia ja toimituksia pääkaupunkiseudun alueella. Tämän lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös yhteydenpito eri sidosryhmien välillä sekä käytössä olevien tuotteiden lisämyynti olemassa oleville asiakkaille. Työkohteet ovat pääasiassa teollisuuskohteissa.

Edellytykset työtehtävään valittavalta:
- b-ajokortti ja oma auto
- soveltuva koulutus (esim. elekrtoniikka-asentaja)
- sujuva suomen kielen taito
- vähintään tyydyttävän tason englannin kielen taito
- nuhteeton tausta

Työhön haettavalta henkilöltä lisäksi odotamme aitoa kiinnostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta haettua työtehtävää kohtaan. Työhön saat hyvin kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa, joten työ voi sopia hyvin myös työuran alkuvaiheessa olevalle henkilölle.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työympäristössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Myyntineuvottelija, mainos- ja liikelahjat (Helsinki)

Hakuaika 17.01.2018 - 31.01.2018.

Jerkka Tuote Oy on v. 1994 perustettu mainos- ja liikelahjoja myyvä ja maahantuova yritys Helsingissä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia mainos- ja liikelahjoja, joista löytyvät sopivat ratkaisut niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Yksilöllinen tuote syntyy, kun käytämme tuotteissa esim. yrityksen omaa logoa ja värejä. Yrityksen toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle. Lue meistä lisää www.jerkkatuote.fi.

Jerkka Tuote etsii nyt kauttamme aktiivista ja innokasta myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työssä vastaat itsenäisesti mainos- ja liikelahjojen myynnistä yritysasiakkaille ja työn painopiste on uusasiakashankinnassa. Työtehtäviisi kuuluu parhaan ratkaisun määrittely asiakkaan tarpeisiin sekä asiakkuuksien hoitaminen. Työtäsi ohjaa kunnianhimoiset tavoitteet sekä oma tuloshakuisuutesi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kaupallinen koulutustausta ja/tai aiempaa kokemusta B2B myyntityöstä. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa alan parhaaksi tulevaisuudessa. Odotamme sinulta ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta, itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä palavaa halua tehdä myyntityötä. Et pelkää tarttua luuriin ja nautit uusien ihmisten kohtaamisesta. Tehtävä edellyttää b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle menestyksen kasvualustan. Monipuolinen ja hyvä perehdytys tehtävään ja tuotteisiin auttavat sinut alkuun työssäsi. Innostava ja kasvuhakuinen tiimi ruokkii sinua tuloksiin. Tavoitteitasi seurataan ja johto tukee työtäsi jatkuvasti. Meidän tuotteemme ovat konkreettisia, ja niitä on helppo tarjota. Palkkamallina toimii pääosin provisiopalkkaus, joten jos jaksat ahertaa, se näkyy myös palkkakuitissasi. Koeajalta tarjoamme takuupalkan 2000 €/kk.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15, rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies (pk-seutu)

Hakuaika 17.01.2018 - 05.02.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kehittymiskykyistä kirvesmiestä pk-seudulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia avustavia sekä itsenäisiä kirvesmiehen tehtäviä oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on jo vähintään hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen. Haluat päästä kehittymään rakennusalan ammattilaiseksi ja pääsetkin aluksi toimimaan kokeneemman timpurin opissa. Perehdytyksen jälkeen toimit itsenäisesti remontti- ja saneerauskohteissa oman taitotasosi mukaan.

Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Tulet ainakin aluksi tarvitsemaan työssä omaa autoa, joten vähintään B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on pakollista tämän tehtävän suorittamiseen.

Eduksesi luemme:
- monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
- kokemus myös muilta soveltuvilta aloilta
- hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan

Asiakasyrityksemme on suomalainen, vakaasti kasvava korjausrakentamisen asiantuntijayritys jolla on työmaita laajasti pk-seudun alueella. Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin ja tässä tehtävässä pääset osaksi pienremontteihin painottuvaa työporukkaa. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kokki / Helsinki

Hakuaika 17.01.2018 - 31.01.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kokkia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ravintola sijaitsee Helsingin keskustassa ja se tarjoaa asiakkailleen perinteikästä, suomalaista ruokaa sekä laadukasta palvelua.

Hakemallamme henkilöllä olisi mielellään muutaman vuoden kokemus ravintolakokin työstä ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Työtehtäviin kuuluu sekä buffet että a la carte -annosten valmistaminen. Työssä edellytetään hygieniapassia. Toivomme tehtävään soveltuvalta henkilöltä reipasta työotetta, joustavuutta sekä palveluhenkisyyttä.

Työajat ovat normaalisti arkisin kahdessa vuorossa klo 9-16 tai 15-22. Viikonloppuisin ravintola on pääasiassa kiinni ja se on avoinna vain satunnaisesti tilauksesta.

Nyt on tarjolla pitkäaikainen työsuhde vakavaraisessa ja perinteikkäässä ravintolassa. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 9-16 rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä, p. 050 411 0390.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä remonttikohteisiin, (Vantaa)

Hakuaika 16.01.2018 - 30.01.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää märkätilojen remonttitöihin. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti Uudenmaan alueella. Työt alkavat vuokratyösuhteen kautta määräaikaisella työsopimuksella, mutta määräaikaisuuden päätyttyä sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykselle töihin.

Työnkuvaan sisältyy monipuoliset sisätimpurin työt remonttikohteissa. Töitä tehdään ensin työparin kanssa yhdessä ja myöhemmin itsenäisesti. Kohteisiin liikutaan aina yrityksen autolla. Edellytämme hakijalta kokemusta märkätilojen remonttitöistä, mutta tarvittaessa saat myös työhön kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Eduksesi luetaan voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vedeneristys sertifikaatti. Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä asiakaspalvelualttiutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja jätteenkeräykseen (Pk-seutu)

Hakuaika 16.01.2018 - 30.01.2018.

Helsingissä sijaitseva kuljetusalan asiakasyrityksemme on erikoistunut jätteenkeräykseen ja - kuljetukseen. Etsimme nyt toimeksiantajallemme kokoaikaisia jäteautonkuljettajia pääkaupunkiseudun alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Jäteautonkuljettajan tehtävässä liikutaan pääosin pareittain ja keräyspisteitä on ympäri pääkaupunkiseutua myös Helsingin keskustan alueella. Työskentely edellyttää suoritettua kuljettajan ammattipätevyystutkintoa, C-ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. Saat työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta jätteiden keräyksestä tai kuljetuksesta. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, pääasiassa arkisin ja työtunteja kertyy kahdessa viikossa 80 tuntia.

Hakijoissa arvostamme aikaisempaa kokemusta kuljetusalan töistä, mutta se ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme reipasta, motivoitunutta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle vakituisen ja kokoaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai voit lähettää työhakemuksesi ansioluettelon kera Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja, JIS-Automation Oy (Helsinki)

Hakuaika 15.01.2018 - 28.01.2018.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan kasvaessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Etsimme nyt JIS-Automation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään Helsinkiin. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun alueella. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Edellytämme hakijalta:
- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä
- Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme hakijalle:
- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- Etenemismahdollisuuden huippuorganisaatiossa

Katso työntekijöiden kokemuksia JIS-Automationista.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV Esa Riikoselle etunimi.sukunimi@click-hp.fi 28.1.2018 mennessä. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Arkkitehti (Vantaa/Lahti)

Hakuaika 15.01.2018 - 28.01.2018.

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Olemme Suomen suurin kuntotarkastusyhtiö. Olemme tehneet yli 100 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet satoja peruskorjaushankkeita. Meitä Raksilaisia on noin 160 ja vuodelle 2018 budjetoitu liikevaihtomme on noin 19 miljoonaa. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina.

Mahtavasta ja nopeasta kehityksestä huolimatta toimintamme on kannattavaa ja hyvinvoiva henkilökunta on meille kaiken A ja O. Tuemme toinen toisiamme ja toimintaamme ohjaa yrityksemme arvot: tekemisen meininki, paras palvelu ja hyvinvoiva ihminen.

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta korkeakoulutaustaista arkkitehtia. Tehtävässä tulet työskentelemään suunnitteluyksikössä, jonka vahvuus on noin 30 henkilöä. Toimimme sekä korjaus- että uudisrakentamisessa.

Hakijoilta toivomme vähintään 10 vuoden kokemusta monipuolisista korjausrakentamisen suunnittelutehtävistä. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hoitaa isojakin kokonaisuuksia. Lisäksi tehtävässä tulee hallita työssä käytettävien työkalujen, kuten ArkCAD sekä AutoCAD käyttö.

Haemme asiantuntijaa ensisijaisesti vakituiseen työsuhteeseen, mutta otamme kaikki hakemukset huomioon. Aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalla henkilöllä on mahdollisuus työskennellä joko Vantaan pääkonttorissa tai Lahden toimipisteessä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa 28.1.2018 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Tietoliikenneasentaja (Espoo)

Hakuaika 15.01.2018 - 29.01.2018.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenneasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa laiteasennukset (reitittimet, kytkimet, WLAN-tukiasemat), mastotyöt sekä linkkiasennukset. Toimit myös perustason tietoliikenneasennustehtävissä.

Työssä menestyminen edellyttää ensisijaisesti hyviä tiimityötaitoja sekä soveltuvaa alan koulutusta. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Hakijoilta toivomme:
- soveltuvaa alan koulutusta
- aiempaa työkokemusta laiteasennuksista sekä mastotyöskentelystä
- b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja tarkkuutta
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa ja dynaamisessa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealana ammattilaisena sekä ammattitaitoisen ja mukava työyhteisön.

Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen varastotyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 15.01.2018 - 26.01.2018.

Refair Oy on vuonna 1993 perustettu yhtiö, jonka kehitys kylmä- ja ilmastointitekniikan maahantuojana ja tukkuliikkeenä on ollut erittäin voimakasta. Perheyhtiöstä on kehittynyt vuosien kuluessa kansainvälisesti tunnettu laatutoimittaja, jonka osaaminen on korkeatasoista niin teknisesti kuin kaupallisestikin.

Refair Oy etsii kauttamme innostuneen asenteen omaavaa osa-aikaista varastotyöntekijää Helsinkiin Pitäjänmäelle. Työsuhde aloitetaan aluksi henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Työtä on alkuun tarjolla vähintään kahtena (2) päivänä viikossa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta henkilöltä toivotaan joustavuutta työajan suhteen tarpeen vaatiessa.

Työtehtäväsi on monipuolinen pitäen sisällään kaikki varaston työt mm. saapuvan tavaran vastaanotto, kuorman läpikäynti ja purkaminen, hyllytys, keräily, lähtevän tavaran pakkaus sekä lastaus. Arvostamme täsmällistä ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä reipasta asiakaspalveluasennetta.

Edellytämme hakijoilta:
- aiempaa kokemusta varasto- tai lähettämötyöstä
- trukin käsittelytaitoa tai trukkikorttia (työntömasto- ja lavansiirtotrukki)
- hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
- hyvää fyysistä kuntoa
- täsmällistä ja tarkkaa työotetta

Tarjoamme:
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen reilussa ja luotettavassa yrityksessä
- monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan
- siistit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
- kattavan perehdytyksen tehtävään
- säännölliset työajat

Työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle työntekijälle, jolla on mahdollisuus tehdä osa-aikaista työtä esim. opintojensa ohessa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja syy miksi haet juuri osa-aikaista työtä. Lisätiedot Lauri Liewendahl, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Huoltoteknikko (Espoo)

Hakuaika 12.01.2018 - 26.01.2018.

Connect Services Oy on espoolainen radiopuhelinten ja ammattielektroniikan myyntiin sekä huoltoon keskittynyt yritys. Yrityksemme on perustettu vuonna 1997. Henkilökunnallamme on jo yli 25 vuoden kokemus radiopuhelinhuollosta sekä vakiintunut asiakaskunta mm. julkisella sektorilla, puunjalostusteollisuudessa sekä rakennusalalla. Myymme ja huollamme mm. Yaesu, Vertex Standard, Icom, Motorola, TP-Radio, Kenwood, Peltor, Silenta ja Silentex, Danfoss, Waeco, Telemic ja Ubiquiti Networks valmistajien tuotteita. Yrityksemme on vakavarainen ja sillä on AAA- luottoluokitus.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Työssä vastaat pääasiassa WLAN-verkkojen, PDA-Tablet -tietokoneiden, etäohjausjärjestelmien sekä teollisuuden valvontalaitteiden asennuksista ja toimituksista. Tämän lisäksi radiopuhelimien ja ammattielektroniikan huollot kuuluvat toimenkuvaasi. Tuotteissamme on kattava valikoima puhe- ja lisälaitteita VHF-, UHF-, MOTOTRBO-, DMR- ja TETRA/VIRVE-radiopuhelimiin, joten hakijoilta toivomme myös näiden laitteiden tuntemusta.

Hakijoilta edellytämme:

–tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. elektroniikka-asentaja) 
–aikaisempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä (esim. hienomekaniikka) 
–B-ajokorttia ja omaa autoa 
–nuhteetonta taustaa 
–asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä 

Arvostamme ammattimaista ja itsenäistä työotetta sekä hyvää elektroniikka-alan tuntemusta. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Kivenlahdessa, mutta työkohteet ovat pääasiassa asiakkaidemme luona pääkaupunkiseudun alueella ja satunnaisesti myös muualla Suomessa. Työtä tehdään arkisin klo 8-16, 40 h /viikko.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille 26.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Mikael Karlsson p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Puoliperävaunuyhdistelmän kuljettaja (Vantaa)

Hakuaika 12.01.2018 - 29.01.2018.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla ja Helsingissä hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Eteläinen Suomi.

He etsivät nyt kauttamme pitkään työsuhteeseen CE-kortillista puoliperävaunuyhdistelmän kuljettajaa toimimaan niin kuljetus- kuin varastotehtävissä. Työsuhde alkaa ensin määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Perehdytyksen jälkeen olet vastuussa tavaroiden kuljettamisesta ja varastoinnista. Tehtävässä tulet ajamaan erikokoista rahtia ja myös erikoiskuljetuksia tulee työn alle säännöllisin väliajoin. Vastaat myös tarvittaessa varaston yleisestä järjestyksestä sekä käyttöösi varatun kaluston kunnosta.

Kuljettajalta vaaditaan aikaisemman kuljetusalan kokemuksen, CE-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti lasketaan ehdottomasti eduksesi.

Työtä tehdään normaalisti arkisin aikavälillä klo 6 – 18. 80h/2viikkoa. Olethan kuitenkin joustava, sillä kevään edetessä ja työmäärän lisääntyessä myös tunteja saattaa kertyä huomattavasti enemmän. Omaa autoa et itse tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työhön valittavan henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työssä nopeallakin aikataululla, kuitenkin viimeistään helmikuun aikana.

Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, uudenaikaisen kaluston sekä hyvän työyhteisön missä pääset kehittämään ammattitaitoasi logistiikan alalla.

Ota härkää sarvista ja täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit kysyä Aleksilta arkisin klo 09-15 numerosta 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Myyjä - Biketeam (Vantaa)

Hakuaika 12.01.2018 - 28.01.2018.

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämyyjää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oman harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Lisäksi aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Hakijoilta edellytämme:
- AB-ajokorttia
- Vahvaa moottoripyörien merkki-/mallituntemusta
- Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 28.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Moottoripyörämekaanikko (Vantaa)

Hakuaika 12.01.2018 - 28.01.2018.

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet terveellä ammattiylpeydellä varustettu mp-alan ammattilainen. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Hakijoilta edellytämme:
- AB-ajokorttia
- Auto- tai moottoripyörämekaanikon työkokemusta
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työtä tehdään arkisin klo 10-18 välillä.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 28.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Huoltomies (Espoo)

Hakuaika 10.01.2018 - 24.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen huoltomiestä Espooseen. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (aamuvuoro ja iltavuoro) sekä lauantaisin päivävuorossa.

Huoltomiehen työtehtäviin kuuluvat oman alueen kiinteistön huoltotyöt, laitehuollot sekä asiakaspalvelu. Tehtävässä sinua tukee tekninen ja/tai sähköalan tuntemus, kokemus kiinteistöalan työtehtävistä sekä asiakaspalveluhenkisyys. Työhön saat kuitenkin kattavan perehdytyksen, joten reipas asenne ja oma-aloitteisuus ovat tärkeimmät kriteerit työntekijää valittaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa voit kehittyä oman osaamisesi mukaan. Täytä hakemus mahdollisimman pian, koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Ohjelmistokehittäjä - Receptum Oy (Helsinki)

Hakuaika 10.01.2018 - 24.01.2018.

Receptum on suomalainen järjestelmä- ja palvelutoimittaja, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksessämme on yli 50 henkilöä palvelemassa, tukemassa ja kehittämässä ratkaisuja ja palveluja pohjoismaisten apteekkien ja terveydenhuollon tyytyväisille asiakkaille. Receptum auttaa terveydenhuoltoalan ja erikoiskaupan yrityksiä menestymään paremmin. Mahdollistamme, että työtä helpottavien tietojärjestelmien avulla yritykset ja heidän henkilökuntansa voivat keskittyä omien asiakkaiden palvelemiseen ja toiminnan kehittämiseen. Innovatiivisena ajatusjohtajana tuomme uudet tietotekniset käytännöt ensimmäisenä asiakkaidemme saataville ja parannamme yritysten tulosta. Me mahdollistamme, että alan yrittäjät voivat viettää vapaa-aikaa ilman huolta yrityksen toiminnasta.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työtehtävinäsi on pääasiassa ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua apteekkien ja terveydenhuoltoalan asiakkuudenhallinta-, kassa- ja taloushallintosovelluksiin. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmointityötä.

Työkaluvalikoimaamme kuuluvat seuraavat tekniikat: C#, .Net, MS SQL, Visual Studio, WPF, ASP.Net, joten toivomme hakijoilta näiden tekniikoiden hallintaa. Eduksi katsomme kokemuksen pilviteknologioista (Azure), mobiiliratkaisuista (Android/IOS) sekä moderneista web-tekniikoista.

Hakijoilta edellytämme:
- aiempaa kokemusta ohjelmistokehittäjän työstä (3-5 vuotta)
- C#, .Net, MS SQL sekä Visual Studio -tekniikoiden vahvaa hallintaa
- suomen ja englannin kielen taitoa
- hyviä yhteistyö-/tiimityötaitoja

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa, vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi saat mukavat työkaverit ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Tehtävässä on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan omaan työhösi.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 24.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Laatoittaja, 3 paikkaa (pk-seutu)

Hakuaika 09.01.2018 - 29.01.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia laatoittajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Yritys tekee saneeraus- ja korjausrakentamista niin yksittäisissä huoneistokohteissa kuin suurissa taloyhtiöissä joten haussa onkin laatoittajia niin remontti- kuin linjakohteisiinkin.

Etsimämme tekijät ovat ensisijaisesti jo laatoituskokemusta omaavia alan ammattilaisia, mutta voit olla myös vasta varsinaista laatoitusuraasi aloittava tulevaisuuden tekijä, kunhan omaat positiivisen ja työtäpelkäämättömän asenteen ja olet valmis oppimaan uutta.

Laatoittajana tulet työskentelemään pääasiassa kylpyhuoneissa varsinkin linjakohteissa, mutta erityisesti remonttikohteissa erilaisia välitilalaatoituksia tulee vastaan.

Työtehtävässä edellytetään:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- itsenäistä työskentelyotetta
- suomen kielen sujuva osaaminen
- oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme:
- voimassaolevaa vedeneristyssertifikaattia
- tarkkaa ja huolellista työjälkeä
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaisesti
- kokemusta kirvesmiehen tai maalarin töistä.

Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko. Työmaat sijaitsevat vaihtelevasti pääkaupunkiseudulla, kuitenkin pääasiassa Espoossa ja Vantaalla.

Tarjoamme sinulle todella hienon mahdollisuuden päästä pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa suomalaisessa rakennusalan yrityksessä, missä työntekijöitä ja työn laatua arvostetaan. Odotamme, että työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan tarvittaessa pikaisellakin aikataululla, viimeistään kuitenkin helmikuun aikana.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »