Etusivu / Avoimet työpaikat, Helsinki
 
Avoimet työpaikat, Helsinki
Kuorma-auton kuljettaja (nosturi)

Hakuaika 25.04.2018 - 09.05.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nosturiautonkuljettajaa pk-seudun alueelle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä toimit nosturiauton kuljettajana rakennustyömaiden ja rautakaupan välillä. Tehtävässä toimiessasi tulet tutuksi autojen kanssa ja osaat arvioida työvälineesi rajat sekä antaa myös oman mielipiteesi toimiessasi kohteissa ajoneuvosta ja sen tekemisestä vastaavana henkilönä.

Edellytämme hakijoilta:
- vähintään C-ajokorttia, E-kortti katsotaan eduksi
- kuljettajan ammattipätevyyttä
- aikaisempaa kokemusta nosturiauton käytöstä
- hyvää suomen kielen taitoa
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Arvostamme lisäksi:
- voimassa olevaa tieturvakorttia
- reipasta ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan
- oma-aloitteista ja ahkeraa työtapaa

Töitä tehdään arkisin noin klo 7-16 välisenä aikana.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia pikaisesti. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa soittamalla rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p.050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettaja, kesälomasijainen (Uudenmaan alue)

Hakuaika 25.04.2018 - 09.05.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme kuorma-auton kuljettajaa maansiirtoajoon kesän ajaksi. Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoossa ja ajoa on Uudenmaan alueen sisällä pääosin.

Työtehtävään valitulla henkilöllä tulee olla CE-kortti, voimassa oleva ammattipätevyys sekä sujuva suomen kielen osaaminen. Arvostamme hakijoissamme aikaisempaa työkokemusta yhdistelmäajoneuvokuljettajan työtehtävistä, joustavuutta työkeikkojen suhteen, hyvää työasennetta sekä huolellista ja varmaa otetta ajotyöhön.

Töiden on tarkoitus alkaa kesällä ja jatkua aina syksylle asti. Työtilanteen salliessa työntekijällä voi olla mahdollisuus halutessaan jatkaa yrityksessä pidempiaikaisena työntekijänä.

Töitä tehdään ma - pe välillä päivävuorossa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Jakeluautonkuljettaja (puoliperävaunu), kesälomasijaisuus (Uudenmaan alue)

Hakuaika 25.04.2018 - 09.05.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme kesäksi reipasta ja luotettavaa puoliperävaununkuljettajaa elintarvike-/kappaletavara ajoon. Työsuhde on aluksi määräaikainen asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti, mutta hyvällä työntekijällä työt voivat jatkua vielä määräaikaisuuden jälkeenkin.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työt alkavat kesäkuun puolesta välistä ja jatkuu vähintään elokuun puoleen väliin asti. Työntekijävalinnat tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Ympäristöhuoltotyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 24.04.2018 - 07.05.2018.

Hurrikaanit on ympäristöhuollon asiantuntija – perheyritys, joka tuottaa puhtaita ratkaisuita kiinteistöihin – tapahtumiin – työmaille – teollisuuteen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme mielestä alan paras palveluyritys. Nyt haemme lisävahvistusta viemärikuvaustiimiimme. Lisää tietoa yrityksestä ja palveluista löydät sivustolta www.hurrikaanit.fi.

Hurrikaanit Ympäristöhuolto etsii nyt kauttamme ympäristöhuoltotyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtävänäsi ovat monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön pesu-/puhdistustyöt. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtä tehdään aluksi yhdessä työparin kanssa, mutta myöhemmin työtä tehdään itsenäisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme ajoittaista joustavuutta työaikojen suhteen.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua keittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

LVI-eristäjä (Helsinki)

Hakuaika 23.04.2018 - 06.05.2018.

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille reipasta ja ammattitaitoista LVI-eristäjää.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvälle työntekijälle on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.Töitä tehdään arkisin ja päivittäinen työaika on 7-15.30.

Työ sisältää erilaisia eristystöitä ja työkohteet ovat mm. linjasaneeraustyömaita. Oma auto ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat työn suorittamisen kannalta välttämättömiä. Toivomme myös, että hakijoilla on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta eristystöistä ja rakennustyömaalla työskentelystä. LVI-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Yritys antaa perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään kokeneemman eristäjän työparina.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 23.04.2018 - 06.05.2018.

Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto etsii nyt kauttamme rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 23.04.2018 - 06.05.2018.

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvät yritykset palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaina ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- useamman vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Helsinki)

Hakuaika 23.04.2018 - 06.05.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin kevät- ja kesäkaudelle 2017-2018.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katostaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 23.04.2018 - 06.05.2018.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 06.05.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Kiinteistönvälittäjä, Habita Finland Oy (Etelä-Suomi)

Hakuaika 23.04.2018 - 06.05.2018.

Habita Finland Oy on Suomessa syntynyt, kansainväliseksi kasvanut kiinteistöalan toimija, joka keskittyy asuntojen, toimitilojen ja yrityskiinteistöjen välitykseen. Toimintamme alkoi Suomesta vuonna 1989. Nykyisin toimipisteitämme on yhä laajemmalla alueella Euroopassa, ja olemme jo saamassa jalansijaa muuallakin maailmassa.

Yksityinen, itsenäinen taustamme takaa, että osaamisemme on sataprosenttisesti kiinteistönvälityksessä ilman sidoksia pankkeihin tai vakuutuslaitoksiin. Korkeatasoinen, ammattiin pätevöittävä koulutusohjelmamme kuuluu myös kaikille franchise-yrittäjillemme.

Etsimme nyt asiakkaallemme Habita Finland Oy:lle ammattitaitoisia ja myyntihenkisiä kiinteistönvälittäjiä Helsingin toimipisteisiin palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa.

Odotamme sinulta:
-vankkaa alan tuntemusta
-ulospäinsuuntautuneisuutta ja motivoitunut asennetta
-halua menestyä välittäjänä
-joustavuutta työaikojen suhteen
-luotettavuutta
-hyviä ATK-taitoja (Word, Excel)
-paikallistuntemusta
-B-ajokorttia ja omaa autoa

Habita Finland Oy tarjoaa sinulle:
-selkeän toimintakonseptin
-mielenkiintoisen ja haastavan työn
-kannustavan palkkiojärjestelmän
-tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin
-nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
-kattavat koulutusohjelmat
-työterveydenhuollon
-tuen henkilökohtaisiin liikuntaharrastuksiin

Kiinnostuitko? Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille 06.05.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl p. 050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Sales Trainee (Helsinki)

Hakuaika 23.04.2018 - 06.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
- reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
- kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
- ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700€ + provisiosta (keskiansio on 2600€, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Siivooja (Helsinki)

Hakuaika 23.04.2018 - 06.05.2018.

Haemme nyt ahkeria siivoojia toimistorakennusten loppusiivoukseen pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävänäsi on toimistotilan loppusiivous. Odotamme sinulta, että omaat kokemusta siivouksesta ja pidät reippaasta työtahdista. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Lisäksi toivomme positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 40h/vko. Palkkaus: Kiinteistöalan TES.

Paikka täytetään sopivan henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Kattomaalari / ulkomaalari, 3 paikkaa (pk-seutu)

Hakuaika 20.04.2018 - 06.05.2018.

Asiakkaamme on nuorekas rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Kesäsesongin ajan he hoitavat useita ulkomaalauskohteita ja haemmekin heille nyt reippaita katto- ja ulkomaalareita pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin vähintään kesäsesongin ajaksi.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa isojen rakennusten suurialaisten kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Myös muita töitä, esimerkiksi ulkomaalauksia sekä mahdollisesti sisämaalauksiakin on tarjolla työntekijän ja aikaisemman kokemuksen mukaan. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennus-, maalaus- tai kattotöistä, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on reipas asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta. Työtä tehdään pareittain tai ryhmissä, joten myös tiimityöskentelytaidot ovat avainasemassa töitä tehdessä. Katolla suoritettavat tehtävät eivät sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työ sopii erinomaisesti erityisesti rakennusalasta pitkäaikaisesti kiinnostuneille. Työntekijöillä toivomme olevan jo voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuuden laskemme myös hakijan eduksi, sillä työmaat sijaitsevat laajasti pääkaupunkiseudun alueella.

Toivomme työntekijöilltä mahdollisuutta sitoutua koko kesäsesongin ajaksi ainakin elokuun loppuun saakka. Töitä voi olla tarjolla sesongin jälkeenkin riippuen säästä ja työtilanteesta. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 07-15.30, 40h/viikko, mutta työaika saattaa vaihdella hieman sään ja olosuhteiden mukaan.

Tarjoamme sinulle hyvän ja vakaan työpaikan vähintään kesän ajaksi, sekä mahdollisuuden päästä kehittymään rakennusalan ja maalausalan ammattilaisena. Töitä tehdään hyvässä porukassa, positiivisella asenteella ja aikaansaavalla otteella.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä totta kai itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin viimeistään viikolla 19. Lisätiedot: Aleksi Seppälä, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Porrassiivooja (Espoo)

Hakuaika 20.04.2018 - 02.05.2018.

Asiakkaamme on suomalainen kiinteistöhuoltoalalla pitkään toiminut yritys. He etsivät kauttamme nyt aikaisempaa kokemusta omaavaa porras-/kiinteistösiivoojaa vähintään kesän lomien ajaksi. Kohteet sijaitsevat Espoossa.

Tehtävässä tulet toimimaan niin itsenäisesti kuin ryhmissäkin hoitaessasi ja siistiessäsi pääasiassa kerrostalokiinteistöjen rappukäytäviä, yleisiä tiloja sekä tilanteen mukaan kiinteistöjen muita tiloja. Pääset tekemään töitä hyvässä porukassa ja hyvillä työvälineillä. Perehdytyksen aikana pääset tutustumaan yrityksessä käytettäviin työtapoihin sekä kohteisiin, joita tulet kiertämään kesän aikana.

Työpäivä aloitetaan useimmiten suoraan kohteessa ja päivä alkaa kohteista riippuen klo 07-08 ja loppuu n. klo 15-16. Töitä on tarjolla 30-37,5h/viikko. Työ saattaa sisältää myös asiakaspalvelutilanteiden hoitoa joten odotamme työntekijöiltä vähintään hyvää suomen kielen taitoa ja positiivista asennetta. Aluesiivoojaana tulet myös liikkumaan paljon joten tehtävän onnistunut suorittaminen vaatii tekijältään myös kohtalaista kuntoa.

Etsimällämme työntekijällä on jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja työhön tarttuva, omatoiminen asenne, luotettavuus sekä halu tehdä oma työnsä kunnolla. Oman auton käyttömahdollisuuden sekä Espoon alueen tuntemuksen laskemme hakijan eduksi.

Työ sopii erinomaisesti kiinteistöalasta kiinnostuneelle työntekijälle tai vaikkapa kesälomansa ajaksi töitä hakevalle opiskelijalle jolla voisi olla mahdollista jatkaa työssä kesälomakauden jälkeenkin.

Työhön valittavan henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä omien mahdollisuuksien mukaan toukokuun puolen välin jälkeen. Töitä on varmuudella elokuun loppuun sekä mahdollisesti syyskuun puoleen väliin asti. Kesän jälkeen ja työtilanteen niin salliessa voi tehtävässä olla myös mahdollisuus jatkoon ja pitkäaikaisempaan työllistymiseen.

Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka on sovittavissa työntekijän kokemustason mukaan tilannekohtaisesti.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja hieman itsestäsi sekä miksi olet kiinnostunut kyseisestä työpaikasta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana hakemusten perusteella joten älä ihmettele jos otamme yhteyttä jo ennen hakuajan päättymistä. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä 2.5.

Lisätietoja työtehtävästä saat tarvittaessa Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä maanantaisin klo 13-15 ja keskiviikkoisin klo 14-16. puh. 050 411 0263

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelutyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 20.04.2018 - 30.04.2018.

Oletko sinä etsimämme reipas ja ulospäin suuntautunut asiakaspalvelutyöntekijä? Nyt on erinomainen mahdollisuus hyvään työpaikkaan loistavassa porukassa!

Pakettiautojen vuokrauspalveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme uusia asiakaspalvelutyöntekijöitä osaksi energistä ja nuorekasta tiimiään.

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa jokainen työvuoro alkaa ja päättyy. Työ sisältää asiakaspalvelun lisäksi myös pakettiautolla ajoa. Työsuhde on aluksi määräaikainen (12 kk), jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti (2-5 vuoroa/viikko), joten työ sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme Sinulta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
- B-ajokorttia (minimi 2 vuotta)
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme pitkäaikaisen ja joustavan työn hyvämaineisessa yrityksessä, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä. Työssä viihtyvyyttäsi lisää positiivinen ja tiivis työporukka, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 15-16.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneen perämies (Helsinki)

Hakuaika 18.04.2018 - 06.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneen perämiestä Helsingin Haagassa sijaitsevalle työmaalle. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä toukokuussa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää syyskuun alkuun asti. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/vko. Yritys on kotimainen kivituotteiden asennukseen, valmistukseen, maansiirtoon ja maanrakennukseen keskittynyt yritys.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset perämiehen tehtävät, kuten maanrakennus-,keräily- ja lapiotyöt.
Etsimämme henkilö on motivoitunut, työhön sitoutunut ja hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä työ on melko raskasta. Lisäksi työturvakortin on oltava voimassa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta maanrakennus työtehtävistä.

Työt alkavat toukokuussa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kirjanpitäjä / Junior Controller (Helsinki)

Hakuaika 18.04.2018 - 02.05.2018.

Tilitoimisto Edustustili Oy on 1992 perustettu taloushallintoliiton auktorisoima nykyaikainen ja joustava tilitoimisto. Käytössämme olevan sähköisen sovellusperheen avulla tarjoamme tehokkaita taloushallinnon ratkaisuja yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Toimintamme kulmakiviä ovat luottamus ja ammattitaito — eikä mikään ole tärkeämpää kuin aito kiinnostus. Tule mukaan toteuttamaan palvelulupaustamme yrittäjän levollisista yöunista! Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa http://edustustili.fi/

Tule kasvamaan kanssamme tulevaisuuden taloushallinnon asiantuntijaksi!

Etsimme Helsingin Pukinmäessä sijaitsevaan tilitoimistoomme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kirjanpitäjänä pääset työskentelemään vankan kokemuksen omaavassa palvelutiimissämme, jossa sinulla on mahdollista kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Kattavan perehdytyksen jälkeen toimit omien nimettyjen asiakkaittesi vastuukirjanpitäjänä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja sähköiset taloushallinnon järjestelmät. Yrityksemme viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pukinmäessä.

Työkokemuksesi ja ammattiosaamisesi kartuttua, sinulla on mahdollisuus edetä vastuullisempaan rooliin yrityksessämme (esim. Controller).

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi/tradenomi/KTM) sekä aikaisempaa kokemusta tilitoimistotyöskentelystä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielitaito katsotaan eduksesi. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 2.5.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Esa Riikonen, puh. 050 411 0372. Ei suoria yhteydenottoja Tilitoimisto Edustustiliin.

Työnhakulomake »

Ikkunamaalari (Helsinki)

Hakuaika 18.04.2018 - 29.04.2018.

Rakennusalan asiakkaamme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ikkunamaalaria Helsingissä sijaitseville julkisivutyömaille. Työtehtävänäsi on ikkunapokien, -peltien ja kaiteiden putsaus- ja maalaustyöt työparin kanssa. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä sekä kykyä toimia myös itsenäisesti työnjohtajan ohjeiden mukaisesti. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7-15:30. Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat heti toukokuun alussa sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijoilta edellytämme myös:
- Oma-aloitteista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0371. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Ikkunanpesijä (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 18.04.2018 - 06.05.2018.

Siivousalan asiakkaamme etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja ripeitä ikkunanpesijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin. Työtehtävänäsi ovat taloyhtiöiden ikkunanpesu, kiinteistöyhtiöiden ja toimitalojen ikkunanpesu sekä julkisivupesu. Ikkunoita pestään myös korkeissa paikoissa henkilöstönostimen kanssa, joten korkeanpaikankammoa ei voi olla.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä sekä kykyä toimia myös itsenäisesti työnjohtajan ohjeiden mukaisesti. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7-15:30. Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat heti toukokuun alussa sopivien henkilöiden löydyttyä.
Edellytämme sinulta ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluasennetta sekä ripeää työotetta ja innostunutta asennetta työhön. Aiempi kokemus koneellisesta ikkunanpesusta katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0371. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja linjasaneerauskohteeseen (Helsinki)

Hakuaika 16.04.2018 - 30.04.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa linjasaneeraustyömaalle Helsingin keskustaan. Tarjoamme pitkäaikaisen/vakituisen työsuhteen kotimaisessa ja arvostetussa yrityksessä. Työtä tehdään ma-pe välillä 7-15:30.

Työntekijältä edellytämme aikaisempaa työkokemusta linjasaneerauskohteista. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä tiimissä.

Lisäksi edellytämme hakijoilta:
- vähintään vuoden verran aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- kuvienlukutaitoa
- suomen kielen osaamista
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat huhtikuun puolen välin jälkeen sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Full Stack Web Developer (Helsinki)

Hakuaika 13.04.2018 - 29.04.2018.

Deltagon on suomalainen kyberturvallisuusyritys, joka kehittää sähköisen viestinnän ja asioinnin tietoturvaratkaisuja monipuolisesti eri toimialoille finanssialasta julkishallintoon - ja kaikkea siltä väliltä. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Tukholmassa. Deltagon Group Oy on osa Erillisverkot -konsernia.

Oletko valmis liittymään mukaan rakentamaan nykypäivän vaatimukset täyttäviä tietoturvaratkaisuja? Turvaluokiteltu materiaali, yrityssalaisuudet, arkaluontoiset asiat ja henkilötiedot. Deltagon tarjoaa ratkaisuja, joilla mm. edellä mainittujen käsittely on turvallista ja mahdollisimman helppoa.

Miksi meille?

Kehitystiimimme ketteryys ja ajan hengessä pysyminen ovat salaisuus tuotteidemme laadun taustalla. Meille henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen ei ole rasite, vaan pikemminkin voimavara, jonka varassa Deltagonin vankka imago lepää. Me uskomme avoimuuteen ja ammattitaitoon. Emme myöskään pelkää kohdata haasteita, päinvastoin - me nautimme niistä.

Tällä hetkellä työskentelemme Helsingin Lauttasaaressa. Meillä on moderni työilmapiiri , jossa työkaveria autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Kehittäjille annamme vapauden valita kellonajan, jolloin kehittäminen tuntuu luontevimmalta. Pyrimme siihen, että puitteet vaativan kehitystyön tekemiselle ovat kunnossa ja töitä tehdään hyvässä hengessä.

Osaaminen:

Etsimme nyt joukkoomme innokasta Linux-mielistä Full Stack web-kehittäjää. Aiempi työkokemus web-kehityksestä on suotavaa. Voimme tarjota työtehtäviä junior tai senior tason tekijälle. Työtehtäväsi mukautuvat sen perusteella, mikä on oma tavoitteesi ja osaamisesi. Ennen kaikkea katsomme eduksi aiemman kokemuksen web-kehityksestä. Lisäksi mikäli Perl, Python, Ruby tai vaikka PHP on tuttu sinulle ja liityt mielelläsi Vim vs. Emacs keskusteluun - olet kuin tehty meille. OWASP Top 10:n tuntemusta emme myöskään katso pahalla.

Tunnistitko itsesi?

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille 29.4.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit tiedustella Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Ei suoria yhteydenottoja Deltagonille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Työnhakulomake »

Tietoliikenneasentaja/kuituhitsaaja (Espoo)

Hakuaika 13.04.2018 - 26.04.2018.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenneasentajaa/kuituhitsaajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa valokuitu- ja kupariverkon rakennus- ja viankorjaustyöt, kuituhitsaus sekä laiteasennukset. Tehtävä tulee muokkautumaan valittavan henkilön osaamisprofiilin mukaan enemmän joko rakentamisen tai viankorjauksen puolelle.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä (ml. kuituhitsauksesta), asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä tiimityötaitoja. Odotamme hakijoilta joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä ammattiylpeyttä työtä kohtaan. Tuntemus eri laitetekniikoista, kupari- ja kuituverkoista sekä siirtoverkoista luetaan eduksi. Tehtävä edellyttää matkustus- ja varallaolovalmiutta sekä b-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa ja dynaamisessa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealan ammattilaisena sekä osaavan ja mukavan työyhteisön. Annamme jokaiselle uudelle työntekijälle kattavan perehdytyksen yritykseen ja työtehtäviin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies (pk-seutu)

Hakuaika 13.04.2018 - 29.04.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kehittymiskykyistä kirvesmiestä pk-seudulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia avustavia sekä itsenäisiä kirvesmiehen tehtäviä oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on jo vähintään hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen. Haluat päästä kehittymään rakennusalan ammattilaiseksi ja pääsetkin aluksi toimimaan kokeneemman timpurin opissa. Perehdytyksen jälkeen toimit itsenäisesti remontti- ja saneerauskohteissa oman taitotasosi mukaan.

Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Tulet ainakin aluksi tarvitsemaan työssä omaa autoa, joten vähintään B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on pakollista tämän tehtävän suorittamiseen.

Eduksesi luemme:
- monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
- kokemus myös muilta soveltuvilta aloilta
- hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan

Asiakasyrityksemme on suomalainen, vakaasti kasvava korjausrakentamisen asiantuntijayritys jolla on työmaita laajasti pk-seudun alueella. Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin ja tässä tehtävässä pääset osaksi pienremontteihin painottuvaa työporukkaa. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kirvesmies remonttikohteisiin (pk-seutu)

Hakuaika 13.04.2018 - 29.04.2018.

Asiakasyrityksemme on kasvava suomalainen rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset pääasiassa asuinhuoneistoissa edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä.

Töiden lisäännyttyä etsimme heille nyt jo kokemusta kartuttanutta kirvesmiestä monipuolisiin tehtäviin remonttikohteissa. Tehtävät alkavat neljän kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Edellytämme tähän tehtävään sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta monipuolisista kirvesmiehen tehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa. Toivomme kokemusta märkätiloissa suoritettavista töistä, mutta huomioimme myös muista työtehtävistä (sisätimpurin työt, maalaus, kalustus, väliseinät, panelointi) saamasi kokemuksen. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja, sillä toimit aika ajoin myös kohteissa asuvien asukkaiden kanssa.

Tarjoamme:
- Monipuoliset työtehtävät itsenäisesti suoritettavissa tehtävissä. Pääset myös aikatauluttamaan omaa tekemistäsi.
- Loistavan tilaisuuden kehittää omaa ammattitaitoa ja osaamista
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa yrityksessä

Muut ammattikortit ja kokemus remonttisaneerauksesta lasketaan eduksi. Tehtävässä toimimiseen vaaditaan omaa autoa. Työaika arkisin 7-15.30.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä sähköpostilla hakemuksesi ja CV:si Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella jo hakuajan puitteissa. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Henkilöstölahjojen myyntiedustaja (Helsinki)

Hakuaika 13.04.2018 - 26.04.2018.

Asiakasyrityksemme on mainos- ja henkilöstölahjoja yrityksille tarjoava toimija. Yritys on osa New Wave Profile -konseptia ja sen päätoimipiste on Helsingin keskustassa.

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme aktiivista ja innokasta myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä vastaat itsenäisesti mainos- ja henkilöstölahjojen myynnistä yritysasiakkaille ja työn painopiste on uusasiakashankinnassa. Työtehtäviisi kuuluu parhaan ratkaisun määrittely asiakkaan tarpeisiin sekä asiakkuuksien hoitaminen. Työtäsi ohjaa kunnianhimoiset tavoitteet sekä oma tuloshakuisuutesi. Myyntialueena on koko Suomi, mutta pääpainopiste on pk-seudulla.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on aiempaa kokemusta B2B myyntityöstä. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa alan parhaaksi tulevaisuudessa. Odotamme sinulta ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta, itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä palavaa halua tehdä myyntityötä. Et pelkää tarttua luuriin ja nautit uusien ihmisten kohtaamisesta. Tehtävä edellyttää b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle menestyksen kasvualustan. Monipuolinen ja hyvä perehdytys tehtävään ja tuotteisiin auttavat sinut alkuun työssäsi. Innostava ja kasvuhakuinen tiimi ruokkii sinua tuloksiin. Tavoitteitasi seurataan ja johto tukee työtäsi jatkuvasti. Meidän tuotteemme ovat konkreettisia, ja niitä on helppo tarjota. Palkkamallina toimii pääosin provisiopalkkaus, joten jos jaksat ahertaa, se näkyy myös palkkakuitissasi. Koeajalta tarjoamme takuupalkan 2000 €/kk.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15, rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Rakennuskonevuokraamotyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 13.04.2018 - 26.04.2018.

Rakennuskonevuokraus vuokraa rakennustyömailla tarvittavaa kalustoa yrityksille pääasiassa Suur-Helsingin alueella – nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Vahvan rakentajataustamme ansiosta tunnemme erinomaisesti kaikki rakentamiseen liittyvät asiat ja haasteet. Monipuolinen ja korkeatasoinen kalusto, asiantunteva asiakaspalvelu sekä toimitusnopeus ja -varmuus ovat rakennuskonevuokraamomme toiminnan kulmakiviä.

Helsingin Rakennuskonevuokraus etsii nyt kauttamme rakennuskonevuokraamotyöntekijää Helsingin toimipisteelle.

Päätehtäviisi kuuluvat rakennuskonevuokraamotyöt, kuten asiakaspalvelu, tilausten käsittely, laskutus ja muu fyysinen työ, kuten telineiden tai välineiden nosto. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat materiaalin digitalisointi ja markkinointitehtävät. Tehtävässä pääset kehittämään yrityksen toimintoja sekä vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Vuokraamo on auki arkipäivisin klo 7-16. Työtä on mahdollisuus tehdä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä, tilausten käsittelystä ja asiakaspalvelusta. Rakennusalan tuntemus katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta itseohjautuvaa asennetta, järjestelmällisyyttä, hyviä tiimityötaitoja sekä joustavuutta. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja b-ajokorttia sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Hallussasi on hyvät perustason IT-taidot. Tehtävässä käytössäsi on TK-vuokrat -kalustonseurantajärjestelmä, jonka aiempi käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielekkään ja vakituisen työn kotimaisessa yrityksessä. Työssä viihtyvyyttäsi lisäämässä ovat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä yritykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Laitathan hakemukseen myös tiedon palkkatoiveestasi sekä tiedon, etsitkö osa-aikaista vai kokoaikaista työtä. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kattomaalareita kesätöihin! (Helsinki)

Hakuaika 12.04.2018 - 26.04.2018.

Haemme nyt reippaita kattomaalareita pääkaupunkiseudun alueella sijaitseviin työkohteisiin kesäksi 2018.

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana ja työt jatkuvat kesän lopulle sääolosuhteiden mukaan. Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön nuorekkaassa ja toimeliaassa työyhteisössä.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa peltikattojen maalaus- ja huoltotöitä. Aiempi kokemus maalaus- tai kattotöistä on eduksi, mutta ei pakollista. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja joustava asenne työntekoa kohtaan, hyvät tiimityötaidot sekä ahkera työote. Työtä tehdään tiimeittäin ja tehtävään annetaan kattava perehdytys. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Autonasentaja, 2 paikkaa (Helsinki)

Hakuaika 12.04.2018 - 28.04.2018.

Etsimme asiakasyrityksemme autokorjaamolle kahta kokenutta autonasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Autokorjaamo on toiminut alalla jo useamman kymmenen vuoden ajan korjaten ja huolten ammattitaidolla pääasiassa henkilöautoja.

Tulet työskentelemään laadukkaiden henkilöautojen korjaus – ja huoltotyötehtävissä. Työt vaativat tekijältään osaamista mm. autosähköistyksistä ja autojen peruskorjauksista. Korjaustyöt ovat usein vaativampia, joten osaat itsenäisesti paikantaa ongelman ja tehdä tarvittavat korjaustoimenpiteet.

Hakijalta edellytämme:
- vähintään neljän vuoden kokemusta autokorjaamotyöskentelystä
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- intoa ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan

Työtä tehdään 8-16 välillä ma-pe 37,5h/vko.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennussiivooja (Helsinki)

Hakuaika 12.04.2018 - 26.04.2018.

Haemme nyt ahkeria rakennussiivoojia pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävänäsi on rakennusaikaisen siivouksen lisäksi myös loppusiivous. Aiempi kokemus rakennustyömaatyöskentelystä ja rakennussiivouksesta ovat edellytyksenä tehtävässä toimimiseen. Lisäksi toivomme hakijoilta ahkeraa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 40h/vko. Palkkaus: Rakennusalan TES.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

LVI-Asentaja korjausrakentamiseen (pk-seutu)

Hakuaika 12.04.2018 - 29.04.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen rakennusalan yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa alalla luotettavana ja aikaansaavana yhteistyökumppanina. Työmäärän kasvettu he etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa LV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksessä toimii jo entuudestaan LVI-alan ammattilaisia ja etsimämme asentaja tulee vahvistamaan yrityksen osaamista putkiasennuspuolella.

Työmaat vaihtelevat yksittäisistä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteista isompiin kohteisiin ja linjasaneerauksiin. Hakemamme asentaja tulee vastaamaan LV-asennuksista sekä -kalustuksesta ja niiden toimivuudesta. Tehtävät ja työmaat määräytyvät lopullisesti tehtävään valitun henkilön osaamisen perusteella. Odotamme asentajalta suomen kielen sujuvan osaamisen lisäksi aikaisempaa kokemusta hitsauksista ja puristusliitännöistä.

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut kokemusta alalta ja osaat toimia itsenäisesti ja ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen. Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen on LVI-koulutus ja voimassa olevat työturvallisuus- sekä tulityökortit.

Työtä tehdään normaalisti arkisin klo 07.00 – 15.30. 40h/viikko. Oman auton käyttömahdollisuus ja vähintään omat perustyökalut ovat varsinkin työsuhteen alussa tärkeät, mutta eivät välttämättä täysin pakollisia. Työsuhteen jatkuessa on mahdollista hankkia asentajalle myös yrityksen pakettiauto.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä, hyvät puitteet työnteolle ja tekemisen meininkiä. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työhön valittava henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 29.4.2018 mennessä. Voit myös laittaa vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla Aleksi Seppälälle. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Energia-asiantuntija kehitysmaatehtäviin / Energy Consultant, developing markets

Hakuaika 12.04.2018 - 26.04.2018.

Yhteistyöyrityksemme on sähkönjakelu- ja voimansiirtoverkkojen suunnitteluun ja rakentamisen valvontaan erikoistunut yritys, jonka toimisto sijaitsee Espoossa. Toiminta keskittyy kehittyvien markkinoiden sähkönjakelun parantamiseen ja projektit sijaitsevat pääosin Afrikassa ja Aasiassa.

Toivomme hakijoilta:
- soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähkövoimatekniikan insinööri/DI)
- aikaisempaa alakohtaista työkokemusta (esim. sähköverkkojen suunnittelu, sähkönjakelu, uusiutuva energia)
- englannin kielen osaamista
- matkustusvalmiutta (ulkomaat)

Lisäksi katsomme eduksi:
- ruotsin kielen osaamisen (konsernin kieli)

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten kansainvälisten projektien parissa ja halutessasi voit myös osallistua pidemmille ulkomaan komennuksille. Saat avuksesi erittäin ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin, jossa pääset kehittymään alan erityisammattilaiseksi.
Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, kuljit sitten julkisilla tai omalla autolla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Anttony Lindolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Energia-asiantuntija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Anttony Lindo, p.050 411 0416.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Our client specializes in consulting services related to energy distribution and powergrid planning, building and supervising. They focus on developing markets in energy distribution with projects mainly located in Africa and Asia. Office of operations is located in Espoo.

We look for in applicants:
- educational background (e.g Electrical engineering B.Sc./ M.Sc.)
- experience from the field (e.g powergrid planning, energy distribution, renewable energy)
- languages: English
- willingness to travel

In addition we find beneficial:
- languages: Finnish, Swedish (company language)

We offer the opportunity to work on interesting international projects and if you are willing, it is possible to do longer postings in developing countries. You will be working with a highly talented and experienced team which will offer the opportunity to develop your competencies as a specialized professional in the energy sector. Office and base of operations is located in Espoo and is easy to reach by public transportation or by car.

Work will begin when agreed upon. Apply for this postion by sending an application with CV to Anttony Lindo, firstname.lastname@click-hp.fi, titled "Powergrid/Energy Consultant". Describe your background (school and work) as well and as specifically as possible. Additional inquires Monday-Friday, 8-16, Recruitment Consultant Anttony Lindo, 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Myynnin tuki asiakaspalvelutiimiin (Espoo)

Hakuaika 12.04.2018 - 26.04.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme Espooseen graafisen alan tuntevaa myynnin tukihenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä ja päätehtävänäsi on tilausten vastaanotto ja käsittely sekä puhelimen että sähköpostin välityksellä. Myytävät tuotteet koostuvat pääsääntöisesti graafisen alan materiaaleista, tarvikkeista ja laitteista ja yrityksen asiakaskunta on pääasiassa vakiintunutta. Asiakaspalvelutiimi työskentelee yhdessä toisiaan tuuraten ja tehtävä pitää ajoittain sisällään myös ostajan tuurausta. Yrityksessä on käytössä liukuva työaika ja töitä tehdään arkisin.

Työssä menestyäksesi sinulta tulee löytyä tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen ala) ja olet jo työskennellyt vastaavanlaisissa tehtävissä. Käytät työssäsi sujuvasti suomea ja englantia. Lisäksi arvostamme erityisesti ranskan kielen taitoa. Tuntemus graafiselta alalta katsotaan myös eduksesi. Toivomme sinulta itseohjautuvaa ja reipasta työotetta, halua palvella asiakkaita, joustavuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä myyntihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle miellyttävän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset osaksi hyvämaineista ja alalla pitkään toiminutta graafisen alan palveluyritystä.

Oletko etsimämme sitoutunut ja hyvän asenteen omaava myynnin tuki? Hae paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.4.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Voit kysyä lisätietoja tehtävään liittyen arkisin klo 9-16 rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä, p. 050 411 0390.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettaja, keräyspalvelut (pk-seutu)

Hakuaika 09.04.2018 - 29.04.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva laaja-alaisia keräys- ja kierrätyspalveluita tarjoava asiakkaamme etsii riveihinsä uutta kuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä kuljettaja toimii kattavan perehdytyksen jälkeen pääasiassa itsenäisesti kiertäen hänelle määrätyn reitin mukaisesti keräten ja tyhjentäen astiat asiakaskohteista. Kohteita tulee vastaan laidasta laitaan ja tämän takia tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään turvallisuusselvitys.

Tehtävän kannalta ehdottomana edellytyksenä ovat voimassaolevat C-ajokortti, ammattipätevyys sekä digipiirturikortti. Tehtävässä saattaa vastaan tulla myös lyhyehköjä asiakaspalvelutilanteita ja kuljettajan tulee pystyä toimia näissä tilanteissa suomen kielellä sujuvasti.

Kokemusta tärkeämpänä pidämme tässä tehtävässä toimimisen kannalta erityisesti positiivista asennetta, reipasta työotetta ja valmiutta toimia itsenäisesti perehdytyksen jälkeen. Saat tukea ja vastauksia kysymyksiisi tarvittaessa työtovereiltasi.

Töitä tehdään arkisin klo 07.30 - 16.00, 80h/2viikkoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai voit lähettää työhakemuksesi ansioluettelon kera Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Aleksi Seppälä, 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Kirvesmies / Rakennustyöntekijä (Espoo)

Hakuaika 09.04.2018 - 29.04.2018.

Etsimme nyt rakennusalan asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Espoossa sijaitsevalle työmaalle. Työt sisältävät monipuolisia itsenäisesti suoritettavia sekä avustavia tehtäviä elementtiasennuksiin ja valutöihin liittyen. Työmaan edetessä myös työtehtävät luonnollisesti kehittyvät.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta suurilta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Kokemus elementtiasennuksista (teräs- ja/tai betoni) tai kerrostalon muotti- ja runkorakennetöistä katsotaan selkeäksi eduksi.

Tehtävässä tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, hyvä fyysinen kunto sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Etsimällämme henkilöllä on ideaalitapauksessa jo kokemusta isoilla työmailla työskentelystä, mutta otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joten kannattaa rohkeasti laittaa hakemusta tulemaan. Työmaalla toimiessasi sinulla tulee olla voimasaoleva työturvallisuuskortti sekä tulet toimeen suomen kielellä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Aleksi Seppälälle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 9-16 Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Helsinki)

Hakuaika 07.02.2018 - 29.04.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, kuljetusalalle, varastotöihin, asiakaspalveluun ja siivoustöihin. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus jo tänään!

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 24.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »