Etusivu / Avoimet työpaikat, Helsinki
 
Avoimien ovien päivä 12.10.2017
Lue lisää!

Avoimet työpaikat, Helsinki
Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (Helsinki)

Hakuaika 22.09.2017 - 06.10.2017.

Etsimme logistiikka-alan asiakkaallemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa.

Asiakasyritys tekee merikontti- ja irtoperäajoa. Työt alkavat ja päättyvät Helsingin Vuosaaren satamaan. Ajoalueena on koko Suomi. Työvuorot ovat kello 4:30-22 välillä. Joskus työssä on myös yöpymisiä.

Edellytämme hakijoilta:
-E-ajokorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä
-aiempaa työkokemusta vastaavanlaisesta ajosta
-reipasta työotetta, aktiivisuutta ja huolellisuutta

Eduksi katsomme:
-ADR -ajoluvat

Tarjoamme:
-vakituisen työsuhteen
-mukavan kuljettajan työn luotettavassa ja hyvämaineisessa yrityksessä

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 – 16:00 rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Sales Trainee (Helsinki)

Hakuaika 22.09.2017 - 13.10.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
- reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
- kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
- ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700€ + provisiosta (keskiansio on 2600€, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Toimistoassistentti, 2 paikkaa (Espoo)

Hakuaika 22.09.2017 - 29.09.2017.

Haemme nyt nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme kahta toimistoassistenttia kolmen kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyritys sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä. Työ on kokopäivätyötä ja töitä tehdään liukuvasti arkisin 7-18 välillä. Määräaikaisuuden päätyttyä yrityksessä voi tarjoutua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toimistoassistentin työtehtäviin kuuluu mm. ostotilausten käsittely, tilaustietojen ja laskutustietojen päivittäminen järjestelmään sekä erilaiset myynnin tukitehtävät. Työ sopii hyvin esimerkiksi koulusta valmistuvalle tai juuri valmistuneelle henkilölle, jolla on taloushallinnon perusteet hallussa. Taloushallinnon valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. merkonomi tai tradenomi)
- englannin kielen kirjallista taitoa
- perustason it-taitoja

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa täyttää hakemus pikaisesti. Haastattelut aloitamme jo viikolla 39 ja työt alkavat viikolla 40. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252. Yhteydenotot arkisin kello 9-16 välillä.

Työnhakulomake »

Muuttoauton kuljettaja / Kuorma-auton kuljettaja (Vantaa)

Hakuaika 19.09.2017 - 25.09.2017.

Etsimme asiakkaallemme, suomalaiselle kuljetusalan yritykselle nyt kuljettajaa erilaisiin muutto- ja tavarantoimituksellisiin kuljetustehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu muuttokuormien kuljetuksen lisäksi niiden käsittelyyn liittyvä lastaus sekä purku. Pääset vastaamaan myös varastosta sekä toimimaan monipuolisissa tavarantoimitustehtävissä erikoiskappaletavaran kuljetuksissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan:
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tai muista logistiikan alan työtehtävistä
- Kuljettajan ammattipätevyys kuorma-autolla ajoon (alle 7,5tn)
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Työhön tarttuvaa otetta sekä yhteistyökykyä, sillä tulet toimimaan työparin kanssa
- Asiakaspalveluhenkeä, sillä tulet toimimaan myös asiakkaiden kanssa
- Sujuvaa suomen kielen, sekä hyvää englannin kielen taitoa.


Hakijalle eduksi, ei kuitenkaan pakollista:
- Voimassaoleva työturvallisuuskortti
- Positiivinen asenne ja motivaatio päästä kehittymään kuljetusalan monipuolisissa tehtävissä

Työtä tehdään arkisin klo 8.00 - 16.00. Lähtö ja paluu Vantaalla nelostien läheisyydessä. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä tekemään monipuolista ja kuntoa yllä pitävää työtä hyvässä tiimissä uudenaikaisella kalustolla. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työssään lokakuun alusta lähtien.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemus viipymättä alla olevan linkin kautta tai sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä työkokemuksestasi ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä saat Aleksilta puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Rengasasentaja (Helsinki)

Hakuaika 19.09.2017 - 06.10.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta rengasasentajaa syksyn rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan loka-/marraskuussa ja kestävät n. 3-6 viikkoa.

Arvostamme kokemusta rengasasentajan töistä ja/tai autoalan koulutusta sekä kokemusta rengaskoneen käytöstä. Eniten arvostamme kuitenkin ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p. 050 411 0371, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

LVI-suunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 19.09.2017 - 06.10.2017.

Helsingissä toimiva insinööritoimisto etsii kauttamme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-suunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on toiminut alalla jo kymmeniä vuosia ja sen asiakaskunta on vakiintunutta. Yritys on keskittynyt asunto-, toimisto-, kauppakeskus ja tehdasrakentamisen LVI- tekniikkaan liittyviin suunnittelu- ja konsultointipalveluihin sekä energiamittauksiin.

Arvostamme:
- LVI-alan koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
- vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- rakennusmääräysten tuntemusta
- MagiCAD- ja AutoCad-ohjelmien sekä MS Office osaamista
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa, sujuva ruotsi katsotaan suureksi eduksi
- ajokortti on ehdoton

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- tiiviin työyhteisön tuen
- liukuvan työajan

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "LVI-suunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371.

Työnhakulomake »

Hitsaustaitoinen mekaniikka-asentaja (Espoo)

Hakuaika 19.09.2017 - 03.10.2017.

Haemme nyt asiakasyritykseemme hitsaustaitoista mekaniikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut nosto- ja siirtolaitteiden valmistukseen.

Työnkuvaasi kuuluu mekaanisten laitteiden ja koneiden hitsaus- ja kokoonpanotehtävät.

Tehtävässä toimiminen edellyttää alaan soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa työkokemusta eri hitsaustekniikoista. Eduksi katsomme työkokemuksen kokoonpanotyöstä ja koneenrakennuksesta. Toivomme lisäksi, että sinulla on reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoa kohtaan.

Työtä tehdään Espoon toimipisteellä arkisin klo 7-16 yhdessä asennustiimin kanssa, joten omaathan myös hyvät vuorovaikutustaidot suomen kielellä. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tehtävään valitun henkilön on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Sähkö- / automaatioasentaja (Helsinki)

Hakuaika 19.09.2017 - 03.10.2017.

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme reippaita ja motivoituneita sähkö-/automaatioasentajia osaksi energistä tiimiään. Yritys on yksi alansa johtavista automaatio- ja sähköalan yrityksistä ja tarjolla oleva työsuhde on vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Edellytämme hakijoilta:
- sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- nopeaa oppimiskykyä ja motivaatiota alaa kohtaan

Lisäksi katsomme eduksi:
- B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden

Tarjoamme hakijoille:
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- monipuolisen tehtäväkentän ja vakituisen työsuhteen
- kilpailukykyisen palkan

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergille 3.10.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi ”Sähkö-/automaatioasentaja”. Kysy rohkeasti lisätietoja Laura Willbergiltä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0370.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 18.09.2017 - 06.10.2017.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Työssä aloitetaan aluksi neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 6.10.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 18.09.2017 - 06.10.2017.

HP Insinöörit Oy (ent. Insinööritoimisto Pentinmikko Oy) on vuonna 1990 perustettu Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto, joka etsii nyt kauttamme uutta rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Kirvesmies remonttikohteisiin (pk-seutu)

Hakuaika 18.09.2017 - 02.10.2017.

Asiakasyrityksemme on kasvava suomalainen rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset pääasiassa asuinhuoneistoissa edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä.

Töiden lisäännyttyä etsimme heille nyt jo kokemusta kartuttanutta kirvesmiestä monipuolisiin tehtäviin remonttikohteissa. Tehtävät alkavat neljän kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Edellytämme tähän tehtävään sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta monipuolisista kirvesmiehen tehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa. Toivomme kokemusta märkätiloissa suoritettavista töistä, mutta huomioimme myös muista työtehtävistä (sisätimpurin työt, maalaus, kalustus, väliseinät, panelointi) saamasi kokemuksen. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja, sillä toimit aika ajoin myös kohteissa asuvien asukkaiden kanssa.

Tarjoamme:
- Monipuoliset työtehtävät itsenäisesti suoritettavissa tehtävissä. Pääset myös aikatauluttamaan omaa tekemistäsi.
- Loistavan tilaisuuden kehittää omaa ammattitaitoa ja osaamista
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa yrityksessä

Muut ammattikortit ja kokemus remonttisaneerauksesta lasketaan eduksi. Tehtävässä toimimiseen vaaditaan omaa autoa. Työaika arkisin 7-15.30.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä sähköpostilla hakemuksesi ja CV:si Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella jo hakuajan puitteissa. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Tietoliikenne- / mobiiliverkkoasentaja (Espoo)

Hakuaika 18.09.2017 - 29.09.2017.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenne-/mobiiliverkkoasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa tukiasema-asennukset, mastotyöt sekä linkkiasennukset. Toimit myös perustason tietoliikenneasennustehtävissä.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä tiimityötaitoja sekä soveltuvaa alan koulutusta. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Hakijoilta edellytämme:
- soveltuvaa alan koulutusta
- aiempaa työkokemusta tukiasema-asennuksista sekä mastotyöskentelystä
- b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja tarkkuutta
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä
- mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealan ammattilaisena
- ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön

Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Automaalari (Espoo)

Hakuaika 18.09.2017 - 29.09.2017.

Etsimme asiakkaallemme automaalaria vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
-Automaalarin tutkintoa
-Aiempaa työkokemusta automaalarin tehtävistä
-B-ajokorttia
-Reipasta asennetta ja huolellista työotetta

Tarjoamme:
-Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
-Tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja (Kerava)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kuorma-autonkuljettajaa pääasiassa puutavarankuljetuksiin. Kuljetustyön lisäksi tehtäviin kuuluu tarvittaessa mm. avustavia varastotöitä sekä asiakaspalvelua myymälässä. Yrityksen toimipiste sijaitsee Keravalla ja tavaraa kuljetetaan etupäässä pääkaupunkiseudulle. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä
- digipiirturikorttia
- reipasta asennetta, huolellisuutta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja

Lisäksi katsomme eduksi:
- kappaletavaranosturin käyttökokemuksen
- trukilla-ajotaidon

Tarjoamme:
- monipuolisen tehtävänkuvan hyvämaineisessa perheyrityksessä
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- säännöllisen työajan arkisin klo 7-17 välillä

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p.050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Jälkikäsittelijä, 2 paikkaa (Hyvinkää)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Fenix Sign Oy on hyvinkääläinen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 45 henkeä ja liikevaihtomme on n. 8 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi

Fenix Sign Oy etsii nyt kauttamme kahta jälkikäsittelijää Hyvinkään toimipisteelle.

Työtehtäviin kuuluvat mm. tuotteiden jälkikäsittely manuaalisesti sekä koneellisesti, tulosteiden kehystäminen puu ja alumiinikehyksiin, reunojen ompelukset sekä muu tuotteiden jälkikäsittely. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, hyvää kädentaitoa sekä reipasta työotetta. Työpaikan sijainti huomioon ottaen oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijalle eduksi.

Työ on määräaikainen kestäen noin 2,5 kuukautta lokakuusta joulukuuhun. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 8-16 sekä 13-20.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anette Tervakangas puh. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ma-pe klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki - keskusta)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Etsimme nyt itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä sähköasentajia Helsingin keskustan tuntumassa sijaitsevalle uudisrakennus- sekä saneeraustyömaalle. Työt alkavat heti sopivien asentajien löydyttyä. Työtä tehdään arkisin, 40h/viikko.

Työnkuvaasi kuuluu mm. saattolämmitysasennukset, kaapelihyllyasennukset, sähkökaapelointi ja –kytkennät sekä keskus- ja valaisinasennukset.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- sähkökuvien luku- ja toteutustaitoa
- voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Mobiiliverkkoasentaja (Vantaa)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Haemme nyt toimeksiantajayritykseemme mobiiliverkkoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen. Työtä tehdään arkisin 40h/viikko.

Toimeksiantajamme on erikoistunut mobiiliverkon tukiasemalaitteiden asennustyöhön pääkaupunkiseudun alueella. Työtehtävät ovat tukiasemalaitteiden asennus, sähköistys ja konfigurointi vaihtuvissa työkohteissa pääkaupunkiseudun alueella.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja oppimishalukkuutta uusiin järjestelmiin sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Hakijoilta edellytämme:
- sähköistysalan koulutusta
- aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
- ammattitaitoisen ja mukavan nuorekkaan työyhteisön

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Kärkimiestason sähköasentaja (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Asiakasyrityksemme hakee nyt kärkimiestaitoisia sähköasentajia vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Tämän hetkiset työmaakohteet ovat linjasaneeraus- sekä uudisasuinkerrostalokohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työtehtäviisi kuuluu asentajien töiden organisointi, ohjeistus ja valvonta sekä työmaan luovutuksiin ja vastaanottoihin liittyvät toimenpiteet, kuten tarkastukset ja mittaukset. Työmaa- ja urakoitsijakokouksiin osallistuminen on myös olennainen osa työnkuvaasi.

Edellytämme hakijoilta sähköistysalan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta sähköasennuksista. Etsimällämme henkilöllä vastuullinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa sekä hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mukavan ja joustavan työyhteisön
- mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Rengasasentaja 2-3 paikkaa (Helsinki)

Hakuaika 14.09.2017 - 29.09.2017.

T:mi Euroreifen Rami Lehtinen on rengasalan ammattilainen, joka on toiminut jo keväästä 1994. Meiltä saat asiantuntevasti kaikki rengastyöt: renkaiden ja vanteiden vaihdot, rengaskorjaukset, uusien ja vanhojen renkaiden asennukset. Meiltä löydät uudet renkaat ja vanteet markkinoiden johtavilta valmistajilta.

T:mi Euroreifen Rami Lehtinen etsii nyt kauttamme kahta reipasta rengasasentajaa syksyn rengassesonkiin Helsingin Roihuvuoren toimipisteelle. Työt alkavat säiden mukaan loka-/marraskuussa ja kestävät n. 3-6 viikkoa.

Arvostamme kokemusta rengasasentajan töistä ja/tai autoalan koulutusta sekä kokemusta rengaskoneen käytöstä. Eniten arvostamme kuitenkin ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, p. 050 411 0271, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kuljettajan apumies (osa-aikainen) (Vantaa)

Hakuaika 14.09.2017 - 25.09.2017.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Uusimaa.

He etsivät nyt kauttamme vähintään 6kk:n määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen osa-aikaista apumiestä kuljetustehtäviin.

Työssä tulet toimimaan varsinaisen kuorma-auton kuljettajan avustajana ja työparina tavarakuljetuksissa sekä varastolla toimittaessa myös varaston ylläpidossa. Työssä toimimiseen vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Arvostamme erityisesti oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta. C-ajokortti ja voimassaolevat turvallisuuskortit ovat ehdottomasti hakijalle eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Töitä on luvassa n. kolme päivää viikossa tarpeen mukaan.

Työtä tehdään arkipäivinä aikavälillä klo 8 – 16 Vantaalla nelostien läheisyydessä. Omaa autoa et tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan, mielellään viimeistään lokakuun alussa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kutsumme haastatteluun jo hakuajan puitteissa, joten kannattaa hakea nopeasti! Lisätietoja voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä arkisin klo 09-16 numerosta 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettaja / Varastovastaava (Vantaa)

Hakuaika 14.09.2017 - 25.09.2017.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Uusimaa.

He etsivät nyt kauttamme vähintään 6kk:n työsuhteeseen C-kortillista kuorma-auton kuljettajaa toimimaan niin kuljetus- kuin varastotehtävissä. Työsuhde alkaa ensin määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Perehdytyksen jälkeen olet vastuussa tavaroiden hausta, varastoinnista sekä toimittamisesta pääkaupunkiseudun yksityisasiakkaille. Vastaat myös varaston yleisestä järjestyksestä sekä käyttöösi varatun kaluston kunnosta. Yrityksessä saattaa olla tarjolla myös muita kuljetusalan tehtäviä oman taitotasosi mukaan.

Kuljettajalta vaaditaan C-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito, voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä aikaisempi kokemus alalta lasketaan ehdottomasti eduksesi. Tulet työssäsi toimimaan yhdessä apukuskin kanssa kolmena päivänä viikossa joten myös yhteistyötaidot ovat tärkeitä tässä tehtävässä.

Työtä tehdään arkisin klo 8 – 16. Omaa autoa et itse tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työhön valittavan henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työssä nopeallakin aikataululla, viimeistään lokakuun alussa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, uudenaikaisen kaluston sekä hyvän työyhteisön missä pääset kehittämään ammattitaitoasi logistiikan alalla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit kysyä Aleksilta arkisin klo 09-16 numerosta 050 411 0263.

Työnhakulomake »

LVI - Asentaja (pk-seutu)

Hakuaika 14.09.2017 - 02.10.2017.

Asiakkaamme on suomalainen LVI-alalla toimiva yritys, joka on erikoistunut linjasaneerauksiin sekä kaukolämpöasennuksiin taloyhtiöille. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja valtaosin Helsingissä. Yritys tekee myös putkisuunnittelua uudiskohteisiin sekä mm. ilmastointiasennuksia.

He etsivät nyt kauttamme jo kokemusta kartuttanutta LVI-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella jonka jälkeen työntekijän tarkoitus siirtyä yrityksen omille kirjoille.

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut kokemusta alalta ja osaat toimia itsenäisesti ja ammattimaisesti linjasaneeraustyömaalla. Olet tottunut käyttämään omia käsityökalujasi ja pystyt tarvittaessa kantamaan asennettavan wc-istuimen kerrostalon ylimpään kerrokseen hissin ollessa käyttökiellossa.

Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen on talotekniikka-alan koulutus ja voimassa olevat työturvallisuus- sekä tulityökortit. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyvää työn jälkeä, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään arkisin 7.00 - 15.30.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Työhön valittava henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija (Helsinki)

Hakuaika 13.09.2017 - 30.09.2017.

PakuOvelle.com on Suomen johtava pakettiautovuokraamo, jolla on lähes 80 autoa pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina sujuva ja miellyttävä vuokrauskokemus ja nyt etsimmekin tiimiimme uusia reippaita ja ulospäin suuntautuneita asiakaspalvelijoita.

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa jokainen työvuoro alkaa ja päättyy. Työpäivään sisältyy työskentelyä myös muissa pääkaupunkiseudun toimipisteissämme.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti (2-5 vuoroa/vko), joten se sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme hakijoilta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asennetta
- asiakaspalvelutaitoa
- B-ajokorttia (minimi 2 vuotta)
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Arvostamme lisäksi:
- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutöistä
- kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:
- joustavan työn, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä
- hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Paikat täytetään mahdollisimman nopeasti heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 14-16.

Työnhakulomake »

Myyntiedustaja (Helsinki)

Hakuaika 13.09.2017 - 27.09.2017.

Copla Oy on rakennusalan konsulttitoimisto, joka tarjoaa osakasyrityksiensä kanssa asiantuntijapalveluita korjausrakentamisen projekteihin alusta loppuun saakka.

Yritys etsii nyt kauttamme myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle, uuden rakennus- ja kiinteistöalalle suunnatun tietokoneohjelmiston aktiiviseen myyntiin. DocStarter® ohjelmistoa on kehitetty Coplassa ja nyt sitä ollaan lanseeraamassa markkinoille.

Työnkuvan painopiste on aluksi uusasiakashankinnassa sisältäen asiakaskontaktoinnit, asiakaskäynnit sekä tuotteen esittely. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta B2B-myyntityöstä sekä hyviä IT-taitoja. Myyntiedustajan tulee osata käyttää myyntikanavina niin sosiaalista mediaa kuin perinteisempiäkin kanavia. Työhön ei sisälly markkinoinnin tehtäviä. Kiinteistö- ja rakennusalan tuntemus auttaa tehtävässä suoriutumisessa.

Odotamme hakijoilta:
- Aktiivisuutta ja tuloshakuisuutta
- Kokemusta myynti- ja asiakkuudenhallintajärjestelmistä (CRM)
- Hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja
- Pitkäjänteistä ja asiakaslähtöistä toimintatapaa
- Oman auton käyttömahdollisuutta
- Kykyä myyntipalvelun kehittämiseen

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
- Kannustavan provisiomallin
- Vakaan ja turvallisen yrityksen, jossa työskennellä
- Osaavien ammattilaisten taustatuen ja kattavan perehdytyksen tuotteeseen

Voit käydä tutustumassa Copla Oy:n toimitiloihin alla olevan linkin kautta.
https://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-toimitilat/helsinki/13774374

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla
olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta
työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00
rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Laatoittaja (pk-seutu)

Hakuaika 12.09.2017 - 02.10.2017.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat pääasiassa linjasaneerauksia sekä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteita.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta ja työturvallisuuskorttia. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työnjälkeä.

Voimassaoleva vedeneristyssertifikaatti on toivottava, muttei täysin välttämätön. Eduksi luemme kokemuksen myös yleisistä kirvesmiehen töistä. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja liiketilauudisrakentamiseen (Helsinki)

Hakuaika 12.09.2017 - 25.09.2017.

Haemme nyt asiakkaallemme sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen työmaan ajaksi. Työmaan jälkeen yrityksessä saattaa olla tarjolla töitä pidemmäksikin aikaa. Yritys on suomalainen sähköalan yritys joka tekee sähköasennuksia Uudenmaan alueella.

Työnkuva koostuu kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä. Kokemusta liiketilatyömailla toimimisesta emme vaadi, mutta toivomme sinulta löytyvän kokemusta sähkötöistä siten, että pystyt toimimaan itsenäisesti työkohteessa ja toimimaan piirustusten edellyttämällä tavalla.

Tarvitset työhön tarttuvan asenteen lisäksi voimassaolevat työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskortit. Tehtävässä kommunikoit työkavereidesi sekä asiakkaiden kanssa sujuvasti suomen kielellä.

Omaa autoa et välttämättä tarvitse, sillä kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. Työtä tehdään arkisin klo 7.00 - 15.30.

Jos kiinnostuit, hae nopeasti alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Kerro hieman itsestäsi ja kokemuksestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta antaa Aleksi Seppälä, puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Avustava Sähköasentaja (pk-seutu)

Hakuaika 12.09.2017 - 02.10.2017.

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia määräaikaisiin työsuhteisiin syksyllä alkaviin eri pituisiin työkohteisiin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita lähinnä pääkaupunkiseudun alueella sekä myös muualla Uudellamaalla.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta, suomen kielen taitoa sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortteja. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-16.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja (Vantaa)

Hakuaika 11.09.2017 - 25.09.2017.

Vantaalla sijaitseva asiakasyrityksemme etsii kauttamme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa monipuolisiin kiinteistöjen LVI-asennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yrityksen pääpaino on uudisrakentamisen puolella ja käynnissä olevat työmaat ovat mm. päiväkoteja ja julkisia palvelutaloja. Työsuhde on vakituinen.

Edellytämme hakijoilta:
- LVI-asentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta LVI-asentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen

Olemme myös kiinnostuneita alan tulevista lupauksista, joten täytä rohkeasti hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergiltä, p. 050 411 0370. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 04.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »