Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Toimistoassistentti / Tietojenkäsittelijä (Turku)

Hakuaika 08.01.2019 - 13.01.2019.

Haemme asiakasyrityksellemme toimistoassistenttia noin 2–3 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Naantaliin. Asiakkaamme on elintarvikepuolen tukkuliike.

Toimistoassistentin / tietojenkäsittelijän tehtävässä vastuullasi on tallentaa tilauksia ja siirtää tietoja toimeksiantajamme asiakastietojärjestelmään. Työssä menestyminen edellyttää tarkkaa ja itsenäistä työotetta sekä rutiinin sietokykyä. Perehdytämme työhön ja työssä käytettäviin järjestelmiin. Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei siis tarvitse olla. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin kulkemista. Työsuhde on kokoaikainen, ja työaika on maanantaista perjantaihin klo 8–16.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme