Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Tarjoilija / asiakaspalvelija (Helsinki)

Hakuaika 06.12.2018 - 17.12.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Helsinkiin hyvien kulkuyhteyksien varrelle asiakaspalvelijaa/tarjoilijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yritys tarjoaa terveellistä ja hyvää oloa tuovaa ruokaa ja juomaa sekä valmistaa itse kaiken tuoreista raaka-aineista. Tehtävänäsi on myyntipisteen hoitaminen asiakaspalvelun, tarjoilun ja myynnin lisäksi.

Työ on pitkäaikainen ja kokoaikainen (37,5h/vko) ja työvuorot sijoittuvat ma-su klo 09-21 välille. Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja motivoituneen työyhteisön sekä asianmukaiset työolosuhteet.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ravintola-alan työtehtävistä, asiakaspalvelutaitoja, ahkeraa työotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Työsuhteen on määrä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä,.

Mikäli löydät itsesi edellä mainituista toiveistamme uutta tiiminjäsentämme kohtaan, niin laitathan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.12. mennessä. Voit hakea paikkaa alla olevan linkin kautta, tai laittamalla CV:si sähköpostitse otsikolla ”asiakaspalvelija/tarjoilija”. Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlsson. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15, p. 050 411 0252.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme