Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 03.12.2018 - 16.12.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työt alkavat tammikuun alussa ja kestävät vähintään maaliskuuhun saakka. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työtehtävät ovat pääasiassa monipuolisia prosessituotannon eri työvaiheita kuten maalausta, hiontaa ja viimeistelytöitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös koneiden käyttöä. Asiakkaamme perehdyttää kaikkiin työvaiheisiin, mutta arvostamme ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tuotanto- /prosessitöistä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta, itsenäistä ja työhön tarttuvaa työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat tammikuun alusta. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme