Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Tuotepäällikkö, Carl Stahl Oy (Turku)

Hakuaika 09.11.2018 - 30.11.2018.

Carl Stahl on vuonna 1880 perustettu yritys, joka toimii edelleen perheyrityksenä. Henkilökuntaa on maailmanlaajuisesti yli 1700 henkilöä 70:ssa eri toimipisteessä ja liikevaihto on yli 340 miljoonaa.
Yrityksen toimipaikat sijaitsevat useimmissa Euroopan maissa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Kauko-Idässä. Suomen Carl Stahl Oy perustettiin vuonna 2003 ja toimisto, varasto ja tuotanto sijaitsevat Turussa. Työskentelemme korkeimpien laatustandardien mukaan ja tuotevalikoimamme koostuu alan johtavien valmistajien laatutuotteista ja omasta valmistuksesta. Katso lisää www.carlstahl.fi.

Vahvistamme nyt organisaatiotamme ja haemme tuotepäällikköä vastaamaan Carl Stahl Architektur tuotteista (mm. ruostumattomat teräsverkot ja -vaijerit sekä LED-valaisin ratkaisut. www.carlstahl-architektur.com).

Suomen organisaatiossa tuoteryhmä on uusi, joten alkuvaiheessa osallistut vahvasti tuotteiden myynninsuunnitteluun ja markkinointiin. Työtehtäviisi kuuluu itsenäinen uusasiakashankinta sekä asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen. Olet myös tiiviissä yhteydessä Saksaan tuotteisiin liittyvissä teknisissä asioissa. Pääasiallinen asiakassegmenttisi on arkkitehtitoimistot, rakennusalan yritykset sekä suunnittelutoimistot. Toimipisteesi sijaitsee Turussa mutta työ edellyttää matkustamista.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta, aktiivista ja tuloshakuista työskentelyotetta, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, erityisesti saksa, katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta teknisestä yritysmyynnistä, ymmärrystä LED-valaistustekniikasta ja yleistä teknistä ymmärrystä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt.

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja palkitsevia tehtäviä, mahdollisuuden toteuttaa itseäsi sekä luoda menestyvä työpaikka kasvavassa yrityksessä. Lisäksi saat käyttöösi modernit työvälineet ja työyhteisömme täyden tuen työssä onnistumiselle.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 30.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme