Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Toimitusjohtaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 11.10.2018 - 28.10.2018.

Haluatko päästä mukaan kehittämään uudenlaista konseptia kasvaville markkinoille?

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme aktiivista ja yrittäjähenkistä toimitusjohtajaa pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä johdat yrityksen päivittäistä toimintaa yhteistyössä yrityksen hallituksen kanssa. Vastaat yrityksen liiketoiminnan kasvusta ja kehityksestä sekä olet osaltasi vaikuttamassa yrityksen talouteen, henkilöstöön ja viestintään. Kehität aktiivisesti yrityksen palveluita sekä rakennat kaupallisesti kestäviä yhteistyösuhteita ja -kumppanuuksia. Olet luova ja ennakkoluuloton palvelukehittäjä, jolla on kyky saada asioita eteenpäin.

Etsimme henkilöä, jolla on näkemystä ja kykyä viedä yrityksen liiketoiminta seuraavalle tasolle. Sinulla on kokemusta vastuullisista johtotehtävistä ja olet ollut mukana kehittämässä kannattavaa palveluliiketoimintaa. Lisäksi olet tottunut hyödyntämään sosiaalisen median kanavia osana yrityksen viestintää. Edellytämme näyttöjä tuloksellisesta asiakastyöskentelystä sekä yhteistyökumppaneiden hankinnasta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa mielenkiintoista edelläkävijäyritystä, jolla on erinomaiset kasvunäkymät. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 28.10.2018 mennessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15 Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Olemme sopineet toimeksiantajayrityksemme kanssa, että pidämme haun anonyyminä haastatteluvaiheeseen asti.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme