Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Junior Account Manager (Helsinki)

Hakuaika 09.10.2018 - 23.10.2018.

Fais Finland Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tekstiilien, työvaatteiden ja liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys. Lisää yrityksestä osoitteessa www.fais.fi.

Fais Finland etsii nyt kauttamme myynnistä innostunutta Junior Account Manageria Helsingin Hermannissa sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Tehtävässä pääset vastaamaan myyntiprosessista kokonaisuudessaan ensimmäisestä yhteydenotosta kaupan klousaamiseen asti. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi puhelimitse, asiakastapaamiset ja tarjousten tekeminen sekä jatkuva asiakassuhteiden ylläpito. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin ja tuotannon kanssa. Myyntialueenasi toimii pääasiassa pääkaupunkiseutu.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta yritysmyynnistä. Pääasia on, että olet tuloshakuinen ja palat halusta näyttää kyntesi myyntityössä. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja osaat palvella asiakkaita positiivisella asenteellasi. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön ja sinulla on halutessasi mahdollisuus autoetuun. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Pääset edustamaan tunnettujen brändien laadukkaita tuotteita. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa ja huumorintajuisessa työyhteisössä. Palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveuiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalle 23.10.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Hanna Jokelalta numerosta 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme