Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 16.04.2018 - 30.04.2018.

Sähköasentaja.net on turkulainen vuonna 2010 toimintansa aloittanut täyden palvelun sähköurakointiliike. Palvelutarjontamme kattaa laaja-alaisesti kaikki sähköalan työt aina sähkösuunnittelusta sähköurakointiin. Yrityksemme liiketoiminta on tasaisessa kasvussa ja olemmekin yhä enenevissä määrin keskittyneet työskentelemään yritysasiakkaiden ja rakennusliikkeiden tilaamien sähköistysprojektien, kuten liiketilarakentamisen ja asuntotuotannon parissa, niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Katso lisää http://www.sahkoasentaja.net.

Etsimme nyt sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteina asunto- ja liiketilarakentamisen uudistuotantoa sekä saneerausta. Kaikki työmaamme sijaitsevat Turun talousalueella.

Vaatimuksina:
- muutaman vuoden laaja-alainen työkokemus kiinteistösähköasennuksista.
- vähintään sähköalan perustutkinto (AT tai EAT plussaa)
- ajokortti ja oma auto
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- kykyä työskennellä tarvittaessa nokkamiehenä työmailla
- ulospäin suuntautunutta olemusta ja oma-aloitteisuutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme