Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Full Stack Web Developer (Helsinki)

Hakuaika 13.04.2018 - 29.04.2018.

Deltagon on suomalainen kyberturvallisuusyritys, joka kehittää sähköisen viestinnän ja asioinnin tietoturvaratkaisuja monipuolisesti eri toimialoille finanssialasta julkishallintoon - ja kaikkea siltä väliltä. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Tukholmassa. Deltagon Group Oy on osa Erillisverkot -konsernia.

Oletko valmis liittymään mukaan rakentamaan nykypäivän vaatimukset täyttäviä tietoturvaratkaisuja? Turvaluokiteltu materiaali, yrityssalaisuudet, arkaluontoiset asiat ja henkilötiedot. Deltagon tarjoaa ratkaisuja, joilla mm. edellä mainittujen käsittely on turvallista ja mahdollisimman helppoa.

Miksi meille?

Kehitystiimimme ketteryys ja ajan hengessä pysyminen ovat salaisuus tuotteidemme laadun taustalla. Meille henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen ei ole rasite, vaan pikemminkin voimavara, jonka varassa Deltagonin vankka imago lepää. Me uskomme avoimuuteen ja ammattitaitoon. Emme myöskään pelkää kohdata haasteita, päinvastoin - me nautimme niistä.

Tällä hetkellä työskentelemme Helsingin Lauttasaaressa. Meillä on moderni työilmapiiri , jossa työkaveria autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Kehittäjille annamme vapauden valita kellonajan, jolloin kehittäminen tuntuu luontevimmalta. Pyrimme siihen, että puitteet vaativan kehitystyön tekemiselle ovat kunnossa ja töitä tehdään hyvässä hengessä.

Osaaminen:

Etsimme nyt joukkoomme innokasta Linux-mielistä Full Stack web-kehittäjää. Aiempi työkokemus web-kehityksestä on suotavaa. Voimme tarjota työtehtäviä junior tai senior tason tekijälle. Työtehtäväsi mukautuvat sen perusteella, mikä on oma tavoitteesi ja osaamisesi. Ennen kaikkea katsomme eduksi aiemman kokemuksen web-kehityksestä. Lisäksi mikäli Perl, Python, Ruby tai vaikka PHP on tuttu sinulle ja liityt mielelläsi Vim vs. Emacs keskusteluun - olet kuin tehty meille. OWASP Top 10:n tuntemusta emme myöskään katso pahalla.

Tunnistitko itsesi?

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille 29.4.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit tiedustella Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Ei suoria yhteydenottoja Deltagonille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme