Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Front-end- ohjelmistokehittäjä, Vallisdata Oy (Raisio)

Hakuaika 13.04.2018 - 29.04.2018.

Vallisdata Oy on vuonna 1990 perustettu Raisiolainen yritys, joka on erikoistunut terveydenhuolto- ja apteekkialan sovelluksiin. Asiakkaitamme on Suomen lisäksi myös muissa pohjoismaissa. Lisätietoa yrityksestä www.vallisdata.fi.

Haemme Front-end- ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Raisioon

Työtehtäväsi painottuvat pääasiassa front-end puolen ohjelmointiin erikoistavarakaupan asiakas-, tuote- ja taloushallinnon sovelluksissa, joiden käyttäjät ovat pohjoismaissa. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmistotuotekehitystä, mutta työssä olet myös mukana yli 60 henkilön porukassa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta useammasta seuraavista web-teknologioista: HTML5, CSS, JavaScript, TypeScript, Angular ja/tai React. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä tutustumaan ensin perinteisempään desktop-ohjelmistoon ja sen jälkeen kehittämään tämän pohjalta uutta pilviratkaisua (Azure). Erityisesti Angularin osaamisesta saa haettaessa plussaa. Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme erityisesti alan harrastuneisuutta.

Tarjoamme työpaikan vakaassa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhönsä. Tuemme myös työntekijöiden jatkokouluttautumista ja järjestämme koulutusmatkoja, joilla kohotetaan ryhmähenkeä yhteisellä tekemisellä. Tarjoamme myös kattavat työterveyspalvelut ja haluamme palkita meillä viihtyvät työntekijät bonuksilla ja eläkesäästöohjelmalla. Rauhallinen työpaikka sijaitsee Raisiossa, jonne bussit (206, 220, 221) kulkevat hyvin Turusta ja parkkitilaa on runsaasti.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Joonas Leirolle 29.04.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Front-end-ohjelmistokehittäjä”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme