Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Kunnossapitotyöntekijä teollisuuteen

Hakuaika 13.04.2018 - 23.04.2018.

Etsimme asiakasyritykseemme Nokialle kunnossapitotyöntekijää teollisuuden tuotantolaitteiden ja koneiden kunnossapitotehtäviin. Työt aloitetaan määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille. Työssä aloitetaan heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti erilaisista kunnossapitotehtävistä, koneen asennuksista ja korjauksista, joihin perehdytetään hyvin yrityksen puolesta. Työ sisältää osittain myös verstastyöskentelyä, kuten laite- ja varaosavalmistusta. Työtehtävissä huomioidaan hakijan kiinnostuksen kohteet sekä aiempi tausta. Aikaisempi työkokemus vastaavasta on eduksi, mutta ennen kaikkea haemme tekijää, jolla on intoa ja halua oppia uutta erilaisista teollisuuden koneista, hyvä ongelmanratkaisutaito ja reipas asenne. Trukkikortti on hakijan eduksi.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00–15:30 välisenä aikana.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme