Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Myyjä leipomoalan tuotteille (Pirkanmaa)

Hakuaika 13.04.2018 - 23.04.2018.

Aallon Leipomo Oy on pitkät perinteet omaava perheyritys, jonka juuret juontavat aina 1930-luvulle asti. Yritys valmistaa laadukkaita leipomotuotteita moderneissa tuotantotiloissa Ylöjärvellä. Perinteiset raaka-aineet tulevat Ylöjärven Myllyltä, lähialueen maanviljelijöiden kasvattamasta viljasta. Lisäaineetonta lämmintä lähileipää myydään kautta Pirkanmaan. Yrityksen asiakaskunta koostuu monen alan ja alueen toimijoista, joita ovat vähittäiskauppa, suurtaloudet, kunnat, sairaalat, kahvilat ja tietenkin peruskuluttajat.

Etsimme nyt heille aktiivista ja yrittäjähenkistä myyjää kiertävään myyntityöhön Pirkanmaan talousalueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on pitkäaikainen työsuhde.

Myyjän tehtävät koostuvat olemassa olevan asiakkuuksien hoitamisesta sekä uusasiakashankinnasta. Työ on liikkuvaa itsenäistä myyntityötä, joka edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Lisäksi edellytämme, että sinulla on myyntitehtäviin soveltuva kaupallinen koulutus ja aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kaupan rakenteen tuntemusta sekä mahdollisesti jo valmiina olevia alan kontakteja. Eduksi katsomme, jos sinulla on jo entuudestaan elintarvikealan tuntemusta. Tehtävässä käytetään omaa autoa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mutta haasteellisen työn laadukkaiden lähituotteiden parissa suomalaisen vähittäiskaupan ja muiden toimijoiden keskuudessa. Työstä sinulle maksetaan kuukausipalkka.

Oletko sinä etsimämme myyjä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä pikaisesti hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Yhteystiedot arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme