Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Tietoliikenneasentaja/kuituhitsaaja (Espoo)

Hakuaika 13.04.2018 - 26.04.2018.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenneasentajaa/kuituhitsaajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa valokuitu- ja kupariverkon rakennus- ja viankorjaustyöt, kuituhitsaus sekä laiteasennukset. Tehtävä tulee muokkautumaan valittavan henkilön osaamisprofiilin mukaan enemmän joko rakentamisen tai viankorjauksen puolelle.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä (ml. kuituhitsauksesta), asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä tiimityötaitoja. Odotamme hakijoilta joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä ammattiylpeyttä työtä kohtaan. Tuntemus eri laitetekniikoista, kupari- ja kuituverkoista sekä siirtoverkoista luetaan eduksi. Tehtävä edellyttää matkustus- ja varallaolovalmiutta sekä b-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa ja dynaamisessa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealan ammattilaisena sekä osaavan ja mukavan työyhteisön. Annamme jokaiselle uudelle työntekijälle kattavan perehdytyksen yritykseen ja työtehtäviin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme