Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Aloitteleva kirvesmies (pk-seutu)

Hakuaika 13.04.2018 - 29.04.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kehittymiskykyistä kirvesmiestä pk-seudulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia avustavia sekä itsenäisiä kirvesmiehen tehtäviä oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on jo vähintään hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen. Haluat päästä kehittymään rakennusalan ammattilaiseksi ja pääsetkin aluksi toimimaan kokeneemman timpurin opissa. Perehdytyksen jälkeen toimit itsenäisesti remontti- ja saneerauskohteissa oman taitotasosi mukaan.

Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Tulet ainakin aluksi tarvitsemaan työssä omaa autoa, joten vähintään B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on pakollista tämän tehtävän suorittamiseen.

Eduksesi luemme:
- monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
- kokemus myös muilta soveltuvilta aloilta
- hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan

Asiakasyrityksemme on suomalainen, vakaasti kasvava korjausrakentamisen asiantuntijayritys jolla on työmaita laajasti pk-seudun alueella. Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin ja tässä tehtävässä pääset osaksi pienremontteihin painottuvaa työporukkaa. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme