Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Henkilöstölahjojen myyntiedustaja (Helsinki)

Hakuaika 13.04.2018 - 26.04.2018.

Asiakasyrityksemme on mainos- ja henkilöstölahjoja yrityksille tarjoava toimija. Yritys on osa New Wave Profile -konseptia ja sen päätoimipiste on Helsingin keskustassa.

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme aktiivista ja innokasta myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä vastaat itsenäisesti mainos- ja henkilöstölahjojen myynnistä yritysasiakkaille ja työn painopiste on uusasiakashankinnassa. Työtehtäviisi kuuluu parhaan ratkaisun määrittely asiakkaan tarpeisiin sekä asiakkuuksien hoitaminen. Työtäsi ohjaa kunnianhimoiset tavoitteet sekä oma tuloshakuisuutesi. Myyntialueena on koko Suomi, mutta pääpainopiste on pk-seudulla.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on aiempaa kokemusta B2B myyntityöstä. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa alan parhaaksi tulevaisuudessa. Odotamme sinulta ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta, itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä palavaa halua tehdä myyntityötä. Et pelkää tarttua luuriin ja nautit uusien ihmisten kohtaamisesta. Tehtävä edellyttää b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle menestyksen kasvualustan. Monipuolinen ja hyvä perehdytys tehtävään ja tuotteisiin auttavat sinut alkuun työssäsi. Innostava ja kasvuhakuinen tiimi ruokkii sinua tuloksiin. Tavoitteitasi seurataan ja johto tukee työtäsi jatkuvasti. Meidän tuotteemme ovat konkreettisia, ja niitä on helppo tarjota. Palkkamallina toimii pääosin provisiopalkkaus, joten jos jaksat ahertaa, se näkyy myös palkkakuitissasi. Koeajalta tarjoamme takuupalkan 2000 €/kk.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15, rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme