Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Rakennuskonevuokraamotyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 13.04.2018 - 26.04.2018.

Rakennuskonevuokraus vuokraa rakennustyömailla tarvittavaa kalustoa yrityksille pääasiassa Suur-Helsingin alueella – nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Vahvan rakentajataustamme ansiosta tunnemme erinomaisesti kaikki rakentamiseen liittyvät asiat ja haasteet. Monipuolinen ja korkeatasoinen kalusto, asiantunteva asiakaspalvelu sekä toimitusnopeus ja -varmuus ovat rakennuskonevuokraamomme toiminnan kulmakiviä.

Helsingin Rakennuskonevuokraus etsii nyt kauttamme rakennuskonevuokraamotyöntekijää Helsingin toimipisteelle.

Päätehtäviisi kuuluvat rakennuskonevuokraamotyöt, kuten asiakaspalvelu, tilausten käsittely, laskutus ja muu fyysinen työ, kuten telineiden tai välineiden nosto. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat materiaalin digitalisointi ja markkinointitehtävät. Tehtävässä pääset kehittämään yrityksen toimintoja sekä vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Vuokraamo on auki arkipäivisin klo 7-16. Työtä on mahdollisuus tehdä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä, tilausten käsittelystä ja asiakaspalvelusta. Rakennusalan tuntemus katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta itseohjautuvaa asennetta, järjestelmällisyyttä, hyviä tiimityötaitoja sekä joustavuutta. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja b-ajokorttia sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Hallussasi on hyvät perustason IT-taidot. Tehtävässä käytössäsi on TK-vuokrat -kalustonseurantajärjestelmä, jonka aiempi käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielekkään ja vakituisen työn kotimaisessa yrityksessä. Työssä viihtyvyyttäsi lisäämässä ovat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä yritykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Laitathan hakemukseen myös tiedon palkkatoiveestasi sekä tiedon, etsitkö osa-aikaista vai kokoaikaista työtä. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme