Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Raskaan kaluston huoltoasentaja kenttätyöhön (Pirkanmaa)

Hakuaika 12.03.2018 - 26.03.2018.

Asiakkaamme on kangasalalainen maarakennusalan yritys, jonka toimialaan kuuluvat kaikki maanrakennus- alan työt infrarakentamisesta ja pohjarakentamisesta pintatöihin. Etsimme nyt heille raskaan kaluston asentajaa kentällä tapahtuvaan huoltotoimintaan. Työ alkaa nopealla aikataululla mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi vuokratyösuhde, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti asiakkaan oman kaluston huoltotöistä, kuten öljyn ja putsareiden vaihdosta ja tilanteesta riippuen muista huoltoon liittyvistä töistä. Työ on huoltoautolla tehtävää kiertävää kenttätyötä lähinnä Pirkanmaan talousalueella ja edellyttää tiettyä matkustusvalmiutta, ei kuitenkaan yön yli matkustamista. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin.

Edellytämme, että sinulla on alalle sopiva peruskoulutus. Voit olla jo valmis ammattilainen, tai vaihtoehtoisesti oppimishaluinen ja motivoitunut tulevaisuuden tekijä. Työ edellyttää sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä ja halua oman työsi kehittämiseen. Tarkoituksena on, että työsi kautta kehität asiakkaallemme toimivan toimintamallin. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuus- ja tieturvakortti sekä C-ajokortti. Ammattipätevyys katsotaan eduksi.Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä.

Mikäli kiinnostuit tehtävää, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.
Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8-16 välisenä aikana antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme