Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Autofixari (Orivesi)

Hakuaika 12.01.2018 - 29.01.2018.

Etsimme nyt autofixaria vakavaraiselle ja kehittyvälle autoalan asiakasyrityksellemme, Ysitien Auto Oy:lle Oriveden toimipisteeseen. Yritys tarjoaa asiakkaille neljällä paikkakunnalla monipuolisesti autoalan palveluita, kuten käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen sekä uusien matkailuautojen ja -vaunujen myyntiä, autojen varaosia ja tarvikkeita, renkaita ja vanteita sekä huolto- ja korjaamopalveluita. Työ alkaa 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Ysitien Auton kirjoille.

Autofixarin tehtävänä on ajoneuvojen sisä- ja ulkopuhdistukset / -pesut sekä pintakäsittelyt. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä heti.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

- Kokemus alalta
- Hyvä fyysinen kunto
- Motivaatio tehtävään, positiivinen asenne, oma-aloitteisuus sekä aktiivinen ja toimelias työote

Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa yrityksen menestykseen ja syntyvään asiakaskokemukseen sekä mukavan ja avoimen ilmapiirin työyhteisön. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tuntia päivässä sovitun mukaisesti aikavälillä klo 07:00-17:00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme