Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Huoltoteknikko (Espoo)

Hakuaika 12.01.2018 - 25.01.2018.

Connect Services Oy on espoolainen radiopuhelinten ja ammattielektroniikan myyntiin sekä huoltoon keskittynyt yritys. Yrityksemme on perustettu vuonna 1997. Henkilökunnallamme on jo yli 25 vuoden kokemus radiopuhelinhuollosta sekä vakiintunut asiakaskunta mm. julkisella sektorilla, puunjalostusteollisuudessa sekä rakennusalalla. Myymme ja huollamme mm. Yaesu, Vertex Standard, Icom, Motorola, TP-Radio, Kenwood, Peltor, Silenta ja Silentex, Danfoss, Waeco, Telemic ja Ubiquiti Networks valmistajien tuotteita. Yrityksemme on vakavarainen ja sillä on AAA- luottoluokitus.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Työssä vastaat pääasiassa WLAN-verkkojen, PDA-Tablet -tietokoneiden, etäohjausjärjestelmien sekä teollisuuden valvontalaitteiden asennuksista ja toimituksista. Tämän lisäksi radiopuhelimien ja ammattielektroniikan huollot kuuluvat toimenkuvaasi. Tuotteissamme on kattava valikoima puhe- ja lisälaitteita VHF-, UHF-, MOTOTRBO-, DMR- ja TETRA/VIRVE-radiopuhelimiin, joten hakijoilta toivomme myös näiden laitteiden tuntemusta.

Hakijoilta edellytämme:

–tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. elektroniikka-asentaja) 
–aikaisempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä (esim. hienomekaniikka) 
–B-ajokorttia ja omaa autoa 
–nuhteetonta taustaa 
–asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä 

Arvostamme ammattimaista ja itsenäistä työotetta sekä hyvää elektroniikka-alan tuntemusta. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Kivenlahdessa, mutta työkohteet ovat pääasiassa asiakkaidemme luona pääkaupunkiseudun alueella ja satunnaisesti myös muualla Suomessa. Työtä tehdään arkisin klo 8-16, 40 h /viikko.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille 26.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Mikael Karlsson p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme