Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Piirtäjä / suunnittelija, nestaus (Lempäälä)

Hakuaika 12.01.2018 - 27.01.2018.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvu on ollut nopeaa. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Onnistumisen taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi.

Asiakasyrityksemme Ilmastointi Turppa Ky on Lempäälässä sijaitseva metallialan yritys. Etsimme nyt heille nopealla aikataululla ammattitaitoista piirtäjää / suunnittelijaa nestaukseen liittyviin työtehtäviin. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, minkä jälkeen tekijä siirtyy vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme.

Työnkuva koostuu ensisijaisesti plasma- ja polttoleikkauskoneille tietokoneella tehtävistä ohjelmista CAD-, ProNest- ja Nestix -suunnitteluohjelmistoja käyttäen. Myös toimisto-, asiakaspalvelu- ja työnjohtotehtävät (mm. tuuraukset) sekä tarjouslaskentaan ja tavaran lähetykseen liittyvät tehtävät ovat osa tehtävää. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on työhön sopiva koulutus (esim. teknikko tai tuotantotalouden insinööri) ja joka on joko toiminut vastaavan tyyppisissä tehtävissä aiemmin tai vaihtoehtoisesti on kokenut plasma-, poltto- tai laserleikkauskoneiden käyttäjä hyvillä ATK-valmiuksilla. Tehtävään valittava henkilö voi olla joko uran alkupuolella oleva, tai kokeneempikin tekijä.

Työtä tehdään lähtökohtaisesti arkisin ja päiväsaikaan (ma-pe klo 7:00 – 15:30), mutta toivomme hakijalta valmiutta mahdollisiin myöhempiin vuorotyöaikoihin (aamuvuoro ma-pe klo 6:00 – 14:30 ja iltavuoro ma-pe klo 14:15 – 22:45).

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välillä, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme