Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Kallionporausasiantuntija (Nokia)

Hakuaika 10.01.2018 - 02.02.2018.

Etsimme nyt suorarekrytointitoimeksiantona asiakasyrityksellemme Doofor Oy:lle kallionporausasiantuntijaa monipuolisiin ja mielenkiintoisia haasteita tarjoaviin tehtäviin. Doofor Oy on nokialainen hydraulisia kallioporakoneita valmistava perheyritys, joka toimittaa korkealaatuisia tuotteitaan ympäri maailmaa. Lue yrityksestä lisää osoitteesta www.doofor.fi/.

Kallionporausasiantuntijan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat porien käyttöönotot asiakasyrityksissä, asiakassuhteiden hoito sekä porien huoltoon liittyvät työt. Tehtäviin kuuluu myös yrityksen tuotekehitysvaiheet. Etsimme henkilöä, jolla on entuudestaan kokemusta ja tuntemusta kallionporauslaitteista ja kallionporaukseen liittyvistä tehtävistä. Aiempi työkokemus on etusijalla, eikä tehtävään vaadita mitään erityistä koulutusta.

Tehtävä on vakituinen ja työssä on tarkoitus aloittaa maaliskuun alussa. Pääsääntöisesti töitä tehdään 40 tuntia viikossa Nokialla yrityksen toimipisteessä, mutta tehtävään liittyy myös paljon matkustusta asiakasyrityksissä eri puolilla maailmaa.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja asianmukaiset päivärahat matkatöistä
- Mahdollisuuden oppia ja kehittyä
- Mahdollisuuden nähdä mielenkiintoisia työkohteita ympäri maailmaa

Tehtävä vaatii:
- Aiempaa kokemusta kallionporauksesta
- Mahdollisuutta 50-100 matkapäivään vuodessa
- Suomen ja englannin kielen taitoa, sekä alan sanaston ja termien tuntemusta.
Muusta kielitaidosta saattaa olla työssä hyötyä.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin hakuaikana, joten jos kiinnostuit, hae tehtävää välittömästi täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Doofor Oy:hyn.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme