Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Web-ohjelmistokehittäjä (Backend)

Hakuaika 10.01.2018 - 22.01.2018.

Etsimme pikaisella aikataululla asiakkaallemme ammattitaitoista Web-ohjelmistokehittäjää (Backend) vakituiseen työsuhteeseen Lempäälään. Työ alkaa mahdollisimman pian, helmikuun 2018 alussa.

Työnkuva tehtävässä on yrityksille ja kuluttaja-asiakkaille suunnatun kaupallisen IoT-laitteen ympärille rakennetun järjestelmän kehittäminen ja ylläpito web-backendin, tietokantojen ja web-käyttöliittymän, frontendin, osalta.

Valittavalta tekijältä edellytämme tehtävään soveltuvia korkeakoulutasoisia opintoja tai loppututkintoa. Tehtävä soveltuu myös henkilöille, jotka eivät vielä ole valmiita opinnoissaan. Aikaisempaa työkokemusta ei edellytetä sen sijaan tekijältä edellytetään motivaatiota työnkuvaa ja uuden oppimista kohtaan sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Lisäksi edellytämme, että hakija hallitsee:
Linux-serverit, SQL-tietokannat, HTML, PHP, JavaScript, CSS

Eduksi katsomme:
C/C++ - osaaminen, IoT-, sulautettu Linux-, laitteistonläheinen ohjelmointiosaamisen sekä aikaisemman työkokemuksen alalta

Toivomme hakijalta työnkuvaan ja alaan liittyvää harrastuneisuutta.

Tarjoamme tekijälle:
Vakituisen työpaikan innovatiivisessa ympäristössä sekä mahdollisuuden lopputyön tekemiseen yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, soita ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä lisätietoja antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme