Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Työnjohtaja, TeppMan Oy (Turku)

Hakuaika 10.01.2018 - 28.01.2018.

Turkulainen, vuonna 1995 perustettu ja tällä hetkellä noin 60 työntekijää työllistävä lattian- ja seinäpäällysteurakointiin sekä huoneistoremontteihin ja vahinkokartoituksiin ja -saneerauksiin erikoistunut, TEPPMAN OY etsii

TYÖNJOHTAJAA kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin, vahinkosaneerauskohteisiin ja tarvittaessa myös uudiskohteiden laatoitus-, matto- ja parkettitöiden työnjohtotehtäviin.

Etsimme henkilöä, jolla on:

- tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (esim. työteknikko tai rakennusmestari)
- aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä (mielellään vähintään 3 vuoden ajalta)
- kokonaisnäkemystä työmaiden hoitamisesta: osaat ennakoida, suunnitella, organisoida ja raportoida. Tehtäväsi on luoda edellytykset ja varmistaa, että työmaalla asiat sujuvat suunnitellusti ja ajallaan.
-hyvät it-taidot. LähiTapiolan ja If Vahinkovakuutusyhtiön yhteistyökumppaneina käytämme Meps-laskentaohjelmia työmaiden hoidossa ja seurannassa
- kykyä tulla toimeen erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa
- ajokortti

Me tarjoamme:

- monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä Turun talousalueella
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
- säännöllisen työajan arkisin klo 7-15.30
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä työssä
- mukavan työyhteisön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 28.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Työnjohtaja". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme