Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Ohjelmistokehittäjä - Receptum Oy (Helsinki)

Hakuaika 10.01.2018 - 24.01.2018.

Receptum on suomalainen järjestelmä- ja palvelutoimittaja, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksessämme on yli 50 henkilöä palvelemassa, tukemassa ja kehittämässä ratkaisuja ja palveluja pohjoismaisten apteekkien ja terveydenhuollon tyytyväisille asiakkaille. Receptum auttaa terveydenhuoltoalan ja erikoiskaupan yrityksiä menestymään paremmin. Mahdollistamme, että työtä helpottavien tietojärjestelmien avulla yritykset ja heidän henkilökuntansa voivat keskittyä omien asiakkaiden palvelemiseen ja toiminnan kehittämiseen. Innovatiivisena ajatusjohtajana tuomme uudet tietotekniset käytännöt ensimmäisenä asiakkaidemme saataville ja parannamme yritysten tulosta. Me mahdollistamme, että alan yrittäjät voivat viettää vapaa-aikaa ilman huolta yrityksen toiminnasta.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työtehtävinäsi on pääasiassa ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua apteekkien ja terveydenhuoltoalan asiakkuudenhallinta-, kassa- ja taloushallintosovelluksiin. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmointityötä.

Työkaluvalikoimaamme kuuluvat seuraavat tekniikat: C#, .Net, MS SQL, Visual Studio, WPF, ASP.Net, joten toivomme hakijoilta näiden tekniikoiden hallintaa. Eduksi katsomme kokemuksen pilviteknologioista (Azure), mobiiliratkaisuista (Android/IOS) sekä moderneista web-tekniikoista.

Hakijoilta edellytämme:
- aiempaa kokemusta ohjelmistokehittäjän työstä (3-5 vuotta)
- C#, .Net, MS SQL sekä Visual Studio -tekniikoiden vahvaa hallintaa
- suomen ja englannin kielen taitoa
- hyviä yhteistyö-/tiimityötaitoja

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa, vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi saat mukavat työkaverit ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Tehtävässä on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan omaan työhösi.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 24.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme