Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Johdon assistentti (Tampere)

Hakuaika 09.01.2018 - 22.01.2018.

Grundium Oy on tamperelainen nopeasti kansainvälistyvä kamerateknologian ja -tuotteiden kehittäjä, erikoistunut monikamerajärjestelmiin ja digitaaliseen mikroskopiaan. Yrityksestä lisää osoitteessa www.grumdium.fi ja linkistä https://www.aamulehti.fi/uutiset/tamperelaisfirma-sai-jattipotin-kiinalaissijoittajalta-ainutlaatuisen-tekniikan-kehitys-kiihtyy-patologit-saavat-kannettavan-tyokalun-200575819

Etsimme nyt Grundium Oy:n kasvavaan asiantuntijatiimiin osaavaa johdon assistenttia monipuolisiin työtehtäviin. Työsuhde alkaa helmikuun alussa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on tarkoitus työllistyä pitempiaikaiseen työsuhteeseen suoraan Grundium Oy:lle.

Työssäsi vastaat kasvavan yrityksen juoksevista käytännön asioista. Keskeisenä työssäsi on kuitenkin taloushallinnon raportointi, yhteydenpito ulkomaisiin rahoittajiin sekä avustavat taloushallinnon työt. Myös myynnin ja markkinoinnin tukitoimet kuten erilaiset messu- ja tapahtumajärjestelyt sekä yrityksen kotisivujen ylläpitoon ja päivitykseen liittyvät tehtävät ovat jatkossa osana työtäsi.

Edellytämme ja toivomme:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK-tasoista loppututkintoa)
- työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- hyviä atk-taitoja
- hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä suomeksi että englanniksi
- organisointikykyä
- kehittymiskykyä ja halua uuden oppimiseen
- oma-aloitteisuutta ja ulospäin suuntautuneisuutta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työpaikan mielenkiintoisessa ja kehittyvässä työympäristössä
- haasteellisen työtehtävän kasvavassa tiimissä
- itsenäisen ja monipuolisen toimenkuvan
- mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa työtehtävien myötä
- näköalapaikan kasvuyrityksen ytimessä
- taitojasi vastaavan kilpailukykyisen palkan

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme