Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Laatoittaja, 3 paikkaa (pk-seutu)

Hakuaika 09.01.2018 - 29.01.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia laatoittajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Yritys tekee saneeraus- ja korjausrakentamista niin yksittäisissä huoneistokohteissa kuin suurissa taloyhtiöissä joten haussa onkin laatoittajia niin remontti- kuin linjakohteisiinkin.

Etsimämme tekijät ovat ensisijaisesti jo laatoituskokemusta omaavia alan ammattilaisia, mutta voit olla myös vasta varsinaista laatoitusuraasi aloittava tulevaisuuden tekijä, kunhan omaat positiivisen ja työtäpelkäämättömän asenteen ja olet valmis oppimaan uutta.

Laatoittajana tulet työskentelemään pääasiassa kylpyhuoneissa varsinkin linjakohteissa, mutta erityisesti remonttikohteissa erilaisia välitilalaatoituksia tulee vastaan.

Työtehtävässä edellytetään:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- itsenäistä työskentelyotetta
- suomen kielen sujuva osaaminen
- oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme:
- voimassaolevaa vedeneristyssertifikaattia
- tarkkaa ja huolellista työjälkeä
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaisesti
- kokemusta kirvesmiehen tai maalarin töistä.

Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko. Työmaat sijaitsevat vaihtelevasti pääkaupunkiseudulla, kuitenkin pääasiassa Espoossa ja Vantaalla.

Tarjoamme sinulle todella hienon mahdollisuuden päästä pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa suomalaisessa rakennusalan yrityksessä, missä työntekijöitä ja työn laatua arvostetaan. Odotamme, että työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan tarvittaessa pikaisellakin aikataululla, viimeistään kuitenkin helmikuun aikana.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme