Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Laatoittaja (pk-seutu)

Hakuaika 12.09.2017 - 02.10.2017.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat pääasiassa linjasaneerauksia sekä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteita.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta ja työturvallisuuskorttia. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työnjälkeä.

Voimassaoleva vedeneristyssertifikaatti on toivottava, muttei täysin välttämätön. Eduksi luemme kokemuksen myös yleisistä kirvesmiehen töistä. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme