Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Asiakaspalvelija / Myyjä (Tampere)

Hakuaika 11.09.2017 - 24.09.2017.

Asiakasyrityksemme on Turussa, Helsingissä ja Tampereella toimiva vaatetusalan yritys. Etsimme nyt toimeksiantajamme Tampereen myymälään asiakaspalvelutyöntekijää. Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ensi alkuun 18.11.2017 saakka. Hyvälle tekijälle on tarkoitus tarjota töiden pitkäaikainen ja mahdollisesti vakituinen jatko tämän jälkeen. Työt aloitetaan vuokratyösuhteella.

Toimeksiantajamme tehtävä koostuu myymälän asiakkaille tehtävästä asiakaspalvelu-, neuvonta- ja myyntityöstä. Myös vaatteiden ja tarvikkeiden hyllytys on osa tehtävää. Etsimämme henkilö on iloinen, rohkea ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka on tehnyt asiakaspalveluhenkistä myymälätyötä jonkin verran jo entuudestaan. Kokemus kassan käytöstä sekä vaatekaupassa ja/tai kosmetiikan parissa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Toivomme hakijalta reipasta ja aloitekykyistä asennetta myymälän ruuhkaisempiakin hetkiä varten. Tehtävässä aloittavalle tarjotaan hyvä perehdytys työskentelyä varten yrityksen muun myymälätiimin toimesta.

Työtä tehtävässä tehdään ma-la välillä kokoaikaisesti. Syksyn aikana myös sunnuntaivuorot voivat olla mahdollisia. Päivittäiset työajat sijoittuvat arkisin klo 10:00 - 20:00 välille ja viikonloppuisin klo 10:00 - 18:00 välille.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme