Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Asiakaspalvelija / myyjä sesonkiapuun (Tampere)

Hakuaika 11.09.2017 - 01.10.2017.

Asiakasyrityksemme on Turussa, Helsingissä ja Tampereella toimiva vaatetusalan yritys. Etsimme nyt toimeksiantajamme Tampereen myymälään kahta asiakaspalvelutyöntekijää kiireaputöihin viikkojen 41-44 ajaksi. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä viikon 41 aikana ja kestävät 4.11.2017 saakka. Hyvälle tekijälle voi tarjoutua jatkon työmahdollisuuksia yrityksen myöhempinä kiireaikoina esim. keväällä 2018.

Toimeksiantajamme tehtävä koostuu myymälän asiakkaille tehtävästä asiakaspalvelu-, neuvonta- ja myyntityöstä. Myös vaatteiden ja tarvikkeiden hyllytys on osa tehtävää. Etsimämme henkilö on iloinen, rohkea ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka on tehnyt asiakaspalveluhenkistä myymälätyötä jonkin verran jo entuudestaan. Kokemus kassan käytöstä sekä vaatekaupassa ja/tai kosmetiikan parissa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Toivomme hakijalta reipasta ja aloitekykyistä asennetta myymälän ruuhkaisempiakin hetkiä varten. Tehtävässä aloittavalle tarjotaan tiivis, mutta kattava perehdytys työskentelyä varten yrityksen muun myymälätiimin toimesta.

Työtä tehtävässä tehdään keskimäärin viitenä päivänä viikossa (n. 25-30h / vko), työpäivien ajoittuessa pääasiassa ma-su -iltapäiville. Päivittäiset työajat sijoittuvat arkisin klo 10:00 - 20:00 välille ja viikonloppuisin klo 10:00 - 18:00 välille.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme