Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Sähköasentaja huoltotehtäviin (pk-seutu)

Hakuaika 17.11.2017 - 04.12.2017.

Asiakkaamme on suomalainen sähköalan yritys joka tekee sähköasennuksia rakennus- ja tuotantolaitosympäristöissä Uudenmaan alueella. He etsivät nyt kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen sähköasentajaa huolto- ja remonttikohteisiin pk-seudun alueelle. Työsuhde aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösopimuksella jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Etsimämme sähköasentaja on jo aikaisemmin toiminut sähköasennusalan tehtävissä esimerkiksi saneeraus- tai kiinteistösähköjen parissa. Tehtävään valittu sähköasentaja tulee normaalien asennustehtävien lisäksi toimimaan usein myös huoltoasennustehtävissä.

Tarvitset työhön tarttuvan asenteen lisäksi voimassaolevat työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskortit ja B-ajokortin. Tehtävässä kommunikoit niin työkavereidesi sekä myös asiakkaiden kanssa sujuvasti suomen kielellä. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Työaika on normaalisti välillä 7-16, 40h/viikko. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja työssä voi aloittaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit, hae nopeasti alla olevan linkin kautta tai laita hakemuksesi sähköpostilla rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi hieman työkokemuksesi lisäksi itsestäsi, sillä haemme töihin hyvää tyyppiä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja paikasta tarvittaessa Aleksilta, puh. 050 411 0263 arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

LVI - Asentaja rakennusliikkeeseen (pk-seutu)

Hakuaika 17.11.2017 - 04.12.2017.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Työmaat sijaitsevat Helsingin kantakaupungin alueella sekä myös muualla pk-seudulla ja kestävät yleensä yhdestä viikosta kuuteen kuukauteen.

Etsimme nyt heille liiketoiminnan kasvun tueksi osaavaa LVI-asentajaa toimimaan talotekniikan asiantuntijana ja asentajana. Tehtävässä pääset toimimaan itsenäisesti ja omaa työtäsi aikatauluttaen. Vastaat LVI-asennuksista ja niiden toimivuudesta niin yksittäisissä kylpyhuone- kuin keittiöremonteissa sekä jopa linjasaneerauskohteissa. Tehtävä muotoutuu lopullisesti tehtävään valitun henkilön osaamisen perusteella.

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut kokemusta alalta ja osaat toimia täysin itsenäisesti ja ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen on talotekniikka-alan koulutus ja voimassa olevat työturvallisuus- sekä tulityökortit. Myös B-ajokortti vaaditaan.

Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Työtä tehdään normaalisti arkisin klo 07.00 – 15.30.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Työhön valittava henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Espoo)

Hakuaika 17.11.2017 - 24.11.2017.

Tukkuliike Kokkonen Oy on vuonna 1985 perustettu perheyritys. Tuotevalikoimassamme on laadukkaita tuotteita laidasta laitaan. Korkeatasoisten tuotteiden lisäksi panostamme hyvään asiakaspalveluun ja etsimme jatkuvasti uusia edustuksia palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Tukkuliike Kokkosen edustusvalikoimaan kuuluvat olennaisena osana Ilves-maalit. Ilves-maalit -merkillä on myyty maalia Suomessa jo 17 vuotta ja suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Tuotteet on erityisesti kehitetty vaativiin pohjoisiin olosuhteisiin suuria lämpötilaeroja ajatellen. Ilves-maalien myyntivaltti on korkealuokkainen laatu, mutta edullisempi hinta kuin suurilla maalivalmistajilla.

Tukkuliike Kokkonen etsii nyt kauttamme varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Juvanmalmille. Työsuhde alkaa tammikuussa 2018 ja jatkuu heinäkuun 2018 loppuun asti.

Varastotyöntekijän päätehtäviin kuuluvat monipuoliset varastotehtävät sekä lisäksi tilausten hoito. Työtehtävässä käytetään nostureita ja trukkeja. Työaika on arkisin klo 8-16.

Toivomme hakijoilta:
- aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- hyvää fyysistä kuntoa
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- huolellista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn
- reipasta asennetta ja halua oppia uutta

Arvostamme lisäksi:
- alan koulutusta
- trukinajokokemusta ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- monipuolisen työnkuvan mielekkäässä ja tiiviissä työyhteisössä
- kattavan perehdytyksen tehtävään
- säännölliset työajat, joissa on mahdollisuus liukumaan

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-14.

Työnhakulomake »

Projektiasiantuntija (Sähkö- ja automaatioala) (Salo/Turku)

Hakuaika 17.11.2017 - 01.12.2017.

Haemme nyt asiakkaallemme teknistä asiantuntijaa n.1,5 vuoden mittaiseen projektiin Saloon ja Turkuun. Hakijoilta odotamme sähkö – ja automaatioalan AMK-tutkintoa ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Tehtävään valikoidulla henkilöllä on mahdollisuus edetä asiakasprojektin jälkeen yrityksessä sähköasennusprojektien hoitamiseen tai teknisen myynnin puolelle näin halutessaan.

Mikäli olet kehittymishaluinen, motivoitunut ja aidosti kiinnostunut alasta hae tehtävää ja kerro hakemuksella mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-, ja koulutustaustastasi.

Sähkö-ja automaatioalan tutkinnon lisäksi hakijoilta odotetaan vankkaa tietotekniikan tuntemusta, omaa autoa ja matkustus halukkuutta kotimaassa. Konenäön , instrumentoinnin ja tietokantojen osaaminen ovat keskeisiä tehtävässä menestyäkseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle, p. 050 411 0343.

Työnhakulomake »

Laatoittaja (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 10.12.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme A-KiinteistöControl Oy ammattitaitoista ja luotettavaa LAATOITTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Asiakasyrityksemme on vahinkojen kartoittamiseen, vahinkosaneeraukseen ja kokonaisvaltaiseen kunnostamiseen erikoistunut yritys. Työkohteet ovat saneerauskohteita Turun alueella. Tehtävään valittavan henkilön toimenkuvaan kuuluvat monipuoliset laatoitukseen liittyvät purku- ja pintatyöt. Työ sisältää myös vesieristyksiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää voimassaolevaa vesieristyssertifikaattia, työturvallisuuskorttia ja sujuvaa suomenkielentaitoa. Sovit hyvin työporukkaan, jos olet rehti, työtä pelkäämätön rakennusalan ammattilainen ja kykenet työskentelemään myös osana ryhmää. Oman auton käyttö on eduksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merrantiin, p. 0504110345. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kartoittaja (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 10.12.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme A-KiinteistöControl Oy KOSTEUSKARTOITTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Asiakasyrityksemme on vahinkojen kartoittamiseen, vahinkosaneeraukseen ja kokonaisvaltaiseen kunnostamiseen erikoistunut yritys. Heidän toimialaansa ovat rakennustyöt ja kuivaukset, kartoitukset ja -raportoinnit, siivoukset ja hajunpoistot, kiinteistöhuollot, lvi-työt ja näytteiden otot. Tehtävään valittavan henkilön toimenkuvaan kuuluvat kosteudenmittaus ja raportoinnit.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri/teknikko) ja / tai pitkää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä erilaisten rakenteiden tuntemusta
- PKM-tutkintoa
- Kykyä työskennellä itsenäisesti
- Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia (oma auto eduksi)
- Hyviä MS Office-taitoja
- Eduksi katsomme kokemuksen tiiviysmittauksista ja lämpökamerakuvauksista sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortin

Tarjoamme:
- Vakituisen työn ja osaamistasosi mukaisen palkan
- Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän
- Kehittymismahdollisuudet
- Kannustavan ja hyvän työyhteisön

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merrantiin, p. 0504110345. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16.

Työnhakulomake »

Asentaja/kokoonpanotyöntekijä, Dinolift Oy (Loimaa)

Hakuaika 16.11.2017 - 03.12.2017.

Dinolift Oy suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy rakennus- ja siihen liittyvälle teollisuusalalle DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia sekä tarjoaa tuotteisiin liittyviä jälkimarkkinointipalveluja, kuten tekninen neuvonta, koulutus ja huolto. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yritys on valmistanut henkilönostimia yli 40 vuotta. Yritys on vienyt DINO nostimia maailmalle yli 40 eri maahan, päämarkkinat ovat pohjoismaat ja Saksa. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. Lisätietoa yrityksestä www.dinolift.com/

Haemme nyt asentajia henkilönostimien asennus- ja kokoonpanotehtäviin. Työ alkaa määräaikaisena, mutta sisältää mahdollisuuden myös vakituiseen työsuhteeseen. Työ on lähtökohtaisesti arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtehtävät ja palkka määräytyvät tekijöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kuitenkin perehdytyksen ja alkuun töitä tehdään kokeneemman työparin kanssa.

Edellytämme hakijoilta ensisijaisesti reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan soveltuva koulutus (esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto tai kone- ja metallialan perustutkinto) katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat heti tammikuun alussa. Hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 10.12.2017.

Asiakkaamme APT-Elektro Oy on vuonna 1994 perustettu sähkö- ja teletekniikan konsultointi- ja suunnittelutoimisto. Yrityksen palvelut kattaa niin isommat kuin pienemmätkin hankkeet ja he ovat toteuttaneet yli 1000 suunnittelutoimeksiantoa eri tyyppisiin ja luonteisiin kohteisiin.

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää SÄHKÖSUUNNITTELIJAA monipuolisiin kiinteistösähkösuunnittelutehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja, MagiCAD -suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa sekä kokemusta 3D-suunnittelusta
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli etsit uusia haasteita ja haluat ottaa seuraavan askeleen eteenpäin työurallasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Tuulia Merranti, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Sähkösuunnittelija" 10.12.2017 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot: arkisin klo 8-16, Tuulia Merranti, p. 050 411 0375.

Työnhakulomake »

LV-asentaja huoltotehtäviin (pk-seutu)

Hakuaika 16.11.2017 - 30.11.2017.

LV- ja huoltopalvelu Harri Hämeenheimo Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen LV-alan yritys. Toimintamme pääpiste on pääkaupunkiseudulla ja olemme erikoistuneet huolto-, vianetsintä- ja korjaustöihin. Asiakkaamme vaihtelevat suurista liikekiinteistöistä yksityisiin asunnon omistajiin.

Etsimme nyt tositarkoituksella joukkoomme LV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa huolto- ja viankorjaustehtävissä erilaisissa kohteissa. Päivän aikana eteen saattaa tulla viallisten hanojen tai venttiilien vaihtoa, tukkeutuneiden viemärien aukaisua tai varsinkin kokemuksen karttuessa vaativia vianetsintätehtäviä, missä paikannat vian ja teet tilanteen vaatimat toimenpiteet.

Voit olla jo kokemusta omaava LV-asentaja tai vasta uraasi aloittava tulevaisuuden ammattilainen, kunhan omaat positiivisen ja työtä pelkäämättömän asenteen. Tehtävään perehdyttämisen jälkeen tulet toimimaan itsenäisesti kiertäessäsi huoltoautolla kohteissa omaa työtäsi aikatauluttaen. Vastaat myös yhdessä ryhmän kanssa työpäivän aikana tulevista pikaista apua vaativista vikakeikoista. Eteen tulevat tehtävät ja vastuut määritellään työhön valitun asentajan taitojen perusteella.

Työssä pääset siis suunnittelemaan ja vaikuttamaan omaan työhösi ja voit olla varma, ettei yksikään päivä ole samanlainen kuin edellinen. Tulet myös toimimaan suoraan asiakkaiden kanssa huoltokeikoilla, joten toivomme sinulta avointa mieltä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme B-ajokorttia sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Voimassaolevat tulityö- ja EA1-kortit sekä englannin ja/tai ruotsin kielen taito lasketaan hakijan eduksi. Aloitamme työpäivän klo 7 ja lopetamme normaalisti klo 16. Töitä tehdään TES:n mukaisesti 40h/viikko. Tehtävässä toimimiseen ei vaadita omaa autoa.

Tarjoamme sinulle tiiviin työporukan, mahdollisuuden kehittyä LV-asentajana, ajanmukaiset työvälineet sekä kilpailukykyisen palkkamallin.

Oletko etsimämme henkilö? Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä saat Aleksilta, puh. 050 411 0263, arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Koneautomaatioasentaja / Teknikko (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 03.12.2017.

Jameka Oy on 1992 perustettu sähköalan yritys. Teemme sähköasennuksia teollisuudelle, rakennusalalle ja taloyhtiöille 25 vuoden kokemuksella. Palvelumme kattavat sähkö- ja automaatiosuunnittelun, sähköjärjestelmien ja tuotantolinjojen asennukset ja huollot sekä sähköalan diagnostiikka- ja valvontatehtävät koko Varsinais-Suomen alueella. Meillä on korkein S1 -pätevyys. Toimintamme kivijalkana ovat vankka osaaminen, laatu ja joustavuus. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.jameka.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista Koneautomaatioasentajaa / Teknikkoa vakituiseen työsuhteeseen toimintamme tueksi.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista teollisuuden koneautomaatio- ja sähköasennuksista sekä niihin liittyvistä suunnittelutehtävistä. Etsimämme henkilö kykenee työskentelemään sekä kentällä että suunnittelun parissa. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomen alueella? ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta monipuolisista teollisuuden automaatioasennuksista, suunnitteluohjelmien tuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme hakijoilta tuntemusta automaatiosovelluksista sekä logiikoiden ohjelmoinnista. Aikaisempi kokemus CADS-ohjelman käytöstä katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme tarkkaa ja tehtävään tarttuvaa otetta sekä hyviä kommunikaatio – ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Lisäksi tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 03.12.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Koneautomaatioasentaja”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Automaatioinsinööri / Tietokantasuunnittelija (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 03.12.2017.

Promector Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, jonka liikeideana on suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä tuotantoautomaatioon liittyviä laitteita. Yrityksemme 18 hengen henkilökunta on ammattitaitoinen ja motivoitunut valmistamaan juuri sellaisen laitteen, jota asiakas tarvitsee, olipa sitten kysymys kokoonpanosta, annostelulinjojen mekaniikasta, pakkauskoneiden syöttölaitteista tai robottisovelluksista. Olemme toimittaneet laitteita monille eri teollisuudenaloille. Erikoisosaamista meille on kertynyt lukuisista
lääke- ja diagnostiikka-alan laitetoimituksista. Monet näistä laitteista on sijoitettu puhdastilaan ja siitä johtuen GMP- vaatimukset ovat meille tuttuja. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.promector.fi.

Haemme nyt automaatioinsinööriä/tietokantasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen tukemaan toimintaamme.

Automaatioinsinöörinä päätehtäviäsi ovat tuotantoautomaatiolaitteiden ohjelmointi ja tietokantasuunnitteluun liittyvät työtehtävät. Projekteissa toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa laitteiden luovutus- ja ylösajoissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kokemusta logiikoiden ohjelmoinnista (Omron, Siemens tai vastaava) sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa Aikaisempi kokemus Indusoft valvomo-ohjelmiston käytöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta lääketeollisuuden tai diagnostiikka-alan parissa työskentelystä, hyviä tiimityötaitoja sekä aitoa halua oppia uutta ja kehittyä työssään.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän perehdytyksen sekä osaavan työyhteisön tuen. Lisäksi tarjoamme itsenäisiä ja haastavia työtehtäviä monipuolisten asiakasprojektien parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 03.12.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla " Automaatioinsinööri / Tietokantasuunnittelija”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Muuttotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 30.11.2017.

Oletko sinä etsimämme reipas ja ulospäinsuuntautunut muuttomies? Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii kauttamme luotettavaa muuttomiestä Turkuun. Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 1-3 vuoroa viikossa. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, erinomaista fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti (myös ilta- ja viikonloppuvuoroja). Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä, hyvässä työporukassa.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, 050 411 0345.

Työnhakulomake »

Mekaniikkasuunnittelija (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 03.12.2017.

Promector Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, jonka liikeideana on suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä tuotantoautomaatioon liittyviä laitteita. Yrityksemme 18 hengen henkilökunta on ammattitaitoinen ja motivoitunut valmistamaan juuri sellaisen laitteen, jota asiakas tarvitsee, olipa sitten kysymys kokoonpanosta, annostelulinjojen mekaniikasta, pakkauskoneiden syöttölaitteista tai robottisovelluksista. Olemme toimittaneet laitteita monille eri teollisuudenaloille. Erikoisosaamista meille on kertynyt lukuisista
lääke- ja diagnostiikka-alan laitetoimituksista. Monet näistä laitteista on sijoitettu puhdastilaan ja siitä johtuen GMP- vaatimukset ovat meille tuttuja. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.promector.fi.

Haemme nyt mekaniikkasuunnittelijaa.

Mekaniikkasuunnittelijana päätehtäviäsi ovat tuotantoautomaatiolaitteisiin liittyvät monipuoliset hienomekaniikkasuunnittelutehtävät.

Voit olla muutaman vuoden kokemusta kerännyt tai äskettäin valmistunut tuotesuunnittelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri AMK), suunnitteluohjelmien hallintaa (käytössämme on SolidWorks) sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta lääketeollisuuden tai diagnostiikka-alan laitteiden suunnittelusta, hyviä tiimityötaitoja sekä aitoa halua oppia uutta ja kehittyä työssään.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta työssä on myös mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän perehdytyksen sekä osaavan työyhteisön tuen. Lisäksi tarjoamme itsenäisiä ja haastavia työtehtäviä monipuolisten asiakasprojektien parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 03.12.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Mekaniikkasuunnittelija”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen toimistotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 30.11.2017.

Vuodesta 1994 toiminut metallialan asiakkaamme Mesekon Oy hakee kauttamme osa-aikaista toimistotyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa osa-aikaisena (15h/2vk), mutta loma-aikoina on mahdollisuus täysiin työtunteihin. Työpäivät ovat maanantai ja keskiviikko.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä, kuten työtuntien tarkistusta, tuntien syöttämistä järjestelmään, reskontranhoitoa ja matkalaskujen käsittelyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lean System 6.4 ohjelmiston tai vastaavan käyttökokemus sekä metallialan työehtosopimuksen tuntemus eduksi. Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta ja positiivista asennetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot ma-pe klo 9-16 rekrytointikonsultti Tuulia Merrantilta, puh. 050 411 0345.

Työnhakulomake »

Kahvila-/kassatyöntekijä, Leipomo Tuulisolmu (Rymättylä)

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Asiakasyrityksemme Leipomo Tuulisolmu etsii kauttamme iloista ja asiakaspalveluhenkistä kahvilatyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen Rymättylään. Sinulla on viikossa noin 3-5 työvuoroa ja työajat sijoittuvat kahvilan aukioloaikoihin, talviaikaan arkisin klo 07.00-17.00 välille ja lauantaisin klo 09.00-14.00 välille.

Työ sisältää monipuolisia kahvilatöitä mm. kassankäyttöä, asiakaspalvelua, tiskausta ja yleisestä siisteydestä huolehtimista. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, iloista asiakaspalveluasennetta, omatoimisuutta ja reipasta työotetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Joonas Leiro p. 050 411 0348. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Tekstiilityötekijä / kaavasuunnittelija (Lieto)

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Etsimme tekstiilialalla toimivalle asiakasyrityksellemme tekstiilityötekijää / kaavasuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen, sisältäen kuitenkin mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu kaavojen ja asetelmien muutostyötöiden tekeminen Grafis-kaavoitusohjelmaa käyttäen, mutta osallistut tarvittaessa myös tuotannollisiin töihin.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta grafis-kaavoitusohjelman käytöstä. Oma auto on työpaikalle kulkemisen kannalta välttämätöntä. Erityisesti arvostamme innokasta asennetta sekä halua oppia uutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi. Lisätietoja paikasta antaa myyntipäällikkö Janne Lukander arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Työt ovat pääasiassa kiinteistösähköpuolen keikkatöitä vaihtuvissa kohteissa. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, laaja-alaista kokemusta kiinteistösähköasennuksista ja kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työn suorittaminen edellyttää myös ajokortin. Erityisesti arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Ompelija (Lieto)

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ompelijaa teolliseen ompeluun loppuvuodenvuoden kiireajaksi Lietoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään arkisin 5pv/vko ja työaika on 7 ja 15 välillä.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta teollisuusompelusta. Arvostamme tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Oman auton käyttö on työpaikan sijainnin kannalta eduksi.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kirjanpitäjä (Helsinki)

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Future Retail Oy on suomalainen maahantuoja ja jakelija, jonka päätuotteisiin kuuluvat mm. maailmankuulut DJI-multikopterit sekä useita kuvaus ja action-tuotemerkkejä. Edustamiamme tuotteita käytetään niin ammatti- kuin harrastelijakäytössä. Future Retail Oy kuuluu vakavaraiseen Future Group konserniin, jonka liikevaihto on n. 107 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on yhteensä n. 55 henkilöä.

Future Retail Oy etsii nyt kauttamme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Herttoniemeen.

Tehtävänkuvaan kuuluu kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätöksen lisäksi mm. laskutusta, reskontran hoitamista sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Tehtäviin sisältyy myös aktiivisesti kirjanpidon toimintatapojen kehittäminen niin Future Retail Oy:ssä kuin toimiminen osana konsernin talousosastoa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme kaupallista tutkintoa, aikaisempaa kokemusta laskentatoimen tehtävistä sekä hyvää englannin kielen taitoa. Osaat käyttää sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä. Microsoft NAV-tuntemus lasketaan vahvaksi lisäeduksi. Kyky toimia tiimissä, analyyttinen ajattelutapa, tarkkuus, täsmällisyys sekä organisointi- ja stressinsietokyky ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme monipuolisen ja vakituisen työn vakavaraisessa konsernissa. Lisäksi tarjoamme perehdytyksen tehtävään, nuorekkaan ja ammattitaitoisen tiimin tuen sekä joustavan työajan. Yritys tarjoaa työntekijöilleen myös mm. lounas- ja virikesetelit sekä puhelinedun.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalle 29.11.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15, Anette Tervakangas, p. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Mattoasentaja (Turku )

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Haemme nyt AMMATTITAITOISTA MATTOMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työmaat sijaitsevat Turun alueella, ja ovat pääosin uudis- ja korjausrakentamiskohteita. Työtehtäviin kuuluu sekä kosteantilan matotuksia että huoneistomatotuksia; lattioiden pohjien tasoitusta, pinnoitusta, sekä listoitustöitä.

Työssä menestyminen vähintään muutaman vuoden kokemusta monipuolisista mattomiehen töistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytaitoa. Työssä vaaditaan voimassa ajokortti sekä työturvakortti.

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle, p. 050 411 0343.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies/lapiomies (Turku)

Hakuaika 15.11.2017 - 26.11.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta rakennusapumiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaa sijaitsee Varissuolla hyvien kulkuyhteyksien ulottuvilla. Työt alkavat heti ja kestävät arviolta noin kuukauden.

Työtehtäviäsi ovat mm. lapiomiehen rooli salaojituksissa, sekä pihakivilaattojen pesu ja uudelleen asettelu.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta eniten merkitsee oma asenne ja halu suoriutua annetuista työtehtävistä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaraan, puh 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Pakkaaja (Turku)

Hakuaika 14.11.2017 - 03.12.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.

Työ on pääasiassa tuotteiden pakkausta ja muita yleisiä varastotöitä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346, puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Työnjohtaja, korjaus- ja uudisrakentaminen (Uusimaa)

Hakuaika 14.11.2017 - 01.12.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme työnjohtajaa remontti- ja korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen kohteisiin Uudenmaan alueelle. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Toimenkuvassa johdat työmaata yhteistyössä muun työmaaorganisaation kanssa, vastaat mm. työmaan ennakkosuunnittelusta, aikataulusta ja toteutuksesta. Osallistut myös osaltasi hankintojen tekemiseen sekä aliurakoitsijoiden ohjaukseen ja valvontaan. Ammatti- ja johtamistaidoillasi varmistat projektin laadullisten, taloudellisten ja ajallisten tavoitteiden toteutumisen sekä turvallisen työskentelyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- aikaisempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)
- kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta
- halua ja kykyä tehdä työnjohdollisia tehtäviä
- vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä
vuorovaikutustaitoja
- ajokorttia

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Työnjohtaja" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Lauri Liewendahl puh. 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Kiinteistökirjanpitäjä (Helsinki)

Hakuaika 14.11.2017 - 28.11.2017.

Tapulin Huolto Oy on vuonna 1975 perustettu Tapulikaupungissa sijaitseva arvostettu sekä auktorisoitu ISA isännöitsijätoimisto ja kiinteistöhuoltoyritys. Hoidossamme on sekä isännöinnissä että kiinteistöhuollossa kohteita mm. Tapulikaupungissa, Puistolassa, Malmilla, Suutarilassa, Tapanilassa, Tikkurilassa ja Kalliossa.

Tapulin Huolto etsii nyt kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtäväsi on asunto-osakeyhtiöiden kirjanpito. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidosta. Lisäksi odotamme MS Office -työkalujen sujuvaa käyttötaitoa. Visma Fivaldi -ohjelman aiempi osaaminen on edellytys tehtävässä menestymiselle. Tehtävässä toimit avainasemassa yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Käytössäsi on oma työhuone ja työaika on arkisin 8-16.

Etsimämme henkilö on tarkka, omaohjautuva ja itsenäinen tiimipelaaja, jolla on positiivinen asenne työntekoon. Lisäksi kykenet organisoimaan työsi ja aikataulusi, mutta arvostat tiimin tukea ja avointa kommunikointia. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten oma auto ei ole tehtävässä pakollinen.

Tarjoamme:
- vakituisen ja luotettavan työpaikan kotimaisessa yrityksessä
- itsenäisen ja vastuullisen toimenkuvan
- mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
- mukavan ja tiiviin työyhteisön tuen sekä mielekkään työympäristön
- kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalle 28.11.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15, Anette Tervakangas, p. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Siivooja (Turku)

Hakuaika 14.11.2017 - 19.11.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme siivoojaa sairaslomasijaisuuteen Turkuun. Työ on arkipäivisin tehtävää työtä ja kohteet sijaitsevat Turussa. Kohteet ovat rappukäytävien suursiivouksia.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme sujuvaa suomenkielentaitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p.050 411 0344, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Nuorempi sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 14.11.2017 - 26.11.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia ja luotettavia sähköasentajia. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella ja työmaat ovat saneerauskohteita. Työsuhde on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä voi olla töitä syksyyn 2018 asti.

Työtehtävät sisältävät mm. lamppujen ja pistorasioiden asennusta, sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat tammikuussa 2018. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Rakennnusaputyöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.11.2017 - 28.11.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta rakennusaputyöntekijää uudisrakennuskohteeseen Turkuun. Työmaa sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt alkavat marraskuun aikana ja kestävät vuoden loppuun saakka. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä toimit kokeneemman työparin apuna ja työhösi kuuluu monipuolisia rakennusalan avustavia tehtäviä. Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä ja/tai alan koulutusta, mutta eniten arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä vaaditaan voimassaoleva työturvallisuuskortti.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa rekrytointiassistentti Maiju Pokkiselta p. 050 411 0375. Puhelut arkisin klo 8-16 välillä.

Työnhakulomake »

Höyläri (Helsinki)

Hakuaika 13.11.2017 - 27.11.2017.

Asiakasyritys etsii nyt kauttamme ammattitaitoista Höyläriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle. Yritys on erikoistunut korkean laadun puutuotteisiin: mm. listat, paneelit ja terassilaudat tilaustyönä – sekä muihin kohteisiin.

Haussa on ammattitaitoinen Höyläri, joka on työskennellyt aikaisemmin Höylärin työtehtävissä esim. teollisuuden puolella. Työajat sijoittuvat ma-pe 7:30 – 17:00 välille.

Arvostamme hakijassa:
- pitkää työkokemusta alalta
- joustavuutta työaikojen suhteen
- hyvää asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tiiviin työyhteisön tuen sekä asianmukaiset työskentelytilat ja työkalut. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00–16:00 rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

LVI-suunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 13.11.2017 - 24.11.2017.

Helsingissä toimiva insinööritoimisto etsii kauttamme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-suunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on toiminut alalla jo kymmeniä vuosia ja sen asiakaskunta on vakiintunutta. Yritys on keskittynyt asunto-, toimisto-, kauppakeskus ja tehdasrakentamisen LVI- tekniikkaan liittyviin suunnittelu- ja konsultointipalveluihin sekä energiamittauksiin.

Arvostamme:
- LVI-alan koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
- vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- rakennusmääräysten tuntemusta
- MagiCAD- ja AutoCad-ohjelmien sekä MS Office osaamista
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa, sujuva ruotsi katsotaan suureksi eduksi
- ajokortti on ehdoton

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- tiiviin työyhteisön tuen
- liukuvan työajan

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "LVI-suunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 13.11.2017 - 01.12.2017.

HP Insinöörit Oy (ent. Insinööritoimisto Pentinmikko Oy) on vuonna 1990 perustettu Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto, joka etsii nyt kauttamme uutta rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (Porvoo)

Hakuaika 13.11.2017 - 24.11.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita ja oma-aloitteisia purkutyöntekijöitä Porvoon työkohteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuun aikana. Työtä on alkuun tarjolla 2 - 3 kuukauden ajaksi, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- aiempaa kokemusta rakennusalan purkutöistä
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- auton käyttömahdollisuus
- kokemuksen purkutöistä

Työtä tehdään arkisin 40 h / viikko klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Halli, Jämsä)

Hakuaika 13.11.2017 - 27.11.2017.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Etsimme nyt pikaisella aikataululla asiakasyrityksellemme asennustehtäviin kykenevää varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Tehtävään kuuluu harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien vastaanottoa, varastointia, pakkausta ja lähetystä. Työhön kuuluu myös osien esikokoonpanoa käsityökaluilla. Työssä vaaditaankin näppäryyttä ja hyviä kädentaitoja. Arvostamme työntekijässä lisäksi soveltuvaa työkokemusta, innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta. Työ on fyysistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää normaalia hyvää kuntoa. Työssä ollaan tekemisissä oman työyhteisön jäsenien lisäksi myös asiakkaiden ja esim. rahtiyritysten edustajien kanssa, joten arvostamme myös asianmukaisia sosiaalisia taitoja.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme antoisan ja mielenkiintoisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Ilmastointiasentaja (Turku)

Hakuaika 13.11.2017 - 24.11.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun ilmastointiasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla.

Soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteista otetta työtehtäviin sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Työn suorittaminen vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Toimistosihteeri / koordinaattori (Turku)

Hakuaika 13.11.2017 - 26.11.2017.

Plan 4 IT Oy on vuonna 2000 perustettu IT-asiantuntijayritys. Tarjoamme kokeneita ammattilaisia tietotekniikan asennuksiin, ylläpitotehtäviin ja projekteihin sekä kehitämme tuotteistettuja ratkaisuja, jotka tekevät IT-ylläpidosta helppoa ja kustannuksista ennustettavia. Lisäksi myymme ja asennamme alan johtavien ICT-valmistajien tuotteita. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset, pk-sektorista suuryrityksiin. Yritysten lisäksi meillä on tärkeitä asiakkaita yhdistystoiminnan sekä julkisen sektorin alueelta. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta http://www.plan4it.fi.

Haemme nyt Toimistosihteeriä / Koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta tiimiämme.

Toimistosihteerin / koordinaattorin roolissa saat vastuullesi erittäin monipuolisen työkentän, vastaat mm. yrityksen osto- ja laskureskontrasta, tarjousten valmistelusta ja raportoinnista sekä muista toimistotehtävistä. Koordinoit myös yrityksen työjonon seurantaa ja hallintaa, osallistut projektien aikatauluttamiseen sekä projektien jälkeen käsittelet asiakaspalautetta. Näiden lisäksi pääset kehittämään yrityksen viestintää osallistumalla yrityksen kotisivujen päivitykseen, Google-markkinoinnin sekä yrityksen muun sähköisen markkinoinnin toteuttamiseen ja tuotekoulutusten kehittämiseen.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta monipuolisista toimistotöistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme hakijoilta vahvaa tietoteknistä osaamista sekä valmiutta esiintyä tarvittaessa. Aikaisempi kokemus kotisivujen päivittämisestä ja/tai Google-markkinoinnista katsotaan eduksi. Lisäksi työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme tarkkaa ja tehtävään tarttuvaa otetta sekä hyviä kommunikaatio – ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja sen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavan ja motivoivan työympäristön ja – ilmapiirin sekä hyvät työvälineet.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 26.11.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Toimistosihteeri / koordinaattori". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Koneistaja (Halli, Jämsä)

Hakuaika 13.11.2017 - 27.11.2017.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Etsimme nyt pikaisella aikataululla toimeksiantajayrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajan kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Arvostamme työntekijässä innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta. Tehtävässä edellytetään koneistajan koulutusta ja / tai työkokemusta koneistajan tehtävistä sekä Fanuc-ohjelmointitaitoa. Koneistettavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme antoisan ja mielenkiintoisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Halli, Jämsä)

Hakuaika 13.11.2017 - 27.11.2017.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Etsimme nyt pikaisella aikataululla asiakasyrityksellemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta. Arvostamme myös kokemusta robottihitsauksesta. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tehtävä vaatii keskittymiskykyä ja hyviä kädentaitoja. Arvostamme työntekijässä soveltuvaa työkokemusta, innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta. Työ on fyysistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää normaalia hyvää fyysistä kuntoa.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme antoisan ja mielenkiintoisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Rakennussiivooja ( Turku)

Hakuaika 13.11.2017 - 27.11.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta rakennussiivoojaa. Työmaat sijaitsevat Turun alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Projektien kestot vaihtelevat parista viikosta muutamaan kuukauteen.

Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin oma-aloitteisuutta, ripeää työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle arkisin klo 8-16 välisenä aikana p. 050 411 0343

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Espoo, Vantaa, Helsinki)

Hakuaika 09.11.2017 - 27.11.2017.

Asiakkaamme on suomalainen sähköalan yritys joka tekee sähköasennuksia niin rakennus- kuin tuotantolaitosympäristöissä Uudenmaan alueella. He etsivät nyt kauttamme jo aikaisempaa kokemusta kartuttanutta sähköasentajaa vähintään muutaman kuukauden ajalle. Jatko on mahdollista työtilanteesta sekä asentajan ammattitaidosta riippuen.

Työnkuva koostuu kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä. Kokemusta tuotantotiloissa toimimisesta emme vaadi, mutta tämä lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi. Tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä sähköalan ammattilaisena.

Tarvitset työhön tarttuvan asenteen lisäksi voimassaolevat työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskortit ja B-ajokortin. Tuotantolaitosympäristöjä varten olemassa oleva hygieniapassi katsotaan hakijan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksesi, mutta pääset työmaille myös julkisilla. Tehtävässä kommunikoit niin työkavereidesi sekä myös asiakkaiden kanssa sujuvasti suomen kielellä.

Jos kiinnostuit, hae nopeasti alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja työssä voi aloittaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta antaa Aleksi Seppälä, puh. 050 411 0263 arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 09.11.2017 - 24.11.2017.

EL-Systems Finland Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia vakituisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet. Kaikki työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. EL-Systems Finland Oy on helsinkiläinen, vuonna 2004 perustettu omistajiensa vetämä sähköistysalan ammattilainen. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvä yritys palvelee pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaita ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- useamman vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja EL-Systemsiin.

Työnhakulomake »

Kiinteistöhuoltaja (Tampere)

Hakuaika 09.11.2017 - 24.11.2017.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltomiestä Tampereen alueella tehtäviin, sisä- ja ulkopuolen kiinteistönhuoltotöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä aloitetaan vähintään neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastataan määrättyjen, Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen sisä- ja ulkopuolen huoltotöistä. Sisäpuolen työt pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Ulkopuolen työt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen mm. nurmikon leikkuun, lehtien puhalluksen, käsilumityöt ja hiekoitukset.

Lumettomana aikana työ on arkisin 7.00-15.00 tehtävää päivätyötä. Talviaikaan lumitilanteista riippuen työajat saattavat hieman vaihdella.

Edellytämme hakijalta hieman aikaisempaa kokemusta sekä sisä- että ulkopuolen kiinteistönhuoltotöistä. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen. Työsuhteen alun jälkeen hakijalta toivotaan mahdollisuutta ottaa osaa yrityksen kiinteistöhuoltotöiden päivystysrinkiin, jossa on laajemmat työajat ja joka kiertää tekijöiden välillä sykleissä. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Koneenkuljettaja / kiinteistöhuoltaja (Tampere)

Hakuaika 09.11.2017 - 24.11.2017.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen, pitkän linjan kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille koneenkuljettajaa / kiinteistöhuoltomiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen alueella tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat vähintään neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Koneenkuljettajan / kiinteistöhuoltomiehen työssä vastataan määrättyjen, Tampereella sijaitsevien piha- ja katualueiden huoltotöistä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumien ja hiekoitusten parissa työskentelystä. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä. Ulkotöissä käytetään koneiden puolesta Willeä sekö harjakonetta.

Edellytämme hakijalta hieman aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä ja kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Työ vaatii B-luokan ajokortin. Arvostamme hakijassa reipasta, oma-aloitteista ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 6.00-14.30, mutta esimerkiksi lumitilanteen mukaan työaika saattaa vaihdella. Välillä myös lauantaityöt ovat mahdollisia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit vaihtoehtoisesti hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Betonipumppuauton / kuorma-auton kuljettaja (Turku)

Hakuaika 09.11.2017 - 23.11.2017.

Haemme nyt asiakkaallemme betonipumppuauton / kuorma-auton kuljettajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme tarjoaa valmisbetonin ja maa ainesten toimituksia, vaihtolavojen vuokrausta, sekä höyrytystöitä Turun talousalueella mm. Kaarinassa, Piikkiössä, Raisiossa, Paraisilla, Naantalissa ja Maskussa.

Haemme oma-aloitteista, työhön tarttuvaa tekijää jolla olisi kokemusta ja pätevyydet koneiden ajamiseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tässä työssä sovelletaan auto- ja kuljetusalan työehtosopimusta.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta, ja kerro hakemuksellasi tarkasti koulutus- ja työhistoriastasi.
Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343. Yhteydenotot arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Sprinkleriasentaja (Tampere)

Hakuaika 09.11.2017 - 20.11.2017.

Yhteistyökumppanimme on sprinklerisammutusjärjestelmien asennuksia alihankintana tekevä yritys. He etsivät nyt Tampereella sijaitseviin työkohteisiinsa asentajaa pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa joulukuun alussa vuokratyösuhteena ja kestää kuudesta kuukaudesta vuoteen.

Tekijältä edellytetään rakennus- tai talotekniikka-alan peruskoulutusta sekä jonkin verran työkokemusta rakennusalalta. Arvostamme etenkin työkokemusta LVI-asentajan tehtävistä. Aikaisempaa työkokemusta sprinkleriasennuksista ei edellytetä, mutta se katsotaan hakijalle suureksi eduksi. Lisäksi arvostamme kuvien lukutaitoa ja intoa uusien asioiden oppimiseen. Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tee pikaisesti hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli,
puh. 050 411 6507.
Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija/pakettiautonkuljettaja (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2017 - 08.12.2017.

Oletko sinä etsimämme reipas ja ulospäin suuntautunut asiakaspalvelija? Nyt on erinomainen mahdollisuus hyvään työpaikkaan loistavassa porukassa! Pakettiautojen vuokrauspalveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava asiakasyrityksemme etsii kauttamme uusia asiakaspalvelijoita.

Työn sijainti vaihtelee pääkaupunkiseudulla sijaitsevien vuokraustoimipisteiden välillä ja työ sisältää asiakaspalvelun lisäksi myös pakettiautolla ajoa. Työvuorot kuitenkin alkavat ja päättyvät Helsingin ydinkeskustasta/-an. Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Töitä on alkuun tarjolla osa-aikaisesti (2-3 vuoroa/vko), joten se sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme hakijoilta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asennetta
- asiakaspalvelutaitoa
- B-ajokorttia (minimi 2 vuotta)
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Arvostamme lisäksi:
- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutöistä
- kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:
- joustavan työn, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä
- hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus sivuillamme www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään mahdollisimman nopeasti heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettaja, sijaisuus(Vantaa)

Hakuaika 08.11.2017 - 27.11.2017.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Uusimaa.

Etsimme heidän nykyisen kuljettajansa isyysvapaan ajaksi sijaista kolmeksi viikoksi marras/joulukuussa. Työ sisältää ajamisen lisäksi myös auton ja tavaroiden lastausta ja purkua niin varastolla kuin asiakkaiden määrittelemissä kohteissa pääkaupunkiseudun alueella, joten odotamme kuskilta ajotaidon lisäksi myös vähintään keskinkertaista fyysistä kuntoa.

Työtehtävässä kuorma-auton kuljettajalta vaaditaan C-kortin, ammattipätevyyden ja digipiirturikortin lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito, voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä aikaisempi kokemus kuljetus- tai muuttoalalta lasketaan ehdottomasti eduksesi. Tulet työssäsi toimimaan yhdessä apukuskin kanssa kolmena päivänä viikossa joten myös yhteistyötaidot ovat tärkeitä tässä tehtävässä.

Töitä tehdään normaalisti arkisin kello 06 - 18 välillä.

Odotamme sinulta mahdollisuutta sitoutua tehtävään koko ajaksi, maksimissaan neljäksi viikoksi. Tämän jälkeen mahdollisesta jatkosta keskustellaan erikseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan keikkatyön, uudenaikaisen kaluston sekä hyvän työyhteisön missä pääset kehittämään ammattitaitoasi logistiikan alalla.

Kiinnostuitko? Laita hakemus nopeasti alla olevan linkin kautta sillä kutsumme ehdokkaita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä toki hieman itsestäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2017 - 08.12.2017.

Haemme ammattitaitoista sähköasentajaa paritalokohteen sähköistysprojektiin Helsinkiin. Projekti on kestoltaan 2-3 kuukautta.

Työssä vastaat paritalokohteen sisäjohtoasennuksista sähkökuvien/-piirustusten mukaisesti.

Työssä onnistuminen edellyttää:
- sähköistysalan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn uudisrakennustyömaalla
- sähkökuvien luku- ja toteutustaitoa
- voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja
- omat työkalut (myös sähkökäyttöiset)

Katsomme eduksi kokemuksen KNX-tekniikalla toteutetuista järjestelmistä. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja itsenäisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Timpuri/Kirvesmies (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2017 - 08.12.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakkaamme etsii nyt kahta kehittymishaluista timpuria/kirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yritys on erikoistunut vaativiin huoneistoremontteihin, saaristorakentamiseen sekä uudiskohteisiin Uudenmaan alueella. Huoneistoremonttikohteet ovat pääasiassa vaativia arvokiinteistöjä Helsingin alueella. Yritys remontoi myös museovirastokohteita. Arvostamme tarkkaa työnjälkeä ja monipuolista työkokemusta rakennusalalta. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen yrityksessä on tarjolla mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- monipuolista kokemusta rakennusalan saneeraustöistä
- rakennuspiirustusten luku- ja toteutustaitoja
- ammattiylpeyttä ja halua kehittyä rakennusalan ammattilaisena
- suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Palkan lisäksi tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja luotettavassa yrityksessä
- säännölliset työajat
- monipuolisen työnkuvan
- mukavat ja nuorekkaat työkaverit
- mahdollisuuden kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos haluat uusia haasteita työurallasi ja kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi täytä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kirjanpitäjä tilitoimistoon (Porvoo)

Hakuaika 08.11.2017 - 08.12.2017.

Haemme nyt toimeksiantajayritykseemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Porvooseen.
Toimeksiantajamme on suomalainen tilitoimisto, joka on toiminut alalla usean vuosikymmenen ajan.

Kirjanpitäjänä toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa omien nimettyjen asiakkaiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työotetta sekä kykyä hoitaa omat asiakkuudet vastuullisesti.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, monipuolista työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä halukkuutta sitoutua samalle työnantajalle pidemmäksikin aikaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Alaan soveltuvaa koulutusta (esim. yo-merkonomi, tradenomi)
- vähintään 2 vuoden työkokemusta kirjanpidosta tilinpäätöksineen
- suomen ja englannin kielen osaamista (myös kansainvälisiä asiakkaita)
- ammattiylpeyttä

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen ja vakaan työpaikan
- säännölliset työajat
- erinomaiset mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan

Lisäksi yritys tarjoaa vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan ja vakituisen työsuhteen sekä viihtyisän työympäristön mukavien työkavereiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot arkisin klo 8-16. Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Koneenasentaja (Tampere)

Hakuaika 08.11.2017 - 24.11.2017.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen yritys, joka on erikoistunut mittatilaustöinä tehtäviin painehoitolaitteisiin sekä korkeapaine- ja puhdasilmajärjestelmiin. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme koneenasentajaa. Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ensi alkuun huhtikuun 2018 loppuun. Hyvälle työntekijälle voi tarjoutua pitkäaikaisempia työskentelymahdollisuuksia tämän jälkeen.

Koneenasentajan työ toimeksiantajayrityksessämme on puhtaan hengitysilman putkistoihin ja instrumentteihin liittyvää kokoonpano- ja asennustyötä, mihin perehdytetään kattavasti työsuhteen alussa ja töiden aikana.

Etsimme tehtävään kuvanlukutaitoista (putki / sähkö) henkilöä, jolla on aiempaa työkokemusta monipuolisista teollisuuden koneenasennus- ja kokoonpanotöistä. Koneenasentajan työtä tehdään kokeneempien asentajien parissa, mutta toivomme kuitenkin hakijalta valmiuksia työskennellä opastuksen perusteella alun jälkeen omatoimisesti. Tehtävässä tarvitaan perustason englannin kielen ymmärrystä manuaalien ja asennusohjeiden lukemista varten.

Mahdollinen putkistoasennus-, instrumenttiasennus- tai koneenasennuskokemus korkeapaineputkien parista ei ole pakollista, mutta siitä on hakijalle etua. Myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit, B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä mahdollinen TIG-hitsausten ja kovajuotosten tekotaito katsotaan hakijalle eduksi.

Työ on kokoaikaista arkisin tehtävää päivätyötä. Työpiste sijaitsee Länsi-Tampereella julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välillä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Koneenasentaja, Macring Oy (Kaarina)

Hakuaika 07.11.2017 - 26.11.2017.

Tuotantolinjoja ohutlevyteollisuudelle valmistava Macring Oy on toiminut vuodesta 1994, tavoitteena tuottaa asiakkailleen lisäarvoa soveltamalla nykyaikaisinta tuotantotekniikkaa ja -automaatiota.
Yrityksen avainhenkilöillä on laaja-alainen ja erittäin pitkä kokemus koneenrakennuksesta sekä tuotantotoiminnasta. Katso lisää www.macring.fi.

Haemme nyt koneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Kaarinassa mutta pääset osallistumaan myös asiakkaiden luona tehtäviin asennus- ja huoltotöihin kotimaassa ja ulkomailla.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. kone- ja metallialalta, hydrauliikan ja pneumatiikan perustaitoja, mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta.

Tarjoamme haastavia asennustehtäviä vientiyrityksessä, kattavan perehdytyksen tehtävään ja organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden verkkosivuilla osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Plasmaleikkaaja (Karinainen)

Hakuaika 07.11.2017 - 07.12.2017.

Teräsasennus Toivonen Oy on vuonna 1987 perustettu teräsrakenteisiin erikoistunut metallialan yritys. Laadukkaita teräsrakenteita toimittamalla ja tarjoamalla niihin liittyviä muita palveluita (muun muassa asennukset ja pintakäsittelyt) autamme rakentamisen ammattilaisia. Tyypillisiä kohteitamme ovat erilaiset rakennustyömaat, myös turvaluokitellut kohteet. CE-merkitsemme tuotteet luokkiin EXC1 ja EXC2. Rakennusalan ammattilaiset tuntevat meidät luotettavana, haastavienkin projektien toteuttajana. Luottoluokituksemme on AAA. Tuotantohallimme sijaitsevat Karinaisissa, noin 40 km Turusta. Teräsasennus Toivonen Oy kuuluu Master Yhtiöt Oy —konserniin. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.terasasennustoivonen.fi.

Etsimme nyt Plasmaleikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Karinaisiin.

Plasmaleikkaajan tehtävä on hoitaa CNC-ohjattua plasmaleikkauslaitetta. Leikkaajalta odotetaan kykyä suoriutua myös yksinkertaisista tehtävistä tietokoneen kanssa, jotta voi hoitaa myös Nestauksen.

Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä tai soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsotaan voimassaolevat työturva- ja tulityökortit. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00. Voit vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja (Karinainen)

Hakuaika 07.11.2017 - 07.12.2017.

Teräsasennus Toivonen Oy on vuonna 1987 perustettu teräsrakenteisiin erikoistunut metallialan yritys. Laadukkaita teräsrakenteita toimittamalla ja tarjoamalla niihin liittyviä muita palveluita (muun muassa asennukset ja pintakäsittelyt) autamme rakentamisen ammattilaisia. Tyypillisiä kohteitamme ovat erilaiset rakennustyömaat, myös turvaluokitellut kohteet. CE-merkitsemme tuotteet luokkiin EXC1 ja EXC2. Rakennusalan ammattilaiset tuntevat meidät luotettavana, haastavienkin projektien toteuttajana. Luottoluokituksemme on AAA. Tuotantohallimme sijaitsevat Karinaisissa, noin 40 km Turusta. Teräsasennus Toivonen Oy kuuluu Master Yhtiöt Oy —konserniin. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.terasasennustoivonen.fi.

Etsimme nyt levyseppähitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Karinaisiin.

Levyseppähitsaajan työtehtävät koostuvat monipuolisista levyseppähitsaajan töistä mm.
hitsaus- (MIG), kokoonpano-, ja osavalmistustöistä. Työssä käytettävä materiaali on pääasiassa mustaa rautaa. Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa.

Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä tai soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsotaan voimassaolevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00. Voit vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

CNC-Koneistaja, Kuuskoneistus Oy (Raatala)

Hakuaika 07.11.2017 - 07.12.2017.

Kuuskoneistus Oy on vuodesta 1981 lähtien toiminut alihankintakoneistamo, joka sijaitsee Salon Kuusjoella. Organisaatiorakenteemme on kevyt ja ammattilaistemme osaaminen laajalla pohjalla. Voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ketterästi ja ottaa työt valmistukseen nopealla aikataululla. Nykyaikaisella konekannalla pystymme valmistamaan monenlaisia tuotteita useista eri materiaaleista. Omana tuotteena valmistamme lisäksi varaosia Mara-merkkisiin salaojakoneisiin. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.kuuskoneistus.fi.

Haemme nyt CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Fanucin ohjauksella varustettuja työstökeskuksia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa 07-15.30 välillä, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta tai -sorvauksesta, kuvienlukutaitoa sekä ohjelmointitaitoa. Käytössä yrityksellä on Surf- ja WinCam- ohjelmistot, mutta huomioimme kokemuksen myös muista ohjelmista. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on työmatkojen kannalta eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kappaleenvaihtaja / Aloitteleva CNC-koneistaja, Kuuskoneistus Oy (Raatala)

Hakuaika 07.11.2017 - 07.12.2017.

Kuuskoneistus Oy on vuodesta 1981 lähtien toiminut alihankintakoneistamo, joka sijaitsee Salon Kuusjoella. Organisaatiorakenteemme on kevyt ja ammattilaistemme osaaminen laajalla pohjalla. Voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ketterästi ja ottaa työt valmistukseen nopealla aikataululla. Nykyaikaisella konekannalla pystymme valmistamaan monenlaisia tuotteita useista eri materiaaleista. Omana tuotteena valmistamme lisäksi varaosia Mara-merkkisiin salaojakoneisiin. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.kuuskoneistus.fi.

Haemme nyt kappaleenvaihtajaa / aloittelevaa CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat yksinkertaiset kappaleenvaihtotyöt koneistuskeskuksella ja sorvilla sekä tarvittaessa muita konepajan työtehtäviä. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa 07-15.30 välillä, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta metallitöistä sekä soveltuvaa koulutusta. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, hyviä kädentaitoja sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on työmatkojen kannalta eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Konemyyjä (Raisio)

Hakuaika 07.11.2017 - 21.11.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme konemyyjää alumiinintyöstökoneiden myyntiin. Tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakassuhteiden ylläpidosta sekä uusasiakashankinnasta omalla myyntialueellasi. Lisäksi teet myös yhteistyötä päämiesten kanssa ja osallistut vuosittain alan kansainvälisille messuille. Toimipisteesi sijaitsee Raisiossa mutta työ edellyttää matkustamista Suomessa ja ulkomailla arviolta 70-100 päivää vuodessa.

Työ edellyttää itsenäistä, tuloshakuista ja sitoutunutta työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta myynnillisistä tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Eduksi katsotaan myös soveltuva tekninen koulutus ja alumiinintyöstötekniikan perustuntemus.

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä myynnin parissa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työmatkoihin käytettävissä on yrityksen auto.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Aineistonkäsittelijä, 2 paikkaa (Hyvinkää)

Hakuaika 07.11.2017 - 21.11.2017.

Fenix Sign Oy on hyvinkääläinen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 50 henkeä ja liikevaihtomme on n. 9,5 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi

Fenix Sign etsii nyt kauttamme aineistonkäsittelijää vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle.

Tehtävässä pääset toteuttamaan monipuolisia projekteja asiakkaille. Odotamme sinulta visuaalista silmää ja kokemusta digitaalisten ja painettujen aineistojen työstöstä. Arvostamme Photoshop-, Illustrator- ja InDesign -ohjelmien osaamisen lisäksi ymmärrystä digitaalisista kanavista ja printistä. Sinun ei tarvitse olla vielä alan rautainen ammattilainen, mutta haluat kehittyä sellaiseksi tulevaisuudessa.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, langat pysyvät käsissäsi ja osaat tuottaa laadukkaan lopputuloksen tiukassakin aikataulussa. Haemme hyvää tyyppiä, joka tuo tiimiimme lisäarvoa. Työtä tehdään arkisin pääosin päivävuorossa klo 8-16, sesonkiaikaan ajoittain myös iltavuorossa.

Tarjoamme vakituisen työn aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Lisäksi tarjoamme perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anette Tervakangas puh. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-15.

Työnhakulomake »

CNC-sorvaaja, Helsingin Hammaspyörä Oy

Hakuaika 07.11.2017 - 21.11.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Helsingin Hammaspyörä Oy:lle CNC-sorvaajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Tattarisuolle. Töitä tehdään päivävuorossa ma-pe 07:00 – 15:30 ja työtunteja kertyy 40 h /vko.

Helsingin Hammaspyörä Oy valmistaa hammashihnapyöriä, ketjupyöriä ja kuljetinketjupyöriä vuosikymmenien kokemuksella piirustusten tai mallien mukaan kokoluokassa noin 20mm-1500mm.

Työstä on tehty monipuolista ja mielenkiintoista vaihtuvan työnkierron avulla. Päätyö on kuitenkin CNC-sorvaus, josta toivomme hakijalla olevan aikaisempaa työkokemusta. Työssäsi tulet käyttämään myös manuaalisorvia ja hitsaamaan migillä sekä puikolla, joten kokemus edellä mainituista työtehtävistä on eduksesi, mutta tarpeen vaatiessa myös perehdytettävissä. Käytössä on Wincam- ja Fanuc -ohjelmistot, joiden osaaminen auttaa sinua menestymään työssä.

Toivomme hakijalta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle tiiviin työyhteisön tuen, riittävän perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen oman osaamisesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta. Lisätiedot: Mikael Karlsson, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 09:00-16:00.

Työnhakulomake »

Kahvilatyöntekijä huoltoasemalle (Turku)

Hakuaika 07.11.2017 - 26.11.2017.

Haemme nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ huoltoasemalle osa-aikatöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin klo 6-21 välille, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella 2-4 vuoroa viikossa.

Tarjoamme:
-monipuolisen ja mielekkään työn asiakaspalvelutehtävien parissa
-mukavan ja nuorekkaan työyhteisön
-kattavan perehdytyksen tehtävään

Odotamme:
-aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä (aikaisempi kokemus huoltoasematöistä katsotaan eduksi)
-positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-hygieniapassia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuulia Merranti puh. 050 411 0345. Puhelintiedustelut ma-pe klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 06.11.2017 - 20.11.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Tällä hetkellä on käynnissä liiketilan saneeraustyöt Helsingin keskustassa. Töitä on tarjolla alkuun työkohteesta riippuen useamman kuukauden ajalle, mutta hyvälle työntekijälle töitä riittää pidemmäksikin aikaa.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä / Timanttiporaaja (pk-seutu)

Hakuaika 06.11.2017 - 20.11.2017.

Asiakkaamme on suomalainen rakennusalan yritys, joka on erikoistunut erilaisiin purkutöihin. Työmaat ovat yleisesti erilaiset purkutyöprojektit ja sijaitsevat lähinnä pääkaupunkiseudun alueella. Myös matkatöitä on tarjolla tilanteen mukaan.

Etsimme heille nyt aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen alasta kiinnostunutta purkutyöntekijää kasvamaan alan ammattilaisena. Määräaikaisen vuokratyösuhteen jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi. Purkutöihin kuuluvat monipuolisesti erilaiset timanttiporaukset, nostotyöt ja tarvittaessa tartut myös piikkauskoneeseen. Työkohteina voivat olla erilaiset julkisivukohteet tai esimerkiksi isot elementtirakenteiset parvekkeet.

Tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, sujuvaa Suomen kielen taitoa sekä hyvää kuntoa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta. Ajokortti sekä voimassaoleva tulityökortti ei ole työtehtävän kannalta välttämätön, mutta ne katsotaan eduksesi. Et myöskään pelkää tehdä töitä korkealla, sillä työhön kuuluu nostotöitä ja valjastyöskentelyä korkeissa paikoissa.

Tärkein valtti tehtävässä onnistumiseen on positiivinen, työhön tarttuva asenne sekä halu tulla purkutöiden ammattilaiseksi. Jos olet jo alalta kokemusta omaava, toivomme myös sinulta avointa asennetta ja halua oppia uutta.

Työtä tehdään normaalisti arkisin aikavälillä 07-16. Työaika 40h/viikko.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa välittömästi alla olevan linkin kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä itsestäsi, sillä kutsumme henkilöitä haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263 arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Automaatiosuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 06.11.2017 - 21.11.2017.

Toimeksiantajayrityksemme Tampereen Koneautomaatio on koneautomaatiopalveluja tarjoava yritys, joka toteuttaa automaation kokonaisratkaisuja suunnittelusta käyttöönottoon. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.koneautomaatio.fi/.

Etsimme nyt Tampereen Koneautomaatiolle suorarekrytointitoimeksiantona oppimishaluista ja motivoitunutta automaatiosuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Työ pitää sisällään projektityönä tehtävää automaatiosuunnittelutyötä teollisuuden asiakkaille. Etsimme tehtävään opintojensa puolesta automaatiotekniikkaan suuntautunutta henkilöä (esim. automaatioinsinööri, AMK), jolla on osaamista Beckhoffista (TwinCAT 2 tai 3). Mahdollinen C# ja/tai .NET -osaaminen katsotaan hakijan eduksi, mutta pakollista osaaminen ei kuitenkaan ole. Tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen ei edellytetä pitkän aikavälin kokemusta vastaavista töistä, vaan tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi uransa alkupuolella olevalle osaajalle tai vastavalmistuneellekin. Kokemustakin tärkeämpiä asioita ovat kiinnostus aihepiiriä kohtaan sekä halukkuus oppia uutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtä tehdään 37,5 tuntia viikossa pääasiassa klo 8:00-16:00 välisenä aikana sekä asiakkaiden tiloissa että yrityksen omalla toimistolla. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia tehdä ajoittain (n. 50 päivää / vuosi) lyhyitä työmatkoja pääasiassa Euroopassa, mutta tarvittaessa myös muualla maailmassa.

Työntekijälle tarjotaan työskentelyä varten nykyaikaiset työkalut sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja syventää osaamistaan alalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Automaatiosuunnittelija". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Ilmastointiasentaja (Pirkanmaa)

Hakuaika 03.11.2017 - 20.11.2017.

Toimeksiantajamme on pirkanmaalainen ilmastointialan yritys. Työkohteina ovat omakotitalot, taloyhtiöt ja julkiset rakennukset Tampereella, Ylöjärvellä sekä ympäristökunnissa. Kohteet ovat pääasiassa uudiskohteita. Asiakkaina ovat kotitaloudet, yritykset ja julkisen sektorin edustajat. Toimeksiantajamme etsii nyt kauttamme tiiminsä vahvistukseksi ammattitaitoista ilmastointiasentajaa. Työt alkavat nopealla aikataululla mahdollisimman pian aluksi vuokratyösuhteena, mutta osaavalla työntekijällä saattaa olla mahdollisuus työllistyä pidempi aikaisestikin.

Ilmastointiasentajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Tekijän tulee pystyä työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lisäksi hakijalta edellytetään voimassa oleva työturvallisuuskorttia sekä töiden joustavan suorittamisen takia oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme tekijässä sosiaalisuutta ja hyviä käytöstapoja.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Innostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.


Työnhakulomake »

Kunnossapitoasentaja (Marttila)

Hakuaika 03.11.2017 - 19.11.2017.

TerCo Engineering Oy on perustettu vuonna 2011. Toiminta käsittää teollisuuden ja vesihuoltolaitosten kunnossapidon ja projektien toteutuksen, sekä koneiden ja laitteiden valmistamisen.

Haemme nyt kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta myöhemmin on hyvä mahdollisuus työllistyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtäviäsi ovat teollisuuden ja vesilaitosten vuosihuollot ja muut kunnossapitotehtävät. Tämän lisäksi osallistut koneiden ja laitteiden valmistukseen Marttilan konepajalla.

Vaatimuksena ovat hitsauksen ja koneenasennuksen hyvät taidot, sekä valmius itsenäiseen ja monipuoliseen työhön asiakaskohteissa. Työssä menestyminen edellyttää ongelmanratkaisukykyä, joustavuutta työaikojen suhteen, sekä jonkin verran matkustusvalmiutta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden ja vesihuollon kunnossapitotehtävistä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Rakennuspeltiseppä (Turku)

Hakuaika 01.11.2017 - 19.11.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennuspeltiseppää vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Turussa ja lähialueilla.

Työtehtävät sisältävät monipuolisia peltitöitä. Tutuiksi tulevat ikkunalistojen, sadevesijärjestelmien sekä piipun peltitöiden asennukset.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta peltisepän töistä. Odotamme itsenäistä ja työteliästä otetta työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme vakituisen työpaikan lisäksi paljon vastuuta, sekä mahdollisuuden räätälöidä omat työajat.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaraan, puh 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Märkämaalari (Tampere)

Hakuaika 01.11.2017 - 30.11.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme osaavaa märkämaalaria Tampereelle. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä ja kestävät ensi alkuun 2-3 viikkoa. Tämän jälkeen tekijälle on pyrkimyksenä tarjota työtä pitkäaikaisemminkin.

Märkämaalarin työssä tärkeimpänä työkaluna käytetään korkeapaineruiskua, jonka hyvä hallinta on työssä menestymisen perusedellytys. Etsimämme tekijä tuntee alan koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta työssä käytettäviä maalityyppejä ja kykenee kokemuksen kautta tarkkuutta vaativaan työskentelyyn saaden aikaan korkealaatuista maalipintaa.

Maalattavat artikkelit vaihtelevat pienikokoisista ja tarkkuutta vaativista yksittäiskappaleista suurempiin pintoihin sekä useampiakin samanlaisia kappaleita käsittäviin sarjoihin. Märkämaalausten lisäksi myös muut ajoittaiset sekalaiset työt ovat osa toimenkuvaa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jossa kahdeksan tunnin työpäivät on mahdollista aloittaa joustavasti joko klo 7:00 tai 8:00. Kaikki työ suoritetaan yrityksen hallitiloissa julkisten yhteyksien päässä Tampereella.

Tarjoamme pätevälle hakijalle haastavan työn mielenkiintoisine tuotteineen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen kattotöihin (Tampere)

Hakuaika 01.11.2017 - 24.11.2017.

Asiakkaamme kattotöihin erikoistunut yritys. Etsimme nyt heille rakennusapulaista kirvesmiehen avuksi esimerkiksi aluslaudoitusten, otsalaudoitusten ja räystäiden aluslaudoitusten tekoon.

Tekijältä odotetaan erityisesti ripeää työotetta ja reipasta asennetta. Rakennusalan peruskoulutus ja työkokemus rakennusalalta katsotaan eduksi. Työ edellyttää myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työ alkaa viikolla 46 ja kestää ainakin kaksi viikkoa, jatkoa kuitenkin saattaa olla tiedossa. Työ on päivisin klo 7.00-15.30 välisenä aikana tehtävää työtä. Työhön sovelletaan pelti- ja teollisuuseristysalan työehtosopimusta. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella ja lähikunnissa.

Oletko etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota pikaisesti yhteyttä ja täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Yhteystiedot arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 30.10.2017 - 30.11.2017.

Etsimme nyt kokenutta sähkösuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Toimeksiantajamme on kotimainen korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelu- ja rakennuttajapalveluihin keskittynyt yritys. Alalla pitkään ja menestyksekkäästi toiminut yritys on vuosikymmenien ajan tarjonnut asiakkailleen talotekniikkaan sekä rakentamiseen liittyviä suunnittelu-, valvonta- ja ylläpitopalveluja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta sähkösuunnittelusta sekä aiempaa kokemusta erilaisten suunnitteluprojektien läpiviennistä itsenäisesti. Suunnittelukohteet ovat korjausrakentamiseen, uudisasuntokohteisiin, toimitilarakentamiseen, kauppakeskuksiin ja julkisiin rakennuksiin liittyviä kohteita.

Lisäksi edellytämme:
- Sähköinsinöörin koulutusta
- AutoCad-ohjelman hallintaa
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa

Tarjoamme:
- vakituisen työpaikan hyvin menestyvässä yrityksessä
- ammattitaitoisen työyhteisön tuen
- mahdollisuuden edetä urallasi ja laajentaa osaamistasi
- merkittävät työsuhde-edut, modernit toimitilat sekä nykyaikaiset työvälineet
- kilpailukykyisen palkkauksen

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli etsit uusia haasteita ja haluat ottaa seuraavan askeleen eteenpäin työurallasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Sähkösuunnittelija" 30.11.2017 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot: arkisin klo 8-16, Esa Riikonen, p. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kuorma-autonkuljettaja (Tampere)

Hakuaika 27.10.2017 - 24.11.2017.

Etsimme toimeksiantajasyrityksellemme oma-aloitteista ja reipasta, aloittelevaa kuorma-autonkuljettajaa jakelutehtäviin. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti tekijän löydyttyä, mutta viimeistään marraskuun lopussa. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi siirrytään asiakasyrityksen omille kirjoille.

Aloittelevan kuorma-autonkuljettajan tehtävässä ajetaan avolavaista kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa LVI-tarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Tehtävään ei edellytetä pitkän linjan ajokokemusta, joten tehtävään soveltuu taustalle esimerkiksi kuljetusalan perusopinnot tai varusmiespalvelun kuljettajana suorittanut henkilö. Tehtävä vaatii kuitenkin hieman kokemusta kappaletavaranostimen käytöstä.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, työpäivä alkaa klo. 6.00 ja kestää keskimäärin 6-10h päivässä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

L V I - suunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 26.10.2017 - 26.11.2017.

Etsimme nyt kokenutta LVI-suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Toimeksiantajamme on kotimainen korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelu- ja rakennuttajapalveluihin keskittynyt yritys. Alalla pitkään ja menestyksekkäästi toiminut yritys on vuosikymmenien ajan tarjonnut asiakkailleen talotekniikkaan sekä rakentamiseen liittyviä suunnittelu-, valvonta- ja ylläpitopalveluja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta LVI-suunnittelusta sekä aiempaa kokemusta suunnitteluprojektien läpiviennistä itsenäisesti etenkin linjasaneerauskohteiden osalta. Suunnittelutyön lisäksi, tehtävään sisältyy myös yhtiökokouksiin osallistuminen ja käynnit suunnittelukohteissa.

Lisäksi edellytämme:
- LVI-alan koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
- rakennusmääräysten tuntemusta
- MagiCAD- ja AutoCad-ohjelmien hallintaa
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa

Tarjoamme:
- vakituisen työpaikan hyvin menestyvässä yrityksessä
- ammattitaitoisen työyhteisön tuen
- mahdollisuuden edetä urallasi ja laajentaa osaamistasi
- merkittävät työsuhde-edut, modernit toimitilat sekä nykyaikaiset työvälineet
- kilpailukykyisen palkkauksen

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli etsit uusia haasteita ja haluat ottaa seuraavan askeleen eteenpäin työurallasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "LVI-suunnittelija" 26.11.2017 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot: arkisin klo 8-16, Esa Riikonen, p.050 411 0372.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 09.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 04.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »