Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Varastotyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 23.01.2018 - 07.02.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeliasta varastotyöntekijää Länsi-Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Pätevälle tekijälle tarjotaan pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Työnkuva koostuu monipuolisista varastotehtävistä, joita tehdään sekä yrityksen sisävarastotiloissa että pihamaalla. Myös tavaroiden noutoon ja viemiseen liittyvät kuljetustehtävät lähialueilla ovat osa työnkuvaa. Työssä on käytössä kuorma-auto, jonka kuljettamiseen vaaditaan C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kuorma-auton purkamisen yhteydessä sekä varastotiloissa tavaroiden siirtelyssä käytetään trukkeja (3tn ja 7tn), joissa on paripyörät edessä.

Työssä käsiteltävät tuotteet koostuvat erityisemmän alan tarvikkeista, joita varten uusi työntekijä perehdytetään hyvin varastoesimiehen toimesta työsuhteen alussa.

Etsimme tehtävään perustason ATK-käyttötaitoista henkilöä, jolla on hieman aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä ja joka kykenee omatoimiseen sekä tarkkuutta vaativaan työskentelyyn. Työskentely edellyttää lisäksi normaalia fyysistä yleiskuntoa ajoittain raskaidenkin tarvikkeiden siirtelyä varten.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja reipasta asennetta tehtäviä töitä kohtaan. Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen työtehtävän hyvässä, luotettavassa ja vakaassa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Aloitteleva muovihitsaaja/asentaja (Tampere)

Hakuaika 23.01.2018 - 07.02.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta aloittelevaa muovihitsaajaa/asentajaa Tampereelta käsin tehtäviin matkatöihin. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Pätevälle tekijälle tarjotaan pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Muovihitsaajan/asentajan tehtävä koostuu polttonesteenjakeluasemien rakennustyömailla tehtävistä HDPE-kalvojen asennuksista sekä muovihitsauksista extruder- ja kuumakiilamenetelmillä. Muovihitsausten lisäksi myös muut yleisluontoisemmat työt, kuten osien valmistaminen, lapiointityöt sekä putkien ja kaivojen asennukset kuuluvat osaksi työnkuvaa. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Tehtävään etsimämme henkilö voi olla joko muoviasennusten ja -hitsausten parissa aiemmin työskennellyt henkilö tai vaihtoehtoisesti maanrakennusalan yleistöitä tehnyt henkilö, joka on kiinnostunut opettelemaan muoviasennusta ja -hitsausta.

Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Tehtävän matkatyöluonteen vuoksi hakijalta edellytetään mahdollisuuksia ja halukkuutta työskennellä tarvittaessa pitkiäkin viikkoja työkohteissa eri puolilla Suomea asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Työ on myös ajoittain hyvin kuormittavaa, minkä vuoksi hakijalta toivotaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja reipasta asennetta tehtäviä töitä kohtaan. Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen työtehtävän hyvässä, luotettavassa ja vakaassa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja, EL-Systems Finland Oy (Helsinki)

Hakuaika 23.01.2018 - 09.02.2018.

EL-Systems Finland Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia vakituisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet. Kaikki työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. EL-Systems Finland Oy on helsinkiläinen, vuonna 2004 perustettu omistajiensa vetämä sähköistysalan ammattilainen. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvä yritys palvelee pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaita ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- useamman vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja EL-Systemsiin.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 23.01.2018 - 09.02.2018.

HP Insinöörit Oy (ent. Insinööritoimisto Pentinmikko Oy) on vuonna 1990 perustettu Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto, joka etsii nyt kauttamme uutta rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 23.01.2018 - 09.02.2018.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 09.02.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Tasoitetyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 23.01.2018 - 06.02.2018.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen maalausalan yritys. Haemme nyt heille kiireellisellä aikataululla ammattitaitoista tasoitetyöntekijää Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin uudiskohteisiin. Työtehtävät koostuvat etupäässä koneellisesti tehtävistä tasoitetöistä.

Työ on vuokratyö ja alkaa kiireisellä aikataululla sopimuksen mukaan heti. Osaavalle tekijälle työtä on tarjolla pitempiaikaisestikin.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta etenkin seinien ja kattojen koneellisista tasoitetöistä. Työtehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme henkilöltä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16, myyntipäällikkö Carita tuli, 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Kiinteistönvälittäjä, Habita Finland Oy (Etelä-Suomi)

Hakuaika 22.01.2018 - 09.02.2018.

Habita Finland Oy on Suomessa syntynyt, kansainväliseksi kasvanut kiinteistöalan toimija, joka keskittyy asuntojen, toimitilojen ja yrityskiinteistöjen välitykseen. Toimintamme alkoi Suomesta vuonna 1989. Nykyisin toimipisteitämme on yhä laajemmalla alueella Euroopassa, ja olemme jo saamassa jalansijaa muuallakin maailmassa.

Yksityinen, itsenäinen taustamme takaa, että osaamisemme on sataprosenttisesti kiinteistönvälityksessä ilman sidoksia pankkeihin tai vakuutuslaitoksiin. Korkeatasoinen, ammattiin pätevöittävä koulutusohjelmamme kuuluu myös kaikille franchise-yrittäjillemme.

Etsimme nyt asiakkaallemme Habita Finland Oy:lle ammattitaitoisia ja myyntihenkisiä kiinteistönvälittäjiä Etelä-Suomen toimipisteisiin palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa.

Odotamme sinulta:
-vankkaa alan tuntemusta
-ulospäinsuuntautuneisuutta ja motivoitunut asennetta
-halua menestyä välittäjänä
-joustavuutta työaikojen suhteen
-luotettavuutta
-hyviä ATK-taitoja (Word, Excel)
-paikallistuntemusta
-B-ajokorttia ja omaa autoa

Habita Finland Oy tarjoaa sinulle:
-selkeän toimintakonseptin
-mielenkiintoisen ja haastavan työn
-kannustavan palkkiojärjestelmän
-tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin
-nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
-kattavat koulutusohjelmat
-työterveydenhuollon
-tuen henkilökohtaisiin liikuntaharrastuksiin

Kiinnostuitko? Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille 9.2.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl p. 050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Kiinteistönvälittäjä (Turku)

Hakuaika 22.01.2018 - 04.02.2018.

Sp-Koti Välitysliike Turku on valtakunnallisesti useaan kertaan palkittu, paikallinen välitystoimisto, joka tarjoaa asiantuntevaa, laadukasta ja yksilöllistä kodinvälitystä jokaiselle asiakkaalle.
 
Yritys tarjoaa aidosti henkilökohtaista, rehellistä palvelua jokaiselle kodinvaihtajalle. Asiakkaat saavat käyttöönsä vuosien kokemuksen kiinteistövälityksestä, jota tarjoavat iloiset, ahkerat ja ennen kaikkea tehokkaat välittäjät. Sp-Koti panostaa hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen, koulutukseen sekä aitoon kiinnostukseen asiakkaidensa tarpeista. Sp-Koti Välitysliike Turku kuuluu Säästöpankkien perustamaan Sp-Koti-ketjuun ja tiivis yhteistyö Liedon Säästöpankin kanssa tekee asuntokaupasta asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Sp-Koti etsii kauttamme ammattitaitoista kiinteistönvälittäjää tukemaan jatkuvaa kasvuaan. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta alalta. Arvostamme LKV- tai muuta kiinteistönvälitysalan tutkintoa. Työssä menestyminen vaatii tavoitteellista ja aikaansaavaa otetta työtehtäviä kohtaan. Vielä tärkeämpää on tinkimätön palvelu asiakkaita kohtaan.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet, kannustavan palkkiojärjestelmän sekä yleisimmät työsuhde-edut. Päivittäisessä toiminnassasi sinulla on tunnetun ketjun tuki takanasi, sekä ammattitaitoiset ja energiset kollegat.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

QA Specialist (Turku)

Hakuaika 22.01.2018 - 11.02.2018.

Biovian Oy on 2003 perustettu uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin 3400 m2 laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Biocityssä ja Pharmacityssä Turun Teknologiakiinteistössä. Biovian on vuoden 2015 BioFinland-palkinnon sekä Turun kauppakamarin myöntämän vuoden 2017 Varsinais-Suomen vientipalkinnon voittaja. Yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä: www.biovian.com

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haussa on QA Specialist vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Etsimme laadunvarmistukseen biologisten lääkkeiden kehityksen ja laadun asiantuntijaa. Työtehtävät ovat erittäin monipuolisia laadunvarmistuksen tehtäviä, joista keskeisimpiä ovat laatujärjestelmän kehittäminen ja ylläpito, riskienhallinta, tuotantoerien tarkastukset, muutos- ja poikkeamakäsittelyt, sisäiset tarkastukset ja toimittaja-arvioinnit. Lopullinen työnkuvasi määräytyy aikaisemman kokemuksesi perusteella.

Tehtävässä osallistut vaativiin biologisten lääkkeiden prosessikehitys- ja tuotantoprojekteihin. Tehtävässä pääset luomaan ja kehittämään modernien lääkkeiden laatua ja laatustrategioita asiakasprojekteissa, jotka ulottuvat myös sopimusanalysointitoimintaan. Globaaleilla markkinoilla toimiva Biovian tarjoaa näköalapaikan biologisten lääkkeiden kehitykseen, sopimusvalmistukseen ja sopimusanalysointiin.

Odotamme sinulta lääkkeiden kehityksessä tai valmistuksessa hankittua laatuasioiden tuntemusta. Olet GMP:n asiantuntija. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi farmasian alalta tai biokemiasta sekä kokemusta biologisten lääkkeiden valmistuksesta tai laadunhallinnasta, steriilin tuotteen valmistuksesta tai kliinisten tutkimuslääkkeiden valmistuksesta. Valmius toimia EU:n lainsäädännön mukaisessa Qualified Person:n tehtävässä katsotaan eduksi. Edellytämme luontevaa, hyvää englannin ja suomen kielen taitoa. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, vaihtelevan ja monipuolisen työn biologisten
lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 11.2.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "QA Specialist". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Controller (Turku)

Hakuaika 22.01.2018 - 11.02.2018.

Biovian Oy on 2003 perustettu uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin 3400 m2 laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Biocityssä ja Pharmacityssä Turun Teknologiakiinteistössä. Biovian on vuoden 2015 BioFinland-palkinnon sekä Turun kauppakamarin myöntämän vuoden 2017 Varsinais-Suomen vientipalkinnon voittaja. Yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä: www.biovian.com

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haussa on Controller vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä johdon ja talouspäällikön kanssa ja työhösi kuuluu monipuolisia taloushallinnon tehtäviä aina laskutuksesta sisäisen laskennan kehittämiseen. Tuet johdon päätöksentekoa tunnuslukujen seurannan ja raportoinnin myötä, kehität budjetointia sekä osallistut investointisuunnitelmien laadintaan. Lisäksi tehtäviisi kuuluu ylimmän johdon hallinnollisia tukitehtäviä. Työssäsi käytät suomen ja englannin kieltä sujuvasti (sekä suullinen että kirjallinen). Tarkempi tehtäväkenttä muotoutuu tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, mielellään kansainvälisessä toimintaympäristössä, sekä vähintään tradenomin koulutustausta tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet sitoutunut tehtäviisi, ymmärrät rutiinityön merkityksen ja kykenet tarvittaessa joustamaan aikarajojen niin vaatiessa. Olet luotettava, oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen, ja sinulla on myös kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä taloushallinnon tehtävien parissa ja voimakkaasti kasvavan yrityksen mukana. Tukenasi on vakaa ja luotettava yritys sekä osaava henkilöstö.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 11.2.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Controller". Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Turku)

Hakuaika 22.01.2018 - 04.02.2018.

Asiakkaamme APT-Elektro Oy on vuonna 1994 perustettu sähkö- ja teletekniikan konsultointi- ja suunnittelutoimisto. Yrityksen palvelut kattaa niin isommat kuin pienemmätkin hankkeet ja he ovat toteuttaneet yli 1000 suunnittelutoimeksiantoa eri tyyppisiin ja luonteisiin kohteisiin.

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää SÄHKÖSUUNNITTELIJAA monipuolisiin kiinteistösähkösuunnittelutehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja, MagiCAD -suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa sekä kokemusta 3D-suunnittelusta
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli etsit uusia haasteita ja haluat ottaa seuraavan askeleen eteenpäin työurallasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Tuulia Merrantille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Sähkösuunnittelija" 04.02.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot: arkisin klo 8-16, Tuulia Merranti, p. 050 411 0345.

Työnhakulomake »

Huoltoasentaja (Espoo)

Hakuaika 19.01.2018 - 02.02.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme elektroniikkalaitteiden huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Espooseen.

Työ pitää sisällään mm. etäohjausjärjestelmien ja valvontalaitteiden asennuksia ja toimituksia pääkaupunkiseudun alueella. Tämän lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös yhteydenpito eri sidosryhmien välillä sekä käytössä olevien tuotteiden lisämyynti olemassa oleville asiakkaille. Työkohteet ovat pääasiassa teollisuuskohteissa.

Edellytykset työtehtävään valittavalta:
- b-ajokortti ja oma auto
- soveltuva koulutus (esim. elekrtoniikka-asentaja)
- sujuva suomen kielen taito
- vähintään tyydyttävän tason englannin kielen taito
- nuhteeton tausta

Työhön haettavalta henkilöltä lisäksi odotamme aitoa kiinnostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta haettua työtehtävää kohtaan. Työhön saat hyvin kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa, joten työ voi sopia hyvin myös työuran alkuvaiheessa olevalle henkilölle.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työympäristössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Myyntineuvottelija, mainos- ja liikelahjat (Helsinki)

Hakuaika 17.01.2018 - 31.01.2018.

Jerkka Tuote Oy on v. 1994 perustettu mainos- ja liikelahjoja myyvä ja maahantuova yritys Helsingissä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia mainos- ja liikelahjoja, joista löytyvät sopivat ratkaisut niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Yksilöllinen tuote syntyy, kun käytämme tuotteissa esim. yrityksen omaa logoa ja värejä. Yrityksen toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle. Lue meistä lisää www.jerkkatuote.fi.

Jerkka Tuote etsii nyt kauttamme aktiivista ja innokasta myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työssä vastaat itsenäisesti mainos- ja liikelahjojen myynnistä yritysasiakkaille ja työn painopiste on uusasiakashankinnassa. Työtehtäviisi kuuluu parhaan ratkaisun määrittely asiakkaan tarpeisiin sekä asiakkuuksien hoitaminen. Työtäsi ohjaa kunnianhimoiset tavoitteet sekä oma tuloshakuisuutesi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kaupallinen koulutustausta ja/tai aiempaa kokemusta B2B myyntityöstä. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa alan parhaaksi tulevaisuudessa. Odotamme sinulta ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta, itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä palavaa halua tehdä myyntityötä. Et pelkää tarttua luuriin ja nautit uusien ihmisten kohtaamisesta. Tehtävä edellyttää b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle menestyksen kasvualustan. Monipuolinen ja hyvä perehdytys tehtävään ja tuotteisiin auttavat sinut alkuun työssäsi. Innostava ja kasvuhakuinen tiimi ruokkii sinua tuloksiin. Tavoitteitasi seurataan ja johto tukee työtäsi jatkuvasti. Meidän tuotteemme ovat konkreettisia, ja niitä on helppo tarjota. Palkkamallina toimii pääosin provisiopalkkaus, joten jos jaksat ahertaa, se näkyy myös palkkakuitissasi. Koeajalta tarjoamme takuupalkan 2000 €/kk.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-15, rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies (pk-seutu)

Hakuaika 17.01.2018 - 05.02.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kehittymiskykyistä kirvesmiestä pk-seudulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia avustavia sekä itsenäisiä kirvesmiehen tehtäviä oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on jo vähintään hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen. Haluat päästä kehittymään rakennusalan ammattilaiseksi ja pääsetkin aluksi toimimaan kokeneemman timpurin opissa. Perehdytyksen jälkeen toimit itsenäisesti remontti- ja saneerauskohteissa oman taitotasosi mukaan.

Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Tulet ainakin aluksi tarvitsemaan työssä omaa autoa, joten vähintään B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on pakollista tämän tehtävän suorittamiseen.

Eduksesi luemme:
- monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
- kokemus myös muilta soveltuvilta aloilta
- hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan

Asiakasyrityksemme on suomalainen, vakaasti kasvava korjausrakentamisen asiantuntijayritys jolla on työmaita laajasti pk-seudun alueella. Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin ja tässä tehtävässä pääset osaksi pienremontteihin painottuvaa työporukkaa. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kokki / Helsinki

Hakuaika 17.01.2018 - 31.01.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kokkia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ravintola sijaitsee Helsingin keskustassa ja se tarjoaa asiakkailleen perinteikästä, suomalaista ruokaa sekä laadukasta palvelua.

Hakemallamme henkilöllä olisi mielellään muutaman vuoden kokemus ravintolakokin työstä ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Työtehtäviin kuuluu sekä buffet että a la carte -annosten valmistaminen. Työssä edellytetään hygieniapassia. Toivomme tehtävään soveltuvalta henkilöltä reipasta työotetta, joustavuutta sekä palveluhenkisyyttä.

Työajat ovat normaalisti arkisin kahdessa vuorossa klo 9-16 tai 15-22. Viikonloppuisin ravintola on pääasiassa kiinni ja se on avoinna vain satunnaisesti tilauksesta.

Nyt on tarjolla pitkäaikainen työsuhde vakavaraisessa ja perinteikkäässä ravintolassa. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 9-16 rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä, p. 050 411 0390.

Työnhakulomake »

Kodinkoneasentaja (Turku)

Hakuaika 17.01.2018 - 31.01.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kodinkoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää mm. pesukoneiden, astianpesukoneiden kuivausrumpujen sekä kylmälaitteiden asennukset asiakkaiden luona. Työpaikka sijaitsee Turussa.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen kodinkoneiden huolto- ja asennustöistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään. Työ edellyttää C-ajokorttia. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta, ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä remonttikohteisiin, (Vantaa)

Hakuaika 16.01.2018 - 30.01.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää märkätilojen remonttitöihin. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti Uudenmaan alueella. Työt alkavat vuokratyösuhteen kautta määräaikaisella työsopimuksella, mutta määräaikaisuuden päätyttyä sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykselle töihin.

Työnkuvaan sisältyy monipuoliset sisätimpurin työt remonttikohteissa. Töitä tehdään ensin työparin kanssa yhdessä ja myöhemmin itsenäisesti. Kohteisiin liikutaan aina yrityksen autolla. Edellytämme hakijalta kokemusta märkätilojen remonttitöistä, mutta tarvittaessa saat myös työhön kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Eduksesi luetaan voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vedeneristys sertifikaatti. Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä asiakaspalvelualttiutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja jätteenkeräykseen (Pk-seutu)

Hakuaika 16.01.2018 - 30.01.2018.

Helsingissä sijaitseva kuljetusalan asiakasyrityksemme on erikoistunut jätteenkeräykseen ja - kuljetukseen. Etsimme nyt toimeksiantajallemme kokoaikaisia jäteautonkuljettajia pääkaupunkiseudun alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Jäteautonkuljettajan tehtävässä liikutaan pääosin pareittain ja keräyspisteitä on ympäri pääkaupunkiseutua myös Helsingin keskustan alueella. Työskentely edellyttää suoritettua kuljettajan ammattipätevyystutkintoa, C-ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. Saat työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta jätteiden keräyksestä tai kuljetuksesta. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, pääasiassa arkisin ja työtunteja kertyy kahdessa viikossa 80 tuntia.

Hakijoissa arvostamme aikaisempaa kokemusta kuljetusalan töistä, mutta se ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme reipasta, motivoitunutta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle vakituisen ja kokoaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai voit lähettää työhakemuksesi ansioluettelon kera Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja, JIS-Automation Oy (Helsinki)

Hakuaika 15.01.2018 - 28.01.2018.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan kasvaessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Etsimme nyt JIS-Automation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään Helsinkiin. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun alueella. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Edellytämme hakijalta:
- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä
- Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme hakijalle:
- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- Etenemismahdollisuuden huippuorganisaatiossa

Katso työntekijöiden kokemuksia JIS-Automationista.


Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV Esa Riikoselle etunimi.sukunimi@click-hp.fi 28.1.2018 mennessä. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Arkkitehti (Vantaa/Lahti)

Hakuaika 15.01.2018 - 28.01.2018.

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Olemme Suomen suurin kuntotarkastusyhtiö. Olemme tehneet yli 100 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet satoja peruskorjaushankkeita. Meitä Raksilaisia on noin 160 ja vuodelle 2018 budjetoitu liikevaihtomme on noin 19 miljoonaa. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina.

Mahtavasta ja nopeasta kehityksestä huolimatta toimintamme on kannattavaa ja hyvinvoiva henkilökunta on meille kaiken A ja O. Tuemme toinen toisiamme ja toimintaamme ohjaa yrityksemme arvot: tekemisen meininki, paras palvelu ja hyvinvoiva ihminen.

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta korkeakoulutaustaista arkkitehtia. Tehtävässä tulet työskentelemään suunnitteluyksikössä, jonka vahvuus on noin 30 henkilöä. Toimimme sekä korjaus- että uudisrakentamisessa.

Hakijoilta toivomme vähintään 10 vuoden kokemusta monipuolisista korjausrakentamisen suunnittelutehtävistä. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hoitaa isojakin kokonaisuuksia. Lisäksi tehtävässä tulee hallita työssä käytettävien työkalujen, kuten ArkCAD sekä AutoCAD käyttö.

Haemme asiantuntijaa ensisijaisesti vakituiseen työsuhteeseen, mutta otamme kaikki hakemukset huomioon. Aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalla henkilöllä on mahdollisuus työskennellä joko Vantaan pääkonttorissa tai Lahden toimipisteessä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa 28.1.2018 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Tietoliikenneasentaja (Espoo)

Hakuaika 15.01.2018 - 29.01.2018.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenneasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa laiteasennukset (reitittimet, kytkimet, WLAN-tukiasemat), mastotyöt sekä linkkiasennukset. Toimit myös perustason tietoliikenneasennustehtävissä.

Työssä menestyminen edellyttää ensisijaisesti hyviä tiimityötaitoja sekä soveltuvaa alan koulutusta. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Hakijoilta toivomme:
- soveltuvaa alan koulutusta
- aiempaa työkokemusta laiteasennuksista sekä mastotyöskentelystä
- b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja tarkkuutta
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa ja dynaamisessa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealana ammattilaisena sekä ammattitaitoisen ja mukava työyhteisön.

Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen varastotyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 15.01.2018 - 26.01.2018.

Refair Oy on vuonna 1993 perustettu yhtiö, jonka kehitys kylmä- ja ilmastointitekniikan maahantuojana ja tukkuliikkeenä on ollut erittäin voimakasta. Perheyhtiöstä on kehittynyt vuosien kuluessa kansainvälisesti tunnettu laatutoimittaja, jonka osaaminen on korkeatasoista niin teknisesti kuin kaupallisestikin.

Refair Oy etsii kauttamme innostuneen asenteen omaavaa osa-aikaista varastotyöntekijää Helsinkiin Pitäjänmäelle. Työsuhde aloitetaan aluksi henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Työtä on alkuun tarjolla vähintään kahtena (2) päivänä viikossa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta henkilöltä toivotaan joustavuutta työajan suhteen tarpeen vaatiessa.

Työtehtäväsi on monipuolinen pitäen sisällään kaikki varaston työt mm. saapuvan tavaran vastaanotto, kuorman läpikäynti ja purkaminen, hyllytys, keräily, lähtevän tavaran pakkaus sekä lastaus. Arvostamme täsmällistä ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä reipasta asiakaspalveluasennetta.

Edellytämme hakijoilta:
- aiempaa kokemusta varasto- tai lähettämötyöstä
- trukin käsittelytaitoa tai trukkikorttia (työntömasto- ja lavansiirtotrukki)
- hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
- hyvää fyysistä kuntoa
- täsmällistä ja tarkkaa työotetta

Tarjoamme:
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen reilussa ja luotettavassa yrityksessä
- monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan
- siistit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
- kattavan perehdytyksen tehtävään
- säännölliset työajat

Työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle työntekijälle, jolla on mahdollisuus tehdä osa-aikaista työtä esim. opintojensa ohessa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja syy miksi haet juuri osa-aikaista työtä. Lisätiedot Lauri Liewendahl, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Autofixari (Orivesi)

Hakuaika 12.01.2018 - 29.01.2018.

Etsimme nyt autofixaria vakavaraiselle ja kehittyvälle autoalan asiakasyrityksellemme, Ysitien Auto Oy:lle Oriveden toimipisteeseen. Yritys tarjoaa asiakkaille neljällä paikkakunnalla monipuolisesti autoalan palveluita, kuten käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen sekä uusien matkailuautojen ja -vaunujen myyntiä, autojen varaosia ja tarvikkeita, renkaita ja vanteita sekä huolto- ja korjaamopalveluita. Työ alkaa 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Ysitien Auton kirjoille.

Autofixarin tehtävänä on ajoneuvojen sisä- ja ulkopuhdistukset / -pesut sekä pintakäsittelyt. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä heti.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

- Kokemus alalta
- Hyvä fyysinen kunto
- Motivaatio tehtävään, positiivinen asenne, oma-aloitteisuus sekä aktiivinen ja toimelias työote

Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa yrityksen menestykseen ja syntyvään asiakaskokemukseen sekä mukavan ja avoimen ilmapiirin työyhteisön. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tuntia päivässä sovitun mukaisesti aikavälillä klo 07:00-17:00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Huoltoteknikko (Espoo)

Hakuaika 12.01.2018 - 26.01.2018.

Connect Services Oy on espoolainen radiopuhelinten ja ammattielektroniikan myyntiin sekä huoltoon keskittynyt yritys. Yrityksemme on perustettu vuonna 1997. Henkilökunnallamme on jo yli 25 vuoden kokemus radiopuhelinhuollosta sekä vakiintunut asiakaskunta mm. julkisella sektorilla, puunjalostusteollisuudessa sekä rakennusalalla. Myymme ja huollamme mm. Yaesu, Vertex Standard, Icom, Motorola, TP-Radio, Kenwood, Peltor, Silenta ja Silentex, Danfoss, Waeco, Telemic ja Ubiquiti Networks valmistajien tuotteita. Yrityksemme on vakavarainen ja sillä on AAA- luottoluokitus.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Työssä vastaat pääasiassa WLAN-verkkojen, PDA-Tablet -tietokoneiden, etäohjausjärjestelmien sekä teollisuuden valvontalaitteiden asennuksista ja toimituksista. Tämän lisäksi radiopuhelimien ja ammattielektroniikan huollot kuuluvat toimenkuvaasi. Tuotteissamme on kattava valikoima puhe- ja lisälaitteita VHF-, UHF-, MOTOTRBO-, DMR- ja TETRA/VIRVE-radiopuhelimiin, joten hakijoilta toivomme myös näiden laitteiden tuntemusta.

Hakijoilta edellytämme:

–tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. elektroniikka-asentaja) 
–aikaisempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä (esim. hienomekaniikka) 
–B-ajokorttia ja omaa autoa 
–nuhteetonta taustaa 
–asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä 

Arvostamme ammattimaista ja itsenäistä työotetta sekä hyvää elektroniikka-alan tuntemusta. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Kivenlahdessa, mutta työkohteet ovat pääasiassa asiakkaidemme luona pääkaupunkiseudun alueella ja satunnaisesti myös muualla Suomessa. Työtä tehdään arkisin klo 8-16, 40 h /viikko.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille 26.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Mikael Karlsson p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Puoliperävaunuyhdistelmän kuljettaja (Vantaa)

Hakuaika 12.01.2018 - 29.01.2018.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla ja Helsingissä hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Eteläinen Suomi.

He etsivät nyt kauttamme pitkään työsuhteeseen CE-kortillista puoliperävaunuyhdistelmän kuljettajaa toimimaan niin kuljetus- kuin varastotehtävissä. Työsuhde alkaa ensin määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Perehdytyksen jälkeen olet vastuussa tavaroiden kuljettamisesta ja varastoinnista. Tehtävässä tulet ajamaan erikokoista rahtia ja myös erikoiskuljetuksia tulee työn alle säännöllisin väliajoin. Vastaat myös tarvittaessa varaston yleisestä järjestyksestä sekä käyttöösi varatun kaluston kunnosta.

Kuljettajalta vaaditaan aikaisemman kuljetusalan kokemuksen, CE-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti lasketaan ehdottomasti eduksesi.

Työtä tehdään normaalisti arkisin aikavälillä klo 6 – 18. 80h/2viikkoa. Olethan kuitenkin joustava, sillä kevään edetessä ja työmäärän lisääntyessä myös tunteja saattaa kertyä huomattavasti enemmän. Omaa autoa et itse tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työhön valittavan henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työssä nopeallakin aikataululla, kuitenkin viimeistään helmikuun aikana.

Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, uudenaikaisen kaluston sekä hyvän työyhteisön missä pääset kehittämään ammattitaitoasi logistiikan alalla.

Ota härkää sarvista ja täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit kysyä Aleksilta arkisin klo 09-15 numerosta 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Piirtäjä / suunnittelija, nestaus (Lempäälä)

Hakuaika 12.01.2018 - 27.01.2018.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvu on ollut nopeaa. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Onnistumisen taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi.

Asiakasyrityksemme Ilmastointi Turppa Ky on Lempäälässä sijaitseva metallialan yritys. Etsimme nyt heille nopealla aikataululla ammattitaitoista piirtäjää / suunnittelijaa nestaukseen liittyviin työtehtäviin. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, minkä jälkeen tekijä siirtyy vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme.

Työnkuva koostuu ensisijaisesti plasma- ja polttoleikkauskoneille tietokoneella tehtävistä ohjelmista CAD-, ProNest- ja Nestix -suunnitteluohjelmistoja käyttäen. Myös toimisto-, asiakaspalvelu- ja työnjohtotehtävät (mm. tuuraukset) sekä tarjouslaskentaan ja tavaran lähetykseen liittyvät tehtävät ovat osa tehtävää. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on työhön sopiva koulutus (esim. teknikko tai tuotantotalouden insinööri) ja joka on joko toiminut vastaavan tyyppisissä tehtävissä aiemmin tai vaihtoehtoisesti on kokenut plasma-, poltto- tai laserleikkauskoneiden käyttäjä hyvillä ATK-valmiuksilla. Tehtävään valittava henkilö voi olla joko uran alkupuolella oleva, tai kokeneempikin tekijä.

Työtä tehdään lähtökohtaisesti arkisin ja päiväsaikaan (ma-pe klo 7:00 – 15:30), mutta toivomme hakijalta valmiutta mahdollisiin myöhempiin vuorotyöaikoihin (aamuvuoro ma-pe klo 6:00 – 14:30 ja iltavuoro ma-pe klo 14:15 – 22:45).

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välillä, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Myyjä - Biketeam (Vantaa)

Hakuaika 12.01.2018 - 28.01.2018.

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämyyjää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oman harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Lisäksi aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Hakijoilta edellytämme:
- AB-ajokorttia
- Vahvaa moottoripyörien merkki-/mallituntemusta
- Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 28.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Moottoripyörämekaanikko (Vantaa)

Hakuaika 12.01.2018 - 28.01.2018.

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet terveellä ammattiylpeydellä varustettu mp-alan ammattilainen. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Hakijoilta edellytämme:
- AB-ajokorttia
- Auto- tai moottoripyörämekaanikon työkokemusta
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työtä tehdään arkisin klo 10-18 välillä.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 28.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Pöytyä)

Hakuaika 11.01.2018 - 25.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pajalla tehtävää kokoonpanohitsausta ja työtä tehdään yhdessä vuorossa liukuvalla työajalla.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Pystymme tarjoamaan työntekijälle työpaikan vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, sekä nykyaikaiset tuotantotilat ja laitteet.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-eristäjä (Turku)

Hakuaika 11.01.2018 - 28.01.2018.

Lvi-Eriste-99 Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava ja luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt LVI-eristäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta LVI- tai rakennusalan koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen villoitus- ja eristystöistä. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Myyntiedustaja (Turku/Salo)

Hakuaika 11.01.2018 - 26.01.2018.

Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy edustaa Pihlan valmistamia laadukkaita puualumiini-ikkunoita ja
-parvekeovia sekä ulko-ovia. Kotitalouksien suosimat tasokkaat tuotteet parantavat kiinteistön
ulkonäköä, arvoa, energiataloutta sekä kodin mukavuutta ja turvallisuutta. Yritykseltä saat täyden
ikkuna- ja oviremonttipalvelun. Lisätietoa yrityksestä http://www.ikkunatjaovet.fi

Haemme nyt edustajaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Salon / lähikuntien alueen myynnistä
ja markkinoinnista.

Myyntiedustajan työhön kuuluu uusasiakashankinta, tapaamiset, tilannekartoitukset, tilauksien
edelleen lähetykset ja asiakaspalvelu. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta,
pitkäjänteisyyttä, reippautta ja sanavalmiutta. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työn
suorittamiseen.

Aikaisempi kokemus kuluttajamyynnistä katsotaan eduksi. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla
aikaisempaa kokemusta ikkunoiden ja ovien parissa toimimisesta, sillä saat kattavan perehdytyksen
ja koko tehtaan tuen taaksesi. Lisäksi sinua opastaa ja sparraa asiantunteva sekä kokenut kollega.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi työkalut kasvaa alan huippumyyjäksi.

Työt alkaa heti sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen
täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti
itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden
rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara puh. 0504110346.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 11.01.2018 - 29.01.2018.

Asiakasyrityksemme on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemukseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden ja kiinteistösuunnittelun.

Etsimme nyt asiakkaallemme rakennesuunnittelijaa Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaksi nuorekasta parinkymmenen hengen tiimiä. Suunnittelukohteet ovat moninaisia ja niistä vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat laaja-alaisia, vaihtelevia ja osittain hyvin vaativiakin. Jokainen kohde on ainutlaatuinen luoden monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelutyössä käytetään ajanmukaisia työvälineitä. Pääasiallinen työkalu on Tekla Structures -ohjelma. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja mielellään kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo positiivinen asenne, maatemaattinen osaaminen – hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi katsotaan myös 3D-suunnitteluohjelmien hallitseminen. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävään kuuluu myös asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi. Valinnassa huomioidaan myös hiljattain valmistuneet tulevaisuuden kyvyt. Tehtäviin annetaan perehdytys ja vahva tuki.

Työ on pääsääntöisesti arkisin aikavälillä klo 08:00 – 16:30 tehtävää päivätyötä. Työaika on liukuva. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa asiallisella palkalla. Tässä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Huoltomies (Espoo)

Hakuaika 10.01.2018 - 24.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen huoltomiestä Espooseen. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (aamuvuoro ja iltavuoro) sekä lauantaisin päivävuorossa.

Huoltomiehen työtehtäviin kuuluvat oman alueen kiinteistön huoltotyöt, laitehuollot sekä asiakaspalvelu. Tehtävässä sinua tukee tekninen ja/tai sähköalan tuntemus, kokemus kiinteistöalan työtehtävistä sekä asiakaspalveluhenkisyys. Työhön saat kuitenkin kattavan perehdytyksen, joten reipas asenne ja oma-aloitteisuus ovat tärkeimmät kriteerit työntekijää valittaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa voit kehittyä oman osaamisesi mukaan. Täytä hakemus mahdollisimman pian, koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kallionporausasiantuntija (Nokia)

Hakuaika 10.01.2018 - 02.02.2018.

Etsimme nyt suorarekrytointitoimeksiantona asiakasyrityksellemme Doofor Oy:lle kallionporausasiantuntijaa monipuolisiin ja mielenkiintoisia haasteita tarjoaviin tehtäviin. Doofor Oy on nokialainen hydraulisia kallioporakoneita valmistava perheyritys, joka toimittaa korkealaatuisia tuotteitaan ympäri maailmaa. Lue yrityksestä lisää osoitteesta www.doofor.fi/.

Kallionporausasiantuntijan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat porien käyttöönotot asiakasyrityksissä, asiakassuhteiden hoito sekä porien huoltoon liittyvät työt. Tehtäviin kuuluu myös yrityksen tuotekehitysvaiheet. Etsimme henkilöä, jolla on entuudestaan kokemusta ja tuntemusta kallionporauslaitteista ja kallionporaukseen liittyvistä tehtävistä. Aiempi työkokemus on etusijalla, eikä tehtävään vaadita mitään erityistä koulutusta.

Tehtävä on vakituinen ja työssä on tarkoitus aloittaa maaliskuun alussa. Pääsääntöisesti töitä tehdään 40 tuntia viikossa Nokialla yrityksen toimipisteessä, mutta tehtävään liittyy myös paljon matkustusta asiakasyrityksissä eri puolilla maailmaa.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja asianmukaiset päivärahat matkatöistä
- Mahdollisuuden oppia ja kehittyä
- Mahdollisuuden nähdä mielenkiintoisia työkohteita ympäri maailmaa

Tehtävä vaatii:
- Aiempaa kokemusta kallionporauksesta
- Mahdollisuutta 50-100 matkapäivään vuodessa
- Suomen ja englannin kielen taitoa, sekä alan sanaston ja termien tuntemusta.
Muusta kielitaidosta saattaa olla työssä hyötyä.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin hakuaikana, joten jos kiinnostuit, hae tehtävää välittömästi täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Doofor Oy:hyn.

Työnhakulomake »

Mekaniikan / laivasuunnittelun osaaja (Raisio)

Hakuaika 10.01.2018 - 28.01.2018.

Alvars Oy on Raisiossa toimiva insinööritoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotekehitys- ja projektisuunnittelupalveluja. Vuonna 2007 perustetun yrityksen juuret ovat vahvasti meriteollisuudessa. Erityisosaamisalaamme ovat lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelu, projektikuljetusten laskentatehtävät ja muut meritekniset ratkaisut. Tarjoamme ratkaisuja konseptoinnista asennussuunnitelmiin saakka asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lue lisää: www.alvars.fi

Nyt etsimme joukkoomme energistä ja aikaansaavaa vahvistusta MEKANIIKAN / LAIVASUUNNITTELUN osaajasta. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri tai diplomi-insinööri) ja 3-5 vuotta työkokemusta teräsrakenteiden ja mekaanisten kokonaisuuksien suunnittelutehtävistä. Sinulla tulisi olla vähintään perustaidot mallintamisesta Solidworks-ohjelmistolla tai vastaavalla. Aikaisempi kokemus meriteollisuudesta ja laivanrakennuksesta on eduksi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sujuvaa englannin puhutun ja kirjallisen kielen taitoa, muut kielet luetaan eduksi.

Voit olla hakemamme henkilö mikäli kaipaat työssäsi haasteita ja odotusten täyttämisen sijaan pyrit parhaasi mukaan ylittämään ne. Tarjoamme vakituisen työn ja nykyaikaisten työvälineiden lisäksi rennon, avoimen työilmapiirin, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen yhä paremmaksi osaajaksi ovat luonnollisia asioita.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merrantille 28.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Tuulia Merranti, p. 050 411 0345. Hakemukset otsikolla "Mekaniikan/Laivasuunnittelun osaaja”.

Työnhakulomake »

Työnjohtaja, TeppMan Oy (Turku)

Hakuaika 10.01.2018 - 28.01.2018.

Turkulainen, vuonna 1995 perustettu ja tällä hetkellä noin 60 työntekijää työllistävä lattian- ja seinäpäällysteurakointiin sekä huoneistoremontteihin ja vahinkokartoituksiin ja -saneerauksiin erikoistunut, TEPPMAN OY etsii

TYÖNJOHTAJAA kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin, vahinkosaneerauskohteisiin ja tarvittaessa myös uudiskohteiden laatoitus-, matto- ja parkettitöiden työnjohtotehtäviin.

Etsimme henkilöä, jolla on:

- tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (esim. työteknikko tai rakennusmestari)
- aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä (mielellään vähintään 3 vuoden ajalta)
- kokonaisnäkemystä työmaiden hoitamisesta: osaat ennakoida, suunnitella, organisoida ja raportoida. Tehtäväsi on luoda edellytykset ja varmistaa, että työmaalla asiat sujuvat suunnitellusti ja ajallaan.
-hyvät it-taidot. LähiTapiolan ja If Vahinkovakuutusyhtiön yhteistyökumppaneina käytämme Meps-laskentaohjelmia työmaiden hoidossa ja seurannassa
- kykyä tulla toimeen erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa
- ajokortti

Me tarjoamme:

- monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä Turun talousalueella
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
- säännöllisen työajan arkisin klo 7-15.30
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä työssä
- mukavan työyhteisön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 28.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Työnjohtaja". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Salo)

Hakuaika 10.01.2018 - 24.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Salon seudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työ on huonekaluosien hitsausta (TIG ja MIG).

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa ja viimeisteltyä työn jälkeä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, puh 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Autonasentaja, huoltokorjaamoon (Tampere)

Hakuaika 10.01.2018 - 05.02.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta ajoneuvoasentajaa monimerkkihuoltamoon Tampereelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan nopealla aikataululla aluksi 4 kk vuokratyösuhteena, mutta osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös vakituisesti.

Ajoneuvoasentajan toimenkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt. Edellytämme tekijältä tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä muutaman vuoden kokemusta autokorjaamotyöskentelystä. Toivomme hakijalta autosähkötöiden hallintaa ja kokemusta nykyaikaisten mittauslaitteiden käytöstä. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä motivoitunutta ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Ohjelmistokehittäjä - Receptum Oy (Helsinki)

Hakuaika 10.01.2018 - 24.01.2018.

Receptum on suomalainen järjestelmä- ja palvelutoimittaja, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksessämme on yli 50 henkilöä palvelemassa, tukemassa ja kehittämässä ratkaisuja ja palveluja pohjoismaisten apteekkien ja terveydenhuollon tyytyväisille asiakkaille. Receptum auttaa terveydenhuoltoalan ja erikoiskaupan yrityksiä menestymään paremmin. Mahdollistamme, että työtä helpottavien tietojärjestelmien avulla yritykset ja heidän henkilökuntansa voivat keskittyä omien asiakkaiden palvelemiseen ja toiminnan kehittämiseen. Innovatiivisena ajatusjohtajana tuomme uudet tietotekniset käytännöt ensimmäisenä asiakkaidemme saataville ja parannamme yritysten tulosta. Me mahdollistamme, että alan yrittäjät voivat viettää vapaa-aikaa ilman huolta yrityksen toiminnasta.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työtehtävinäsi on pääasiassa ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua apteekkien ja terveydenhuoltoalan asiakkuudenhallinta-, kassa- ja taloushallintosovelluksiin. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmointityötä.

Työkaluvalikoimaamme kuuluvat seuraavat tekniikat: C#, .Net, MS SQL, Visual Studio, WPF, ASP.Net, joten toivomme hakijoilta näiden tekniikoiden hallintaa. Eduksi katsomme kokemuksen pilviteknologioista (Azure), mobiiliratkaisuista (Android/IOS) sekä moderneista web-tekniikoista.

Hakijoilta edellytämme:
- aiempaa kokemusta ohjelmistokehittäjän työstä (3-5 vuotta)
- C#, .Net, MS SQL sekä Visual Studio -tekniikoiden vahvaa hallintaa
- suomen ja englannin kielen taitoa
- hyviä yhteistyö-/tiimityötaitoja

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa, vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi saat mukavat työkaverit ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Tehtävässä on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan omaan työhösi.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 24.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Laatoittaja, 3 paikkaa (pk-seutu)

Hakuaika 09.01.2018 - 29.01.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia laatoittajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Yritys tekee saneeraus- ja korjausrakentamista niin yksittäisissä huoneistokohteissa kuin suurissa taloyhtiöissä joten haussa onkin laatoittajia niin remontti- kuin linjakohteisiinkin.

Etsimämme tekijät ovat ensisijaisesti jo laatoituskokemusta omaavia alan ammattilaisia, mutta voit olla myös vasta varsinaista laatoitusuraasi aloittava tulevaisuuden tekijä, kunhan omaat positiivisen ja työtäpelkäämättömän asenteen ja olet valmis oppimaan uutta.

Laatoittajana tulet työskentelemään pääasiassa kylpyhuoneissa varsinkin linjakohteissa, mutta erityisesti remonttikohteissa erilaisia välitilalaatoituksia tulee vastaan.

Työtehtävässä edellytetään:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- itsenäistä työskentelyotetta
- suomen kielen sujuva osaaminen
- oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme:
- voimassaolevaa vedeneristyssertifikaattia
- tarkkaa ja huolellista työjälkeä
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaisesti
- kokemusta kirvesmiehen tai maalarin töistä.

Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko. Työmaat sijaitsevat vaihtelevasti pääkaupunkiseudulla, kuitenkin pääasiassa Espoossa ja Vantaalla.

Tarjoamme sinulle todella hienon mahdollisuuden päästä pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa suomalaisessa rakennusalan yrityksessä, missä työntekijöitä ja työn laatua arvostetaan. Odotamme, että työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan tarvittaessa pikaisellakin aikataululla, viimeistään kuitenkin helmikuun aikana.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 05.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on alustavasti 2018 syksyyn saakka.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat helmikuun aikana, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kirvesmies (Turku)

Hakuaika 05.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on alustavasti 2018 syksyyn saakka.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Pesulatyöntekijä (Pirkkala)

Hakuaika 05.01.2018 - 02.02.2018.

Asiakkaamme on täyden palvelun työ-, liinavaate- ja mattohuoltoon erikoistunut yritys Pirkkalassa.
Nyt etsimme asiakkaallemme pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme työtä pelkäämätöntä ja hyvällä asenteella varustettua työntekijää, jolta löytyy myös ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja. Varsinaisia vaatimuksia aiempien työkokemuksien suhteen ei ole, mutta esimerkiksi laitostyöntekijän kokemus katsotaan eduksi. Työkalujen käyttötaitoja ja sähköisten koneiden tuntemuksesta on hyötyä, kuten myös pakettiauton ajokokemuksesta.

Työtehtävät koostuvat likaisen pyykin lajittelusta, lastauksesta pesusta sekä laitteiston mahdollisista huoltotöistä, sekä tarvittaessa pyykin jalkelusta asiakkaille pakettiautolla. Työstä suorituiminen vaatii kohtuullista fyysistä kuntoa. Työ edellyttää B-luokan ajokorttia.

Työt alkavat tammi/helmikuussa 2018 määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille. Työt ajoittuvat ma-pe noin klo 6 alkaen. Työssä noudatetaan kemianteollisuuden työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Kokki (Turku)

Hakuaika 04.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta kokkia Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu lounas- sekä a la carte annosten valmistaminen. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ravintolakokin työstä, hygieniapassia sekä kykyä työskennellä kiireen keskellä. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen sekä reipasta asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lukander, puh. 050 411 0344, yhteydenotot arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Tarjoilija (Turku)

Hakuaika 04.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta ravintola-alan työntekijää Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon.
Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lukander, puh. 050 411 0344, yhteydenotot arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Koneellinen tasoittaja (Tampere)

Hakuaika 04.01.2018 - 02.02.2018.

Toimeksiantajamme on Suomen suurimpien pintaurakointialan toimijoihin lukeutuva yritys. Etsimme nyt yrityksen Pirkanmaan toimialueelle neljää koneellista tasoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy toimeksiantajayrityksemme palvelukseen.

Etsimme tehtävään henkilöitä, jotka ovat tehneet koneellisia tasoituksia jo useamman vuoden ajan. Työkohteet ovat etupäässä julkisia rakennuksia ja kerrostalokohteita, jotka sijaitsevat pääosin Tampereella. Oma auto ei ole tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. Työssä tarvittavat työvälineet järjestyvät toimeksiantajayrityksemme kautta. Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7:00 - 15:30 -välisenä aikana.

Tarjoamme osaavalle tekijälle:

- Pitkäaikaisen työpaikan hyvämaineisessa yrityksessä
- Ympärivuotiset työskentelymahdollisuudet
- Mukavat työkaverit hyvällä porukkahengellä
- Kilpailukykyisen palkan

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

CNC-Koneistaja, Kuuskoneistus Oy (Raatala)

Hakuaika 03.01.2018 - 31.01.2018.

Kuuskoneistus Oy on vuodesta 1981 lähtien toiminut alihankintakoneistamo, joka sijaitsee Salon Kuusjoella. Organisaatiorakenteemme on kevyt ja ammattilaistemme osaaminen laajalla pohjalla. Voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ketterästi ja ottaa työt valmistukseen nopealla aikataululla. Nykyaikaisella konekannalla pystymme valmistamaan monenlaisia tuotteita useista eri materiaaleista. Omana tuotteena valmistamme lisäksi varaosia Mara-merkkisiin salaojakoneisiin. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.kuuskoneistus.fi.

Haemme nyt CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Fanucin ohjauksella varustettuja työstökeskuksia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa 07-15.30 välillä, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta tai -sorvauksesta, kuvienlukutaitoa sekä ohjelmointitaitoa. Käytössä yrityksellä on Surf- ja WinCam- ohjelmistot, mutta huomioimme kokemuksen myös muista ohjelmista. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on työmatkojen kannalta eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Kiinteistönhoitaja (Sastamala)

Hakuaika 29.12.2017 - 28.01.2018.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kiinteistöhuoltoalan yritys, joka etsii kauttamme kiireisellä aikataululla osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kiinteistönhoitajaa Sastamalaan. Työ alkaa heti kokopäiväisenä vuokratyösuhteena ja työtä on tarjolla osaavalle tekijälle toistaiseksi.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Toimenkuvaan kuuluu myös viikoittaiset päivystystehtävät arkisin ja viikonloppuisin. Päivystyksestä maksetaan erillinen korvaus. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi. Tekijä perehdytetään päivystystehtävään, joten aikaisempaa päivystyskokemusta tästä ei välttämättä vaadita. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan sekä täsmällisyys ja luotettavuus. Lisäksi työntekijältä toivotaan suomenkielen taitoa, ripeää työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme myös joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin klo 6.00-16.00 välisenä aikana Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla. Päivystystehtävien vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta päästä päivystyskohteisiin alle 30 minuutin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä rekrytointikonsultti Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Kiinteistöhuoltaja (Tampere)

Hakuaika 28.12.2017 - 26.01.2018.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltomiestä Tampereen alueella tehtäviin, sisä- ja ulkopuolen kiinteistönhuoltotöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä aloitetaan kuuden kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastataan määrättyjen, Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen sisä- ja ulkopuolen huoltotöistä. Sisäpuolen työt pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Ulkopuolen työt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen mm. nurmikon leikkuun, lehtien puhalluksen, käsilumityöt ja hiekoitukset.

Lumettomana aikana työ on arkisin tehtävää päivätyötä (7,5h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00. Talviaikaan lumitilanteista riippuen työpäivät aloitetaan tarvittaessa arkisin klo 6:00.

Edellytämme hakijalta hieman aikaisempaa kokemusta sekä sisä- että ulkopuolen kiinteistönhuoltotöistä. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen. Hakijalta toivotaan mahdollisuutta ottaa osaa yrityksen kiinteistöhuoltotöiden päivystysrinkiin, jossa on laajemmat työajat ja joka kiertää tekijöiden välillä viiden viikon sykleissä. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja (Kangasala)

Hakuaika 23.01.2018 - 05.02.2018.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päällirakenteiden ja säiliöiden valmistus- sekä korjaustöihin erikoistunut alalla pitkään toiminut perheyritys. Alumatic valittiin Kangasalan vuoden 2016 yrittäjäksi. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme innostunutta ja motivoitunutta asennustyöhön kykenevää levyseppähitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan vuokratyösuhteessa ja koeajan jälkeen on tekijän tarkoitus siirtyä Alumaticin kirjoille. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Työ koostuu kuljetuskaluston säiliöihin ja päällirakenteisiin liittyvistä hitsaus-, asennus- ja korjaustöistä. Pääpaino työssä on hitsaamisella. Hakijalle on tehtävään eduksi harrastustausta ajoneuvojen, koneiden tai muiden laitteiden omatoimisista korjauksista ja huolloista. Hakijalta ei vaadita tehtävään erikseen suoritettuja hitsausluokkia, mutta toivotaan kuitenkin halukkuutta luokkien myöhempää suorittamista varten. Sähkön, pneumatiikan ja hydrauliikan mahdollinen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Työssä käsitellään materiaalien puolesta alumiinia, terästä ja RST:tä. Materiaalien ainevahvuudet vaihtelevat 1-10 mm välillä, ollen keskimäärin 3-5 mm. Levytöissä käytetään tyypillisiä levytyökoneita ja käsityökaluja.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä aikavälillä klo 7-15:30.
Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä siistissä ja asiallisessa työympäristössä käsillä työtä ja tuotekokonaisuuksia, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden vaativia tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja jota asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle!

Työnhakulomake »

Koneenkuljettaja / kiinteistöhuoltaja, osa-aikainen (Tampere)

Hakuaika 08.12.2017 - 26.01.2018.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille osa-aikaista koneenkuljettajaa / kiinteistöhuoltomiestä Tampereen alueella tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian. Työt kestävät talviajan.

Työtehtävä koostuu pääasiassa jäädytettyjen urheulukenttien harjaustöistä, joita tehdään sekä pienellä että isolla Willellä. Myös muut yleisluontoiset ulkokiinteistönhuoltotyöt kuuluvat työnkuvaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä (n. 6h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00.

Edellytämme hakijalta hieman aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisestä työstä ja kiinnostusta koneella työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtävään käytännön työhön. Työ vaatii voimassa olevaa B-luokan ajokorttia. Mahdollinen tieturva 1 -kortti katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Halli, Jämsä)

Hakuaika 11.01.2018 - 29.01.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisula Forest on kehittyvä ja kasvava yritys.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta ja materiaalivahvuus on 4-30 mm. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tehtävä vaatii keskittymiskykyä ja hyviä kädentaitoja. Arvostamme työntekijässä soveltuvaa työkokemusta, innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta ja luotettavuutta. Työ on fyysistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää normaalia hyvää fyysistä kuntoa.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja (Tampere)

Hakuaika 27.10.2017 - 26.01.2018.

Etsimme toimeksiantajasyrityksellemme oma-aloitteista ja reipasta, aloittelevaa kuorma-autonkuljettajaa jakelutehtäviin. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti tekijän löydyttyä, mutta viimeistään marraskuun lopussa. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi siirrytään asiakasyrityksen omille kirjoille.

Aloittelevan kuorma-autonkuljettajan tehtävässä ajetaan avolavaista kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa LVI-tarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Tehtävä vaatii jonkin verran kokemusta kuorma-autonkuljetuksesta ja kappaletavaranostimen käytöstä.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, työpäivä alkaa klo. 6.00 ja kestää keskimäärin 6-10h päivässä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 23.01.2018 - 05.02.2018.

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme Suunnittelu Teräsmaa Oy:lle Tampereelle rakennesuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Rakennesuunnittelija vastaa useiden erityyppisten korjaus- ja uudiskohteiden kuten asuintalojen, koulujen, päiväkotien, palvelutalojen sekä liike- ja toimistokiinteistöjen rakennesuunnittelusta. Suunnittelu tapahtuu pääasiassa AutoCAD LT -ohjelmistolla.

Etsimällämme henkilöllä on rakennusinsinöörin koulutus. Työkokemus vastaavista tehtävästä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävässä arvostetaan huolellisuutta, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä ryhmätyöskentelyyn. Tehtävään kuuluu asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi.

Työ alkaa neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme Teräsmaan omille kirjoille. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Suunnittelu Teräsmaa Oy vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Elementtisuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 23.01.2018 - 05.02.2018.

Toimeksiantajamme Suunnittelu Teräsmaa Oy on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen, jolle etsimme nyt elementtisuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa uusia palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Teräsmaan omille kirjoille.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. Arvostamme alan työkokemusta ja sitä kautta osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Voit kuitenkin olla myös vähemmän kokenut suunnittelutyöhön soveltuva ja alalle suuntautuva tekijälupaus. Työssä vaaditaan täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tehtävässä aloitetaan vuokratyösuhteessa ja tekijän on tarkoitus siirtyä Teräsmaan kirjoille 4 kk:n koeajan jälkeen. Työskentely voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Tarjoamme sopivalle henkilölle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa vaatimustasoltaan eritasoisten suunnittelutehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »