Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimien ovien päivä 12.10.2017
Lue lisää!

Avoimet työpaikat
Kassamyyjä huoltoasemalle (Turku)

Hakuaika 22.09.2017 - 08.10.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle osa-aikatöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin klo 6-21 välille, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella 2-4 vuoroa viikossa.

Tarjoamme:
-monipuolisen ja mielekkään työn asiakaspalvelutehtävien parissa
-mukavan ja nuorekkaan työyhteisön
-kattavan perehdytyksen tehtävään

Odotamme:
-aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä (aikaisempi kokemus huoltoasematöistä katsotaan eduksi)
-positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-hygieniapassia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuulia Merranti puh. 050 411 0345. Puhelintiedustelut ma-ke klo 9-16.

Työnhakulomake »

Palkanlaskija/Kirjanpitäjä (Lieto)

Hakuaika 22.09.2017 - 08.10.2017.

Liedon Tilitoimisto Oy:llä on vankka kokemus yritysten talousasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta jo 20 vuoden ajalta. Olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä alan keskisuureksi toimijaksi työllistäen tällä hetkellä kahdeksan alan ammattilaista. Liedon Tilitoimisto Oy on Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa talous- ja palkkahallinnon sekä verotuksen ja yrityksen kehittämisen neuvonnan asioissa sekä perinteisin että sähköisin menetelmin. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta www.liedontilitoimisto.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista palkanlaskijaa/kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävänä on vastata yritysasiakkaiden palkkahallinnosta. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiakasvastaavat kirjanpitotehtävät sekä taloushallinnon yleisiä tehtäviä.

Edellytämme hakijoilta usean vuoden kokemusta palkanlaskennasta sekä kokemusta tilitoimistotyöskentelystä. Työssä menestyminen edellyttää nykypäivän maksuliikenteen ja eri työehtosopimusten tuntemusta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme palkkahallinnon tutkinnon. Käytössä ovat Tikon- ja Heeros-taloushallinto-ohjelmistot.

Tarjoamme työn viihtyisässä työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet ja -ohjelmat sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 08.10.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Palkanlaskija/Kirjanpitäjä". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (Helsinki)

Hakuaika 22.09.2017 - 06.10.2017.

Etsimme logistiikka-alan asiakkaallemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa.

Asiakasyritys tekee merikontti- ja irtoperäajoa. Työt alkavat ja päättyvät Helsingin Vuosaaren satamaan. Ajoalueena on koko Suomi. Työvuorot ovat kello 4:30-22 välillä. Joskus työssä on myös yöpymisiä.

Edellytämme hakijoilta:
-E-ajokorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä
-aiempaa työkokemusta vastaavanlaisesta ajosta
-reipasta työotetta, aktiivisuutta ja huolellisuutta

Eduksi katsomme:
-ADR -ajoluvat

Tarjoamme:
-vakituisen työsuhteen
-mukavan kuljettajan työn luotettavassa ja hyvämaineisessa yrityksessä

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 – 16:00 rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Sales Trainee (Helsinki)

Hakuaika 22.09.2017 - 13.10.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
- reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
- kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
- ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700€ + provisiosta (keskiansio on 2600€, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Toimistoassistentti, 2 paikkaa (Espoo)

Hakuaika 22.09.2017 - 29.09.2017.

Haemme nyt nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme kahta toimistoassistenttia kolmen kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyritys sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä. Työ on kokopäivätyötä ja töitä tehdään liukuvasti arkisin 7-18 välillä. Määräaikaisuuden päätyttyä yrityksessä voi tarjoutua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toimistoassistentin työtehtäviin kuuluu mm. ostotilausten käsittely, tilaustietojen ja laskutustietojen päivittäminen järjestelmään sekä erilaiset myynnin tukitehtävät. Työ sopii hyvin esimerkiksi koulusta valmistuvalle tai juuri valmistuneelle henkilölle, jolla on taloushallinnon perusteet hallussa. Taloushallinnon valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. merkonomi tai tradenomi)
- englannin kielen kirjallista taitoa
- perustason it-taitoja

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa täyttää hakemus pikaisesti. Haastattelut aloitamme jo viikolla 39 ja työt alkavat viikolla 40. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252. Yhteydenotot arkisin kello 9-16 välillä.

Työnhakulomake »

Hydrauliikka-asentaja (Tampere)

Hakuaika 21.09.2017 - 09.10.2017.

Asiakkaamme hakee kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää hydrauliikka-asentajaa Tampereelle. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, ja työt aloitetaan sopimuksen mukaan lokakuun aikana.

Hydrauliikka-asentajan tehtävä on käsin tehtävää asennustyötä, jossa kootaan piirustusten mukaisia tuotteita offshore-, laiva- ja kaivoslaitealoilla toimiville asiakkaille. Tehtävään etsimämme henkilö on tehnyt aikaisemmassa työssään teollista kokoonpanotyötä hydrauliikka-alalla. Haettavalta henkilöltä toivotaan hydrauliikkakaavioiden ja -piirustusten lukutaitoa sekä ymmärrystä hydrauliikkakomponenttien toimintaperiaatteista. Tehtävässä toimitaan alkuperehdytyksen jälkeen hyvin omatoimisesti ja itsenäisesti.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus, joka voi olla tasoltaan esimerkiksi insinööriopintotasoinen tai vaihtoehtoisesti automaatioasentajan tutkinto. Edellytämme hakijalta koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta ymmärrystä hydraulisten laitteiden kokonaistoiminnasta sekä koneisiin liittyvistä turvallisuusasioista. Arvostamme tekijässä ripeäotteisuutta ja aikaansaavuutta sekä toistuvien rutiinien sietokykyä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, ja päivittäiset työajat ajoittuvat pääasiassa klo 7:00 – 15:30 -välisille ajoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään pikimmiten jo ennen hakuajan päättymistä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Ilmastointiasentaja (Pirkanmaa)

Hakuaika 21.09.2017 - 09.10.2017.

Toimeksiantajamme on pirkanmaalainen ilmastointialan yritys. Työkohteina ovat omakotitalot, taloyhtiöt ja julkiset rakennukset Tampereella, Ylöjärvellä sekä ympäristökunnissa. Kohteet ovat pääasiassa uudiskohteita. Asiakkaina ovat kotitaloudet, yritykset ja julkisen sektorin edustajat. Toimeksiantajamme etsii nyt kauttamme tiiminsä vahvistukseksi ammattitaitoista ilmastointiasentajaa. Työt alkavat nopealla aikataululla mahdollisimman pian aluksi vuokratyösuhteena, mutta osaavalla työntekijällä saattaa olla mahdollisuus työllistyä pidempi aikaisestikin.

Ilmastointiasentajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Tekijän tulee pystyä työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lisäksi hakijalta edellytetään voimassa oleva työturvallisuuskorttia sekä töiden joustavan suorittamisen takia oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme tekijässä sosiaalisuutta ja hyviä käytöstapoja.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Innostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.


Työnhakulomake »

Kaapeliasentaja (Turku)

Hakuaika 21.09.2017 - 05.10.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vuoden loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaisen työsuhteeseen.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Lisäksi työssä tarvitaan ajokortti, C-kortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Kokki / lounasravintolatyöntekijä (Kaarina)

Hakuaika 20.09.2017 - 04.10.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta kokkia / lounasravintola työntekijää Kaarinaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta keittiöalan työtehtävistä, sekä ripeää ja oma-aloitteista asennetta. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 08-15 välisenä aikana, mutta sisältää satunnaisia viikonlopputöitä. Työ edellyttää hygieniapassia.

Työt alkavat lokakuussa , ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Johanna Helle 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Nuorempi koneasentaja laivojen koneistoasennuksiin (Turku)

Hakuaika 20.09.2017 - 01.10.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme koneasentajia laivojen koneistuksiin Rauman telakalle. Työt alkavat lokakuun alkupuolella ja kestävät alkuvuoteen 2018. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme järjestää tarvittaessa majoituksen Raumalta, sekä mahdolliset työmatkakuljetukset Turusta.

Tehtävässä toimit kokeneen asentajan työparina ja työhösi kuuluu laivojen koneistuksiin liittyvät avustavat tehtävät. Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. koneasentaja) ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtäviin, joten tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, hätäensiapukortti katsotaan eduksi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p .050 411 0346. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Työnhakulomake »

Muuttoauton kuljettaja / Kuorma-auton kuljettaja (Vantaa)

Hakuaika 19.09.2017 - 25.09.2017.

Etsimme asiakkaallemme, suomalaiselle kuljetusalan yritykselle nyt kuljettajaa erilaisiin muutto- ja tavarantoimituksellisiin kuljetustehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu muuttokuormien kuljetuksen lisäksi niiden käsittelyyn liittyvä lastaus sekä purku. Pääset vastaamaan myös varastosta sekä toimimaan monipuolisissa tavarantoimitustehtävissä erikoiskappaletavaran kuljetuksissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan:
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tai muista logistiikan alan työtehtävistä
- Kuljettajan ammattipätevyys kuorma-autolla ajoon (alle 7,5tn)
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Työhön tarttuvaa otetta sekä yhteistyökykyä, sillä tulet toimimaan työparin kanssa
- Asiakaspalveluhenkeä, sillä tulet toimimaan myös asiakkaiden kanssa
- Sujuvaa suomen kielen, sekä hyvää englannin kielen taitoa.


Hakijalle eduksi, ei kuitenkaan pakollista:
- Voimassaoleva työturvallisuuskortti
- Positiivinen asenne ja motivaatio päästä kehittymään kuljetusalan monipuolisissa tehtävissä

Työtä tehdään arkisin klo 8.00 - 16.00. Lähtö ja paluu Vantaalla nelostien läheisyydessä. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä tekemään monipuolista ja kuntoa yllä pitävää työtä hyvässä tiimissä uudenaikaisella kalustolla. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työssään lokakuun alusta lähtien.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemus viipymättä alla olevan linkin kautta tai sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä työkokemuksestasi ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä saat Aleksilta puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Rengasasentaja (Helsinki)

Hakuaika 19.09.2017 - 06.10.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta rengasasentajaa syksyn rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan loka-/marraskuussa ja kestävät n. 3-6 viikkoa.

Arvostamme kokemusta rengasasentajan töistä ja/tai autoalan koulutusta sekä kokemusta rengaskoneen käytöstä. Eniten arvostamme kuitenkin ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p. 050 411 0371, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

LVI-suunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 19.09.2017 - 06.10.2017.

Helsingissä toimiva insinööritoimisto etsii kauttamme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-suunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on toiminut alalla jo kymmeniä vuosia ja sen asiakaskunta on vakiintunutta. Yritys on keskittynyt asunto-, toimisto-, kauppakeskus ja tehdasrakentamisen LVI- tekniikkaan liittyviin suunnittelu- ja konsultointipalveluihin sekä energiamittauksiin.

Arvostamme:
- LVI-alan koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
- vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- rakennusmääräysten tuntemusta
- MagiCAD- ja AutoCad-ohjelmien sekä MS Office osaamista
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa, sujuva ruotsi katsotaan suureksi eduksi
- ajokortti on ehdoton

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- tiiviin työyhteisön tuen
- liukuvan työajan

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "LVI-suunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371.

Työnhakulomake »

Hitsaustaitoinen mekaniikka-asentaja (Espoo)

Hakuaika 19.09.2017 - 03.10.2017.

Haemme nyt asiakasyritykseemme hitsaustaitoista mekaniikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut nosto- ja siirtolaitteiden valmistukseen.

Työnkuvaasi kuuluu mekaanisten laitteiden ja koneiden hitsaus- ja kokoonpanotehtävät.

Tehtävässä toimiminen edellyttää alaan soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa työkokemusta eri hitsaustekniikoista. Eduksi katsomme työkokemuksen kokoonpanotyöstä ja koneenrakennuksesta. Toivomme lisäksi, että sinulla on reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoa kohtaan.

Työtä tehdään Espoon toimipisteellä arkisin klo 7-16 yhdessä asennustiimin kanssa, joten omaathan myös hyvät vuorovaikutustaidot suomen kielellä. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tehtävään valitun henkilön on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Kivirakentaja / Viherrakentaja (Tampere)

Hakuaika 19.09.2017 - 13.10.2017.

Haemme nyt moniosaavaa kivi- / viherrakentajaa työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja lähialueilla. Työtehtävät koostuvat monipuolisista kivirakennustöistä sekä viherrakennustöistä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Tällä hetkellä työtä on varsinkin Lielahden suunnalla.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan työtehtävistä vähintään vuoden veran. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus etenkin kivirakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia. Viherrakennuskoneiden käyttötaidot sekä tieturva- ja tulityökortit katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Töitä olisi näillä näkymin lumentuloon saakka.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen toimistotyöntekijä ( Turku)

Hakuaika 19.09.2017 - 03.10.2017.

Vuonna 1906 perustettu Turun Pursiseura ry on aktiivinen toimija ja liikuttaja, joka tarjoaa mahdollisuuksia koko perheelle kuntoliikunnasta huippu-urheiluun. Seurassa on tällä hetkellä jäseniä 1617 ja veneitä rekisterissä 652. Laituripaikkojen ja talvisäilytystilojen lisäksi seura tarjoaa jäsentensä käyttöön neljä hyvin varustettua saaritukikohtaa. Lisätietoa yrityksestä http://turunpursiseura.fi/

Turun Pursiseura Ry hakee nyt kauttamme osa-aikaista toimistotyöntekijää sijaisuuteen vuoden loppuun saakka, mahdollisesti myös pidempään. Työaika on arkisin klo 9-13 välisenä aikana.

Työtehtäviin kuuluu kaikki toimiston päivittäiset rutiinit kuten asiakaspalvelu kasvotusten ja puhelimitse, laskujen maksatukset, tiliöinnit ja muut avustavat tehtävät kuten veneiden nostojen aikavaraukset.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja vastaavanlaisista tehtävistä, veneilyalantuntemus ja harrastuneisuus katsotaan eduksi.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Siivooja (Tampere)

Hakuaika 19.09.2017 - 06.10.2017.

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme tarkkaa, luotettavaa ja omatoimista siivoojaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan sopivan tekijän löydyttyä mahdollisimman pian.

Työ koostuu pääasiassa itsenäisesti ja omatoimisesti arkisin tehtävistä kerrostalojen porras- ja käytävätilojen sekä erilaisten liikekiinteistöjen siivouksista. Välillä töitä tehdään myös työparin kanssa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja sitä tehdään 7,5 tuntipäivässä ja 37,5 tuntia viikossa. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa etelä- Tampereella.

Etsimme tehtävään työntekijää, jolla on silmää tilojen siisteydelle ja joka voi sitoutua tehtävään pidemmäksikin aikaa. Aiempi kokemus alalta ja vahauskoneen käyttötaito on hakijalle eduksi. Myös tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat aikaansaava työote ja kyky siistiin työn jälkeen. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa, ja oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työkohteiden sijainnit saattavat vaihdella työpäivänkin aikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Sähkö- / automaatioasentaja (Helsinki)

Hakuaika 19.09.2017 - 03.10.2017.

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme reippaita ja motivoituneita sähkö-/automaatioasentajia osaksi energistä tiimiään. Yritys on yksi alansa johtavista automaatio- ja sähköalan yrityksistä ja tarjolla oleva työsuhde on vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Edellytämme hakijoilta:
- sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- nopeaa oppimiskykyä ja motivaatiota alaa kohtaan

Lisäksi katsomme eduksi:
- B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden

Tarjoamme hakijoille:
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- monipuolisen tehtäväkentän ja vakituisen työsuhteen
- kilpailukykyisen palkan

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergille 3.10.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi ”Sähkö-/automaatioasentaja”. Kysy rohkeasti lisätietoja Laura Willbergiltä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0370.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 19.09.2017 - 03.10.2017.

Turun Sähköhuolto Oy on jo 60 vuotta toiminut täyden palvelun sähköliike. Teemme kaikki sähkötyöt asiakkaillemme Turun ja ympäristökuntien alueella. Hoidamme niin uudisrakennusten ja saneerauskohteiden, kuin myös kotien sähkötyöt vuosien kokemuksella. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, teollisuus, taloyhtiöt, kunnat ja palveluyritykset. Räätälöimme aina kaikki palvelumme, jotta saatte parhaan lopputuloksen. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.turunsahkohuolto.fi.

Haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät koostuvat yksityisille asiakkaille ja taloyhtiöille tehtävistä monipuolisista keikkahommista sekä asunto- ja liiketilarakentamisen uudistuotannosta ja saneerauksista. Työmaamme sijaitsevat Turun talousalueella.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään muutaman vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista, kokemusta vianetsinnästä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta itsenäisestä keikkatyöskentelystä. Työn suorittaminen edellyttää myös ajokortin, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
- monipuolisia työtehtäviä
- hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa
ammatillista osaamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Lattiapinnoittaja (Turku)

Hakuaika 19.09.2017 - 01.10.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta ja ahkeraa lattiapinnoittajaa. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä, sekä rakennusalan tuntemuksen. Työhön saa perehdytyksen, joten aikaisempi alan kokemus ei ole pakollinen. Tärkeintä on aito halu tehdä tarkkaa työtä sekä oppia jatkuvasti uutta. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa.

Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Bioanalyytikko/laborantti mikrobiologiseen laadunvalvontaan (Turku)

Hakuaika 18.09.2017 - 04.10.2017.

Biovian Oy on 2003 perustettu uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin 2700m² laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Biocityssä Turun Teknologiakiinteistössä. Biovian on vuoden 2015 BioFinland -palkinnon voittaja. Yritys toimii bioalan
ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen bioanalyytikkoa tai laboranttia mikrobiologiseen laadunvalvontaan vahvistamaan osaavaa ja
motivoitunutta henkilöstöämme.

Henkilön tehtäviin kuuluu laadunvalvonta-analyysien (mm. steriiliys- ja endotoksiinitestien sekä mikrobiologisten määritysten) suorittamista sekä mikrobiologisten ja raaka-aineiden näytteiden
ottoa. Lisäksi työssä osallistutaan analyysimenetelmien kehittämiseen ja validointiin sekä laboratorion ylläpitoon. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Odotamme hakijoilta joko AMK-tasoista laboratorioalan koulutusta tai laborantin peruskoulutusta. Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta yllä mainituista osa-alueista ja dokumentointi on sinulle
tuttua. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä ja tietokoneistettujen järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen perusteiden hallintaa. Olet
vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä, työpaikan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 4.10.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat
muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Bioanalyytikko/laborantti". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 18.09.2017 - 06.10.2017.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Työssä aloitetaan aluksi neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 6.10.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 18.09.2017 - 06.10.2017.

HP Insinöörit Oy (ent. Insinööritoimisto Pentinmikko Oy) on vuonna 1990 perustettu Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto, joka etsii nyt kauttamme uutta rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Ravintolatyöntekijä / kokki (Tampere)

Hakuaika 18.09.2017 - 02.10.2017.

Asiakkaamme on laadukkaita yksityisiä ikäihmisille suunnattuja palveluita tarjoava yhteisö. Etsimme nyt heille osa-aikaista ravintolatyöntekijää / kokkia keikkaluonteiseen työhön. Toimipiste sijaitsee Tampereen keskustan alueella. Työ alkaa sopimukseen mukaan heti.

Työ on sekä palvelukeskusravintola- että tilausravintolaolosuhteissa tehtävää monipuolista työtä. Hakijalta edellytetään aikaisempaa alan työkokemusta, erityisruokavalioiden hallintaa sekä keittiö- ja salitaitoja. Haettavalta henkilöltä edellytetään tarpeen niin vaatiessa kykyä valmistaa ruokaa sekä työskennellä asiakaspalvelutehtävissä. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta juhlatilaisuuksien hoitamisesta, voimassa olevaa hygieniapassia ja kassataitoja. Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, oikea asennetta sekä hyviä sosiaaliset taitoja,

Työ on pääsääntöisesti ma-su kahdessa vuorossa tehtävää päivätyötä pois lukien tilausravintolan asiakastilaisuudet, joiden aikataulut ovat tapauskohtaisia. Viikoittainen työaika vaihtelee.

Paikka täytetään jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae pikaisesti paikkaa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Halutessasi voit lisäksi lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen carita.tuli@click-hp.fi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 väillä Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Nuorempi koneasentaja laivojen koneistoasennuksiin (Rauma)

Hakuaika 18.09.2017 - 01.10.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme koneasentajia laivojen koneistuksiin Rauman telakalle. Työt alkavat lokakuun alkupuolella ja kestävät alkuvuoteen 2018. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä toimit kokeneen asentajan työparina ja työhösi kuuluu laivojen koneistuksiin liittyvät avustavat tehtävät. Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. koneasentaja) ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtäviin, joten tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, hätäensiapukortti katsotaan eduksi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p .050 411 0346. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Työnhakulomake »

Erikoispuhdistaja (Nokia)

Hakuaika 18.09.2017 - 02.10.2017.

Toimeksiantajayrityksemme on Nokialla sijaitseva menestyvä siivousalan perheyritys, jonka toiminta painottuu erikoispuhdistuksiin.

Haemme nyt toimeksiantajallemme reipasta erikoispuhdistajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät ensi alkuun vuoden 2017 loppuun. Hyvän työntekijän on tämän jälkeen mahdollista työllistyä pitkäaikaisesti toimeksiantajayrityksen palvelukseen.

Erikoispuhdistajan pääasiallinen työ on julkisten ja yksityisten asiakkaiden omistaman irtaimiston puhdistaminen eri menetelmin yrityksen hallilla. Osaamisen karttuessa työtä tehdään hallin lisäksi myös tiimeittäin tehtävänä kenttätyönä eri kohteissa Tampereella ja muualla Pirkanmaalla - hakijan mahdollisuuksien mukaan muuallakin Suomessa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta joko siivous- tai rakennusalan työtehtävistä. Edellytämme hakijalta hyvää peruskuntoa työssä ajoittain käytettävän tiiviin suoja-asun vuoksi. Hyvää fyysistä kuntoa tarvitaan myös myöhäisemmässä vaiheessa kenttätöissä, joissa käsitellään erilaisia työkoneita, kuten jyrsimiä ja leikkauskoneita. Hakijalta edellytetään lisäksi voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja eduksi katsotaan ensiapu- ja tulityökortit. Hakijalla on oltava nuhteeton tausta, sillä työhön valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys. Myöhemmin myös satunnaiset huumeseulat ovat työn luonteen vuoksi mahdollisia.

Arvostamme hakijassa huolellista ja tarkkaa työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tarjoamme mukavan ja kannustavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja -välineisiin sekä työnkuvan, jossa taatusti pysyy hyvässä kunnossa!

Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Kirvesmies remonttikohteisiin (pk-seutu)

Hakuaika 18.09.2017 - 02.10.2017.

Asiakasyrityksemme on kasvava suomalainen rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset pääasiassa asuinhuoneistoissa edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä.

Töiden lisäännyttyä etsimme heille nyt jo kokemusta kartuttanutta kirvesmiestä monipuolisiin tehtäviin remonttikohteissa. Tehtävät alkavat neljän kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Edellytämme tähän tehtävään sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta monipuolisista kirvesmiehen tehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa. Toivomme kokemusta märkätiloissa suoritettavista töistä, mutta huomioimme myös muista työtehtävistä (sisätimpurin työt, maalaus, kalustus, väliseinät, panelointi) saamasi kokemuksen. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja, sillä toimit aika ajoin myös kohteissa asuvien asukkaiden kanssa.

Tarjoamme:
- Monipuoliset työtehtävät itsenäisesti suoritettavissa tehtävissä. Pääset myös aikatauluttamaan omaa tekemistäsi.
- Loistavan tilaisuuden kehittää omaa ammattitaitoa ja osaamista
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa yrityksessä

Muut ammattikortit ja kokemus remonttisaneerauksesta lasketaan eduksi. Tehtävässä toimimiseen vaaditaan omaa autoa. Työaika arkisin 7-15.30.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä sähköpostilla hakemuksesi ja CV:si Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella jo hakuajan puitteissa. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Tietoliikenne- / mobiiliverkkoasentaja (Espoo)

Hakuaika 18.09.2017 - 29.09.2017.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenne-/mobiiliverkkoasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa tukiasema-asennukset, mastotyöt sekä linkkiasennukset. Toimit myös perustason tietoliikenneasennustehtävissä.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä tiimityötaitoja sekä soveltuvaa alan koulutusta. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Hakijoilta edellytämme:
- soveltuvaa alan koulutusta
- aiempaa työkokemusta tukiasema-asennuksista sekä mastotyöskentelystä
- b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja tarkkuutta
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä
- mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealan ammattilaisena
- ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön

Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Automaalari (Espoo)

Hakuaika 18.09.2017 - 29.09.2017.

Etsimme asiakkaallemme automaalaria vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
-Automaalarin tutkintoa
-Aiempaa työkokemusta automaalarin tehtävistä
-B-ajokorttia
-Reipasta asennetta ja huolellista työotetta

Tarjoamme:
-Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
-Tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Raskasajoneuvoasentaja, sähkö/automaatio/pneumatiika (Kangasala)

Hakuaika 18.09.2017 - 01.10.2017.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päälirakenteiden sekä säiliöiden valmistus- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tekijää monipuolisiin asennustehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu mekaanisten asennusten lisäksi sähkö-/automaatio-/pneumatiikka-asennukset. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian. Työ alkaa neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä Alumaticin omille kirjoille.

Asentajan työtehtävä koostuu ensisijaisesti raskaan kuljetuskaluston alustoihin ja säiliöihin liittyvistä sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkatöistä sekä säiliön toiminnanohjausjärjestelmien asennus-, huolto- ja ohjelmointitöistä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jonkin verran kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä. Hitsaustaito katsotaan lisäksi hakijan eduksi.

Työhön perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä. Otamme huomioon myöskin uran alkupuolella olevat nousevat lahjakkuudet - jos et siis vielä hallitse kaikkea tehtävänkuvaan liittyvää, voi oppivainen ja innostunut asenne korvata puuttuvaa kokemusta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h / vko. Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Lieto)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja luotettavaa tuotantotyöntekijää Tarvasjoelle. Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävin kuuluvat pääasiassa erilaiset teollisuuden vaihetyöt. Arvostamme ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä. Asiakasyrityksemme perehdyttää tehtävään, joten tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löytyessä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 0504110344. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 15.09.2017 - 15.10.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta nuorempaa sähköasentajaa Turkuun loppuvuoteen. Työt alkavat määräaikaisena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella ja työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita.

Työtehtävät sisältävät mm. kaapelinvetoa ja peruskytkentöjä. Työtehtävät määräytyvät tehtävään valittavan henkilön osaamistason mukaan. Työhön perehdytetään, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Oma auto on eduksi työmaille kulkemisen kannalta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat viimeistään lokakuun aikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja (Kerava)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kuorma-autonkuljettajaa pääasiassa puutavarankuljetuksiin. Kuljetustyön lisäksi tehtäviin kuuluu tarvittaessa mm. avustavia varastotöitä sekä asiakaspalvelua myymälässä. Yrityksen toimipiste sijaitsee Keravalla ja tavaraa kuljetetaan etupäässä pääkaupunkiseudulle. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä
- digipiirturikorttia
- reipasta asennetta, huolellisuutta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja

Lisäksi katsomme eduksi:
- kappaletavaranosturin käyttökokemuksen
- trukilla-ajotaidon

Tarjoamme:
- monipuolisen tehtävänkuvan hyvämaineisessa perheyrityksessä
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- säännöllisen työajan arkisin klo 7-17 välillä

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p.050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Täysperävaununkuljettaja (Turku)

Hakuaika 15.09.2017 - 30.09.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa LOKA-AUTONKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle.

Työtehtäviin kuuluu likakaivojen tyhjennykset Varsinais-Suomen alueella. Edellytämme CE-ajokorttia, kokemusta täysperävaunuyhdistelmästä ja hyvää fyysistä kuntoa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja laadukkaan kaluston mukavassa työyhteisössä. Aikaisempi kokemus imuautojen parissa katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme reipasta asennetta ja joustavuutta työajoissa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Tuulia Merrantilta, puh 050 411 0345. Puhelintiedustelut arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Mattomies (Turku)

Hakuaika 15.09.2017 - 30.09.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme AMMATTITAITOISTA MATTOMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat uudisrakennuskohteita ja sijaitsevat Turun alueella. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset lattiapäällystäjän tehtävät (hionta, primerointi, tasoitus sekä pinta- ja listoitustyöt).

Työssä menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelytaito on perusedellytys. Työssä vaaditaan voimassa oleva ajokortti, työturvallisuus ja tulityökortti. Oma auto on eduksi. Tarjoamme monipuolisen työn ja kilpailukykyisen palkan alalla pitkään toimineessa yrityksessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 411 0345.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja kiven ajoon (Turku)

Hakuaika 15.09.2017 - 24.09.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle. Työt alkavat jo 20.9. tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden arvioitu kesto on muutama viikko, mutta monipuolisella tekijällä on mahdollisuus jatkaa!

Odotamme hakijoilta vähintään C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi odotamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja. Eduksi katsotaan vaihtolavakokemus, mutta se ei ole pakollinen. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Toimi nopeasti ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuulia Merranti p. 050 411 0345. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-eristäjä (Turku)

Hakuaika 15.09.2017 - 01.10.2017.

Lvi-Eriste-99 Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava, luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt LVI-eristäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta LVI- tai rakennusalan koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen villoitus- ja eristystöistä. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Jälkikäsittelijä, 2 paikkaa (Hyvinkää)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Fenix Sign Oy on hyvinkääläinen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 45 henkeä ja liikevaihtomme on n. 8 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi

Fenix Sign Oy etsii nyt kauttamme kahta jälkikäsittelijää Hyvinkään toimipisteelle.

Työtehtäviin kuuluvat mm. tuotteiden jälkikäsittely manuaalisesti sekä koneellisesti, tulosteiden kehystäminen puu ja alumiinikehyksiin, reunojen ompelukset sekä muu tuotteiden jälkikäsittely. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, hyvää kädentaitoa sekä reipasta työotetta. Työpaikan sijainti huomioon ottaen oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijalle eduksi.

Työ on määräaikainen kestäen noin 2,5 kuukautta lokakuusta joulukuuhun. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 8-16 sekä 13-20.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anette Tervakangas puh. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ma-pe klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki - keskusta)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Etsimme nyt itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä sähköasentajia Helsingin keskustan tuntumassa sijaitsevalle uudisrakennus- sekä saneeraustyömaalle. Työt alkavat heti sopivien asentajien löydyttyä. Työtä tehdään arkisin, 40h/viikko.

Työnkuvaasi kuuluu mm. saattolämmitysasennukset, kaapelihyllyasennukset, sähkökaapelointi ja –kytkennät sekä keskus- ja valaisinasennukset.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- sähkökuvien luku- ja toteutustaitoa
- voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Mobiiliverkkoasentaja (Vantaa)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Haemme nyt toimeksiantajayritykseemme mobiiliverkkoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen. Työtä tehdään arkisin 40h/viikko.

Toimeksiantajamme on erikoistunut mobiiliverkon tukiasemalaitteiden asennustyöhön pääkaupunkiseudun alueella. Työtehtävät ovat tukiasemalaitteiden asennus, sähköistys ja konfigurointi vaihtuvissa työkohteissa pääkaupunkiseudun alueella.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja oppimishalukkuutta uusiin järjestelmiin sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Hakijoilta edellytämme:
- sähköistysalan koulutusta
- aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
- ammattitaitoisen ja mukavan nuorekkaan työyhteisön

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Kärkimiestason sähköasentaja (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 15.09.2017 - 29.09.2017.

Asiakasyrityksemme hakee nyt kärkimiestaitoisia sähköasentajia vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Tämän hetkiset työmaakohteet ovat linjasaneeraus- sekä uudisasuinkerrostalokohteita pääkaupunkiseudun alueella.

Työtehtäviisi kuuluu asentajien töiden organisointi, ohjeistus ja valvonta sekä työmaan luovutuksiin ja vastaanottoihin liittyvät toimenpiteet, kuten tarkastukset ja mittaukset. Työmaa- ja urakoitsijakokouksiin osallistuminen on myös olennainen osa työnkuvaasi.

Edellytämme hakijoilta sähköistysalan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta sähköasennuksista. Etsimällämme henkilöllä vastuullinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa sekä hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mukavan ja joustavan työyhteisön
- mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Raskaan kaluston sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 14.09.2017 - 30.09.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista raskaan kaluston sähköasentajaa Turkuun.

Hakijalta edellytämme sähköpuolen koulutusta ja vastaavaa työkokemusta raskaan kaluston parista. Työotteeltasi olet reipas, oma-aloitteinen ja motivoitunut.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttäessä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta myöhemmin on mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara , p. 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Rengasasentaja 2-3 paikkaa (Helsinki)

Hakuaika 14.09.2017 - 29.09.2017.

T:mi Euroreifen Rami Lehtinen on rengasalan ammattilainen, joka on toiminut jo keväästä 1994. Meiltä saat asiantuntevasti kaikki rengastyöt: renkaiden ja vanteiden vaihdot, rengaskorjaukset, uusien ja vanhojen renkaiden asennukset. Meiltä löydät uudet renkaat ja vanteet markkinoiden johtavilta valmistajilta.

T:mi Euroreifen Rami Lehtinen etsii nyt kauttamme kahta reipasta rengasasentajaa syksyn rengassesonkiin Helsingin Roihuvuoren toimipisteelle. Työt alkavat säiden mukaan loka-/marraskuussa ja kestävät n. 3-6 viikkoa.

Arvostamme kokemusta rengasasentajan töistä ja/tai autoalan koulutusta sekä kokemusta rengaskoneen käytöstä. Eniten arvostamme kuitenkin ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, p. 050 411 0271, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Kaarina)

Hakuaika 14.09.2017 - 28.09.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Kaarinassa sijaitsevalle työmaalle. Työmaa on uudiskohde ja työt alkavat viikolla 39. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuoden loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä. Arvostamme hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt alkavat välittömästi, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Janne Lukanderilta. 050 411 0344. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kuljettajan apumies (osa-aikainen) (Vantaa)

Hakuaika 14.09.2017 - 25.09.2017.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Uusimaa.

He etsivät nyt kauttamme vähintään 6kk:n määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen osa-aikaista apumiestä kuljetustehtäviin.

Työssä tulet toimimaan varsinaisen kuorma-auton kuljettajan avustajana ja työparina tavarakuljetuksissa sekä varastolla toimittaessa myös varaston ylläpidossa. Työssä toimimiseen vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Arvostamme erityisesti oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta. C-ajokortti ja voimassaolevat turvallisuuskortit ovat ehdottomasti hakijalle eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Töitä on luvassa n. kolme päivää viikossa tarpeen mukaan.

Työtä tehdään arkipäivinä aikavälillä klo 8 – 16 Vantaalla nelostien läheisyydessä. Omaa autoa et tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan, mielellään viimeistään lokakuun alussa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kutsumme haastatteluun jo hakuajan puitteissa, joten kannattaa hakea nopeasti! Lisätietoja voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä arkisin klo 09-16 numerosta 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettaja / Varastovastaava (Vantaa)

Hakuaika 14.09.2017 - 25.09.2017.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Uusimaa.

He etsivät nyt kauttamme vähintään 6kk:n työsuhteeseen C-kortillista kuorma-auton kuljettajaa toimimaan niin kuljetus- kuin varastotehtävissä. Työsuhde alkaa ensin määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Perehdytyksen jälkeen olet vastuussa tavaroiden hausta, varastoinnista sekä toimittamisesta pääkaupunkiseudun yksityisasiakkaille. Vastaat myös varaston yleisestä järjestyksestä sekä käyttöösi varatun kaluston kunnosta. Yrityksessä saattaa olla tarjolla myös muita kuljetusalan tehtäviä oman taitotasosi mukaan.

Kuljettajalta vaaditaan C-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito, voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä aikaisempi kokemus alalta lasketaan ehdottomasti eduksesi. Tulet työssäsi toimimaan yhdessä apukuskin kanssa kolmena päivänä viikossa joten myös yhteistyötaidot ovat tärkeitä tässä tehtävässä.

Työtä tehdään arkisin klo 8 – 16. Omaa autoa et itse tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työhön valittavan henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työssä nopeallakin aikataululla, viimeistään lokakuun alussa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, uudenaikaisen kaluston sekä hyvän työyhteisön missä pääset kehittämään ammattitaitoasi logistiikan alalla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit kysyä Aleksilta arkisin klo 09-16 numerosta 050 411 0263.

Työnhakulomake »

LVI - Asentaja (pk-seutu)

Hakuaika 14.09.2017 - 02.10.2017.

Asiakkaamme on suomalainen LVI-alalla toimiva yritys, joka on erikoistunut linjasaneerauksiin sekä kaukolämpöasennuksiin taloyhtiöille. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja valtaosin Helsingissä. Yritys tekee myös putkisuunnittelua uudiskohteisiin sekä mm. ilmastointiasennuksia.

He etsivät nyt kauttamme jo kokemusta kartuttanutta LVI-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella jonka jälkeen työntekijän tarkoitus siirtyä yrityksen omille kirjoille.

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut kokemusta alalta ja osaat toimia itsenäisesti ja ammattimaisesti linjasaneeraustyömaalla. Olet tottunut käyttämään omia käsityökalujasi ja pystyt tarvittaessa kantamaan asennettavan wc-istuimen kerrostalon ylimpään kerrokseen hissin ollessa käyttökiellossa.

Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen on talotekniikka-alan koulutus ja voimassa olevat työturvallisuus- sekä tulityökortit. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyvää työn jälkeä, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään arkisin 7.00 - 15.30.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Työhön valittava henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapumies (Turku)

Hakuaika 14.09.2017 - 30.09.2017.

Etsimme maanrakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme maanrakennusapumiestä.

Tehtäviisi kuuluu maanrakentamisen avustavat tehtävät.

Aikaisempi alan työkokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas olemus ja tunnollinen asenne työtehtäviä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työtehtävien suorittamiseen. Laskemme eduksi voimassa olevan tieturvakortin sekä auton käyttömahdollisuuden.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara , p. 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen varastotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.09.2017 - 30.09.2017.

Vihannesten ja hedelmien maahantuontiyritys hakee kauttamme osa-aikaista varastotyöntekijää Turkuun. Työtä tehdään kahtena päivänä viikossa, tiistai-iltaisin ja lauantaipäivisin, joten työ sopii hyvin opiskelijalle tai muun työn oheen. Työt alkavat loka-marraskuun aikana ja kestävät huhti-toukokuulle. Mahdollisuus jatkaa myös seuraavina kausina.

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset varastotyöt, mm. kuorman purkua, hyllytystä ja pakkausta. Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta varastotöistä sekä trukinajotaitoa. C-kortti katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, työhön tarttuvaa otetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Tuulia Merrantilta, puh. 050 411 0345. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

LVI-Työnjohtaja (Turku)

Hakuaika 13.09.2017 - 30.09.2017.

Asiakkaamme Asennuspalvelu Sorje Oy on vuodesta 2005 alkaen toiminut Kaarinalainen LVI- ja rakennussaneerausalan yritys. Yritys kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja tarvitsee lisää osaavia käsiä joukkoihinsa. Asennuspalvelu Sorje Oy palvelee yksityisiä, yrityksiä ja taloyhtiöitä saneeraus- ja uudiskohteissa.

Haemme nyt LVI-työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta talotekniikkapuolen koulutusta ja käytännön kokemusta LVI-alan töistä. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Arvostamme ymmärrystä uusien ja vanhojen pientalojen LVI-töistä, linjasaneerauksesta, projektinhallinnasta ja tarjouslaskennasta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa yrityksessä sekä monipuolisia työtehtäviä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot ma-pe klo 8-16.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija (Helsinki)

Hakuaika 13.09.2017 - 30.09.2017.

PakuOvelle.com on Suomen johtava pakettiautovuokraamo, jolla on lähes 80 autoa pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina sujuva ja miellyttävä vuokrauskokemus ja nyt etsimmekin tiimiimme uusia reippaita ja ulospäin suuntautuneita asiakaspalvelijoita.

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa jokainen työvuoro alkaa ja päättyy. Työpäivään sisältyy työskentelyä myös muissa pääkaupunkiseudun toimipisteissämme.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti (2-5 vuoroa/vko), joten se sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme hakijoilta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asennetta
- asiakaspalvelutaitoa
- B-ajokorttia (minimi 2 vuotta)
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Arvostamme lisäksi:
- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutöistä
- kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:
- joustavan työn, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä
- hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Paikat täytetään mahdollisimman nopeasti heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 14-16.

Työnhakulomake »

Myyntiedustaja (Helsinki)

Hakuaika 13.09.2017 - 27.09.2017.

Copla Oy on rakennusalan konsulttitoimisto, joka tarjoaa osakasyrityksiensä kanssa asiantuntijapalveluita korjausrakentamisen projekteihin alusta loppuun saakka.

Yritys etsii nyt kauttamme myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle, uuden rakennus- ja kiinteistöalalle suunnatun tietokoneohjelmiston aktiiviseen myyntiin. DocStarter® ohjelmistoa on kehitetty Coplassa ja nyt sitä ollaan lanseeraamassa markkinoille.

Työnkuvan painopiste on aluksi uusasiakashankinnassa sisältäen asiakaskontaktoinnit, asiakaskäynnit sekä tuotteen esittely. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta B2B-myyntityöstä sekä hyviä IT-taitoja. Myyntiedustajan tulee osata käyttää myyntikanavina niin sosiaalista mediaa kuin perinteisempiäkin kanavia. Työhön ei sisälly markkinoinnin tehtäviä. Kiinteistö- ja rakennusalan tuntemus auttaa tehtävässä suoriutumisessa.

Odotamme hakijoilta:
- Aktiivisuutta ja tuloshakuisuutta
- Kokemusta myynti- ja asiakkuudenhallintajärjestelmistä (CRM)
- Hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja
- Pitkäjänteistä ja asiakaslähtöistä toimintatapaa
- Oman auton käyttömahdollisuutta
- Kykyä myyntipalvelun kehittämiseen

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
- Kannustavan provisiomallin
- Vakaan ja turvallisen yrityksen, jossa työskennellä
- Osaavien ammattilaisten taustatuen ja kattavan perehdytyksen tuotteeseen

Voit käydä tutustumassa Copla Oy:n toimitiloihin alla olevan linkin kautta.
https://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-toimitilat/helsinki/13774374

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla
olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta
työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00
rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

IV-huoltoasentaja (Turku)

Hakuaika 13.09.2017 - 01.10.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja oppimishaluista IV-huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on erikoistunut ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksiin, -säätöihin ja -huoltotöihin. Työkohteet vaihtelevat omakotitaloista suuriin liikekiinteistöihin Varsinais-suomen alueella. Työtehtävät ovat ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus- ja säätötöihin liittyviä töitä vaihtuvissa huoltokohteissa.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta, jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kuvien lukutaitoa. Edellytämme B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Parvekelasiasentaja (Turku)

Hakuaika 13.09.2017 - 27.09.2017.

JJT-Rakenne Oy on Turussa ja pääkaupunkiseudulla toimiva yritys jonka toimialaan kuuluu monipuoliset parveke-, ja ikkunatyöt. Lisätietoa yrityksestä www.jjt-rakenne.fi

Haemme nyt parvekelasiasentajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.
Työmaat sijaitsevat Turussa ja työmaat ovat kestoltaan n.1-2 kuukauden mittaisia.

Odotamme hakijoilta
-joustavuutta työajoissa
-oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta
-vastuullista ja turvallista työtapaa
-kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai soita ja varaa aika haastatteluun. Työt alkavat mahdollisimman pian.
Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

CNC-Koneistaja (Tampere)

Hakuaika 13.09.2017 - 29.09.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa Tampereen Hervantaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuorossa, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työtehtävät koostuvat pystykaraisen työstökeskuksen ohjelmoinnista ja käytöstä. Työstökeskuksena on Takang MCV1000, Fanucin ohjauksella. Ohjelmoinnissa käytössä on Wincam-ohjelmisto ja työ vaatii hakijoilta aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa metallialan koulutusta, ja mielellään useamman vuoden aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Arttu Palolampi puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Laatoittaja (pk-seutu)

Hakuaika 12.09.2017 - 02.10.2017.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat pääasiassa linjasaneerauksia sekä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteita.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta ja työturvallisuuskorttia. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työnjälkeä.

Voimassaoleva vedeneristyssertifikaatti on toivottava, muttei täysin välttämätön. Eduksi luemme kokemuksen myös yleisistä kirvesmiehen töistä. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja liiketilauudisrakentamiseen (Helsinki)

Hakuaika 12.09.2017 - 25.09.2017.

Haemme nyt asiakkaallemme sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen työmaan ajaksi. Työmaan jälkeen yrityksessä saattaa olla tarjolla töitä pidemmäksikin aikaa. Yritys on suomalainen sähköalan yritys joka tekee sähköasennuksia Uudenmaan alueella.

Työnkuva koostuu kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä. Kokemusta liiketilatyömailla toimimisesta emme vaadi, mutta toivomme sinulta löytyvän kokemusta sähkötöistä siten, että pystyt toimimaan itsenäisesti työkohteessa ja toimimaan piirustusten edellyttämällä tavalla.

Tarvitset työhön tarttuvan asenteen lisäksi voimassaolevat työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskortit. Tehtävässä kommunikoit työkavereidesi sekä asiakkaiden kanssa sujuvasti suomen kielellä.

Omaa autoa et välttämättä tarvitse, sillä kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. Työtä tehdään arkisin klo 7.00 - 15.30.

Jos kiinnostuit, hae nopeasti alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Kerro hieman itsestäsi ja kokemuksestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta antaa Aleksi Seppälä, puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Avustava Sähköasentaja (pk-seutu)

Hakuaika 12.09.2017 - 02.10.2017.

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia määräaikaisiin työsuhteisiin syksyllä alkaviin eri pituisiin työkohteisiin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita lähinnä pääkaupunkiseudun alueella sekä myös muualla Uudellamaalla.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta, suomen kielen taitoa sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortteja. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-16.

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja (Riihikoski)

Hakuaika 12.09.2017 - 01.10.2017.

Vuonna 1977 perustettu perheyritys Siirtoruuvi Oy on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Kolme vuosikymmentä alalla ovat tehneet yrityksestä johtavan toimijan Suomessa. Katso lisää www.siirtoruuvi.com.

Etsimme nyt levyseppähitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Riihikoskella ja työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ on kokoonpanohitsausta ja sisältää pääasiassa kirkkaiden metallien työstöä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Lapiomies (Turku)

Hakuaika 12.09.2017 - 01.10.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia lapiomiehiä kaapelointityömaille Varsinais-Suomen alueelle. Työt alkavat heti ja ne kestävät ainakin vuoden loppuun saakka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Asentaja matkatöihin (Turku)

Hakuaika 12.09.2017 - 26.09.2017.

Haemme nyt kuljetin- ja teräsrakenneasennuksia tekevälle asiakasyrityksellemme asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asennustyöt, mm. kuljetinlaitteiden ja erilaisten teräsrakenteiden asennukset. Työ sisältää matkustamista sekä Suomessa että Euroopassa, joten matkustusvalmius on ehdoton vaatimus työlle. Työtä tehdään pienissä tiimeissä, mutta arvostamme itsenäistä työotetta. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Odotamme hakijoilta:
hitsaustaito (puikko)
piirustusten lukutaito
matkustusvalmiutta
hyvää fyysistä kuntoa

Eduksi luetaan:
työturva ja tulityökortti
aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä
hitsausluokat


Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana. Kyseessä on suorarekrytointi ja työhön valittava henkilö aloittaa työt suoraan asiakasyrityksen kirjoilla. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro p. 050 411 0348. Puhelintiedustelut arkisin 08-16.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Turku)

Hakuaika 12.09.2017 - 30.09.2017.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs maanrakennusalan yritys Turussa. Etsimme nyt heille osaavaa hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät mm. palkkien ja ponttien polttoleikkaamista sekä raskaan kaluston hitsaamista. Lisäksi laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen koneiden parissa toimimisesta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaralta 0504110346.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 11.09.2017 - 01.10.2017.

Sähköasentaja.net on turkulainen vuonna 2010 toimintansa aloittanut täyden palvelun sähköurakointiliike. Palvelutarjontamme kattaa laaja-alaisesti kaikki sähköalan työt aina sähkösuunnittelusta sähköurakointiin. Yrityksemme liiketoiminta on tasaisessa kasvussa ja olemmekin yhä enenevissä määrin keskittyneet työskentelemään yritysasiakkaiden ja rakennusliikkeiden tilaamien sähköistysprojektien, kuten liiketilarakentamisen ja asuntotuotannon parissa, niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Katso lisää http://www.sahkoasentaja.net.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen sähköasentajia. Työkohteina asunto- ja liiketilarakentamisen uudistuotantoa sekä saneerausta. Kaikki työmaamme sijaitsevat Turun talousalueella.

Vaatimuksina:
- muutaman vuoden laaja-alainen työkokemus kiinteistösähköasennuksista.
- vähintään sähköalan perustutkinto (AT tai EAT plussaa)
- ajokortti ja oma auto
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- ulospäin suuntautunutta olemusta ja oma-aloitteisuutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja (Vantaa)

Hakuaika 11.09.2017 - 25.09.2017.

Vantaalla sijaitseva asiakasyrityksemme etsii kauttamme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa monipuolisiin kiinteistöjen LVI-asennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yrityksen pääpaino on uudisrakentamisen puolella ja käynnissä olevat työmaat ovat mm. päiväkoteja ja julkisia palvelutaloja. Työsuhde on vakituinen.

Edellytämme hakijoilta:
- LVI-asentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta LVI-asentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen

Olemme myös kiinnostuneita alan tulevista lupauksista, joten täytä rohkeasti hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergiltä, p. 050 411 0370. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija / Myyjä (Tampere)

Hakuaika 11.09.2017 - 11.10.2017.

Asiakasyrityksemme on Turussa, Helsingissä ja Tampereella toimiva vaatetusalan yritys. Etsimme nyt toimeksiantajamme Tampereen myymälään asiakaspalvelutyöntekijää. Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ensi alkuun 18.11.2017 saakka. Hyvälle tekijälle on tarkoitus tarjota töiden pitkäaikainen ja mahdollisesti vakituinen jatko tämän jälkeen. Työt aloitetaan vuokratyösuhteella.

Toimeksiantajamme tehtävä koostuu myymälän asiakkaille tehtävästä asiakaspalvelu-, neuvonta- ja myyntityöstä. Myös vaatteiden ja tarvikkeiden hyllytys on osa tehtävää. Etsimämme henkilö on iloinen, rohkea ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka on tehnyt asiakaspalveluhenkistä myymälätyötä jonkin verran jo entuudestaan. Kokemus kassan käytöstä sekä vaatekaupassa ja/tai kosmetiikan parissa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Toivomme hakijalta reipasta ja aloitekykyistä asennetta myymälän ruuhkaisempiakin hetkiä varten. Tehtävässä aloittavalle tarjotaan hyvä perehdytys työskentelyä varten yrityksen muun myymälätiimin toimesta.

Työtä tehtävässä tehdään ma-la välillä kokoaikaisesti. Syksyn aikana myös sunnuntaivuorot voivat olla mahdollisia. Päivittäiset työajat sijoittuvat arkisin klo 10:00 - 20:00 välille ja viikonloppuisin klo 10:00 - 18:00 välille.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija / myyjä sesonkiapuun (Tampere)

Hakuaika 11.09.2017 - 06.10.2017.

Asiakasyrityksemme on Turussa, Helsingissä ja Tampereella toimiva vaatetusalan yritys. Etsimme nyt toimeksiantajamme Tampereen myymälään kahta asiakaspalvelutyöntekijää kiireaputöihin viikkojen 41-44 ajaksi. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä viikon 41 aikana ja kestävät 4.11.2017 saakka. Hyvälle tekijälle voi tarjoutua jatkon työmahdollisuuksia yrityksen myöhempinä kiireaikoina esim. keväällä 2018.

Toimeksiantajamme tehtävä koostuu myymälän asiakkaille tehtävästä asiakaspalvelu-, neuvonta- ja myyntityöstä. Myös vaatteiden ja tarvikkeiden hyllytys on osa tehtävää. Etsimämme henkilö on iloinen, rohkea ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka on tehnyt asiakaspalveluhenkistä myymälätyötä jonkin verran jo entuudestaan. Kokemus kassan käytöstä sekä vaatekaupassa ja/tai kosmetiikan parissa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Toivomme hakijalta reipasta ja aloitekykyistä asennetta myymälän ruuhkaisempiakin hetkiä varten. Tehtävässä aloittavalle tarjotaan tiivis, mutta kattava perehdytys työskentelyä varten yrityksen muun myymälätiimin toimesta.

Työtä tehtävässä tehdään keskimäärin viitenä päivänä viikossa (n. 25-30h / vko), työpäivien ajoittuessa pääasiassa ma-su -iltapäiville. Päivittäiset työajat sijoittuvat arkisin klo 10:00 - 20:00 välille ja viikonloppuisin klo 10:00 - 18:00 välille.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja, JIS-Automation Oy (Tampere)

Hakuaika 11.09.2017 - 26.09.2017.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan kasvaessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Etsimme nyt JIS-Automation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävässä työskennellään Tampereella ja sen lähialueilla. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Edellytämme hakijalta:

- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä

Tarjoamme hakijalle:

- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- Etenemismahdollisuuden huippuorganisaatiossa
- Kilpailukykyisen palkan

Omasta autosta ja B-ajokortista on töihin kulkemisen kannalta hakijalle etua.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Rengasasentaja (Raisio)

Hakuaika 11.09.2017 - 30.09.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme kahta reipasta rengasasentajaa syksyn rengassesonkiin. Työt alkavat lokakuussa ja kestävät n. 4-6 viikkoa. Asiakasyrityksemme on raisiolainen autoliike.

Arvostamme kokemusta rengasasentajan töistä ja/tai autoalan koulutusta sekä kokemusta rengaskoneen käytöstä. Eniten arvostamme kuitenkin ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 4110 345, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Elementtityöntekijä (Turku)

Hakuaika 08.09.2017 - 24.09.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ Turkuun. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Työ sisältää monipuolisia betonielementin valmistukseen liittyviä työtehtäviä (muottityöt, raudoitus, valu, hiertäminen) elementtitehtaassa. Edellytämme työntekijältä kokemusta vastaavista tehtävistä ja hyvää piirustustenlukutaitoa. Suomenkielentaito on eduksi. Erityisesti arvostamme joustavuutta, huolellisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 4110 345, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen betonitöihin (Tampere)

Hakuaika 08.09.2017 - 13.10.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme riuskaa rakennusapulaista Tampereen keskustassa sijaitsevalle työkohteelle. Työ on hyvin fyysistä, ja vaatii myös rauhallista luonteenlaatua, sillä rakennuksen noustessa, myös työskentely korkeus nousee.

Työt sisältävät pääosin betonin sekoittamista myllyssä ja levittämistä osoitettuihin paikkoihin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ on osa-aikaista päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kaksi kertaa viikossa ja kahdeksan tuntia päivässä. Työ alkaa todennäköisesti lokakuun lopulla.

Varaa haastatteluaika soittamalla tai täytä hakemus heti kotisivuillamme osoitteessa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, 050 411 6509, 8.00-16.00 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Nuorempi sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 07.09.2017 - 24.09.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia ja luotettavia sähköasentajia. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella ja työmaat ovat saneerauskohteita. Työsuhde on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä voi olla töitä syksyyn 2018 asti.

Työtehtävät sisältävät mm. lamppujen ja pistorasioiden asennusta, sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat syys-lokakuun aikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Account Manager (Turku)

Hakuaika 06.09.2017 - 27.09.2017.

Turkulainen Puuha Group Oy valmistaa lasten ulkoleikkivälineitä, ulkoliikuntavälineitä ja pihakalusteita. Yritys on moninkertaistanut liikevaihtonsa ja noussut muutamassa vuodessa maan johtavien leikki- ja liikuntapaikkatoimittajien kärkijoukkoon. Yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat valoisat ja tavoitteet on asetettu korkealle. Puuha Group panostaa liikunnallisuuden lisäämiseen ja mahdollistaa hauskan liikkumisen erilaisilla liikuntavälineillä niin lapsille kuin aikuisille. Puuha Group valmistaa ainoana maailmassa Muumi-leikkikenttävälineitä. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Katso lisää www.puuha.com.

Etsimme myyntihenkistä Account Manageria äitiyslomasijaisuuteen Turun toimipisteeseemme. Työssä toimit osana myyntitiimiämme. Itsenäisen myyntityön lisäksi avustat myyntialueesi kenttämyyjää sekä tarvittaessa myös muita myyntikollegojasi. Vastaat sinulle kuuluvien asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden kontaktointia, tarjousten laadintaa sekä asiakastilausten hoitamista.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa kaupallista koulutusta, aikaisempaa kokemusta B to B -myyntityöstä, tuloshakuista, järjestelmällistä ja sitkeää työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Lisäksi odotamme hakijoilta yleisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Teet työtä Turun toimistosta käsin puhelimitse sekä sähköisiä kanavia hyödyksi käyttäen. Työssä ei vaadita matkustamista. Hyvälle tyypille löytyy mahdollisesti töitä myös äitiyslomasijaisuuden jälkeenkin.

Tarjoamme kiinnostavia tehtäviä myynnin parissa, kannustavan palkkauksen sekä energisen työyhteisömme tuen.

Työt alkavat syksyn aikana sopimuksen mukaan, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

IV-asentaja (Turku)

Hakuaika 06.09.2017 - 24.09.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme IV-asentajaa Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Töihin kuuluu mm. kerrostalojen ilmanvaihtokoneiden asennukset, koneiden automaatioasennukset ja erinäiset ilmanvaihtojärjestelmien korjaukset/asennukset. Kohteissa toimitaan itsenäisesti ja vastataan projektien onnistumisesta.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Pätevyydet sähkötöihin ja kylmälaiteasennuksiin katsotaan myös eduksi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Kangasala)

Hakuaika 05.09.2017 - 25.09.2017.

Toimeksiantajamme on korkeaa laatua toimittava, hyvämaineinen pirkanmaalainen rakennusalan yritys. Etsimme nyt toimeksiantajallemme nopealla aikataululla ammattitaitoista rakennustyöntekijää kiireapuun Kangasalan Vatialaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä 25.9. tai sopimuksen mukaan, ja kestävät arviolta 31.10. saakka.

Tehtävä pitää sisällään kattotuolien asennusta seinäelementtien päälle, räystäiden tekoa varastorakennuksiin sekä sirkkelillä tavaran katkomista. Hakijalta edellytetään rakennusalan koulutusta, jonkin verran työmaakokemusta, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välillä. Voit vaihtoehtoisesti hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Hitsaustaitoinen kokoonpanotyöntekijä (Mynämäki)

Hakuaika 05.09.2017 - 24.09.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hitsaustaitoista kokoonpanotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin Mynämäelle. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta aikaansaavalla ja motivoituneella tekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä, sekä alalle soveltuvan koulutuksen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää kuvanlukutaitoa ja hahmotuskykyä. Lisäksi hakijan tulisi osata käyttää erilaisia käsityökaluja sekä hallita mag-hitsauksen perusteet. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työteliäs suhtautuminen annettuihin työtehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00-16:00 rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Työnhakulomake »

Hitsaustaitoinen metallityöntekijä (Turku)

Hakuaika 05.09.2017 - 24.09.2017.

Turun Hydrauliikka-asennus Oy on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden. Lisätietoa yrityksestä www.tha.fi

Haemme nyt ammattitaitoista metallityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme kokemusta hitsaustyöstä. Hallitset myös polttoleikkauksen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Kokemus raskaasta kalustosta katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Turku)

Hakuaika 01.09.2017 - 29.09.2017.

Etsimme uudisrakennuskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme reipasta ja omatoimista rakennusapumiestä Turkuun. Töitä on ainakin loppuvuoteen ja tilanteen mukaan työt voivat jatkua myös vuodenvaihteen jälkeen.

Työt sisältävät monipuolisia uudisrakennuskohteisiin liittyviä työtehtäviä. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta rakennustyömaalta
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille pääsemisen takia

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Joonas Leiro puh. 050 411 0348

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 01.09.2017 - 29.09.2017.

Etsimme uudisrakennuskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt sisältävät monipuolisia uudisrakennuskohteisiin liittyviä työtehtäviä. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne töitä kohtaan, fyysinen kunto ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työmaille kulkemisen kannalta. Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Konemyyjä, alumiinintyöstökoneet (Raisio)

Hakuaika 30.08.2017 - 24.09.2017.

Awutek Oy on korkealaatuisia eurooppalaisia puun-, alumiinin- ja muovintyöstökoneita maahantuova, myyvä ja huoltava yritys. Toimialueenamme on Suomi ja Viro ja päämiehiämme on Euroopassa noin 100 kpl. Käynnissä on 40. toimintavuosi ja vakaalla pohjalla oleva yritystoiminta on kasvanut vuosien varrella asiakkaiden tarpeiden mukana. Yritys on kuulut korkeimpaan mahdolliseen, AAA rating-luokkaan luottoluokitusjärjestelmän alusta saakka. Katso lisää www.awutek.fi.

Haemme nyt konemyyjää alumiinintyöstökoneiden myyntiin.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakassuhteiden ylläpidosta sekä uusasiakashankinnasta omalla myyntialueellasi. Lisäksi teet myös yhteistyötä päämiesten kanssa ja osallistut vuosittain alan kansainvälisille messuille. Toimipisteesi sijaitsee Raisiossa mutta työ edellyttää matkustamista Suomessa, Virossa ja Euroopassa arviolta 70-100 päivää vuodessa. Työssä on mahdollisuus toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Työ edellyttää itsenäistä, tuloshakuista ja sitoutunutta työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito (esim. saksa tai viro) katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta myynnillisistä tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Eduksi katsotaan myös soveltuva tekninen koulutus (esim. Insinööri AMK) ja alumiinintyöstötekniikan perustuntemus.

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä myynnin parissa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työmatkoihin käytettävissä on yrityksen auto.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 24.09.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Siivooja, osa-aikainen (Tampere)

Hakuaika 30.08.2017 - 06.10.2017.

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme tarkkaa, luotettavaa ja omatoimista siivoojaa pitkäkestoiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan sopivan tekijän löydyttyä mahdollisimman pian.

Työ koostuu pääasiassa itsenäisesti ja omatoimisesti arkisin tehtävistä kerrostalojen porras- ja käytävätilojen sekä erilaisten liikekiinteistöjen siivouksista. Välillä töitä tehdään myös työparin kanssa. Työtunteja viikkoa kohti kertyy lähtökohtaisesti noin 16-18 tuntia, ja töitä tehdään noin 5 tuntia 2-3 päivänä viikossa. Myös muut osa-aikaiset työajat ovat sovittavissa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa etelä- Tampereella.

Etsimme tehtävään työntekijää, jolla on silmää tilojen siisteydelle ja joka voi sitoutua tehtävään pidemmäksikin aikaa. Tehtävään ei edellytetä pitkän linjan siivouskokemusta, vaan kokemustakin tärkeämpiä ominaisuuksia hakijassa ovat aikaansaava työote ja kyky siistiin työn jälkeen. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Oma auto ja B-ajokortti ovat hakijalle eduksi, sillä työkohteiden sijainnit saattavat vaihdella työpäivänkin aikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Autonasentaja huoltokorjaamoon (Tampere)

Hakuaika 12.09.2017 - 28.09.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta ajoneuvoasentajaa monimerkkihuoltamoon Tampereelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan nopealla aikataululla aluksi 4 kk vuokratyösuhteena, mutta osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös vakituisesti.

Ajoneuvoasentajan toimenkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt. Edellytämme tekijältä tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä muutaman vuoden kokemusta autokorjaamotyöskentelystä. Toivomme hakijalta autosähkötöiden hallintaa ja kokemusta nykyaikaisten mittauslaitteiden käytöstä. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä motivoitunutta ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Tampere)

Hakuaika 11.09.2017 - 25.09.2017.

Etsimme asiakkaallemme erittäin nopealla aikataululla ammattitaitoista itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa kiinteistöpuolen sähköasennuksiin. Työ on vuokratyösuhde ja se alkaa kiireisellä aikataululla, työtä on osaavalle tekijälle tarjolla loppuvuodeksi.

Työkohteet ovat pääasiassa kerrostalojen saneerauskohteita sekä jokusia uudiskohteita. Työmaat sijaitsevat Pirkanmaalla lähinnä Tampereen ympäristössä ja Nokialla.

Tekijältä edellytetään sähköistysalan perustutkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta nimenomaan kiinteistöpuolen sähköasennuksista. Työmailla on pystyttävä työskentelemään itsenäisesti ja joskus yksin. Työn suorittaminen edellyttää voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Jos olet etsimämme henkilö, hae tehtävää heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit myös halutessasi soittaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8-16.


Työnhakulomake »

Työnjohtaja (Infra)

Hakuaika 23.08.2017 - 08.10.2017.

Toimeksiantajamme on pirkanmaalainen infra- ja energiarakentamiseen sekä talotekniikkaan erikoistunut yritys. He etsivät nyt kauttamme työmailleen Pirkanmaalle 1-2 työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)
- vähintään kolmen vuoden työkokemusta infra- ja /tai rakennuspuolen työnjohtajan tehtävistä
- vankkaa kokemusta ja näyttöä työnjohdosta
- hyvää kokonaisuuksien hallintaa ja paineensietokykyä
- jämäkkää ja itsenäistä toimintatapaa ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- oman auton käyttöä

Tehtävä tarjoaa:
- haasteelliset ja mielenkiintoiset työkohteet
- mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn
- hyvät yhteistyöverkostot, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin
- joustavan organisaation
- kilpailukykyisen palkan

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Carita Tuli. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti TYÖNJOHTAJA -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Elementtisuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 18.09.2017 - 01.10.2017.

Asiakasyrityksemme Suunnittelu Teräsmaa on Tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen. Etsimme nyt asiakkaallemme elementtisuunnittelijoita betonielementtisuunnittelutehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa uusia palvelutalo-, koulu- ja asuinrakennuksia. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Teräsmaan omille kirjoille.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. Arvostamme työkokemusta ja sitä kautta osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Voit kuitenkin olla myös vähemmän kokenut suunnittelutyöhön soveltuva ja alalle suuntautuva tekijälupaus. Työssä vaaditaan erityisesti täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 09.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 04.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »