Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Sähköasentaja huoltokeikoille (Tampere)

Hakuaika 20.11.2018 - 05.12.2018.

Asiakkaamme Laatusähkäri Oy on Pirkanmaan talousalueelle toimiva sähkösuunnittelu- ja asennuspalveluita tarjoava yritys. Sähköurakointien ja -asennustöiden lisäksi yritys tekee kotitalouksille suunnattuja sähköalan huoltotöitä. Etsimmekin nyt heille ammattitaitoista sähköasentajaa huoltokeikoille. Työ on vuokratyösuhde ja alkaa nopealla aikataululla jo joulukuun alussa. Työtä on tarjolla muutamaksi kuukaudeksi ja se on sairaus- loman sijaisuus.

Työ on huoltokohteissa itsenäisesti tehtävää vianetsintää, huolto- ja korjaustyötä sekä satunnaista asennustyötä. Työkohteet ovat ihmisten asuntoja ja muita vastaavia yksityistiloja. Työtä tehdään asiakasyrityksemme työkaluilla ja työkohteesta toiseen liikutaan heidän autollaan. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla.

Edellytämme hakijalta sähköalan peruskoulutusta sekä vähintään parin vuoden työkokemusta vastaavista huoltotöistä. Lisäksi edellytämme kykyä työskennellä oma-aloitteisesti ja yksin. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja luontevia käytöstapoja, koska tehtävässä työskennellään kodeissa. Lisäksi arvostamme hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Tehtävässä tarvitaan B-ajokortin lisäksi työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja hätäensiapukortit.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7.00 -15.30, 37,5 h / viikossa. Mahdollisista poikkeuksista sovitaan erikseen. Tehtävässä noudatetaan Sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Asentaja, laivateollisuus (Turku)

Hakuaika 20.11.2018 - 07.12.2018.

Haemme nyt konepajateollisuuden asiakasyrityksellemme asentajaa / metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alan ammattilaisiksi.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista laivateollisuuden alihankintaan liittyvistä töistä (mm. ohutlevytyöt, ilmastointiasennukset ja hitsaustyöt). Töitä tehdään aluksi pajalla, mutta tulevaisuudessa asennustehtäviä on mahdollista tehdä myös telakalla. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, mutta toivomme valmiutta tarvittaessa ylitöihin.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä (metalli-, rakennusala tms.) koulutusta, aikaisempaa työkokemusta asennus- tai kokoonpanotöistä sekä hieman aikaisempaa hitsauskokemusta. Työssä menestyminen edellyttää piirustusten lukutaitoa sekä itsenäistä työotetta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis ammattilainen, vaan työskentelet aluksi kokeneemman asentajan parina. Katsomme eduksi voimassa olevat hitsausluokat sekä työturva- ja tulityökortit. Lisäksi arvostamme työhön tarttuvaa asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen sekä hyviä tiimityötaitoja.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle ja sopia ajan haastatteluun, puh. 050 411 0740 arkisin klo 8–16.

Työnhakulomake »

Suunnitteluassistentti arkkitehtitoimistoon (Turku)

Hakuaika 20.11.2018 - 04.12.2018.

Haemme nyt turkulaiselle korjaus- ja uudisrakentamiseen erikoistuneelle arkkitehtitoimistolle SUUNNITTELUASSISTENTTIA / PIIRTÄJÄÄ äitiyslomasijaisuuteen Turkuun. Työt alkavat tammikuun alussa / sopimuksen mukaan.

Toimenkuva pitää sisältää mm. rakennuspiirustusten digitointia, suunnittelijan luonnosten puhtaaksipiirtämistä (2D), tekstien puhtaaksikirjoittamista ja muita yleisiä toimiston juoksevia tehtäviä. Pääasiassa työskentely tapahtuu arkisin 08.00-16.00 välillä, mutta työaikoihin on mahdollista vaikuttaa.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta teknisestä piirtämisestä (AutoCad) ja kuvien lukutaitoa. Edellytämme myös sujuvaa suomenkielentaitoa. Kokemus vastaavasta toimenkuvasta, rakennuslupapiirustusten laatimisesta ja 3D visualisoinnista katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä tarkkaa työskentelyotetta.

Tarjoamme hakijalle mukavan työporukan ja viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrelta läheltä Turun keskustaa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilötöpalveluide rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Nuorempi suunnittelija / Tekninen piirtäjä (Parainen)

Hakuaika 20.11.2018 - 30.11.2018.

Oletko suunnittelutehtävien tulevaisuuden lupaus, jolla on intoa kehittyä alan ammattilaiseksi? Haemme nyt asiakasyrityksellemme NUOREMPAA SUUNNITTELIJAA / TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Paraisille.

Yritys valmistaa kokonaisvaltaisesti monipuolisia ja uniikkeja sisustuselementtiratkaisuja alumiinista mm. laivateollisuuteen maailmanlaajuisesti. Työssäsi teet esimerkiksi sisustuselementtien 3D mallintamista ja toimit tiiviisti yhteistyössä tuotannon kanssa. Työskentely tapahtuu Paraisilla joustavasti klo 7-16 välillä ja työpaikka sijaitsee n. 20 km Turun keskustasta. Oma auto helpottaa töihin kulkemista, mutta perille pääsee kätevästi myös julkisella liikenteellä.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Aikaisempi kokemus Solidworksin (tai vastaavan ohjelman) käytöstä katsotaan eduksesi. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo jonkin verran kokemusta kerryttänyt alan osaaja, tärkeintä on innostus tehtävää ja alaa kohtaan. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja mukavassa porukassa ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttä ja työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa. Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Rekrymessut 2018 (Turku)

Hakuaika 20.11.2018 - 30.11.2018.

Olemme Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimitamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Tarjoamme vuosittain yli 1000 työpaikkaa ammattilaisille ja tulevilla ammattilaisille.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteessa hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Osallistumme Turun Messukeskuksessa 21.11.2018 järjestettävään RekryExpo -tapahtumaan. Tule tapaamaan meitä osastollemme, niin kerromme lisää avoimista työpaikoistamme.

Jos kävit osastollamme, voit täyttää hakemuksen alle olevan lomakkeen kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti koulutuksestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Kiinteistönhuoltomies (Sastamala)

Hakuaika 20.11.2018 - 04.12.2018.

Asiakasyrityksemme on perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys, joka toimii Sastamalassa. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltomiestä erilaisiin kiinteistöjen sisätilojen huoltotehtäviin.
Työ on pitkäaikainen vuokratyösuhde ja se on alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastaat asiakasyrityksemme sopimusasiakkaiden huoltokohteiden sisähuoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat Sastamalan alueella ja ovat sekä liike- että asuinrakennuksia. Työtehtävät ovat etupäässä erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Tarvittaessa myös osallistut myös ulkohuoltotehtäviin.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista kiinteistöhuollon tehtävistä. Osaat myös luontevasti käyttää erilaisia työkaluja eikä sinulla ole peukalo keskellä kämmentä. Arvostamme myös, että perehdytysjakson jälkeen pystyt itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn työkohteissa. Toivomme, että olet oppimishaluinen ja innostunut tehtävästäsi. Lisäksi toivomme, että jatkossa sinulla olisi myös halukkuutta ottaa vastaan päivystystehtäviä. Työssä tarvitaan B-ajokorttia, työajot ajetaan asiakkaan autolla.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 37,5 h / vkossa. Mahdollista päivystystehtävistä sovitaan erikseen.
Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualojen työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Parainen)

Hakuaika 20.11.2018 - 04.12.2018.

Haemme nyt vahvasti laivateollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme reippaita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin Paraisille!

Työkuvasi on monipuolinen ja vaihtelee aina meneillä olevan projektin ja aikaisemman kokemuksesi mukaan. Työssä pääset osallistumaan tuotantoprosessin eri vaiheisiin, joka voi pitää sisällään esimerkiksi alumiinisten sisustuselementtien kokoonpanoa, liimausta, prässäystä, hiontaa, pintakäsittelyä ja muita yleisiä viimeistelytehtäviä. Työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva, joten tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään! Työskentely tapahtuu arkisin klo 7:00-15:00. Oma auto helpottaa töihin kulkemista, mutta myös julkisella liikentellä pääsee kätevästi perille.

Voit olla koulutukseltasi tai aikaisemmalta kokemukseltasi esimerkiksi puuseppä, metallityöntekijä, pintakäsittelijä tai vaikka rakennustyöntekijä! Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta erilaisista kokoonpanotehtävistä. Otamme huomioon uransa alkuvaiheilla olevat tekijät sekä alansa ammattilaiset. Monenlaisesta osaamisesta on hyötyä, joten tärkeintä on, että asenne on kohdallaan ja perustyökalut pysyvät käsissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mukavassa, joustavassa sekä rennossa työyhteisössä. Ennen kaikkea tarjoamme kuitenkin mielenkiintoisen työnkuvan mielenkiintoisissa projekteissa, jossa pääset ylpeänä näkemään oman työsi jälkeä maailmanlaajuisesti!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat tammi- helmikuun aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Tarjoamme töitä niin pitkäaikaisista työsuhteista kiinnostuneille kuin esimerkiksi välivuotta pitäville opiskelijoille, joten hae paikaa rohkeasti! Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, elämäntilanteestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi! Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.


Työnhakulomake »

Kiinteistöhuoltaja sisätöihin (Tampere)

Hakuaika 20.11.2018 - 30.11.2018.

Toimeksiantajayrityksemme on hyvämaineinen ja monipuolinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltajaa Tampereen alueella tehtäviin kiinteistöhuollon sisätöihin. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän mahdollista siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Kiinteistönhuoltajan työssä vastataan määrättyjen, pääasiassa Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen sisähuoltotöistä. Työt pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Myös pienimuotoiset ulkotyöt, kuten portaiden puhdistus lumesta kuuluu työnkuvaan.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon sisätöistä ja kykenevyyttä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen.
Työ on arkisin tehtävää päivätyötä (7,5h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00. Työ edellyttää myös mahdollisuutta ottaa osaa yrityksen kiinteistöhuoltotöiden päivystysrinkiin, jossa on laajemmat työajat ja joka kiertää tekijöiden välillä. Päivystystä on yksi viikko kuukaudessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Asentaja/kokoonpanotyöntekijä, Dinolift Oy (Loimaa)

Hakuaika 20.11.2018 - 04.12.2018.

Dinolift Oy suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy rakennus- ja siihen liittyvälle teollisuusalalle DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia sekä tarjoaa tuotteisiin liittyviä jälkimarkkinointipalveluja, kuten tekninen neuvonta, koulutus ja huolto. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yritys on valmistanut henkilönostimia yli 40 vuotta. Yritys on vienyt DINO nostimia maailmalle yli 40 eri maahan, päämarkkinat ovat pohjoismaat ja Saksa. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. Lisätietoa yrityksestä www.dinolift.com/

Haemme nyt asentajia henkilönostimien asennus- ja kokoonpanotehtäviin. Työ alkaa määräaikaisena, mutta sisältää mahdollisuuden myös vakituiseen työsuhteeseen. Työ on lähtökohtaisesti arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtehtävät ja palkka määräytyvät tekijöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kuitenkin perehdytyksen ja alkuun töitä tehdään kokeneemman työparin kanssa.

Edellytämme hakijoilta ensisijaisesti reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan soveltuva koulutus (esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto tai kone- ja metallialan perustutkinto) katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat heti tammikuun alussa. Hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Koneenasentaja, puuntyöstökoneet (Raisio)

Hakuaika 20.11.2018 - 04.12.2018.

Awutek Oy on korkealaatuisia eurooppalaisia puun-, alumiinin- ja muovintyöstökoneita maahantuova, myyvä ja huoltava yritys. Toimialueenamme on Suomi ja Viro ja päämiehiämme on Euroopassa noin 100 kpl. Vakaalla pohjalla oleva yritystoiminta on kasvanut vuosien varrella asiakkaiden tarpeiden mukana jo yli 40 vuoden ajan. Yritys on kuulut korkeimpaan mahdolliseen, AAA rating-luokkaan luottoluokitusjärjestelmän alusta saakka. Katso lisää www.awutek.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista asentajaa puuntyöstökoneiden asennus- ja huoltotöihin.

Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaidemme koneiden asennus- ja huoltotöistä sekä ratkaista erilaisia koneisiin liittyviä ongelmatilanteita. Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, mutta asuinpaikkakuntasi voi olla kauempana koska työ on hyvin liikkuvaa. Edellytämmekin hakijoilta jatkuvaa matkustusvalmiutta. Työssä on mahdollisuus toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta, aikaisempi kokemusta vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Vaatimuksena on myös sujuva suomen ja englannin kielen taito. Muu kielitaito (esim. saksa) katsotaan eduksi. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, mekaniikan ja pneumatiikan osaamista sekä sähkötekniikan ja PLC tekniikan tuntemusta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kehittyvässä organisaatiossa, kilpailukykyisen palkkauksen sekä itsenäisen ja haasteellisen tehtäväkentän.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myynipäällikkö Janne Lukanderille 19.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja huoltokohteisiin (Pk-seutu)

Hakuaika 19.11.2018 - 30.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen huolto- ja korjaustöihin pääkaupunkiseudulle. Tarjolla on pitkäaikainen ja kokoaikainen työ (40h/vko) alkaen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä liikutaan paljon päivän aikana, koska työt ovat pääasiassa pienempiä sähkötöitä ympäri pääkaupunkiseutua. Tämän vuoksi edellytämme työnhakijalta b-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Myöhemmin on mahdollisuus saada myös varusteltu huoltoauto omaan käyttöön.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- monipuolisia töitä
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- työnjohdon täyden tuen työstä suoriutumiseen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Huoltoteknikko, SSI SCHÄFER Finland (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 19.11.2018 - 03.12.2018.

SSI SCHÄFER on vuosikymmeniä toiminut vakaa, iso ja kansainvälinen yritys päätoimialanaan logistiikka-, varastointi- ja kuljetusjärjestelmien kokonaisratkaisujen toimittaminen. Suunnittelu ja toteutus ovat omaa tuotantoa. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti esim. kaupan ja teollisuuden aloilla. Yrityksen menestys perustuu toiminnan korkeaan laatuun ja asiakasluottamukseen.

SSI SCHÄFER etsii nyt kauttamme motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua huoltoteknikkoa osaksi energistä ja tehokasta tiimiä.

Työnkuva koostuu pääsääntöisesti tuotannonvalvonnasta sekä automatisoitujen logistiikkajärjestelmien kunnossapidosta (sisältäen kytkentä- ja ylläpitotöitä), vianetsinnästä, järjestelmien tarkastuksista ja niiden toimivuuden varmistamisesta sekä töiden dokumentoinnista. Pääasiallinen työpaikka on logistiikkakeskuksessa Tuusulassa. Tekijällä on mahdollisuus myös matkatyöhön Suomessa sekä Skandinavian ja Baltian maiden alueilla.

Työtä tehdään usein pareittain tai ryhmässä, mutta myös yksin esim. hälytyskeikoilla. Tehtävässä työskennellään asiakkaiden tiloissa ja suomen kielen lisäksi on joskus tarpeellista kommunikoida myös englannin kielellä. Lisäksi dokumentointi tapahtuu englanniksi. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen. Perustyöaika on arkisin 7,5h päivässä aluksi aikavälillä klo 06 – 22. Muutokset työaikaan jatkossa ovat mahdollisia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa, sähköpätevyys S3 on eduksi
- kokemusta sähkö- tai mekaaniselta puolelta, teollisuusautomaation ja robotiikan tuntemus eduksi
- korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- luotettavuutta, ahkeraa asennetta, joustavuutta ja hyvää oppimiskykyä
- b-ajokorttia ja soveltuvaa englannin kielen taitoa
- hyvät IT-taidot ovat eduksi

Tarjoamme:
- erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalalla
- monipuolisen ja mielenkiintoisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- mahdollisuuden matkatöihin
- asiallisen palkan ja pitkäaikaisen työsuhteen

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan SSI SCHÄFERin palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-14 seniorikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Märkämaalari (Tampere)

Hakuaika 19.11.2018 - 04.12.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Tamcorro Oy on vakavarainen ja perinteikäs tamperelainen pintakäsittelyalan yritys, joka tekee erilaisia teollisuusmaalauksia sekä maalattavien kappaleiden esikäsittelytöitä. Perinteisen konepajapohjamaalauksen lisäksi yritys tekee asiakkaan toiveesta pohjamaalauksia ja valmismaalauksia erilaisilla maaliyhdistelmillä. Muita palveluita ovat sinkopuhallukset, teräsraepuhallukset, kuumakorkeapainepesut ja sinkittyjen osien hiekkapesut. Lue yrityksestä lisää www.tamcorro.fi/.

Etsimme nyt Tamcorro Oy:lle märkämaalaria. Tehtävässä aloitetaan tammikuun aikana 4 kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen motivoituneelle tekijälle on töitä pitkäaikaisesti tiedossa toimeksiantajayrityksessä.

Märkämaalarin työssä maalattavat artikkelit vaihtelevat pienikokoisista ja tarkkuutta vaativista yksittäiskappaleista suurempiin pintoihin sekä satojakin samanlaisia kappaleita käsittäviin sarjoihin.
Työssä tärkeimpänä työkaluna käytetään korkeapaineruiskua, jonka perustuntemus on tehtävässä menestymisen perusedellytys.

Etsimämme henkilö tuntee mielenkiintoa alaa kohtaan ja haluaa kehittää taitojaan teollisuusmaalauksessa. Metalli- tai teollisuusmaalausalan koulutus tuo hyvän pohjan työtehtävää ajatellen. Koulutus ei suinkaan ole välttämätön, sillä kaikki lähtee halusta luoda pitkäkestoinen työura teollisuusmaalauksen parissa. Työssä lähdetään liikkeelle kokeneemman työparin ohjeistamana. Palosuojamaalaustaito katsotaan hakijalle plussaksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7.00-15.30 välillä. Kaikki työ suoritetaan yrityksen hallitiloissa Tampereella. Tamcorro Oy on työnantajana joustava ja luo pitkäaikaisia työsuhteita tekijöilleen.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, voit soittaa ja sopia haastattelu ajan. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten soita tai täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki, 050 - 411 6510.

Työnhakulomake »

Mekaniikan / laivasuunnittelun osaajia (Raisio)

Hakuaika 19.11.2018 - 03.12.2018.

Alvars Oy on Raisiossa toimiva insinööritoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotekehitys- ja projektisuunnittelupalveluja. Vuonna 2007 perustetun yrityksen juuret ovat vahvasti meriteollisuudessa. Erityisosaamisalaamme ovat lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelu, projektikuljetusten laskentatehtävät ja muut meritekniset ratkaisut. Tarjoamme ratkaisuja konseptoinnista asennussuunnitelmiin saakka asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lue lisää: www.alvars.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme kahta energistä ja aikaansaavaa mekaniikan / laivasuunnittelun osaajaa. Tehtävänäsi on toimia projekteissamme suunnittelijana, mutta tarkempi työnkuva muotoutuu aikaisemman työkokemuksen ja osaamisesi perusteella. Voitkin olla jo kokemusta kerännyt tai äskettäin valmistunut suunnittelija, jolla on halua kasvaa haastaviin suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri), sekä SolidWorks-ohjelmiston tai vastaavan suunnitteluohjelman hallintaa. Työssäsi tarvitset myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa työkokemusta meriteollisuudesta sekä projektitehtävissä työskentelystä. Kokemus teräsrakenteiden suunnittelusta ja lujuuslaskennasta katsotaan eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Voit olla hakemamme henkilö mikäli kaipaat työssäsi haasteita ja odotusten täyttämisen sijaan pyrit parhaasi mukaan ylittämään ne. Tarjoamme vakituisen työn ja nykyaikaisten työvälineiden lisäksi rennon, avoimen työilmapiirin, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen yhä paremmaksi osaajaksi ovat luonnollisia asioita.

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 03.12.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Avustava kiinteistöhuoltotyöntekijä (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 16.11.2018 - 16.12.2018.

Haemme nyt avustavia kiinteistöhuoltotyöntekijöitä ympäri pääkaupunkiseutua sijaitseviin kohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset avustavat kiinteistöhuoltotyöt. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kiinteistöalan työtehtävistä. Tärkeintä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työtä kohtaan sekä oma-aloitteisuus.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista, mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöalan työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Tarjoamme mielekkään työn kiinteistöhuoltotehtävistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa viimeistään 16.12 mennessä täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa rekrytointikonsultti Hanna Jokela, p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Tampere / Hervantajärvi)

Hakuaika 16.11.2018 - 01.12.2018.

Etsimme nyt kaivinkonekuljettajaa kasvavalle maanrakennuksen parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Maanrakennus J. Vuorio Oy :lle Hervantajärven alueelle. Yrityksen toiminta keskittyy moninaisesti erilaisiin työtehtäviin maanrakennuksen alalla ja Hervantajärven alueella yritys toimii raitiotien rakentamisen parissa, parhaillaan kyseinen työmaa on alkuvaiheessa. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä lähdetään liikkeelle määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

Kaivinkoneenkuljettajan tehtäviin kuuluu 2018 -vuosimallin, 20-tonnisen pyöräalusteisen Caterpillar 317F kaivinkoneen käyttö. Työntekijän työtehtäviin kuuluu kaivuutehtäviä kunnallistekniikan puolella, kaapelinkaivuuta ja mahdollisesti myös talonpohjien tekoa muilla työmailla. Tällä työmaalla työtä tehdään pääsääntöisesti koneesta käsin aputyöntekijöiden ollessa erikseen järjestettyjä, mutta tarpeen vaatiessa kuljettaja toimii myös aputyöntekijöiden kanssa koneen ulkopuolella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta kaivinkonetöistä, perustietoa 3D -ohjausjärjestelmän käytöstä (työssä käytössä Leica), hyvä fyysinen peruskunto ja joka on sosiaalinen sekä ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva. Työssä vaaditaan myös voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturva 1 -kortit.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jossa työtunteja viikkoa kohti kertyy 40-50 tuntia. Ylityöt korvataan asianmukaisia korvauksia vastaan.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen, 2 vuotta kestävän työmaan ja mielenkiintoisia työtehtäviä uudella kalustolla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 rekrytointikonsultti Miika Lahdelta, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Ostaja, Fenix Sign Oy (Hyvinkää)

Hakuaika 16.11.2018 - 29.11.2018.

Fenix Sign Oy on kotimainen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 60 henkeä ja liikevaihtomme on n 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Fenix Sign Oy etsii nyt kauttamme ostajaa.

Ostajan työnkuvaasi kuuluu tuotehankinnoista vastaaminen, hankintarajojen ja -hintojen seuraaminen sekä kilpailuttaminen, uusien hankintakanavien etsiminen sekä tuotetietojen ylläpito. Toimipaikkasi on Hyvinkää sekä tarvittaessa Vantaan toimipiste. Tehtävä edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta myös ulkomaille.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, aiempaa kokemusta ostajan työtehtävistä, hyvät neuvottelutaidot sekä aktiivinen työote. Hallussasi on hyvät IT-taidot, erityisesti Excel. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen nopeasti kehittyvässä organisaatiossamme sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ tarjoaa sinulle mielenkiintoisia haasteita sekä mahdollisuuden edetä työtehtävissä. Annamme sinulle perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtävään. Työssäsi menestymistä tukevat hyvähenkinen ja kannustava työilmapiiri.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Fenix Signin palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostitse: Anette Tervakangas, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15, seniorikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Toimistoassistentti (Porvoo)

Hakuaika 16.11.2018 - 30.11.2018.

Eilola Logistics Oy tuottaa asennusnosturipalveluita Etelä-Suomen alueella sekä kuljetuspalveluita avokalustolla Pohjoismaiden alueella. www.eilola.fi

Eilola Logistics Oy etsii nyt kauttamme toimistoassistenttia Porvoon Kulloossa sijaitsevaan toimistoonsa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena äitiyslomansijaisuutena huhtikuun 2019 loppuun asti, mutta yrityksessä saattaa tarjoutua mahdollisuus jatkaa töitä myös pidempään.

Toimistoassistentin päätehtäviin kuuluvat avustava kirjanpito ja palkanlaskenta, osto- ja myyntireskontran hoito, tilitykset sekä muut yleiset toimistotehtävät. Toimit yhteyshenkilönä tilitoimiston ja työterveyshuollon kanssa. Työ on osa-aikainen 2-3 päivää viikossa ja voit itse jonkun verran vaikuttaa omiin työaikoihisi. Arvostamme mahdollisuutta tehdä satunnaisesti enemmänkin tunteja viikossa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kaupallinen koulutustausta sekä vähintään vuoden verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Ymmärrys kirjanpidosta ja palkanlaskennasta on työssä välttämätöntä. Toivomme sinulta tarkkaa ja huolellista työotetta sekä erinomaista vastuunottokykyä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ja katsomme eduksi myös englannin kielen taidon. Hallitset sujuvasti MS Office -ohjelmat.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja osaavan organisaation tuen. Pääset osaksi nuorekasta työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Toivomme, että luot myös itse omalta osaltasi positiivista ja avointa ilmapiiriä työyhteisöön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta 30.11.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergiltä p. 050 411 0370. Puhelinyhteydenotot arkisin klo 14-15.

Työnhakulomake »

Toimistoassistentti (Kaarina)

Hakuaika 16.11.2018 - 30.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme toimistoassistenttia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on metallialalla pitkään toiminut vientiyritys.

Työssä vastaat vientiin ja tuontiin liittyvistä paperitöistä (tulliin raportointi sekä kuljetusasiakirjojen laatiminen). Työhön voidaan sisällyttää myös taloushallinnon töitä kuten esim. laskutusta ja reskontran hoitoa tai muita kirjanpitoon liittyviä avustavia tehtäviä, mutta työnkuvaa voidaan muokata osaamisen ja aikaisemman työkokemuksen mukaan. Muiden töiden lisäksi hoidat myös yleisiä toimistotöitä.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vienti ja tuonti asioiden parissa toimimisesta sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, kykyä hoitaa useaa asiaa samanaikaisesti sekä reipasta työotetta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander iltapäivisin klo 15-16, puh 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Vantaa)

Hakuaika 16.11.2018 - 30.11.2018.

Asiakasyrityksemme hakee nyt varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi. Asiakkaamme on teknisiin eristeisiin ja erilaisiin päällysteisiin erikoistunut suomalainen perheyritys.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu mm.
- tavaran vastaanotto ja kirjaaminen järjestelmään
- tuotteiden hyllytys, keräily ja lähetys
- tavaran kuljetus asiakkaille yrityksen pakettiautolla
- asiakaspalvelu sekä hallijärjestyksen ylläpito

Työtä tehdään arkisin klo 6-16 välisenä aikana. Tehtävä on kokoaikainen.

Tehtävässä toimiminen edellyttää:
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- työntömasto- ja vastapainotrukin ajotaitoa
- B-ajokorttia (töihin kulkemisen kannalta oma auto on hakijalle eduksi)

Etsimämme henkilö on työssään oma-aloitteinen, tarkka sekä järjestelmällinen. Arvostamme positiivista asennetta työntekoa kohtaan ja reipasta asiakaspalveluasennetta.

Palkkaus: Kaupan TES

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!
Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Työnhakulomake »

TIG-hitsaaja (Sastamala)

Hakuaika 16.11.2018 - 01.12.2018.

Etsimme nyt TIG-hitsaajaa kasvavalle metallialan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Tigger Oy :lle, jonka toiminta keskittyy laajalti erilaisiin hitsaustehtäviin. Yritys sijaitsee Sastamalan Teollisuuskadulla. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä lähdetään liikkeelle määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

TIG-hitsaajan tehtäviin kuuluu tarkkojen ja vaihtelevien hitsaustöiden suorittaminen. Hitsattavien kappaleiden materiaali on tyypillisesti alumiini, ruostumaton tai haponkestävä teräs. Ainepaksuudet yleisesti 1-5mm. Hitsaustyöt toimeksiantajallamme ovat pääsääntöisesti TIG-hitsauksia, mutta ajoittain käytössä myös MIG/MAG ja puikko. Työt tehdään suurelta osin yrityksen Sastamalan toimitiloissa. Hallityöskentelyn lisäksi muualla tehtäviä keikkatöitäkin on tarjolla aika ajoin. Kalusto on nykyaikaista ja työpisteissä on panostettu hyvään työergonomiaan.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on innokkuutta ja motivaatiota metalli- ja hitsausalan töihin. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta hyvän tyypin löytyessä tekijä pystytään kouluttamaankin työhön. Työssä menestymisessä tärkeitä ominaisuuksia ovat tarkka silmä-käsi -koordinaatio sekä visuaalinen näkökulma työn jäljelle. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota on mahdollisuus tehdä liukuvasti kello 6:00 - 18:00 välillä. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työnantajalla on myös tarjota asuntomahdollisuus tilapäiseen majoittumiseen.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan ammattitekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 rekrytointikonsultti Miika Lahdelta, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä / Kirvesmies (Tampere)

Hakuaika 16.11.2018 - 01.12.2018.

Etsimme nyt rakennustyöntekijää / kirvesmiestä rakennusalan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Sarankulmaan Tampereelle. Yrityksen toiminta keskittyy erilaisiin toimitilamuutoksiin ja Sarankulman työkohteessa saneerataan noin 1000 m2 toimistotilat. Työssä aloitetaan mahdollisimmin pian. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde, joka kestää kuukauden verran.

Rakennustyöntekijän / kirvesmiehen tehtäviin kuuluu ensisijaisesti vanhojen väliseinien purkua, uusien väliseinien runkojen ja levytysten tekoa, listoitusta, sekä hakijan osaamisen mukaan myös alaslaskukattojen tekoa ja / tai laminaattien / tekstiilimattojen asennusta. Mahdolliset omat työkalut katsotaan eduksi.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta vastaavan tyyppisistä työvaiheista.

Työ on arkisin kello 7.00 – 15.30 välillä tehtävää päivätyötä, jossa työtunteja kertyy viikkoa kohti 40 tuntia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen (Tampere)

Hakuaika 16.11.2018 - 01.12.2018.

Etsimme nyt rakennusapulaista rakennusalan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme Sarankulmaan Tampereelle. Yrityksen toiminta keskittyy erilaisiin toimitilamuutoksiin ja Sarankulman työkohteessa saneerataan noin 1000 m2 toimistotilat. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian. Työ on määräaikainen vuokratyösuhde, joka kestää kuukauden verran.

Rakennusapulaisen tehtäviin kuuluu ensisijaisesti purku- ja rakennustöiden aikana muodostuvien purkujätteiden kantaminen jätekonttiin. Lisäksi työntekijän tehtävänä on auttaa muita rakennustyöntekijöitä mahdollisissa aputehtävissä, kuten seinien rajojen maalauksessa. Työvaiheisiin opastetaan hyvin töiden aikana.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on tärkeimpinä asioina asenne ja työmotivaatio kunnossa rakennustöihin. Työssä pärjää normaalilla fyysisellä peruskunnolla.

Työ on arkisin kello 7.00 – 15.30 välillä tehtävää päivätyötä, jossa työtunteja kertyy viikkoa kohti 40 tuntia. Tarjoamme innokkaalle tekijälle mukavan ja toimeliaan työtehtävän.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Autofixari (Lempäälä)

Hakuaika 16.11.2018 - 01.12.2018.

Etsimme nyt autofixaria vakavaraiselle ja kehittyvälle autoalan asiakasyrityksellemme Lempäälään. Yrityksen monipuolisesta palvelutarjonnasta löytyy joka autoilijalle sopiva auton pesu- ja puhdistuspalvelu. Työssä aloitetaan 2.1.2019 vuokratyösuhteen kautta.

Autofixarin tehtäviin kuuluu autopesukadun hoito, joka käsittää mm. autojen ulko- ja sisäpesuja, kovavahausta ja muita yleisluontoisia auton puhdistukseen liittyviä tehtäviä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on mielellään jonkin verran aikaisempaa kokemusta alan vastaavista tehtävistä, hyvä fyysinen peruskunto ja sujuva suomen kielen taito. Tehtävässä menestyy positiivisella asenteella, erinomaisella motivaatiolla ja toimeliaalla työotteella varustettu henkilö, joka on luontaisesti innostunut autojen siisteydestä ja sitä kautta asiakkaan tyytyväisyydestä. Työssä ollaan toistuvasti tekemisissä erilaisten pesuaineiden sekä autoista mahdollisesti löytyvien kissojen ja koirien karvojen kanssa, joten pesuaine- tai eläinallergiat voivat vaikuttaa työskentelyyn.

Työssä aloitetaan osa-aikaisella työajalla, jolloin töitä tehdään alkuun 20 tuntia viikossa. Kokemuksen ja toimintatapojen karttumisen myötä, työaikaa on mahdollista kasvattaa 40 viikoittaiseen työtuntiin saakka. Työtä tehdään vuorolistan mukaan maanantai – sunnuntai välillä. Pesukatu on avoinna arkisin klo 9.00-20.00, lauantaisin klo 10.00-18.00 ja sunnuntaisin klo 12.00-18.00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Apumies autopesulaan (Lieto)

Hakuaika 15.11.2018 - 29.11.2018.

Haemme nyt nopealla aikataululla asiakkaallemme apumiestä autopesulaan Lietoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin ma-pe välillä.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisten autojen, työkoneiden ja muiden ajoneuvojen pesuista sekä muista autoihin liittyvistä huoltotehtävistä.

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, eniten arvostamme reipasta ja tarkkaa otetta työntekoon sekä kykyä oppia uutta. Kokemus samankaltaisista tehtävistä tai autoalan koulutus katsotaan eduksi. Autojen siirtämiseen vaaditaan B-ajokortti ja C-kortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16 antaa rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja (Lempäälä)

Hakuaika 15.11.2018 - 23.11.2018.

Etsimme nyt kiireisellä aikataululla levyseppähitsaajaa asiakasyrityksemme verstaalle Lempäälään. Työ alkaa heti ja kestää arviolta huhtikuun loppuun. Tämän jälkeen osaavalla työntekijällä voi olla mahdollisuus myös pitempi aikaiseen työllistymiseen.

Odotamme hakijoilta levyseppähitsaajan koulutusta sekä jonkin verran kokemusta vastaavista työ- tehtävistä. Hitsausluokkia tehtävässä ei vaadita, mutta tehtävässä edellytetään ns. hyvää konepaja-laatua. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä aikaan saavaa ja työhön tarttuvaa asennetta. Työ on luonteeltaan perustyötä, joten se sopii myös uransa alussa oleville työntekijöille.

Tarjoamme mukavan työpaikan nuorekkaassa työtiimissä sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä työtehtävissä tekemisen kautta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Kiinteistöhuoltomies (Itä-Tampereen alue)

Hakuaika 15.11.2018 - 30.11.2018.

Toimeksiantajamme kangasalalainen kiinteistöhuoltoyhtiö, jonka toiminta on keskittynyt pääasiassa Tampereen itä puolelle. Yrityksessä arvostetaan työntekijöiden hyvää ammattitaitoa ja heille turvallinen, viihtyisä ja hyvin hoidettu piha-alue on kunnia-asia. He etsivät nyt kauttamme ulkoalueiden huoltotöihin erikoistunutta kiinteistöhuoltomiestä. Työ alkaa nopealla aikataululla mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pitempiaikaisesti.

Työ on kiinteistöjen ulkoalueiden huoltoa erilaisissa kohteissa kuten esim. teollisuus-, päiväkoti- ja koulukiinteistöjen piha-alueilla. Työ pitää sisällään kaikki kausiluonteiset ulkoalueiden huoltoon liittyvät työt. Työssä käytetään normaaleja kiinteistöhuoltoon tarkoitettuja pyörökuormaajia, aurauskalustoa ja päältä ajettavia ruohonleikkureita sekä pihanhoidon pienkoneita. Raskaamman kaluston painot vaihtelevat 2 t -25 t välillä.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuoltoon liittyvien koneiden etenkin pyörökuormaajan ja aurauskaluston käytöstä. Alan peruskoulutus on toki sinulle eduksi,
mutta koulutusta ja pitkää kokemusta enemmän arvostamme sujuvaa ja joustavaa asennetta työn tekoa kohtaan. Arvostamme myös mikäli olet maatilataustainen henkilö. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, C-kortti katsotaan sinulle eduksi samoin kuin voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme työkoneiden ja laitteiden hyvää teknistä tuntemusta ja osaamista kuten sähkötöiden, hitsauksen ja hydrauliikan osalta. Odotamme sinulta hyviä kädentaitoja ja esteetöntä fyysistä kuntoa.

Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Työaika on pääsääntöisesti 37,5 h / viikossa, mutta työajat vaihtelevat sääolo-olosuhteiden mukaan etenkin talviaikaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot paikasta arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Koneenkuljettaja/Maanrakennustyöntekijä (Sastamala)

Hakuaika 15.11.2018 - 06.12.2018.

Maanrakennus Torpo Oy on Sastamalassa toimiva monialayritys, joka tekee erilaisia koneurakointitöitä sekä talvikunnossapitoa. Etsimme nyt yritykseen monipuolista koneenkuljettajaa Sastamalan alueelle. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta. Hyvälle tekijälle on töitä pitkäaikaisesti tiedossa toimeksiantajayrityksessämme vuokratyösuhteen jälkeen.

Koneenkuljettajan tehtävässä pääsee kehittämään ammattitaitoaan laajasti ja monialaisesta työkokemuksesta on hyötyä. Työt koostuvat muun muassa kaapelinkaivuusta, soranajosta sekä salaojituksista ja viemäröinneistä. Talviaikaan taloyhtiöiden piha-alueiden auraukset ja hiekoitukset ovat osana työtehtäviä. Tarpeen vaatiessa lapioon tarttuminen tuo mukavaa vaihtelua työnkuvaan.

Kalustona on Fendt- traktoreita, tela-alusteisia kaivureita (8,5 ja 14 tonnia), traktorikaivuri (13 tonnia), kurottaja sekä Wille kiinteistötraktoreita. Tarvittaessa kalustojen siirtoja tehdään yhdistelmä ajoneuvolla. Työnkuvaan kuuluu myös kaluston ylläpitohuoltoa, joka käsittää muun muassa koneiden tankkausta, puhtaana pitoa ja koneiden pesemistä. Talviaikaan hakijan kykyjen mukaan työhön voidaan sisällyttää myös korjaamotöitä, jolloin esimerkiksi hitsauskokemuksesta on hyötyä

Hakijalta edellytetään tehtävään BC–ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä ja tieturva 1-korttia. Maanrakennus Torpolle asiakastyytyväisyys on kaiken lähtökohta joten hakijalta toivotaan tervettä ammattiylpeyttä sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Esimerkiksi aiempi kokemus maatilan konetöistä voi olla tähän tehtävään hyvin soveltuvaa.

Työ painottuu sulan maan ajalle, jolloin töitä tehdään pääsääntöisesti 40h/vko arkisin. Työaika on pääsääntöisesti 7.00 – 15.30 välisellä ajalla ja joustavuus katsotaan eduksi. Talviaikana työ on pitkälti säästä riippuvaista, jonka vuoksi työtä tehdään tarvittaessa, lumitilanteen mukaan. Talvella aikaisetkin aamut ovat mahdollisia.

Tehtävässä hakijalle tarjotaan erinomaiset mahdollisuudet kehittää monipuolisia konetyöskentelytaitoja.


Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki, 050 - 411 6510.

Työnhakulomake »

Moottoripyörämekaanikko - Biketeam Oy (Vantaa)

Hakuaika 15.11.2018 - 29.11.2018.

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet terveellä ammattiylpeydellä varustettu moottoripyöräalan ammattilainen. Arvostamme huolellista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Hakijoilta edellytämme:
- AB-ajokorttia
- aiempaa kokemusta auto- tai moottoripyörämekaanikon työtehtävistä
- suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työtä tehdään arkisin klo 10-18 välillä.

Hae paikkaa lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 29.11.2018 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Aloitteleva metallityöntekijä

Hakuaika 15.11.2018 - 29.11.2018.

Asiakkaamme on perinteikäs pirkanmaalainen metallialan yritys, joka valmistaa metallialan erikoistuotteita, kuten teollisuuden ilmastointikoneita, sulkupeltejä, ulospuhallusventtiileitä ja kondenssivesialtaita. He etsivät nyt nuorekkaaseen tiimiinsä metallityöntekijää Pirkkalassa sijaitseviin toimitiloihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan nopealla aikataululla vuokratyösuhteena, osaavalle tekijälle saattaa olla tarjolla myös pitempiaikainen työsuhde.

Työ on yrityksen verstaalla tapahtuvaa metallialan perustyötä, pääasiassa särmäystä ja kokoonpanotyötä ym.
Työtä tehdään arkisin klo 8.00-16.30 välisenä aikana. Työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Edellytämme hakijalta metallialan perustutkintoa, jonkin verran aikaisempaa työkokemusta sekä hitsaustaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi arvostamme tarkkuutta työn teossa ja hyvää työnjälkeä. Hakijalle on eduksi C-ajokortti.

Tarjoamme työpaikan nuorekkaassa ja hyvähenkisessä tiimissä. Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Lieto)

Hakuaika 19.11.2018 - 25.11.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla reipasta VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävässä olet kokonaisvaltaisesti vastuussa varaston toimivuudesta ja järjestyksestä. Työnkuva pitää sisällään lähetysten vastaanottoa, tilausten keräilyä, pakkausta ja lähettämistä sekä asiakaspalvelua niin sähköpostitse, puhelimitse kuin kasvotustenkin. Työskentely tapahtuu arkisin klo 8-16 ja työpaikka sijaitsee Liedossa, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus varastotöistä ja trukilla ajosta. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan sekä ahkera työote.

Tarjoamme mielekkään työn monipuolisista ja vastuullisista varastotöistä kiinnostuneille!

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkiselle , p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Sähkökeskuskokoonpanija (Tampere, Toijala)

Hakuaika 14.11.2018 - 30.11.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme tuotantotyöntekijää sähkökeskuksien valmistukseen Tampereelle ja myöhemmin Toijalaan. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Käytännössä työssä valmistetaan sähkökeskuksia sähköpiirustusten mukaisesti. Myöhemmin on myös mahdollista osallistua sähkökeskuksien asennuksiin asiakkaiden tiloissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta ja mieluusti jonkinlaista kokemusta vastaavista töistä sähkökeskusten parissa sekä kiinnostusta tuotantotyöhön.

Työpiste sijaitsee aluksi Tampereella, mutta siirtyy arvioilta huhtikuussa 2019 Toijalaan, jossa jatko on mahdollinen. Töitä tehdään arkisin, 40 tuntia viikossa, liukuvasti n. 7.00-15.30 välillä. Työ aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille.

Oletko etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.11.2018 - 23.11.2018.

Asiakasyrityksemme tekee monipuolisia maanrakennustöitä Turussa ja lähialueilla. Yritys tekee mm. rakennusten pohjien kaivuutöitä sekä erilaisia piharemontteja.

Etsimme nyt maanrakennusapumiestä monipuolisiin työtehtäviin. Tehtävässä tulet toimimaan kaivinkoneen lapiomiehenä, mutta pääset myös tekemään muita tehtäviä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin työteliäs asenne annettuja työtehtäviä kohtaan. Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kuljettajan apumies (Helsinki)

Hakuaika 14.11.2018 - 28.11.2018.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla ja Helsingissä hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Uusimaa.

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen osa-aikaista kuljettajan apumiestä monipuolisiin kuljetus- ja varastointitehtäviin.

Työssä tulet toimimaan varsinaisen kuorma-auton kuljettajan apuna pääkaupunkialueen tavarakuljetuksissa. Apukuskin tehtäviin kuuluvat mm.: lastin lastaaminen autoon sekä sieltä purkaminen, asiakastilausten vastaanotto ja hoitaminen sekä muut tavarantoimitukseen liittyvät prosessit.

Työhön valitulta henkilöltä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme erityisesti oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta. C-ajokortti ja voimassaolevat turvallisuuskortit ovat ehdottomasti hakijalle eduksi.

Töitä on luvassa 20-30h/viikko, kolme päivää viikossa tarpeen mukaan. Yleensä nämä päivät ovat maanantai, keskiviikko sekä perjantai. Työtä tehdään arkisin normaalisti aikavälillä klo 8 – 16, mutta myös näistä poikkeavia aikoja saattaa esiintyä, joten toivomme sinulta mahdollisuutta venyä tarpeen mukaan.

Omaa autoa et tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan tehtävässä sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin viimeistään joulukuun aikana.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen kuljetusalan työn, vakavaraisessa, pitkään toimineessa yrityksessä. Saat osaksesi mukavan työparin sekä ammattitaitoisen ja huumorintajuisen työyhteisön.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi, sillä kutsumme sopivat hakijat haastatteluun hakemusten perusteella. Hakuaikaa sinulla on 28.11. asti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä arkisin klo 09-15 numerosta 050 411 0390.

Työnhakulomake »

Nuorempi mekaniikkasuunnittelija, Macring Oy (Kaarina)

Hakuaika 14.11.2018 - 28.11.2018.

Ohutlevyterästen profilointilinjoja valmistava Macring Oy on toiminut vuodesta 1994, tavoitteena tuottaa asiakkailleen lisäarvoa soveltamalla nykyaikaisinta tuotantotekniikkaa ja -automaatiota. Yrityksen avainhenkilöillä on laaja-alainen ja erittäin pitkä kokemus koneenrakennuksesta sekä tuotantotoiminnasta. Katso lisää www.macring.fi.

Haemme nyt nuorempaa mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit osana suunnittelutiimiä. Pääasiallinen työtehtäväsi on laiteyksiköiden sekä tuotantolinjakokonaisuuksien 3D-suunnittelu. Työnkuvaan kuuluu myös käyttöohjekirjojen laatimista sekä muuta dokumentointia. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorissamme Kaarinassa. Tuotantomme sijaitsee samoissa tiloissa, joten sinulla on mahdollisuus seurata suunniteltujen laitteiden valmistumista.

Voit olla muutaman vuoden kokemusta kerännyt tai äskettäin valmistunut suunnittelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri AMK), suunnitteluohjelmien hallintaa (käytössämme on Inventor ja AutoCAD) sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ruotsi ja venäjä, katsotaan eduksi. Arvostamme aitoa kiinnostusta suunnittelutehtäviä kohtaan, oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä työssä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vaihtelevan työn vientiyrityksessä. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 28.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Toimistotyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 13.11.2018 - 22.11.2018.

Teknisten laitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut asiakkaamme hakee nyt pikaisella aikataululla toimistotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin 37,50 h / viikko.

Tehtävässä vastaat mm. yrityksen osto- ja myyntireskontrasta, myynnin tukitoiminnoista, laskutuksesta sekä maahantuontiin liittyvistä asioista. Lisäksi vastaat myös muista toimiston arkisista asioista. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan kannalta sinulle on eduksi, jos olet hyvä priorisoimaan työtehtäviä ja omaat erinomaiset organisointitaidot.

Hakijoilta edellytämme:
- aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä
- suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)
- hyviä ATK-taitoja (Word, Excel)

Tehtävä sopii sinulle, jos olet aktiivinen, omatoiminen ja aikaansaava henkilö, joka tarttuu tehtävään kuin tehtävään rohkeasti ja positiivisella - kyllä onnistuu -asenteella!

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Työnhakulomake »

Nosturiauton kuljettaja, KAS-Telineet Oy (pk-seutu)

Hakuaika 13.11.2018 - 25.11.2018.

KAS-Telineet on perheyritys, jolla on takanaan vankka 30 vuoden kokemus alalta. Olemme kasvuhakuinen yhtiö, jonka toimintaan mukaan tullut Juuri Rahasto Ky mahdollistaa meille vakaan taloudellisen pohjan ja resurssien merkittävän kasvun tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu läpi Suomen, pääpaino kuitenkin pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Suomessa. Lue lisää yrityksestä: www.kas-telineet.fi.

Etsimme nyt KAS-Telineet Oy:lle nosturiauton kuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu rakennusteline- ja sääsuojakaluston lastaaminen sekä kuljettaminen pääasiassa pääkaupunkiseudun työmaille. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tavaroiden lajittelu ja pakkaaminen varastolla. Tehtävän asemapaikka sijaitsee Espoossa Ämmässuolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- aikaisempaa kokemusta nosturiautolla työskentelystä (noin 1-5v.)
- C-ajokorttia ja voimassa olevia ammattipätevyyksiä
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- erittäin oma-aloitteista työskentelytapaa
- kykyä työskennellä itsenäisesti
- vastuunottokykyä ja ahkeruutta
- joustavuutta hektisessä ja muuttuvassa työympäristössä

Lisäksi arvostamme:
- ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkintoa
- kiinnostusta alaa ja kalustoa kohtaan
- hyviä asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi
- kilpailukykyisen palkkauksen

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kattoasentaja (Uusimaa/Nurmijärvi)

Hakuaika 13.11.2018 - 27.11.2018.

Haemme nyt Uudenmaan alueelle / Nurmijärvelle aloittelevaa kattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiä. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut vakavarainen suomalainen yritys.

Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Uudenmaan alueella. Työssä menestyminen edellyttää hyvää ja joustavaa asennetta sekä aitoa halua kehittyä kattoalan ammattilaiseksi. Eduksi katsotaan rakennusalan tai muun ammatillisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus rakennusalan tehtävistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen, vaan tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään.

B-ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen.

Tarjoamme vakituisen työpaikan mukavassa työyhteisöissä, nykyaikaiset työkalut ja kaluston sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Yrityksessä kiinnitetään erityistä huomiota työntekijöiden työturvallisuuteen, ja jokaisella työntekijällä on henkilökohtaiset turvavarusteet. Tukenasi ovat myös ammattitaitoinen työnjohto ja asiantuntevat työkaverit.

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!
Lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Työnhakulomake »

Alumiiniprofiilien sahaaja (Mouhijärvi)

Hakuaika 12.11.2018 - 27.11.2018.

Etsimme nyt alumiiniprofiilien sahaajaa kasvavalle metallialan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme. Yritys sijaitsee Mouhijärvellä lyhyen ajomatkan päässä Tampereesta. Työssä aloitetaan 10.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Työssä lähdetään liikkeelle kahden kuukauden määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen tarpeen vaatiessa voidaan sopimusta jatkaa.

Alumiiniprofiilien sahaajan tehtäviin kuuluu automaatti- ja puoliautomaattisahojen käyttö ja niillä suoritettavien alumiinien sahausta määrämittaan. Työtehtäviin kuuluu myös esimerkiksi alumiinikappaleiden rei’itys epäkeskopuristimella ja fyysistä kuntoa vaativat nosto- ja kantotehtävät.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on innokkuutta ja motivaatiota metallialan töihin. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta sopivan henkilön löytyessä tekijä pystytään kouluttamaankin työhön. Työssä menestymisessä tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvä fyysinen kunto, reipas asenne työntekoon ja työkalujen hallitseminen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työaika on kello 7:00 – 15:30. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan ammattitekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Huolto- ja jälkimarkkinointivastaava – Grutech Oy (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Grutech Oy on yksi Suomen johtavista kappaletavaranostureiden maahantuojista. Olemme yli 20 vuotta tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä Fassi Gru S.p.A:n kanssa FASSI -nostureiden ympärillä.

Olemme erikoistuneet FASSI -nostureiden maahantuontiin, myyntiin ja huoltoon Suomessa. Laadukkailla tuotteilla ja määrätietoisella työllä olemme vakiinnuttaneet vahvan asemamme nosturiasiantuntijoiden huippujoukossa. Palvelemme asiakkaitamme nosturien myynti-, asennus-, huolto- ja päällirakenneasioissa pitkällä kokemuksella ja ensiluokkaisella otteella.

Liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme nuorekkaaseen tiimiimme teknisen taustan omaavaa henkilöä vastaamaan huoltopalveluidemme koordinoinnista sekä jälkimarkkinoinnista. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Grutech Oy:ön vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseemme.

Monipuolisessa tehtävässä tulet vastaamaan jälkimarkkinointipalveluistamme, joihin sisältyy mm. Helsingin toimipisteemme huolto, asiakkaiden teknillinen neuvonta, mahdollisten takuuasioiden käsittely, yhteistyö huoltoverkostomme kanssa sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Tarvittaessa tulet osallistumaan myös käytännön huoltotöihin sekä korjaamollamme että kentällä.

Toimit saumattomassa yhteistyössä muun tiimimme, yhteistyökumppaneidemme sekä asiakkaidemme kanssa. Pääset verkostoitumaan myös kansainvälisesti toimittajiemme kanssa.

Tehtävä edellyttää:
- kokemusta raskaankaluston huolloista
- tehtävään soveltuvaa mielellään sähköteknillistä pohjakoulutusta tai kokemusta
- ongelmanratkaisukykyä
- ajokorttia (vähintään B mielellään myös C)
- suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja, paineensietokykyä sekä oma-aloitteista ja vastuullista työskentelytapaa.

Tarjoamme Sinulle:
- monipuolisen, vastuullisen sekä palkitsevan työn
- vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran
- nykyaikaiset työvälineet ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä
- jatkuvan tuotekoulutuksen päämiestemme luona

Hae paikkaa lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 26.11.2018 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Siivooja (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Haemme nyt ahkeria siivoojia toimistorakennusten loppusiivoukseen pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävänäsi on toimistotilan loppusiivous. Odotamme sinulta, että omaat kokemusta siivouksesta ja pidät reippaasta työtahdista. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Lisäksi toivomme positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 40h/vko. Palkkaus: Kiinteistöalan TES.

Paikka täytetään sopivan henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin talvikaudelle 2018.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katsotaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Nuorempi sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää nuorempaa sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään noin vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 25.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvät yritykset palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaina ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- 1-2 vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Korjausrakentamisen ammattilainen (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.

Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti. Toivomme lisäksi matkustusvalmiutta satunnaisiin reissutöihin.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sales Trainee (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
- reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
- kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
- ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700€ + provisiosta (keskiansio on 2600€, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Työnhakulomake »

LVI-projektipäällikkö (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 02.12.2018.

Haemme LVI-projektipäällikköä Helsingissä sijaitsevalle talotekniikan alan toimijalle, jolla on pitkään ollut monipuolista toimintaa pääkaupunkiseudulla erilaisissa kohteissa.

Henkilö, jota haemme, on ihmisten kanssa toimeen tuleva, hyvän asenteen omaava ja kustannustehokas LVI-alan ammattilainen.

Toivomme hakijoilta:
- LVI-alan koulutusta ja kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston (KVV) vastaavan luvat
- yli 5v työkokemusta LVI-projektipäällikön tehtävistä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- suomen ja englannin kielen taitoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään tarjotaan hyvä perehdytys ja yritys auttaa tarvittaessa asunnon löytämisessä lähialueilta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja omakotitalokohteisiin (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Haemme nyt sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työkohteet ovat pääasiassa omakotitalokohteita pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40h/viikko.

Työnkuvasi koostuu sähköasennus- ja taloautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen työtä tehdään myös itsenäisesti.

Toivomme sinulta:
- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähköasennustyöstä
- Omaa autoa ja B-ajokorttia

Arvostamme korkeaa työmotivaatiota sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksesi vastaavantyyppisistä työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle:
- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistäsi sähköalan ammattiosaajaksi mielenkiintoisten projektien parissa
- Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!
Lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Työnhakulomake »

Vastaava rakennusmestari (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 02.12.2018.

Haemme vastaavaa rakennusmestaria Helsingissä sijaitsevalle rakennusalan toimijalle, jolla on pitkään ollut monipuolista toimintaa pääkaupunkiseudulla erilaisissa kohteissa.

Etsimämme henkilö on hyvän asenteen omaava, ihmisten kanssa toimeen tuleva, kustannustehokas ja ennen kaikkea itsenäiseen työhön kykenevä rakennusalan ammattilainen.

Toivomme hakijoilta:
- soveltuvaa rakennusmestarin koulutusta
- yli 5 vuoden työkokemusta rakennusmestarin tehtävistä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- suomen ja englannin kielen taitoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään tarjotaan hyvä perehdytys ja yritys auttaa tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Aloitteleva sähköasentaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi? Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi viimeistään 25.11.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Espoo)

Hakuaika 12.11.2018 - 26.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Espoon uudisrakennustyömaalle. Arviolta työtä tarjolla 1-2 kuukautta ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työkohteissa tehdään mm. salaojituksia, viemäröintitöitä ja pihatöitä. Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammattitaitoa (tela-alustainen kaivinkone 3t), kuvanlukutaitoa, yhteistyökykyä sekä suomen kielen taitoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kivityöntekijöitä (Pk-seutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 26.11.2018.

Haemme nyt kokeneita sekä kokemattomampia kivirakentajia työskentelemään pääkaupunkiseudun työkohteissa. Työtehtävät ovat monipuolisia kivirakennustöitä erilaisissa työkohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta kivirakentajan työtehtävistä, mutta kokemuksen puutetta voit paikata väkevällä asenteella ja oppimisinnolla. Työssä menestymisen kannalta tärkeitä asioita ovat aito kiinnostus tehtävää työtä kohtaan, fyysinen kunto, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturva1 -korttia. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies (Pk-seutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 26.11.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
- B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
- monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
- hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-asentaja (Pk-seutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 26.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme aloittelevaa LVI-asentajaa. Työmaat ovat lähes kaikki pääkaupunkiseudun alueella. Pääasiassa työmaat ovat uudisrakennustyömaita ja työtä tehdään ma-pe 7-15:30 välillä.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutustaustaa, hyvää suomen kielen taitoa sekä motivoitunutta työasennetta. Eduksesi luemme voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuus- ja tulityökortit) sekä b-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Haastatteluun valitsemme henkilöt hakemuksien perusteella.

Työnhakulomake »

Ohjelmistosuunnittelija simulaattoriratkaisuille (Tampere)

Hakuaika 12.11.2018 - 01.12.2018.

Creanex Oy on kotimainen, ajoneuvo- ja työkonesimulaattoreiden valmistaja ja erilaisten simulaatioratkaisujen kehittämisen asiantuntija. Yritys on alati kansainvälistyvä ja maan johtava simulaattoritoimittaja. Creanexilla on pitkä yhteistyöhistoria alansa johtavien kansainvälisten työkonevalmistajien kanssa. Lue lisää www.creanex.fi.

Creanex Oy etsii kasvavaan kehitystiimiinsä innostunutta ohjelmistosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssä suunnitellaan simulaatioratkaisuja yhteistyössä asiantuntijatiimin kanssa. Vaatimuksena on tehtävään soveltuva ohjelmistosuunnittelussa tarvittava tekninen koulutus. Täydentävät opinnot toiselta tekniikan alueelta kuten esimerkiksi automaatiojärjestelmiin liittyen katsotaan eduksi. Kehitysympäristönä on Microsoftin Visual Studio ja ohjelmointikielistä keskeisin on C++, mutta myös C# ja Python ovat käytössä.

Koulutussimulaattoria voidaan luonnehtia kouluttavaksi tietokonepeliksi, joten työ sopii hyvin henkilölle, joka on kiinnostunut soveltamaan peli- ja virtuaalitodellisuuden tekniikoita yhdistettynä reaaliaikaiseen fysiikkasimulointiin.

Creanexin toimisto sijaitsee Tampereen Kalevassa toimivien kulkuyhteyksien varrella. Suunnittelutöitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 8.00 – 16.00 jolloin illat ja viikonloput ovat käytettävissä kaikkeen muuhun mukavaan. Creanex on vakavarainen yritys, joka työnantajana tarjoaa kannustavan työilmapiirin, hyvän perehdytyksen, osaavan työtiimin tuen sekä kattavat työsuhde-edut. Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa, näkemään kätesi jäljet käytännössä ja kehittymään simulaattorien erikoisosaajaksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultille Sanna Noelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Ohjelmistosuunnittelija". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Sanna Noki, puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Tuotepäällikkö, Carl Stahl Oy (Turku)

Hakuaika 09.11.2018 - 30.11.2018.

Carl Stahl on vuonna 1880 perustettu yritys, joka toimii edelleen perheyrityksenä. Henkilökuntaa on maailmanlaajuisesti yli 1700 henkilöä 70:ssa eri toimipisteessä ja liikevaihto on yli 340 miljoonaa.
Yrityksen toimipaikat sijaitsevat useimmissa Euroopan maissa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Kauko-Idässä. Suomen Carl Stahl Oy perustettiin vuonna 2003 ja toimisto, varasto ja tuotanto sijaitsevat Turussa. Työskentelemme korkeimpien laatustandardien mukaan ja tuotevalikoimamme koostuu alan johtavien valmistajien laatutuotteista ja omasta valmistuksesta. Katso lisää www.carlstahl.fi.

Vahvistamme nyt organisaatiotamme ja haemme tuotepäällikköä vastaamaan Carl Stahl Architektur tuotteista (mm. ruostumattomat teräsverkot ja -vaijerit sekä LED-valaisin ratkaisut. www.carlstahl-architektur.com).

Suomen organisaatiossa tuoteryhmä on uusi, joten alkuvaiheessa osallistut vahvasti tuotteiden myynninsuunnitteluun ja markkinointiin. Työtehtäviisi kuuluu itsenäinen uusasiakashankinta sekä asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen. Olet myös tiiviissä yhteydessä Saksaan tuotteisiin liittyvissä teknisissä asioissa. Pääasiallinen asiakassegmenttisi on arkkitehtitoimistot, rakennusalan yritykset sekä suunnittelutoimistot. Toimipisteesi sijaitsee Turussa mutta työ edellyttää matkustamista.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta, aktiivista ja tuloshakuista työskentelyotetta, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, erityisesti saksa, katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta teknisestä yritysmyynnistä, ymmärrystä LED-valaistustekniikasta ja yleistä teknistä ymmärrystä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt.

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja palkitsevia tehtäviä, mahdollisuuden toteuttaa itseäsi sekä luoda menestyvä työpaikka kasvavassa yrityksessä. Lisäksi saat käyttöösi modernit työvälineet ja työyhteisömme täyden tuen työssä onnistumiselle.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 30.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Projektiarkkitehti / arkkitehtiopiskelija (Helsinki)

Hakuaika 09.11.2018 - 25.11.2018.

Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy aloitti toimintansa vuonna 1985. Yhtiön perustajat ja osakkaat - Hannu Jaakkola ja Tapani Kerttula - toimivat aktiivisesti yhtiön johdossa. Molemmilla on yli 30 vuoden kokemus monipuolisesta arkkitehtisuunnittelutyöstä ja konsulttitoimiston johtamisesta. Toiminta kattaa rakennus-, yhdyskunta-, ympäristö- ja sisustussuunnittelua. Henkilöstön keskimääräinen lukumäärä on 19. Lisää projekteista: http://www.ark-jaakkola.fi/projektit

Asiakkaamme Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy hakee nyt tiimiinsä uutta projektiarkkitehtia. Lisäksi haemme arkkitehti-opiskelijaa (arkkitehti/rakennusarkkitehti) osaksi projektityöryhmää tekemään suunnittelutehtäviä 3D - visualisoinnista erilaisiin avustaviin projektitöihin.

Suunnittelukohteet ovat mm. asunto-, toimisto- ja teollisuusrakennuksia. Tämän lisäksi toimistossa tehdään myös asemakaavasuunnittelua. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on työtä pelkäämätön asenne, olet opintojesi kandivaiheessa ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta Photoshop-, AutoCAD-, ja Revit-ohjelmistoista. Erityisesti työkokemus arkkitehtitoimistosta katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen taito.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään yhteistyössä kokeneiden arkkitehtien kanssa. Työnkuva laajenee kehittymisesi myötä vaativampiin ja itsenäisempiin työtehtäviin. Yrityksessä panostetaan työhyvinvointiin mm. säännöllisin väliajoin käyvällä hierojalla ja toimiston yhteisillä aamupaloilla. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Lauttasaaressa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si rekrytointikonsultti Anttony Lindolle 25.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Ei suoria yhteydenottoja Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy:lle.

Työnhakulomake »

Testing / Project Engineer (Espoo)

Hakuaika 09.11.2018 - 23.11.2018.

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling with AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of the customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in its business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for a Testing / Project Engineer to join their product development team.

In this position you will be a part of a development team which will share responsibilities within the software and system development and testing processes. You will have close communication with your team members. You will take part in the testing process of the products. Developing and automating testing processes is also a part of your work. This position will also include project engineering work after you master your role as a Tester. As a Project Engineer you will help Navitec’s customers to utilize Navitrol and Navithor products in wide variety of industries, warehouses and healthcare. You will also take part in introducing the products in new environments. Your role as a Project Engineer includes travelling abroad on short business trips to a variety of destinations.

We look for:

- An appropriate Master´s or Bachelor´s degree in Automation and Electrical Engineering (or an equivalent qualification)
- Understanding in programming (C- and C# - programming languages)
- Knowledge of automatization
- Good problem solving skills and systematic approach to work
- Teamwork skills and proactive attitude
- Willingness to travel abroad
- Fluency in Finnish and English

We consider as an advantage:

- Earlier experience in automatization projects and testing (e.g. during studies)
- Interest in robotics
- Fluency in German
- Driving license

Navitec Systems offers:

- Low hierarchy and flexible company culture
- Global business environment with international clients and business trips (e.g. to the US and Europe)

This position is a great opportunity for a newly graduated as well as for a more experienced automation engineer who is willing to become an expert in the field of automation and navigation.

This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement.

Send your application and CV to Sini Lehtinen, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 23.11.2018 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Sini Lehtinen, tel. 050 411 0390, tue-wed between 12-14.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja teollisuuteen (Nokia)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekniikan kokonaispalveluja eri toimialoille tarjoava yritys. Sen toimialaan kuuluvat mm. suunnittelu, asennus, urakointi, kunnossapito, konsultointi ja erilaiset projektit. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaalla ja eteläisessä Suomessa noin 200 km etäisyydellä Tampereelta.

Työ alkaa pikaisella aikataululla sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa vuokratyösuhteena ja jatkuu asiakasyrityksen omilla kirjoilla. Osaavan ja kokeneen tekijän kohdalla saattaa tulla kysymykseen myös suorarekrytointi.

Edellytämme sinulta sähkö-/automaatioalan koulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa teollisuuden sähkö-/automaatiourakoinnista ja/tai -kunnossapidosta. Työkokemuksesi voi olla myös kiinteistösähköpuolelta hankittua. Arvostamme kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi toivomme sinulta reippautta, oma-aloitteisuutta sekä sitoutuneisuutta kyseisiin työtehtävään. Työnjohtokokemus luetaan eduksesi.
Tehtävässä tarvitaan työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja hätäensiapukortit.

Asiakasyrityksemme tarjoaa urakoinnista kiinnostuneelle ja ongelmanratkaisutaitoiselle mielenkiintoisen työn monipuolisissa sähkö-/automaatioalan urakointi-, kunnossapito- ja huoltotehtävissä, jossa jokainen päivä on erilainen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä pikaisesti hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nopealla aikataululla reipasta ja oma-aloitteista rakennusapumiestä Turun ja lähialueiden uudis- ja saneerauskohteisiin. Työt alkavat välittömästi ja kestävät arviolta alkuvuoteen 2019.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Joonas Leiro puh. 050 411 0348

Työnhakulomake »

Project Engineer (Espoo)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling of AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of their customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for a Project Engineer to join their customer support team.

In this position you will help Navitec’s customers to utilize Navitrol and Navithor products in wide variety of industries, warehouses and healthcare. You will also take part in introducing the products in new environments. You should be willing to travel abroad onbusiness trips to a variety of destinations. The experienced team will support you in your role but after a comprehensive introduction you are expected to show initiative and proactively manage your own work.

We look for:

- An appropriate Master´s or Bachelor´s degree in Automation and Electrical Engineering (or an equivalent qualification)
- Programming skills (C programming language)
- Knowledge of automatization
- Motivation to learn and proactive attitude
- Teamwork skills and independent problem solving skills
- Willingness to travel abroad - even on a short notice
- Fluency in English
- Driving licence

We consider as an advantage:

- Earlier experience in automatization projects (e.g. during studies)
- Interest in robotics
- Fluency in Finnish and/or German

Navitec Systems offers:

- Low hierarchy and flexible company culture
- Global business environment with international clients and business trips (e.g. to the US and Europe)

This position is a great opportunity for a newly graduated as well as for a more experienced automation engineer who is willing to become an expert in the field of automation and navigation.

This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement.

Send your application and CV to Sini Lehtinen, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 22.11.2018 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Sini Lehtinen, tel. 050 411 0390, tue-wed between 12-14.

Työnhakulomake »

Tekninen asiantuntija B2B-myyntitehtäviin, IPF-Tekniikka Oy (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Clen-brändiä markkinoiva IPF Tekniikka Oy on Suomalainen perheyhtiö, joka harjoittaa tukkukauppaa alansa parhailla teknisillä tuotteilla. Tärkeimmät tuotteet ovat Clen korkeapainepesurit, teollisuusimurit sekä vesipumput. Clen-tuotteita on myyty Suomessa jo 30 vuotta! Lisää yrityksen taustoista ja tuotevalikoimasta voit lukea yrityksen verkkosivuilta: https://clen.fi/

IPF Tekniikka Oy etsii nyt kauttamme innokasta ja myynnillistä teknistä asiantuntijaa B2B-myyntitehtäviin Helsingin toimipisteeseen Heikinlaaksoon. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan IPF Tekniikka Oy:n palvelukseen.

Odotamme hakijalta:
- vähintään muutaman vuoden kokemusta B2B-puolen teknisten tuotteiden myynnistä
- ulospäinsuuntautuneisuutta ja kykyä luoda menestyksekkäitä asiakassuhteita
- aitoa halua löytää oikeita ratkaisuja asiakkaille
- oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta
- tiimityöskentelytaitoja
- kykyä kommunikoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
- b-ajokorttia

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta LVI-alalta ja/tai korkeapainetekniikasta
- olemassa olevia verkostoja alan vaikuttajiin ja yhteistyökumppaneihin
- kiinnostusta ja valmiutta laajentaa myyntialuetta Länsi-Suomeen

Tarjoamme sinulle:
- loistavat työkaverit ja tuloshakuisen työyhteisön
- hyvän työilmapiirin ja viihtyisän työympäristön
- vakavaraisen ja luotettavan työnantajan
- kilpailukykyisen palkkauksen


Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro meille mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p.050 411 0371. Puhelinyhteydenotot arkisin kello 8-16.

Työnhakulomake »

Kokki, Ravintola Pallogrilli (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Sijaitsemme Kauppakeskus Ristikossa Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä ja avaamme uuden ravintolan Laajasaloon. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan aamiaisen ja lounaan. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle. Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme kokkeja iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Laajasaloon avattavaan uuteen ravintolaan.

Päätehtäviin kuuluvat ravintolan avaaminen ja ruoan valmistus. Tehtävässä pääset vaikuttamaan toimintamalleihin ja näin ollen tuomaan oman ammattitaitosi esille kehitysideoiden muodossa. Edellytämme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Ideaalihakijamme on vastuuntuntoinen kokki, joka on suorittanut alan koulutuksen sekä kerryttänyt jo hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hänellä on motivoitunut työote, hyvä paineensietokyky ja halu sitoutua pitkäaikaseen työhön. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielekkään kokoaikaisen työn mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yritykseen. Työt alkavat uudessa ravintolassa 22.11, mutta perehdytys aloitetaan mahdollisimman pian Konalassa sijaitsevassa ravintolassa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Tarjoilija, Ravintola Pallogrilli (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Sijaitsemme Kauppakeskus Ristikossa Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä ja avaamme uuden ravintolan Laajasaloon. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan aamiaisen ja lounaan. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle. Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme tarjoilijoita iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Laajasaloon avattavaan uuteen ravintolaan.

Päätehtäviin kuuluvat baari- sekä ravintolatarjoilijan työt. Edellytämme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä toimeen tarttuvaa asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia ja anniskelupätevyyttä, mutta myös paineensietokykyä ja vastuuntuntoa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielekkään kokoaikaisen työn mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yritykseen. Työt alkavat uudessa ravintolassa 22.11, mutta perehdytys aloitetaan mahdollisimman pian Konalassa sijaitsevassa ravintolassa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Laatoittaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

RT-Väkevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamisen huippukumppani, jonka
erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Asiakkaitamme ovat niin taloyhtiöt ja suunnittelu- sekä rakennuttajatoimistot kuin yksityishenkilötkin. Teemme työt huolellisesti ammattitaidolla ja asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia.

RT-Väkevä Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin. Tarjoamme sinulle työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan monipuolisesti erilaisissa kohteissa ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Työtehtävässä edellytetään:
- aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- itsenäistä työskentelyotetta
- suomen kielen sujuva osaaminen
- oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- positiivista asennetta
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaisesti
- voimassaolevaa vedeneristyssertifikaattia
- kokemusta yleisistä kirvesmiehen tai maalarin töistä.
- rakennusalan tai soveltuvan alan koulutuksen suorittamisen

Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko ja tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »

Nuorempi sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme kahta nuorempaa sähköasentajaa projektiluontoiseen työsuhteeseen Turkuun. Projekti alkaa joulukuun alussa ja töitä on alustavasti Tammikuun 2019 loppuun saakka.

Työtehtävät sisältävät mm. valaisinten ja pistorasioiden asennusta sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi. Oma auto on eduksi kulkemisen kannalta.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Joonas Leiro p. 050 411 0348. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja (Seinäjoki)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla ammattitaitoista sähkö- /automaatioasentajaa projektiluontoiseen työhön Seinäjoelle. Työt alkavat välittömästi ja projekti kestää alustavasti tammikuun loppupuolelle.

Työtehtävät koostuvat kasvihuoneen sähköistykseen ja automatiikkaan liittyvistä monipuolisista töistä. Työssä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi työhön vaaditaan voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit. Oma auto katsotaan eduksi kulkemisen kannalta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo. 9-16 Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Myyntiassistentti, osa-aikainen (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osa-aikaista myyntiassistenttia Helsingin toimipisteelle Heikinlaaksoon. Työtunteja on vaihtelevasti viikkotasolla tarjolla noin 15 – 37,5 h/vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan joulukuun aikana.

Työtehtävät ovat monipuolisia toimistotöitä, kuten tilausten käsittelyä, tarjousten tekoa, verkkosivujen hallintaa, postitusta, asiakaspalvelua sekä muita yleisiä toimistorutiineja. Työtehtävässäsi sinua tukee kaupallinen koulutustausta sekä aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä. Työ on ajoittain itsenäistä työtä, joten toivomme hakijalta itseohjautuvaa sekä oma-aloitteista työskentelyotetta.

Tässä toimenkuvassa menestyminen edellyttää:
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- vähintään perustason it-taitoja (MS Office)
- hyviä asiakaspalvelutaitoja

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 22.11. mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut maanantaina ja keskiviikkona klo 14:00 -15.00.

Työnhakulomake »

Timpuri / Kirvesmies (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

RT-Väkevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamisen huippukumppani, jonka
erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Asiakkaitamme ovat niin taloyhtiöt ja suunnittelu- sekä rakennuttajatoimistot kuin yksityishenkilötkin. Teemme työt huolellisesti ammattitaidolla ja asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia.

RT-Väkevä Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia timpureita pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtävät ovat monipuolisia timpurin/kirvesmiehen rakennustöitä ja työn pääpaino on levyseinärakentamisessa. Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko.

Työtehtävässä edellytetään:
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta
- itsenäistä työskentelyotetta
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia

Arvostamme:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- positiivista asennetta
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- kokemusta timpurin / kirvesmiehen töistä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn, kasvavassa suomalaisessa yrityksessä, hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yritykseen. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »

Maalari/nuorempi kirvesmies (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

RT-Väkevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamisen huippukumppani, jonka
erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Asiakkaitamme ovat niin taloyhtiöt ja suunnittelu- sekä rakennuttajatoimistot kuin yksityishenkilötkin. Teemme työt huolellisesti ammattitaidolla ja asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia.

RT-Väkevä Oy etsii nyt kauttamme kehittymiskykyisiä maalarin ja kirvesmiehen tehtävistä kiinnostuneita aloittelevia alan tulevia ammattilaisia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja ovat ainakin aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyritykseemme määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia maalaustöitä ja avustavia sekä itsenäisiä kirvesmiehen tehtäviä oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on jo vähintään hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös maalausalan/rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen. Haluat päästä kehittymään arvostetuksi ammattilaiseksi ja pääsetkin toimimaan usein kokeneemman maalarin/timpurin opissa. Perehdytyksen jälkeen toimit itsenäisesti remontti- ja saneerauskohteissa oman taitotasosi mukaan tehden monipuolisia pintaremontointeja aina viimeistelyyn saakka.

Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etu tässä tehtävässä, sillä työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Eduksesi luemme:
- monipuolisen työkokemuksen maalaamisesta, saneeraus- tai uudistyömailta
- kokemus myös muilta soveltuvilta aloilta
- hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään yleensä arkisin klo 07.00 - 15.30. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 08.12.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun talousalueella, mutta toivomme valmiutta reissutöihin tarvittaessa.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa omakotitalojen pohjien tekemisestä, kaapelikaivuusta sekä muista maanrakennuspuolen tehtävistä. Käytössä on useamman kokoisia telakoneita. Sinun ei tarvitse olla pitkän linjan ammattilainen, sillä perehdytämme tarvittaessa työhön.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Monipuolinen työkokemus maanrakennustöistä sekä C-ajokortti lasketaan eduksi. Työhön vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvallisuuskortit.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten täytä hakemus nopeasti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiroon ja varata ajan haastatteluun, p. 050 411 0348 arkisin klo 08-16.00.

Työnhakulomake »

Lapiomies (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa lapiomiestä maanrakennustöihin Turun alueelle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja ne kestävät kelien mukaan noin vuoden loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9-16 Click Henkilöstöpalvelut Oy Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat välittömästi ja töitä on alustavasti kevääseen 2019 saakka.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Haemme nyt sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työt kestävät ainakin tammikuun loppuun, mutta hyvälle tekijälle löytyy mahdollisesti jatkoa.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista työtehtävistä mm. uudis- ja saneerauskohteista sekä keikkatöistä. Työmaat sijaitsevat Turun talousalueella.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja parin vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työn suorittaminen edellyttää ajokortin, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja Joonas Leirolta puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Autonasentaja huoltokorjaamoon (Tampere)

Hakuaika 07.11.2018 - 22.11.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon Tampereelle. Työ alkaa heti ja on vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan. Tehtävä soveltuu myös opintojensa loppupuolella tai työuransa alkupäässä olevalle tekijälle.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

CNC-koneistaja (Turku)

Hakuaika 07.11.2018 - 23.11.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työtehtävät koostuvat ohjelmoinnista ja koneistuksesta 5-akselisilla CNC-koneilla. Ohjelmoinnissa käytössä on Mastercam-ohjelmisto ja toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta sen käytöstä. Ohjausjärjestelmä voi vaihdella konekannasta riippuen. Käytössä on mm. Heidenhain, mutta arvostamme kokemusta myös muista ohjausjärjestelmistä. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa metallialan koulutusta, jonkin verran aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kiinteistöhuoltaja (Tampere)

Hakuaika 07.11.2018 - 22.11.2018.

Toimeksiantajayrityksemme on hyvämaineinen ja monipuolinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltomiestä Tampereen alueella tehtäviin, sisä- ja ulkopuolen kiinteistönhuoltotöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä aloitetaan esim. kuuden tai kahdeksan kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastataan määrättyjen, pääasiassa Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen sisä- ja ulkopuolen huoltotöistä. Sisäpuolen työt pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Ulkopuolen työt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen mm. nurmikon leikkuun, lehtien puhalluksen, käsilumityöt ja hiekoitukset.

Lumettomana aikana työ on arkisin tehtävää päivätyötä (7,5h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00. Talviaikaan lumitilanteista riippuen työpäivät aloitetaan tarvittaessa tarvittaessa aikaisemmin.

Edellytämme hakijalta vähintään alan perustutkintoa ja mieluusti hieman aikaisempaa kokemusta sekä sisä- että ulkopuolen kiinteistönhuoltotöistä. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen. Arvostamme hakijassa erityisesti reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Kokki/Leipuri (Lempäälä)

Hakuaika 07.11.2018 - 22.11.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme suurtalouskokkia Lempäälään, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajarityksemme tarjoaa aamiais-, lounas- ja pitopalveluja, sekä ruokapalvelua esimerkiksi päiväkoteihin.

Käytännössä työ sisältää kotiruuan laittoa, jonkin verran leivontaa ja yleisiä keittiötöitä. Ruokaa tehdään suuria määriä kerrallaan, joten kokemus suurtalouskeittiössä työskentelystä on toivottavaa. Myös perustason leivontataitoa tulisi löytyä. Työ on varsin hektistä ja monipuolista, joten työtä pelkäämätöntä, oma-aloitteista ja ripeää otetta.

Työtä tehdään pääasiassa arkisin 5.00-15.30 välillä, 7,5h päivässä, 37,5h viikossa. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9.00-16.00 rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Hitsaustaitoinen kokoonpanotyöntekijä (Mynämäki)

Hakuaika 07.11.2018 - 02.12.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hitsaustaitoista kokoonpanotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin Mynämäelle. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta aikaansaavalla ja motivoituneella tekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä, sekä alalle soveltuvan koulutuksen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää kuvanlukutaitoa ja hahmotuskykyä. Lisäksi hakijan tulisi osata käyttää erilaisia käsityökaluja sekä hallita mag-hitsauksen perusteet. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työteliäs suhtautuminen annettuihin työtehtäviin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Salo)

Hakuaika 07.11.2018 - 22.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Salon seudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työ on huonekaluosien hitsausta (TIG ja MIG).

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa ja viimeisteltyä työn jälkeä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, puh 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kaapeliasentaja (Turku)

Hakuaika 07.11.2018 - 21.11.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta vuoden loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaisen työsuhteeseen.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Lisäksi työssä tarvitaan ajokortti, C-kortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Pakkaajia keikkatyöhön (Turku)

Hakuaika 06.11.2018 - 02.12.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 4110346, puhelintiedustelut kello 8-16.

Työnhakulomake »

Kassamyyjä huoltoasemalle (Turku)

Hakuaika 06.11.2018 - 23.11.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ huoltoasemalle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin huoltoaseman aukioloaikoina (klo. 6-21). Työtuntimääriä on mahdollisuus muokata hakijan elämäntilanteen mukaan, joten työ soveltuu hyvin niin opiskelijalle kuin kokoaikaisempaa työtä etsivälle.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelyn lisäksi myös veikkauskoneen käytöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnteon edellytyksenä on hygieniapassi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, puh. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo. 8-16.

Työnhakulomake »

LVI-eristäjä / Eristyspeltiseppä (Turku)

Hakuaika 06.11.2018 - 23.11.2018.

Eristys-Toimi Oy on teollisuus- ja LVI-eristyksien ammattilainen yli 60 vuoden kokemuksella. Eristys-Toimi tarjoaa asiakkailleen asennuspalvelua ja peltiosien valmistusta erilaisilla automaattikoneilla. Lisäksi tuotteita toimitetaan laajalle asiakaskunnalle niin Suomeen kuin ulkomaille. Toimipaikka sijaitsee Orikedon teollisuusalueella Turussa. Lisätietoja yrityksestä www.eristys-toimi.fi.

Haemme nyt LVI-eristäjää / eristyspeltiseppää vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista henkilökuntaamme.

LVI-eristäjänä / eristyspeltiseppänä päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuus- ja LVI-eristykset Varsinais-Suomen alueella. Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta LVI-eristäjän tehtävistä. Lisäksi arvostamme reipasta ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan B-ajokorttia sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti, tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Työnhakulomake »

Venesähköasentaja, Hopeasalmen Telakka Oy (Porvoo/Helsinki)

Hakuaika 06.11.2018 - 20.11.2018.

Hopeasalmen telakka on pitkään alalla toiminut ja kasvava 10 hengen yritys, jonka telakat
sijaitsevat Helsingissä ja Porvoossa. Yritys on erikoistunut isojen huvialusten ylläpitoon ja
korjaukseen. Lisää tietoa toiminnasta yrityksen kotisivuilta: www.hopeasalmentelakka.fi

Etsimme nyt Hopeasalmen telakalle venesähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluvat uusien ja käytettyjen veneiden laiteasennukset ja sähkötyöt. Pääasialliset työtehtävät ovat lämmityslaiteasennukset, navigointielektroniikan asennukset, sähkövikojen esim. ukkosvaurioiden korjaukset, maasähköjärjestelmien ja 12V järjestelmien päivitykset, keulapotkuriasennusten sähköosuus, ankkurivinssien asennukset, ym. muiden varusteiden asennustyöt. Töitä tehdään talvikaudella pääasiassa Porvoon Tolkkisissa ja kesäkaudella Helsingin Mustikkamaalla. Töitä tehdään arkisin klo 7-15.30.

Hakijoilta toivomme:
- kokemusta veneiden parissa työskentelystä
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-, autosähkö-, teollisuusasentaja)
- innokasta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan
- halua ja kykyä oppia uutta
- kiinnostusta alaa kohtaan

Lisäksi katsomme eduksi:
- soveltuvan työkokemuksen
- veneilyharrastuksen
- sähköasentajan luvat

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, monipuolisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön. Lisäksi tarjoamme kilpailykykyisen palkkauksen sekä lounasedun.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja (Turku)

Hakuaika 05.11.2018 - 23.11.2018.

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa Turkuun. Kohteet ovat monipuolisia kiinteistökohteita Varsinais-Suomen alueella.

LVI-asentajana päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävät. Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta LVI-asentajan tehtävistä. Lisäksi arvostamme itsenäistä, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työssä tarvitaan B-ajokorttia sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti, tulityökortti katsotaan eduksi.

Työsuhde on aluksi määräaikainen (n. 6 kk), mutta tehtävässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!

Työnhakulomake »

Nuorempi LVI-asentaja (Turku)

Hakuaika 02.11.2018 - 23.11.2018.

Masterpipe Oy on vuonna 2012 perustettu ja Suomen ainoa vain sukituksiin erikoistunut LVI-alan yritys. Masterpipella on kokemusta monipuolisista projekteista, aina omakotitaloista suuriin julkisen sektorin projekteihin.

Etsimme nyt Turkuun nuorempia LVI-asentajia vakituiseen työsuhteeseen kasvumme tueksi.

Nuorempana LVI-asentajana työtehtäviisi kuuluvat avustavat sukitustyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan toimit kokeneemman asentajan parina. Koulutamme sinut työn ohessa tehtävään.

Toivomme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta sekä B-ajokorttia ja reissuvalmiutta. Soveltuva tekninen koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä C-ajokortti katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä LVI-alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen ja hyvän työyhteisön tuen,
- kilpailukykyisen palkkauksen,
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana sekä
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Soita ja sovi haastatteluaika!

Työnhakulomake »

Aloitteleva kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 02.11.2018 - 23.11.2018.

Haemme nyt Turkuun aloittelevaa kattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiä. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut vakavarainen suomalainen perheyritys.

Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Työssä menestyminen edellyttää hyvää ja joustavaa asennetta sekä aitoa halua kehittyä kattoalan ammattilaiseksi. Eduksi katsotaan rakennusalan tai muun ammatillisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus rakennusalan tehtävistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen, vaan tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään.

Tarjoamme vakituisen työpaikan mukavassa työyhteisöissä, nykyaikaiset työkalut ja kaluston sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Yrityksessä kiinnitetään erityistä huomiota työntekijöiden työturvallisuuteen, ja jokaisella työntekijällä on henkilökohtaiset turvavarusteet. Tukenasi ovat myös ammattitaitoinen työnjohto ja asiantuntevat työkaverit.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16. Soita ja sovi haastatteluaika!

Työnhakulomake »

Avustava Aurinkopaneeliasentaja (Sastamala)

Hakuaika 31.10.2018 - 26.11.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kahta aurinkopaneeliasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työkohde sijaitsee Sastamalassa. Tehtävässä aloitetaan sopivien henkilöiden löydyttyä viimeistään 26.11. Työt kestävät arviolta vuoden loppuun.

Työtä tehdään yksikerroksisen talon tasaisella huopakatolla, johon asennetaan 2500 aurinkopaneelia. Hakijalta edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää fyysistä peruskuntoa. Työssä käytetään perustason työkaluja (esim. ruuvinväännin) joiden tuntemuksesta on hakijalle etua.
Työaika on pääsääntöisesti 40 tuntia viikossa arkisin, kello 8.00-16.00 välisellä ajalla. Työssä on säävaraus, jolloin hyvällä ilmalla päivä voi mukavasti jatkua pidempäänkin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki, 050 - 411 6510.

Työnhakulomake »

Lumityöntekijä (Turku)

Hakuaika 24.10.2018 - 24.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta-kolmea käsilumiyöntekijää Turkuun ensi talven sesonkiin. Työ on osa-aikaista ja sidoksissa sää- ja lumiolosuhteisiin. Osaavalle ja reippaalle tekijälle on tarjolla myös muita kiinteistöhuollon töitä apumiehenä. Työt alkavat heti lumen tultua maahan ja kestävät kevättalvelle, niin pitkälle, kun lunta riittää.

Työ on liiketilojen ja muiden kiinteistöjen pihoissa ja parkkipaikoilla käsin tehtäviä lumitöitä, kolausta, lapiointia, harjausta ja hiekoitusta. Varsinaista kiinteistöhuoltoalan koulutusta hakijoilta ei edellytetä, mutta se katsotaan hakijalle eduksi. Eduksi katsomme myös kaiken aikaisemman työkokemuksen niin kiinteistönhuolto- kuin muiltakin aloilta. Työ edellyttää reippautta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Työ on epäsäännöllistä sääolosuhteista riippuvaa tuntityötä. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöhuoltoalan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi tehtävään alla olevan linkin kautta. Muista kertoa hakemuksessasi aikaisempi työkokemuksesi ja osaamisesi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8-16 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointikonsultti Joonas Leiro. Puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja (Tampere)

Hakuaika 23.10.2018 - 23.11.2018.

Toimeksiantajayrityksemme on pirkanmaalainen LVI-alan toimija. Heidän palveluihin kuuluvat kaikki LVI- huollot ja urakoinnit, uudiskohteista saneerauksiin. Yrityksen rentoon ja osaavaan tiimiin haetaan nyt alasta kiinnostunutta ja tarpeeksi uteliasta LVI-alan osaajaa. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan hakijan löydyttyä. Työssä aloitetaan määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

Onko sinulla työnteon asenne kunnossa ja koetko myös ammattiylpeyttä alasta? Oletko tarkka työsi jäljestä ja tuletko sosiaalisena henkilönä toimeen niin työporukan kuin asiakkaidenkin kanssa?
Tunnistitko itsesi? Voit olla etsimämme henkilö.

Asiakasyrityksemme LVI-asentajan tehtävässä työskentelet pääasiassa uudisomakotikohteissa Pirkanmaalla. Aluksi tärkeimmät työvaiheesi liittyvät perustason putki- ja IV-asennuksiin. Asennuksia tehdään piirustusten perusteella.

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla:

- Mielellään jonkin verran kokemusta alalta, alan koulutus on eduksi
- Halua oppia uutta
- Kiinnostusta alasta
- Suomenkielen taitoa

Toivomme sinulta:

- Suoritettua työturvallisuus- ja tulityökorttia
- B - ajokorttia
- Työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista työotetta
- Tiimityötaitoja
- Piirustusten lukutaitoa

Työaika on 40 tuntia viikossa arkisin, yleensä kello 7.00-15.30 välisellä ajalla. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan ympäristössä ja pääkaupunkiseudulla.

Toimeksiantajayrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä, joka haluaa panostaa työn jälkeen ja hyvään työilmapiiriin.

Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki, 050 - 411 6510.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 24.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »